Ας μιλήσουμε  για σχέσεις !!!!!

Αυτόν τον πολύπαθο τομέα της ζωής μας τον πιο όμορφο αλλά και τον πιο δύσκολο.

Γεγονός είναι πως κάθε άνθρωπος που έρχεται στη ζωή μας η αντίστοιχα μπαίνουμε εμείς στην δική του, κάτι έχει να ανταλλάξει μαζί μας, κάτι έχουμε να του δώσουμε και κάτι έχει μας δώσει.

Υπάρχουν όμως κάποιες σχέσεις που δονούνται σε άλλες συχνότητες,προκαλούν άλλου είδους ποιότητες ενέργειες και συναισθήματα, και φυσικά είναι ιδιαίτερα έντονες και κυρίως έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας!

Είναι αυτές που ακόμα και μετά από χρόνια τις θυμόμαστε γιατί έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα μας.

Είναι οι λεγόμενες Καρμικές σχέσεις.

Στην αστρολογία υπάρχουν πολλοί τρόποι που ανιχνεύουμε μία τέτοιου είδους σχέση ανάμεσα σε δύο γενέθλιους χάρτες .

Ένας από αυτούς, ο πιο απλός έχει να κάνει με εκείνα τα ζωδιακά ταιριάσματα, τα οποία είναι έξω από τις συνηθισμένες λεγόμενες συμβατότητες,που συνήθως ξέρουμε, και λέγονται, είναι όμως αυτές μέσα από τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή με μια άλλη πλευρά του εαυτού μας, πολλές φορές άγνωστη, την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε και να προσαρμοστούμε.

Συνήθως από μόνες τους έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας ανάμεσα στα πρόσωπα, δεν είναι εύκολες ως προς τη διαχείρισή τους, αλλά και στο να δώσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα που μπορεί να επιθυμούμε,είναι όμως αυτές οι δυσκολίες που τις κάνουν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες.

Πάμε να ξεκινήσουμε .

Τον πρώτο Καρμικό συνδυασμό που εξετάζουμε είναι αυτός του Κριού και της  Παρθένου.

Σκεφτείτε τον Κριό, έναν άνθρωπο της δράσης που βαριέται θανάσιμα τις λεπτομέρειες και τις σχολαστικές αναλύσεις,να ενώνεται με έναν σχολαστικό και τυπικό παρθένο, ο οποίος τρελαίνεται να αναλύει κάθε λεπτομέρεια και αποστρέφεται τη γενικότητα και την ασάφεια!

Αυτά και μόνο φτάνει για να πάρετε μια ιδέα το πόσο διαφορετικοί είναι αυτοί οι δύο κόσμοι και την απόσταση που τους χωρίζει.

Ο Κριός,σχεδόν σε κάθε κίνησή του θα λειτουργήσει ενστικτωδώς, εμπιστεύεται αυτό που νιώθει και απέχει πολύ σε ότι έχει να κάνει με την πραγματικότητα.Ο Παρθένος είναι απόλυτα πρακτικός εμπιστεύεται μόνο τη λογική του, και δεν κάνει τίποτα από ένστικτο η από οποιαδήποτε άλλη παρόρμηση μπορεί να νοιώθει.

Και οι δύο όμως συνήθως έχουν μια καλή πρόθεση ο ένας απέναντι στον άλλον .Κι οι δύο νιώθουν την ανάγκη να βοηθούν τον κόσμο, οι κριοι γιατί αισθάνονται όμορφα, ένω οι Παρθένοι γιατι νιώθουν την ανάγκη να προσφέρουν.

Έξω λοιπόν από αυτές τις πολύ βασικές διαφορές του χαρακτήρα τους, αυτοί οι δύο όταν γνωρίζονται παραδόξως τα πάνε πάρα πολύ καλά.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη οικειότητα και άνεση στα μεταξύ τους και μια τάση να βοηθούν ο ένας τον άλλον .Μπορεί να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον πράγματα που δε θα έλεγαν σε κανέναν, έχουν μεταξύ τους μια αμοιβαία πίστη, και νιώθουν πως δεν κινδυνεύουν στον να εκθέσουν ο ένας τα μυστικά του στον άλλον.

Πέρα όμως από τις όποιες διαφορές μπορεί να τους απομακρύνουν ο συνδυασμός αυτός έχει κάτι πολύ σημαντικό μία φοβερά έντονη σεξουαλική έλξη .

