ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες.

Σπείρε αγάπη κι ας μη θερίσεις… Έτσι για να μοσχοβολάει ο τόπος.  Σ.Ποταμίτης.

Είναι η προσφορά που μετράει…

Αυτή που βγαίνει από μέσα σου αβίαστα.

 Αυτό που θα δώσεις, όχι γιατί περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα, αλλά γιατί ξέρεις ότι μέσα από την προσφορά εσύ γίνεσαι καλύτερος.

 Και είναι εκεί που γαληνεύει η ψυχή σου.

Λειαίνεται, μαλακώνει γλυκαίνει.

Αυτό έχεις ανάγκη τώρα….

Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά σε ότι βαθιά επιθυμείς….

Γιατί, όταν προσφέρεις, αυτόματα λαμβάνεις πολλά περισσότερα από αυτόν που έχει ευεργετηθεί.

Είναι εκεί που συντελείται η αλλαγή, η δική σου και του κόσμου ολόκληρου.

Και είναι εδώ που η αγάπη αποκτά και πάλι το νόημα της,

Και ο έρωτας επίσης.

Θυμήσου: Στον κόσμο αυτόν δεν είσαι μόνος σου όσο και  αν έτσι φαίνεται…

Ακολουθείς το κοσμικό σχέδιο σου, κάτι πολύ μεγαλύτερο από σένα που ορίζει τους νόμους και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Και Ναι δεν είσαι μόνος σου… Κι ας μην το ξέρεις.

Έχεις θεία βοήθεια. Πάντα.

Κριός. ♈

Κριέ, οι ”κανόνες ”του παιχνιδιού δεν ορίζονται πάντα από εσένα.

Εδώ καλείσαι να εξερευνήσεις την άλλη πλευρά.

Αυτήν που υπάρχει μέσα σου. Αυτή που ξέρει την αλήθεια σου καλύτερα από τον καθένα.

Η νέα σελήνη του μήνα σε καλεί σε ένα ταξίδι, που έχει έναν εσωτερικό χαρακτήρα. Και εδώ θα αναζητήσεις τα λάθη, τις αστοχίες, τις παραλείψεις, που μπορεί να σε έχουν φέρει μέχρι εδώ, αλλά και θα κατανοήσεις καλύτερα, ποιος τελικά είναι μαζί σου και ποιος όχι. Ξέρεις είναι πολύ σημαντικό, να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη βοή και την καθημερινότητα και αυτούς τους ρυθμούς  που ακολουθούμε, για να μπορέσουμε να κάνουμε επί της ουσίας μία ανασύνταξη δυνάμεων. Βρίσκεσαι λίγο πριν τα γενέθλιά σου, και τώρα είναι απαραίτητο να ανακαλύψεις πώς θα κινηθείς  στο επόμενο διάστημα.

 Ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι σου, αλλά κυρίως ποιοι θα είναι μαζί σου τελικά. Αυτό απαιτεί χρόνο και εργασία με τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται πάντως στον κύκλο αυτόν της νέας σελήνης ένας έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα, που διεγείρει σε μεγάλο βαθμό  τον συναισθηματικό σου κόσμο, ωστόσο φαίνεται, πως αρέσκεται να κινείται στο παρασκήνιο της ζωής σου για κάποιο λόγο. Και εδώ είναι που χρειάζεται να προσέξεις κατά πόσο θα επενδύσεις σε αυτόν ή θα τον προσπεράσεις…

Ταύρος. ♉

Ταύρε, όταν αλλάζεις εσύ αλλάζει ο κόσμος ολόκληρος!

Είναι μία στιγμή που έρχεται να αναζωογονήσει το συναίσθημα σου. Και να σε κάνει να νιώσεις βαθιά και ουσιαστικά την σύνδεσή  σου με αυτούς που αγαπάς.

 Θα ανακαλύψεις μία άλλη διάσταση στις σχέσεις σου, τόσο αυτές τις φιλικές, η και με   τους ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέει μία κοινή ιδέα η φιλοσοφία, θα διαπιστώσεις ότι  όσο περισσότερο ανοίγεις διευρύνεσαι  δίνεις, ακούς, αφουγκράζεσαι, τις σκέψεις τα συναισθήματα τους, ή ακόμα και τα παράπονά τους, τόσο περισσότερο οι σχέσεις ανθίζουν αλλάζουν εξελίσσονται….

