Γενέθλια αστρολογία

”Σε κάθε τι υπάρχει μία εποχή και μία στιγμή για κάθε σκοπό κάτω από τα ουράνια.”

Εκκλησιαστής

Κάθε τι που γεννιέται στο σύμπαν, αφήνει ένα αποτύπωμα.

Η γέννησή μας, η χρονολογία  η ημέρα, η ώρα και ο τόπος που γεννηθήκαμε, είναι καθοριστικές, σε ότι αφορά την πορεία της εξέλιξης μας πάνω σε αυτή τη γη.

 Καθημερινά ενεργούμε, γινόμαστε δέκτες αντιδράσεων, παρατηρούμε κάθε τι πού  γίνεται γύρω μας λαμβάνοντας ενεργό μέρος στον κόσμο αυτόν, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την διατήρηση της ισορροπίας, τόσο της δικής μας, όσο και του κόσμου όλου.

Όμως, σε μία καθημερινότητα η οποία μας βομβαρδίζει διαρκώς με άπειρα μηνύματα, είναι πολύ εύκολο να χάσουμε αυτή την πολυπόθητη ισορροπία.

 Η Γενέθλια Αστρολογία έρχεται να μας βοηθήσει, να ανακαλύψουμε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μας, πού μπορεί να είναι κρυμμένα στο υποσυνείδητό μας.

 Οτιδήποτε μας ζορίζει ή μας πιέζει, συμβαίνει συνήθως επειδή δεν μπορούμε να εναρμονίσουμε και να αξιοποιήσουμε, τις πλανητικές επιρροές με τον ‘’εσώτερο’’ εαυτό μας, το ‘’είναι” μας, αυτό που έχουμε διαμορφώσει εμείς με τις προσπάθειές μας ,αλλά και αυτό που το σύστημα που έχουμε μεγαλώσει/γαλουχηθεί μας έχει διαμορφώσει ως  προσωπικότητα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν όταν διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους, ως αποτέλεσμα της ασυμβατότητας μεταξύ της αποστολής που έχουμε καλεστεί να φέρουμε εις πέρας, και μιας προσωπικότητας που έχει διαμορφωθεί από εξωγενείς παράγοντες.

Είναι εδώ που θα ανακαλύψουμε την ποιότητα των σχέσεων μας, το γιατί  έχουμε στη ζωή μας συγκεκριμένα μοντέλα ανθρώπων, αλλά και τι είναι εκείνο που αν το κατανοήσουμε θα μπορέσουμε και να το αλλάξουμε.

Ή για παράδειγμα εάν έχουμε τις ‘’προδιαγραφές΄΄ την ‘’ τάση’’ να γίνουμε επιτυχημένοι επιχειρηματίες, εάν και εφόσον το επιθυμήσουμε ή είναι στα μελλοντικά μας σχέδια.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλα έχουν τις απαντήσεις τους!

Ο γενέθλιος χάρτης μας είναι το ”Ιερό μας συμβόλαιο”, αυτό που θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την αποστολή μας, και πως αυτή μπορεί να επηρεάσει τόσο την ζωή μας όσο και την ζωή των ανθρώπων που μας πλαισιώνουν

 Γιατί, μία ζωή χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να μας βγάλει εκτός πορείας, εκτός οράματος, εκτός ουσίας (εντός και εκτός μας).

 Η άγνοια της αποστολής μας,θα μας οδηγήσει αργά ή γρήγορα στο ερώτημα : ‘’Ποιανού ζωή ζω ;”.Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, δίνεται με δύο άλλες ερωτήσεις που έλεγε συχνά ο εκλιπών Χάουαρντ Θερμαν, ο Θεολόγος μύστης καθηγητής του Χάρβαρντ, υπάρχουν δύο ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας: ”Η πρώτη είναι που πάω; ”και η δεύτερη είναι:” Ποιος θα έρθει μαζί μου”;

Το κλειδί για να βρει κάποιος το μονοπάτι του ή την αποστολή του είναι να βάλει στην σωστή σειρά τα παραπάνω δύο απλά  πλην όμως ουσιαστικά ερωτήματα.

Και γιατί τελικά για να κατακτηθεί η ισορροπία και η αρμονία στη ζωή, χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία ,και η αστρολογία είναι ένα από αυτά!

Ολυμπία.