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που τους έφεραν κοντά η σεξουαλική Ένωση τους πολύ συχνά θα έχει σαν αποτέλεσμα τη συναισθηματική γαλήνη και την οργανική πληρότητα που θα τους κάνει να λύνουν κάθε διαφορά σε κάθε πλευρά τις σχέσεις τους.Ο Κριος θα ξεσηκώσει τον Παρθένο με τον τον ενθουσιασμό του και το πάθος του και θα αγγίξει εκείνους τους κρυμμένους πόθους του.

Αυτή είναι και η μαγεία που τους ενώνει μέσα στα χιλιάδες πράγματα που είναι τόσο διαφορετικά στις προσωπικότητές τους .

Βεβαίως πολύ συχνά θα τσακώνονται μια κι ο Παρθένος θα γκρινιάζει επειδή κάθε ο Κριός είναι ακατάστατος και παρατά παντού τα πράγματα του,και ο Κριός θα τρελαίνεται όταν ο Παρθένος αρχίζει αυτές τις εντυπωσιακές αναλύσεις η την γκρίνια του, που δεν μπορεί να την καταλάβει.

Πολύ συχνά λοιπόν θα υπάρχουν ιδιαίτερα έντονες συγκρούσεις που θα ενισχύουν τη σκοτεινή πλευρά που έχει ο καθένας μέσα του .

Όταν όμως καταφέρουν να ξεπεράσουν τις σημαντικές διαφορές που έχουν σαν προσωπικότητες και να συνεργαστούν, και να αναγωνρίσουν ό ένας στον άλλον πως μπορούν να βρουν την χρυσή τομή, (μια και ο Κριός άλλα και ο Παρθένος ερωτεύονται σταθερά ) θα καταφέρουν να ξεκλειδώσουν εκείνη την ποιότητα της αγάπης που κράτα για πολλά χρόνια και που στις μέρες μας καταντά να θεωρείται θαύμα.

Ε νομίζω πως αξίζει τον κόπο!

Το δεύτερο καρμικό ταίρι του κριού είναι σκόρπιος.Και εδώ τα πράγματα ζορίζουν περισσότερο. Ο Σκορπιός δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για τον Κριό, Που έχει μάθει ότι θέλει να το διεκδικεί με πάθος και με ένταση .Παραδόξως όμως το κριάρι δεν ορμάει κατά πάνω στο Σκορπιό όπως κάνει συνήθως με τα υπόλοιπα ζώδια .Υπάρχει κάτι στο πλουτώνιο βλέμμα που τον κρατά σε απόσταση και ενστικτωδώς πιάνει αυτό το μήνυμα που ουσιαστικά γι αυτόν σημαίνει κίνδυνος !Και ο κίνδυνος είναι η λέξη που ξεσηκώνει τον Κριό για δράση.Έτσι θα περάσει στην κατά μέτωπον επίθεση με όλη την πύρινη ένταση που τον διακρίνει αλλά στο σημείο αυτό ο Σκορπιός εξαφανίζεται γιατί έτσι είθισται να λειτουργεί !

Και ο Κριός μένει στο μυστήριο και την σιωπή!

Εκείνο που χρειάζεται να κατανοήσουν και οι δύο και κυρίως ο πύρινος Κριός, είναι πως η καλύτερη μέθοδος συνύπαρξης γι αυτόν τον ζωδιακό σχηματισμό είναι η συνεργασία,πάντα σε μια συναισθηματική απόσταση ασφαλείας.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο πολύ πιστό στις αρχές του και δεν συμβιβάζεται ποτέ,και είναι αυτό το σημείο όπου αντιπαρατίθενται με τον Κριό .

Έχοντας και οι δύο μια τεράστια δύναμη θέλησης είναι πολύ εύκολο να επιτεθουν ο ένας στον άλλον διεκδικώντας ο καθένας με τον τρόπο του,αυτό που πιστεύουν ότι αυτό που θέλουν από το σύντροφό τους.

Ο Σκορπιός απαιτεί να μπει στη ζωή του συντρόφου του μέχρι το κόκαλο .Να κυριαρχήσει απόλυτα στην προσωπικότητά του και στην καρδιά του.Ο κριός από την άλλη μεριά είναι νιώθει την ανάγκη να τον αγαπούν και να τον θαυμάζουν όμως χρειάζεται το χώρο του και το χρόνο του.

Η χρυσή τομή στις στην σχέση τους είναι πως ο Κριός νοιώθει την ανάγκη να παρέχει τα πάντα στον σύντροφό του Σκορπιό , να τον φροντίζει και να τον εξυπηρετεί στις όποιες ανάγκες του.