Και μαζί τους εξελίσσεσαι και εσύ. Γίνεσαι καλύτερος για σένα, αλλά και για τους γύρω σου, για το μικρόκοσμο που σε περιβάλλει. Και θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές μία μικρή μετακίνηση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου, είναι ικανή να αλλάξει ολοκληρωτικά την ποιότητά τους. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου της στον κύκλο αυτόν, οι επιθυμίες σου βαθιές, και ισχυρές, σε βοηθούν να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, αλλά και για κάποιους μία νέα γνωριμία που έρχεται τώρα στο προσκήνιο, είναι αυτό που περίμεναν για να κάνουν επανεκκίνηση στη συναισθηματική τους ζωή!

Δίδυμοι. ♊

Δίδυμε, αξιοποίησε το εξαιρετικό ταλέντο που διαθέτεις, του να αντιλαμβάνεσαι όσα δεν είναι προφανή, και καθορισμένα!

Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι οι ιδέες και οι απόψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σου το διάστημα αυτό, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι οι λύσεις σε πράγματα που σε απασχολούν, όσο και αν αυτό μπορεί να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Γιατί σε πολλές περιπτώσεις, στον κύκλο αυτόν, θα κληθείς να θέσεις σε νέες βάσεις την επαγγελματική σου ζωή. Νέες ευκαιρίες αναδύονται, νέες προκλήσεις, νέοι στόχοι και πειραματισμοί. Είναι η εποχή που καλείσαι να συνθέσεις, όλα αυτά τα οποία μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, και να τα θέσεις σε μία πιο πρακτική εφαρμογή.

Το διάστημα που θα ακολουθήσει, σε φέρνει αντιμέτωπο με καινούργιες δυνατότητες που καλείσαι να αξιοποιήσεις, και σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιθανό, να σου δοθεί η ευκαιρία  να κάνεις κάτι το οποίο επιθυμούσες πολύ! Είναι σημαντικό να θυμάσαι, ωστόσο, πως  καθετί που παρουσιάζεται τώρα στο προσκήνιο απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση, και αποφάσεις που δεν λαμβάνονται κάτω από συναισθηματικό πρίσμα. Το πόσο αντικειμενικά αξιολογείς μία κατάσταση, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και τις λύσεις και τις  νέες δυνατότητες που μπορεί να σου προσφέρει. Και είναι εδώ μπορεί να πιάσεις το νήμα των εξελίξεων από την αρχή.

Καρκίνος. ♋

Καρκίνε, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις το βάθος και την ουσία, που έχουν οι  σχέσεις σου.

Ο κύκλος της νέας σελήνης ,σε εισάγει σε μία περίοδο που ξεδιπλώνει τις ανάγκες τις επιθυμίες και κυρίως την ανάγκη σου για συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους.

Τώρα περισσότερο από ποτέ θα αναζητήσεις τρόπους, που σε κάνουν να νιώθεις πιο αισιόδοξος πιο φωτεινός, και  πιο χαρούμενος. Αλλά κυρίως θα αναζητήσεις τρόπους με τους οποίους, θα ανταλλάξεις βαθύ και ουσιαστικό συναίσθημα.

Η επικοινωνία σου αρχικά χρωματίζεται με τα χρώματα της ψυχής σου, νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου ότι μπορεί να κουβαλάς, και δεν κατάφερες μέχρι τώρα να εκφράσεις, είναι η στιγμή να το κάνεις. Παράλληλα όμως εξυπηρετεί και Κάθε είδους επεκτατική κίνηση που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να είσαι σαφής και συγκεκριμένως σε ό τι αποφασίζεις. Θέματα σπουδών μπορεί να σου αποφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, η μπορεί να αποφασίσεις να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο ενδιαφερόντων σε θέματα γνώσης

 Το κύριο χαρακτηριστικό ωστόσο της περιόδου, ναι η ανάγκη σου να ερωτευτείς, να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις, να μοιραστείς! Η  περίοδος αυτή ευνοεί πολύ την ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ευνοεί πολύ και νέες γνωριμίες, που φωτίζουν τον κόσμο  σου ολόκληρο!

