πλανητικεσ εξελιξεισ απο 22 εως 25 Ιουλιου 2019

21 Ιουλίου στις 9:55 μ.μ. ·

Πλανητικές εξελίξεις απο 22 εως 25 Ιουλίου 2019
Την Τρίτη 23/7 το σκηνικό του καλοκαιριού αλλάζει. Αποκτά εκείνο το πορφυρό, βασιλικό χρώμα, που φωτίζει τις μέρες και τις νύχτες σου. Ό Ήλιος περνά στον Λέοντα, και όλα γύρω σου αποκτούν τη μεγαλοπρέπεια που τους επιβάλλει ο Βασιλιάς.
Η επιστροφή του Ήλιου στον θρόνο του, στο ζώδιο του, είναι μια αχτίδα φωτός σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι και έρχεται να αλλάξει τις διαθέσεις, το κλίμα, τις συμπεριφορές και όλα όσα σε “χάλασαν” το προηγούμενο διάστημα ή έριξαν για τον ένα ή τον άλλο λόγο την ψυχολογία σου.
Στον μήνα που θα διανύσουμε, πρωταγωνιστής του καλοκαιριού γίνεται η χαρά. Η δημιουργικότητα, ο ρομαντισμός και ότι πρέπει να συνοδεύει ένα καλοκαίρι, εμφανίζεται στο προσκήνιο για να σου δώσει την ανάσα που χρειάζεσαι για το ρίξεις έξω να περάσεις καλά, να κάνεις τις διακοπές σου και να αλλάξεις τις καθημερινές σου δράσεις με πιο ευχάριστο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως από εδώ και πέρα σταδιακά το κλίμα βελτιώνεται αισθητά. Είναι στο χέρι σου να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε ζόρισε ή να σε προβλημάτισε και να ζήσεις στους ρυθμούς της εποχής που σε καλούν.
Στο όλο κλίμα των ημερών, η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, είναι η ευκαιρία που περίμενες εδώ και καιρό να αλλάξεις τα πράγματα.
Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον Καρκίνο, αναβιώνοντας μνήμες του παρελθόντος και δημιουργώντας επιθυμίες για επανασυνδέσεις που θα σπρώξουν στο να κάνεις την κίνηση εκείνη που γυροφέρνει εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου
Θα αναζωπυρωθούν σχέσεις μιας και όπως θα διαπιστώσεις, αυτό που έχεις στο μυαλό σου, το έχει πιθανόν και ο άλλος. Σε πολλές περιπτώσεις, θα δημιουργηθούν και οι κατάλληλες συνθήκες που θα φέρουν δύο πρόσωπα κοντά. Είναι εκείνες οι “τυχαίες” συναντήσεις που λες και γίνονται για να ανάψουν τα αίματα. Φυσικά, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, μόνο τυχαίες δεν είναι! Αντίθετα, είναι σκηνοθετημένες από ένα έξυπνο σχέδιο που έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους! Πριν, λοιπόν, βιαστείς να γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτά, σκέψου πόσες φορές βγήκαν μπροστά σου πράγματα τελείως απρόοπτα, όμως πάρα πολύ καλά σκηνοθετημένα και οργανωμένα.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθούν συνεργασίες, να ανανεωθούν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς και να τεθούν σε μια νέα βάση κάποια σχέδια. Η κοινωνική ζωή προσφέρει ένα πλήθος ευκαιριών για καλοπέραση, προσκλήσεις, γνωριμίες και ανανέωση.
Κυρίως για τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, το σίγουρο είναι πως θα έχουν πολλούς λόγους για να περάσουν καλά! Παράλληλα, θα επανεξετάσουν θέματα ή σχέσεις από το παρελθόν.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ… Την Πέμπτη, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία, ανακατεύουν την πλανητική τράπουλα και μοιράζουν φύλλα στους τυχερούς! Πρόκειται για δύο καθαρές πύρινες ενέργειες- Άρης στον Λέοντα και Δίας στον Τοξότη.
Η δράση και οι ευκαιρίες αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα! Καλό είναι να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, αφού μπορεί να βρεθείς μπροστά σε κάτι σημαντικό. Οι ευκαιρίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με οικονομικά θέματα, που για κάποιους τυχερούς, μπορεί να είναι κάτι που περίμεναν καιρό! Βέβαια, η τύχη ή οι ευκαιρίες από μόνες τους δεν εξασφαλίζουν το θετικό αποτέλεσμα. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα επιλέξεις κι εσύ για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.
Κριέ, Λέοντα και Τοξότη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε έκτατη τύχη τις μέρες αυτές, και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι να την αδράξετε. Και στα ερωτικά σας, το κλίμα κρύβει ευκαιρίες που κάνουν το σκηνικό να φωτίζεται και να λάμπει.
Καλή εβδομάδα σε όλους!