Και ο Σκορπιός θα τον μυήσει στο να μάθει να αναγνωρίζει το συναίσθημα του πράγμα πολύ δύσκολο , και του χαρίζει σεξουαλική πληρότητα.

Η σεξουαλική έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους θα μείνει ενεργή και ασβέστη μέχρι τα βαθιά τους γεράματα χωρίς να μειώσει σε τίποτα το αρχικό πάθος που είχαν όταν γνωρίστηκαν.

Μια και η σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε έναν κρύο και σε έναν Σκορπιό είναι κεραυνοβόλα και μαγνητική !Ο κρύος θα θελήσει να κατακτήσει σεξουαλικά τον Σκορπιό και ο Σκορπιός θα τον αφήσει να τον κατακτήσει και θα συμπληρώσει την ερωτική έκφρασή της σχεσης τους.

Ο Κριός αμύνεται γενναία στην πρώτη γραμμή ενώ ο Σκορπιός επιτίθεται ξαφνικά απροσδόκητα.

Στον πόλεμο αυτά τα δύο ζώδια είναι από φύση τους εχθροί . η ειρήνη συμφέρει και τους δύο,και η ειρήνη αρχίζει με την Αγάπη…ας ξεκινήσουν λοιπόν από αυτό!

Το πρώτο καρμικό ταίρι του ταύρου είναι ο Ζυγός.Είναι και οι δύο παιδιά της Αφροδίτης που αυτό σημαίνει πως κυριαρχούνται από την διάθεση για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις τους.

Το πρόβλημα είναι πως ένας Ταύρος,θεωρεί αδιανόητο να ταράξει τα νερά της ισορροπημένης του ζωής,και να

να ρισκάρει να κάνει πράγματα έξω από αυτά που έχει μάθει η που έχει υπολογίσει με το μυαλό του.

Ο Ζυγός το κάνει !Γι αυτόν το να κερδίσει ένα διανοητικό στόχο,μια υπόθεση μικρή η μεγάλη είναι λόγος ύπαρξης,ενώ για τον ταύρο κάθε είδος αντιπαράθεσης θα τον κάνει να χασμουρηθει, να σηκώσει τους ώμους του και να ξεστομίσει μια συμβατική φράση που τις περισσότερες φορές απλά θα ικανοποιήσει την επιθυμία του άλλου.

Οι πιο πολλοί Ταύροι, κουράζονται εξουθένωνται όταν ακούν έναν ζυγό να τους μιλά και εξηγώντας τους το τί και το πως μιας μιας υπόθεσης τους φαίνεται παραλογισμός !

Για έναν ταύρο η αδιάκοπη επιχειρηματολογία είναι η πιο μάταιη  δαπανηρή και συνεπώς η πιο άσκοπη επίδοση που μπορούν να φανταστούν.

Οι ζυγοί από την άλλη μεριά ακολουθούν τη γνωστή σωκρατική μέθοδο συζήτησης και πρέπει να τους παρακολουθείς από κοντά και να τους ακούς προσεκτικά, κάτι που συνήθως ο Ταύρος βαριέται.

Προτιμά πολύ περισσότερο να φροντίζει να εξυπηρετεί να προσέχει τον Ζυγό  και να καλύπτει τις ανάγκες του σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο που ταιριάζει καλύτερα και με τη φύση του, και όχι να παραδίδεται στην όποια διάθεση του συντρόφου του Ζυγού, που τον βγάζει από την βολή του.

Και είναι ακριβώς αυτό το σημείο που μπορεί να λειτουργήσει διασπαστικά στο μεταξύ τους, και που αφορά και το ζήτημα της κοινωνικότητας,μια και ο Ζυγός έχει ανάγκη να περιβάλλεται από κόσμο,να εκφράζεται να επικοινωνεί να κοινωνικοποιείται,ενώ ο Ταύρος προτιμά την ήσυχη γωνιά του σπιτιού του,στην οποία θα χαζέψει μια ταινία θα διαβάσει ένα βιβλίο η τέλος πάντων θα κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί και τον ξεκουράζει μακριά από τη βαβούρα και τον κόσμο.

Οι ζυγοί πολλές φορές προσπαθούν να στραγγίξουν κυριολεκτικά τη ζωή μέσα από κάθε είδος γνώση διαβάζοντας λογομαχώντας με διανοούμενους βλέποντας κινηματογράφο και θέατρο και συναυλίες μεθώντας απ οτιδήποτε έχει ομορφιά και εγείρει τις αισθήσεις τους.