Λέων. ♌

Λέοντα, είναι η ώρα να πάρεις αποφάσεις… θα μείνεις εκεί που είσαι ή θα προχωρήσεις παρακάτω?

Ο κύκλος αυτός της νέας σελήνης, σε καλεί να βουτήξεις βαθιά μέσα σου, να αναζητήσεις τα πραγματικά κίνητρα και αιτίες που μπορεί να σε κινητοποιούν, ή να μην σε κινητοποιούν. Σε πολλές περιπτώσεις θα  νιώσεις να αμφιταλαντεύεσαι, να μην ξέρεις τι χρειάζεται να θέσεις σε προτεραιότητα, και τι όχι. Υπάρχουν αρκετά διλήμματα που ταλανίζουν την ψυχή σου την εποχή αυτή, και που τώρα καλείσαι να ανακαλύψεις τις απαντήσεις τους.

Το ερώτημα είναι πόσο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου?

 Και πόσο έτοιμος να υποστηρίξεις τις αποφάσεις που παίρνεις?

Από εδώ θα εξαρτηθούν όλα.

Γιατί πολλές φορές θα νιώσεις να αυτοσαμποτάρεσαι, να παίρνεις μία απόφαση και την ίδια στιγμή, να έχεις διλήμματα και ερωτηματικά ως προς την υλοποίησή της. Μπορεί να μην είναι λοιπόν μία εύκολη εποχή, είναι όμως μία εποχή, που σε αναγκάζει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και κατάματα, λαμβάνοντας μία απόφαση που θα υποστηρίξεις ψυχή τε και σώματι.

Ένας νέος κύκλος που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε ευνοήσει, αρκεί να έχει συγκεκριμένο και σαφή σχεδιασμό, και να μην είναι πράγματα που στηρίζονται στον αέρα ή στα λόγια. Ίσως ακόμα θελήσεις να κάνεις και μία έναρξη στην ερωτική σου ζωή. Εδώ χρειάζεται να αντιληφθείς, το κατά πόσο είναι ουσιαστική, η κάτω από το πρίσμα της συγκεκριμένης ανάγκης που έχεις στη φάση αυτή…

Παρθένος. ♍

Παρθένε, είμαστε οι σχέσεις μας!

Η νέα σελήνη στο ζώδιο των ιχθύων απέναντί σου, σε καλεί να αναρωτηθείς πόση ενέργεια επενδύεις στις σχέσεις σου και φυσικά κατά πόσο τις απολαμβάνεις τελικά. Έχεις σχέσεις ουσιαστικές με τις οποίες μοιράζεσαι ανταλλάσσεις συνυπάρχεις, (με τα οποία θέματα μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σας), αλλά μπορούν να επιλύονται υγιώς, και να προχωράς παρακάτω? Είναι σχέσεις ισότιμες, η  σχέσεις εξάρτησης? Τέτοιου είδους ερωτήματα σου θέτει ο κύκλος αυτός, και σε καλεί να αναγνωρίσεις, μέσα από τις σχέσεις που σε περιβάλλουν και τα δικά σου κίνητρα που σε συνδέουν με τους άλλους γύρω σου. Και εδώ, σου δίνεται μία τεράστια δυνατότητα… Να αναγνωρίσεις, τα πιο βαθιά κίνητρα σου, και να αναβαθμιστείς. Για παράδειγμα αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να ασκούν έλεγχο στους γύρω τους, είναι μία στιγμή που μπορείς να το αντιληφθείς άμεσα και να το αλλάξεις. Ή αν συνηθίζεις να γίνεσαι καυστικός ή επικριτικός, επίσης μπορείς να δώσεις μία νέα πνοή, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους άλλους. Θα ανακαλύψεις την άλλη διάσταση την άλλη πλευρά, που έχει σαφώς περισσότερο βάθος, καλύτερη ανταλλαγή, και πολύ περισσότερο συναίσθημα. Η περίοδος αυτή σε εισάγει σε ένα νέο κύκλο προκλήσεων, που αφορά  τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου όσο και μέσα από νέες, που μπορεί να προκύψουν, αλλά το σημαντικό είναι να έχεις κατανοήσει  το δικό σου τρόπο ο οποίος σε συνδέει με το περιβάλλον σου. Και να ανακαλύψεις, μαγεία της αλλαγής που επέρχεται όταν Εσύ αλλάζεις! Γιατί Μην ξεχνάς πώς οι σχέσεις είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Και επειδή ένας νέος Έρωτας είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα, χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος.

