Επιλεκτική Αστρολογία

Επιλεκτική αστρολογία.

Η ζωή δημιουργεί διαρκώς διλήμματα και απαιτεί από εμάς να λαμβάνουμε αποφάσεις και  να τις υποστηρίζουμε, πολλές φορές πηγαίνοντας και κόντρα στο ρεύμα.

Για κάθε απόφαση μας όμως, χρειαζόμαστε την κατάλληλη στιγμή για να την υλοποιήσουμε. Είτε αυτή η απόφαση αφορά μία νέα έναρξη μιας επιχείρησης, έναν γάμο, μία συνεργασία, ή ότι άλλο καλούμαστε να διαχειριστούμε, και θέλουμε να αποτελείται από τα καλύτερα δυνατά υλικά κατά την έναρξη του.

 Η επιλεκτική αστρολογία, μας βοηθά να επιλέξουμε μία συγκεκριμένη στιγμή, η οποία είναι η κατάλληλη και η καλύτερη, για μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων. Είτε αναφερόμαστε σε απλά πράγματα, όπως για παράδειγμα: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το ταξίδι, είτε για την έναρξη μιας επιχειρήσεις ή ένα γάμο, ή σημαντικές  αποφάσεις που καλούμαστε να λάβουμε, και  οι οποίες σηματοδοτούν και την μετέπειτα πορεία μας, η επιλεκτική αστρολογία, θα μας οδηγήσει σε πολύ πιο ασφαλή αποτελέσματα, από ότι να επιλέγαμε την απόφασή μας τυχαία.

Γιατί τελικά αυτό που είναι σημαντικό ,είναι να μπορούμε να ακολουθούμε τη ροή, αυτή που μπορεί να μας φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο ομαλά εκεί που πρέπει να φτάσουμε. Και αυτό δεν μπορεί να είναι μία βιαστική παρορμητική ή τυχαία απόφαση, αλλά μία απόφαση εναρμονισμένη, με αυτό το οποίο υποδηλώνει ο χάρτης μας πως χρειάζεται να  ακολουθήσουμε.

Ολυμπία.