Ο Ταύρος προτιμά να κάθεται στο σπίτι και να βγαίνει μια φορά την εβδομάδα,η θα προτιμήσει να βρίσκονται οι δυο τους σε έναν ωραίο περίπατο να κάνουν σχέδια για το μέλλον η να αγοράσουν ένα σπίτι στην εξοχή αφήνοντας πίσω τους την τρέλα της πόλης.

Ο έρωτας στο μεταξύ τους έχει κάτι το αισθησιακό. Και σε κάθε περίπτωση τα σεξουαλικά τους προβλήματα θα είναι τα λιγότερα μια και οι δύο θα αναζητήσουν μια πιο ρομαντική διάσταση στον έρωτα ανάμεσα στο κορμί το μυαλό και την ψυχή τους και είναι πολύ πιθανόν αυτός ο τομέας να κάνει τη σχέση τους πολύ πιο ικανοποιητική από το μέσο ζευγάρι.

Και όταν ο ταύρος μάθει να ακολουθεί τον σύντροφό του ζυγό και να χαίρεται μέσα από οτιδήποτε τον εκφράζει αλλά και ο Ζυγός να κατανοήσει την ανάγκη του,για τις δικές του προσωπικές στιγμές του συντρόφου του αλλα και την τάση του να μην μετακινείται εύκολα από οτιδήποτε αυτός θέλει και επιλέγει, έχουν κάνει και οι δύο ένα σημαντικό βήμα για βελτίωση .

Το επόμενο καρμικο ταίριασμα του Ταύρου είναι το ζώδιο του Τοξότη.Ο ταύρος προχωρά αργά και σταθερά ο Τοξότης τρέχει ενθουσιασμένα αναζητώντας διαρκώς καινούργιες εμπειρίες γύρω του.

Το ζήτημα λοιπόν είναι ο ένας να να κατεβάσει την ταχύτητα του και ο άλλος να την αύξηση,πολύ απλά!

Πολύ συχνά οι ρυθμοί του Τοξότη θα κάνουν τον Ταύρο να μπερδεύεται και να ενοχλείται,μια και οι ρόλοι τους οποίους εκπροσωπεί,είναι πολλοί και έτσι πολύ εύκολα μπορεί να μπει σε μια πολύ ισχυρή αντιπαράθεση με το κατεστημένο και να πάει κόντρα στην συντηρητική φύση του Ταύρου που τον κοιτά εμβρόντητος και τρομαγμένος!

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι κατά βάση αισιόδοξοι που πιστεύουν βαθιά μέσα τους πως τα πράγματα σε κάθε περίπτωση θα πάνε καλά,ενώ οι ταύροι είναι άνθρωποι ελαφρώς πεσιμιστές,που δεν πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος .Έτσι λοιπόν πολλές φορές ο Τοξότης θα χάσει την υπομονή του με τον ταύρο όταν συμπεριφέρεται κακόκεφα και γκρινιάρικα.

Η απογοήτευση ενός Τοξότη είτε είναι άνδρας η γυναίκα κρατάει λίγο,και βγαίνει πολύ εύκολα το ουράνιο τόξο του Δία που τους κάνει να ελπίζουν και πάλι από την αρχή.

Ο Τοξότης για τον ταύρο αντιπροσωπεύει τα χρήματα των άλλων,και αυτό είναι ένα σημαντικό κλειδί για τον συντηρητικό ταύρο,που μέσα από μια τέτοια Ένωση μπορεί να αυξήσει τα κεφάλαια του ώστε να πραγματοποιηθούν οι προσπάθειες του και τα όνειρά του

Πέρα απ όλα τα άλλα αυτοί οι δύο μπορεί να αποτελέσουν ένα πολύ αρμονικό ζευγάρι στο εμπόριο η σε οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι,κυρίως αν υπάρχει ανάμεσά τους μια αρμονική όψη ηλίου – Σελήνης μπορεί να έχουν την πιθανότητα να γίνουν και εκατομμυριούχοι.

Ο ταύρος ερωτεύεται έναν Τοξότη για πολύ συγκεκριμένους λόγους:γιατί είναι ιδεαλιστής είναι ένας τονωτικός σύντροφος όταν αυτός έχει τις μαύρες του,ένας έξυπνος συνομιλητής,ένας ονειροπόλος ένας φιλόσοφος,αλλά και ένα μικρό παιδί που θέλει φροντίδα.