Ζυγός. ♎

Ζυγέ, είναι η ώρα να ανακαλύψεις το πως η συμπεριφορά σου επηρεάζει ολόκληρη την ύπαρξή σου!

Και μπορεί η νέα σελήνη των ιχθύων να έχει για εσένα, έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, φορτώνοντας στο κεφάλι σου διαφόρων ειδών υποχρεώσεις, στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, ωστόσο όλο αυτό το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι, ένα από τα μαθήματα του αφορά, και το πόσο εναρμονισμένος ή όχι είσαι, με την καθημερινότητά σου, με την εργασία σου, πόσο καλά συνυπάρχεις με τους γύρω σου, ή κατά πόσο η εργασιακή σου ζωή είναι μία συνθήκη, η οποία λειτουργεί καταπιεστικά για τον ψυχισμό σου. Γεγονός είναι πως στους καιρούς που ζούμε, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, και καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διάφορες προκλήσεις, οι οποίες πολλές φορές μας κάνουν να χάνουμε κομμάτια του εαυτού μας. Όμως είναι εδώ που χρειάζεται να σταθμίσεις τη δική σου στάση και συμπεριφορά απέναντι στα πράγματα γιατί από κει ξεκινάνε όλα. Η εργασιακή σου ζωή σου προσφέρει ένα νέο πεδίο εξερεύνησης, μέσα από το οποίο μαθαίνεις και εσύ πολλά πράγματα για τον εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα κίνητρα τα οποία σου δίνουν την ευκαιρία να εξελίξεις δημιουργικά τα ταλέντα σου, να κάνεις με κάποιο τρόπο ένα νέο ξεκίνημα στην εργασιακή σου ζωή, η να θέσεις νέα όρια και  πλαίσια. Εκείνο που φαίνεται είναι πως υπάρχει, είναι μια διάθεση για  βοήθεια,  και αλληλεγγύη, στο εργασιακό περιβάλλον, αρκεί, να είσαι και εσύ σε θέση να το αντιληφθείς να το κατανοήσεις και να λειτουργήσεις ανάλογα. Θα διαπιστώσεις τότε πώς, σχεδόν αυτοματικά, πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί μέχρι τώρα να σε πίεζαν αλλάζουν, διαμορφώνονται σε τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που είχες μέχρι τώρα,η ίσως και καλύτερες. Χρειάζεται όμως να προσπαθήσεις και εσύ.

Σκορπιός. ♏

Σκορπιέ, να θυμάσαι πως εσύ είσαι ο δημιουργός της ζωής σου.

Η νέα σελήνη των ιχθύων, έρχεται να ενισχύσει, τις ικανότητες σου, αυτές που αναβλύζουν από μέσα σου, και στις οποίες μπορείς να στηριχθείς περισσότερο για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Στη φάση αυτή, είναι πολύ σημαντικό, να επιτρέψεις στο παιδί μέσα σου, να χαρεί με ότι δημιουργείς. Είναι συνυφασμένο με τη φύση μας να δημιουργούμε. Είναι η ουσιαστική πλευρά, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη μας. Όμως όταν η δημιουργικότητα έχει εγωιστικούς χειριστικούς σκοπούς, δεν προάγει ούτε εμάς ούτε και τους γύρω μας. Όταν δημιουργείς με διάθεση το κοινό καλό λαμβάνεις πολλά περισσότερα από όσα δίνεις. Και αυτός πρέπει να είναι ο άξονας σου στη φάση αυτή.

