Ολυμπία Χριστοδουλή

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή. H ενασχόληση μου με τον κόσμο της Αστρολογίας, ξεκίνησε στην ηλικία των 18 ετών, από μια εσώτερη ανάγκη μου να κατανοήσω τον εαυτό μου μέσα σε αυτόν τον κόσμο.

Στην διαδρομή της ζωής μου, η Αστρολογία ήταν ένας πολύτιμος οδηγός  κατανόησης τόσο του εαυτού μου, όσο και των γεγονότων που συνέβαιναν.

Μία ‘’κοσμική πυξίδα’’ που εξυπηρετούσε στον προσανατολισμό της  εκάστωτε  εποχής και των γεγονότων που έφερε αυτή.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως υπάρχει άμεση σχέση του ανθρώπου και του χαρακτήρα του, και της εξελικτικής του πορείας ανάλογα με την χρονική στιγμή στην οποία γεννιόμαστε. Η Αστρολογία περιγράφει την εξατομικευμένη φύση των στιγμών  του χρόνου, που υπάρχουν σε συγκεκριμένους τόπους . Κι  αυτό γίνεται μέσα από την πορεία των πλανητικών θέσεων.

Είμαι Διπλωματούχος της : Mayo School of Astrology, ενώ  είμαι και κάτοχος Διπλώματος Ωριαίας Αστρολογίας, και αυτή τη στιγμή, συνεχίζω σπουδάζοντας Παραδοσιακή Αστρολογία.

Ο χώρος αυτός, έχει πολύ μεγάλο εύρος γνώσης, και ή διάθεση μου είναι η συνεχής εξέλιξη στην γνώση που παρέχεται.

 Επειδή ο ‘’άνθρωπος’’ ‘ήταν πάντα ο κεντρικός άξονάς μου, και το βασικό ενδιαφέρον μου, σήμερα σπουδάζω   και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα του Life Couching.

Είμαι ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου ‘’Πάμε Αστρολογία’΄’ το 2011 ,όπου υπήρξα γραμματέας, και στην οργάνωση του πρώτου Αστρολογικού Συνεδρίου στην Ελλάδα, που έγινε στον πολυχώρο ‘’Δαις’’ τον Νοέμβριο του 2011.

Από το 2011 και μέχρι σήμερα, αρθρογραφώ μέσα από την σελίδα του My Astro .gr, καθώς και παρουσιάζω και βίντεο με αναλυτικές προβλέψεις.

Η Αστρολογία, έρχεται να προσφέρει λύσεις πέρα από το προφανές, πέρα από αυτό που μπορεί να σκεπτόμαστε με την λογική μας. Λύσεις που είναι ουσιαστικές ,και λειτουργούν επιβοηθητικά, στην ζωή του ανθρώπου.

Το σημαντικό φυσικά είναι και αυτός να είναι ανοιχτός και να μπορεί να ακούσει κάτι που ενδεχομένως να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσε σωστό!

Άλλωστε το ξέρουμε όλοι πως οι λύσεις βρίσκονται, όταν αρχίζουμε να σκεπτόμαστε, έξω από το ‘’κουτί’’ που μέχρι  τώρα είχαμε μάθει.

Αυτό αλλάζει και την ζωή μας!