1ο Δεκαήμερο: Σιγά μην ηρεμούσες και χαλάρωνες με τον Άρη στο «σπίτι» σου που κι αυτήν την εβδομάδα θα σε ταλαιπωρεί, τόσο με εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και από άποψη ζημιών συσκευών ή υδραυλικών που σε έχουν στο πόδι. Βέβαια, είναι μια χαρά για να κάνεις επισκευές ή ξεσκαρταρίσματα ή να ξεκινήσεις βάψιμο, αν χρειάζεται. Τώρα, για αγορές, κάνε μια έρευνα και μην πας κατευθείαν κάπου.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται μεγάλη προσοχή κυρίως από τις 27 έως τις 29/5, αφού κάποια πράγματα που αφορούν στη δουλειά σου δεν είναι έτσι όπως πιστεύεις. Πολλά λέγονται και γίνονται πίσω από την πλάτη σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς και μπλεγμένος σε μια νομική υπόθεση από το πουθενά. Στις 31/5, πάντως, μια εξομολόγηση ή μια πρόταση που θα φέρει και αύξηση των οικονομικών σου θα σε κάνει να χαρείς.

3ο Δεκαήμερο: Η ζωή σου φαίνεται να κυλάει ήρεμα, χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις, γι’ αυτό θα χαλαρώσεις κι εσύ και θα κάνεις οικονομία δυνάμεων αυτή την εβδομάδα. Ακόμα και στα επαγγελματικά σου θα έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν στρώσει, μάλλον όμως πέφτεις έξω και θα το διαπιστώσεις στις 31 του μήνα, καθώς θα παρουσιαστούν διάφορα ζητήματα που θα έχουν και οικονομικό αντίκτυπο. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή αυξηθούν οι ώρες δουλειάς, χωρίς να πάρεις επιπλέον χρήματα.