 Μην μετρήσεις την αποτελεσματικότητα σου με τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα, μέτρησε πόσο χαρά αντλείς από ότι επιλέγεις να κάνεις.

Αυτή χρειάζεται τώρα να είναι η αφετηρία σου. Να είσαι σίγουρος πως ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να σε εκτοξεύσει!

 Να σε κάνει να ανακαλύψεις άλλες διαστάσεις!

 Όπως και ο έρωτας! Γιατί στον κύκλο αυτόν σου χτυπάει την πόρτα. Και θα θελήσεις να τον ακολουθήσεις. Γιατί και αυτός είναι από τα βασικά συστατικά της ζωής που σου δίνουν φως και χαρά!

Τοξότης. ♐

Τοξότη, να θυμάσαι πως ότι κάνεις τώρα χρειάζεται να πατά πολύ καλά τα πόδια του στη γη.

Εδώ θα ανακαλύψεις την αξία που έχουν οι ρίζες σου, η συναισθηματική ασφάλεια, η προστασία που σου δίνει η οικογένεια.

Και λειτουργεί σαν την αφετηρία σου, στην οποία εξέλιξη επιδιώκεις.

Είναι σημαντικό τώρα, να αναζητήσεις, για να κατανοήσεις ποια είναι εκείνα τα συναισθήματα από το παρελθόν τα οποία μπορεί να σου δημιουργούν μελαγχολία ή δυσκολία στη διαχείριση τους. Χρειάζεται να επιλύσεις στα οποία θέματα συνειδητά ή ασυνείδητα μπορεί να σε κρατάνε πίσω, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σου.

Δεν μπορείς να δημιουργήσεις κάτι υγιές, ότι και να είναι αυτό, είτε μία δουλειά ,είτε μία οικογένεια ,είτε μία σχέση, αν δεν έχεις επίλυση βασικά θέματα που ταλανίζουν την ψυχή σου και δεν σε αφήνουν να ξεδιπλώσει στο μεγαλείο σου.

 Η εποχή αυτή σε καλεί να στραφείς σε ότι και αν σημαίνει θεραπεία για εσένα.

Παράλληλα είναι η αφετηρία, για νέα εγχειρήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, και σου δίνουν τη δυνατότητα, να τα επιλύσεις ή να τα αναβαθμίσεις.

 Και εδώ να ξαναβρείς και να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και την αγάπη σου για τη ζωή.

Αιγόκερως. ♑

Αιγόκερε, ανακάλυψε ποια είναι τα πρόσωπα εκείνα που βοηθούν την ανάπτυξη σου και αξιοποίησε τα!

Στον κύκλο αυτόν μαθαίνεις, τις συνέπειες που έχουν οι επιλογές σου. Έχεις δύναμη και θέληση, να κάνεις πράγματα να εξελίσσεσαι, ωστόσο το ερώτημα της περιόδου είναι πώς χρησιμοποιείς τη δύναμη αυτή?

Γιατί κάθε φορά που παίρνεις μία απόφαση, κάθε φορά που κινείσαι σε μία κατεύθυνση, συνδέεσαι με τον μαγνητικό νόμο της έλξης, της αιτίας και του αποτελέσματος. Χρειάζεται λοιπόν, να είσαι όσο περισσότερο συνειδητός  γίνεται, το πώς χρησιμοποιείς την προσωπική σου ενέργεια και δύναμη, ώστε να αντιληφθείς τις συνέπειες που έχουν. Η περίοδος αυτή σε φέρνει πιο κοντά με τα αδέλφια σου, τους συγγενείς σου, ή τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται στην καθημερινότητά σου. Μέσα από τα πρόσωπα αυτά που ενδεχομένως συνδέεσαι μαζί τους, είτε με πιο σταθερούς δεσμούς, μπορείς πολύ πιο εύκολα να αντιληφθείς τα δικά σου κίνητρα και τις δικές σου πράξεις. Επίσης η εποχή αυτή μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα μιας νέας έναρξης, πλήρωση μιας συζήτησης τι μιας διαπραγμάτευσης, μία συμφωνία ένα συμβόλαιο για τα οποία Έχει δουλέψει στο παρελθόν.

