ASTRONEWS ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ήλιος σύνοδο Ερμή.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής περνά στον Ταύρο έως τις 4 Μάιου.

Μετά την ένταση του Κριού,  και όλο αυτό το κλίμα που δημιουργήθηκε στην καθημερινότητά μας, έρχεται η ώρα τα πράγματα να περάσουν σε μία πιο ήπια φάση.

Στην ημέρα της Δευτέρας ο ήλιος συναντιέται Με τον Ερμή στην 29η μοίρα του Κριού.

Λίγο πριν το κλείσιμο του κύκλου αυτού, ο Ερμής βρίσκεται στην καρδιά του βασιλιά Ήλιου, και αυτή είναι μία στιγμή, που σε προτρέπει να μείνει στη θέση του παρατηρητή, αλλά κυρίως στη θέση του ακροατή. Ο φτερωτός ”Θεός” μεταφέρει μηνύματα, και δίνει εκείνη την οξύτητα στο πνεύμα η οποία εξυπηρετεί την ευκολία της έκφρασης.

Ιδιαίτερα η μέρα της Δευτέρας έχει δυναμική ροή, σε ότι αφορά την επικοινωνία, την ανταλλαγή, τις συζητήσεις τις διαπραγματεύσεις, και είναι πολύ θετική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

 Και τώρα μπορεί να υπάρξει το κλείσιμο ενός κύκλου μέσα από μία συμφωνία ένα συμβόλαιο, για το οποίο είτε  έχεις δουλέψει πολύ καιρό πριν, είτε προκύπτει μέσα στις εξελίξεις των ημερών.

Είναι εδώ επίσης, που μπορεί να ξεκαθαρίσεις τις αποφάσεις που θα πάρεις για το επόμενο διάστημα.

Αλλά και γενικότερα ευνοείται ο σχεδιασμός μακροχρόνιων σχεδίων, καθώς  επίσης και η επικοινωνία μπορεί να γίνει πολύ αποδοτική και ουσιαστική τις μέρες αυτές.

Ιδιαίτερα για τους: Κριούς Λέοντες και Τοξότες της τελευταίας ημέρας, ο κύκλος αυτός χρωματίζεται με πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, τόσο σε προσωπικό κυρίως όμως σε επαγγελματικό επίπεδο, οπλίζοντας  τους με θάρρος και δύναμη, που τους φέρνει πιο κοντά σε ένα σχέδιο ή ένα όνειρο τους.

Αμέσως μετά τόσο ο Ήλιος  όσο και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Ταύρου, αλλάζοντας τελείως τις προτεραιότητές τους.

Και ενώ μέχρι τώρα, έτρεχαν να τα προλάβουν όλα, συχνά σε ξέφρενους ρυθμούς., τώρα είναι η στιγμή να χαλαρώσουν, και να ασχοληθούν με το πως θα αξιοποιήσουν και θα διατηρήσουν αυτά που μέχρι τώρα έχουν κατακτήσει.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γήινο, σταθερό και μελαγχολικό.

Επιθυμεί να αποκτά και να διατηρεί, και είναι απόλυτα συγκροτημένος και συγκρατημένος, στον τρόπο που μιλά, που εκφράζεται αλλά και που αντιδρά στις καταστάσεις. Προσγειωμένος ,πρακτικός και φυσικά σταθερός, φιλτράρει τα πάντα μέσα από το έχω και το κατέχω.

Έτσι λοιπόν την εποχή αυτή, με Ήλιο Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, αναζητάμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτή που μας δίνει την ηρεμία που χρειαζόμαστε, την ησυχία, αυτή  που έχουμε ανάγκη για να πάρουμε αποστάσεις από τα πράγματα και να τα επεξεργαστούμε καλύτερα.

Είναι εδώ που θα ρίξουμε τους τόνους μας, και θα αναζητήσουμε την αρμονία που ξεπηδά από τη συνήθεια ,από το γνώριμο και το οικείο. Αυτά που δεν σου δημιουργούν καμία ανησυχία γιατί τα γνωρίζεις καλά.

Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζεσαι τα πράγματα στο μυαλό σου, έχει την τάση να γίνεται με έναν πιο αργό τρόπο, αλλά και οι αποφάσεις που παίρνεις θα είναι προϊόν ώριμης σκέψης και όχι βιαστικής αντίδρασης.

Βεβαίως, σε πολλές περιπτώσεις θα γαντζωθούμε  πάνω σε ότι μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς, αρνούμενοι να μετακινηθούμε έστω και λίγο, ακόμα και αν ξέρουμε ότι και μία μικρή μετακίνηση μπορεί να αλλάξει τελείως το τοπίο της ζωής μας.

Ίσως κάποιες άλλες φορές να γίνουμε πιο απόλυτοι, πιο στενόμυαλοι και πιο δογματικοί  στον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας, να μην σκεφτόμαστε ούτε κάτι ιδέα την αλλαγή.

Ναι, πολλές φορές και μέσα σε όλη αυτήν την πολύ κουραστική καθημερινότητα, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα να εκτιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε αυτά  ακριβώς που  έχουμε!

Χωρίς αναζητήσεις, χωρίς προσμονές, επενδύοντας στη σταθερότητα και την ασφάλεια τόσο των σχέσεων μας, όσο και την υλική.

Και τώρα είναι μία τέτοια στιγμή!

Από την νέα θέση του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ευνοούνται οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας  Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα έχουν τη δυνατότητα αφενός να σταθεροποιήσουν τα μέχρι τώρα κεκτημένα τους, αλλά να δημιουργήσουν τις βάσεις για τις επόμενες δράσεις τους.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: My Astro .gr