“Ο στόχος μας εδώ στην astroland είναι να αξιοποιήσουμε την κρυφή δύναμη των αριθμών, ώστε να σε βοηθήσουμε στο δικό σου ατομικό ταξίδι στις περιοχές της αυτογνωσίας και της εσωτερικής ανέλιξης.

Κάθε αριθμός έχει μια συγκεκριμένη δομή (οπτική, αριθμητική, γεωμετρική και φιλοσοφική) η οποία καθορίζει την επίδραση του στο υλικό και άυλο σύμπαν.

Το πώς διαπλέκονται οι αριθμοί μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα στο σχηματισμό αριθμών-συμβόλων όπως το π και το φ, και επηρεάζουν τα γεγονότα και τις εμπλεκόμενες υπάρξεις, αποτελεί μια υπέροχη αλληλουχία νόμων, σκοπών και δημιουργίας που αγγίζει την τελειότητα.

Αυτή η επιδραστική ικανότητα των αριθμών που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο, γιατί είναι ανεξάρτητη του υλικού κόσμου, μπορεί να σε βοηθήσει να πλησιάσεις και τελικά να αγγίξεις περιοχές του ”Είναι σου” που είναι φαινομενικά απρόσιτες ή ακόμα και μη ορατές και να αναλάβεις ολοένα και περισσότερο τις πραγματικές ευθύνες απέναντι στον εαυτό σου, όσον αφορά την αυτό-εκπλήρωση και την ευτυχία. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις…”