 Να θυμάσαι πως κάθε λέξη, η σκέψη σου, η κάθε πράξη σου, είναι μία έκφραση της δύναμης σου. Να θυμάσαι πως υπάρχουν μόνο δύο πράγματα τα οποία παρακινούν την ψυχή μας η ενδυνάμωση η αποδυνάμωση. Όσο ενδυναμώνει στον εαυτό σου ενδυναμώνει και τους γύρω σου. Μείνε εστιασμένος σε αυτό.

Υδροχόος. ♒

Υδροχόε, στέκεσαι στην αρχή μιας τεράστιας διαδρομής και καλείσαι να αποφασίσεις τι θέλεις γιατί όχι!

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσεις, είναι στις ποιότητες που σε φέρνουν πιο κοντά με τη χαρά της ζωής!

 Όσο κι αν ο κόσμος που ζούμε κινείται σε ένα πολύ υλιστικό περιβάλλον, η χαρά βρίσκεται σε πιο απλά πράγματα, όπως είναι οι σχέσεις όπως είναι η φύση, οι παρέες, ή ότι άλλο μπορεί να σε εκφράζει σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτό Κάλεσε να ανακαλύψεις στη Νέα Σελήνη των ιχθύων, αναθεωρώντας σε μεγάλο βαθμό την έννοια του ”σημαντικού” για τη ζωή σου.

Ένα άλλο μάθημα επίσης που μαθαίνεις στη φάση αυτή είναι το να μην προσκολλάσαι  σε πράγματα τα οποία έχουν ημερομηνία λήξης. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να καταναλώσεις να κάνεις αγορές εκτονώνοντας ένα μέρος του ψυχισμού σου,καλύπτοντας ωστόσο ένα κενό…. στις περισσότερες περιπτώσεις.

 Ανακάλυψε λοιπόν τι είναι αυτό που δίνει ουσία και νόημα στη ζωή σου. Τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά. Βεβαίως είναι πολύ πιθανό ένα οικονομικό ζήτημα να εξελιχθεί στη φάση αυτή, ωστόσο είναι απαραίτητο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, και να ανακαλύψεις το νόημα πίσω από αυτό που φαίνεται ! Εκεί βρίσκεται και η ουσία!

Ιχθύες. ♓

Ιχθύ, είναι η ώρα της γέννησης του καινούργιου σου εαυτού, του πιο συνειδητού και του πιο ώριμου!

Είναι η στιγμή, πού ανακαλύπτεις τον νέο σου εαυτό!

Αυτόν που ζυμώθηκε μέσα από τις εμπειρίες της προηγούμενης περιόδου των προηγούμενων χρόνων! Και τώρα χρειάζεσαι νέο υλικό για να τροφοδοτήσει στην προσωπικότητά σου.

Με καινούργια δεδομένα.

 Αλλάζουμε διαρκώς καθημερινά, μία και προστίθενται νέες εμπειρίες στη ζωή μας στην ψυχή μας και στο μυαλό μας. Κάθε μέρα είμαστε διαφορετικοί, και αυτό φαίνεται και στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα πράγματα.

 Στη φάση αυτή καλείσαι να κοιτάξεις μπροστά, το όραμα σου, και να το ακολουθήσεις με όλο σου το είναι! Δεν χρειάζεσαι τίποτα και κανέναν να σου επιβεβαιώσει το πόσο καλά ή όχι μπορείς να τα καταφέρεις! Όλα είναι στο χέρι σου όλα εξαρτώνται από εσένα και μόνο! Οι προκλήσεις που ενδεχομένως εμφανίζονται έχουν να κάνουν με την αφύπνιση σου. Όπως και ο έρωτας στη φάση αυτή έχει μία διαφορετική μορφή, τέτοια που αγγίζει ολόκληρο το είναι σου…

Η εποχή αυτή, σου δίνει τη δυνατότητα ανάθεσης νέους στόχους κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, και να τους βάλει σε εφαρμογή. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν κοντά σου και θα θα σου απλώσουν το χέρι…. Προχώρα μπροστά, με σημαία το όνειρό σου. Είναι η εποχή που μπορεί να το δεις να υλοποιείται!