Ενώ ο Τοξότης,βρίσκει στον ταύρο τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειάζεται για να συνεχίσει να βλέπει τη ζωή αισιόδοξα.Ο ταύρος θα καλύψει δηλαδή εκείνα τα πρακτικά κενά που ο τοξότης αρνείται να ασχοληθεί μαζί τους διευκολύνοντας τον.

Αυτό που μπορεί βεβαίως να τους απομακρύνει είναι οι διαφωνίες τους, μια και ο Τοξότης ξεπερνά πολύ γρήγορα την όποια δυσκολία μπορεί να υπάρχει,ενώ ο ταύρος μπορεί να κρατήσει για μέρες ολόκληρες μούτρα, κάτι που εκτός και αν ο σύντροφός του Τοξότης ξέρει να τον πλησιάσει.Σε καθε περίπτωση όμως ένα σφίξιμο του χεριού και ένα τρυφερό φιλί μπορεί να τον κάνουν να παρατήσει όλες τις πεισματικές του άμυνες.

Το πρώτο καρμικό ταίρι του διδύμου είναι ο Σκορπιός .Φαντάζεστε λοιπόν τι γίνεται όταν συναντιόνται και προσπαθούν να επικοινωνήσουν. Ο πρώτος ο δίδυμος δηλαδή μπορεί να μιλά ακατάπαυστα και για όλα, ενώ Σκορπιός μπορεί να απαντά σχεδόν μονολεκτικά.Οι δίδυμοι έχουν μια παιδική ανέμελη συμπεριφορά, που πολύ συχνά μπορεί να ενοχλήσει τον Σκορπιό οποίος δεν έχει καμία διάθεση να δείξει εμπιστοσύνη σε αυτή την παιδική αθωότητα του δίδυμου.

Και γεγονός είναι πως αυτοί οι δύο δεν θα βρεθούν ποτέ κοντά από μόνοι τους αν δεν βρεθεί κάποιος να τους συστήσει για να γνωριστούν.

Ο δίδυμος είναι έξυπνος, και ένα κινούμενο ερωτηματικό που περπατάει και μιλάει, συνεχώς περίεργος, και κάποιες φορές και ψεύτικος, κι αυτό είναι κάτι που ο Σκορπιός θα προσπαθήσει σε κάθε περίπτωση να το εξιχνιάσει.Είναι όμως και ιδιαίτερα ασταθής στις σχέσεις του κάτι που μπορεί να εξοργίσει το Σκορπιό, και ξέρετε τι κάνει ένας σκόρπιος όταν θυμώνει η όταν νοιώθει πως δεν είναι το κέντρο του κόσμου για τον άλλον ! εξαφανίζεται.

Κάτι άλλο που τους δυσκολεύει ιδιαίτερα είναι πως ο Σκορπιός δεν κάνει τίποτα μισό, ενώ ο δίδυμο μπορούμε να πούμε ότι τα κάνει όλα μισά, μια και δεν αφοσιώνεται εντελώς σε ‘ένα άτομο, σε μια ιδέα η σε ένα σχέδιο.

Και φυσικά η λέξη η οποία είναι το κλειδί για το μεταξύ τους είναι ”Το ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ” μια λέξη που φοβίζει τον κλασικό Δίδυμο, όπως και η λέξη ”προσωρινό” φοβίζει το Σκορπιό.Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν μπορούν να ερωτευτούν και να μείνουν μαζί πρέπει να γίνει απαλά σταδιακά βή για πολύ καιρό όμως η Ένωσή τους μα βήμα, ώσπου και ο δίδυμος να αφεθεί στη σχέση χωρίς να το πάρει είδηση.

Ο δίδυμος έλκεται από τον Σκορπιό, Και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ανακαλύψει σε αυτόν είναι η δύναμη της θέλησής του, και πως μπορεί πραγματικά να κάνει οτιδήποτε έχει στο μυαλό του.

Και αυτό μπορεί να φαίνεται μαγικό στον έξυπνο δίδυμο,ο οποίος όμως ζητά συνεχώς την αλλαγή τον ενθουσιασμό και τη χαρά που κεντρίζει το πνεύμα του.Όταν νιώσει όλη αυτή την ένταση του Σκορπιού να κατευθύνεται πάνω του θα παραδοθεί και κυρίως θα γοητευτεί .Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το να ερωτευτούν χρειάζονται πολύ περισσότερα για να παραμείνουν ερωτευμένοι.Ο Δίδυμος θα πρέπει να απομνημονεύσει το μάθημα ότι ο Σκορπιός θέλει να ξέρει που βρίσκεται και τι κάνει τον περισσότερο χρόνο του αν όχι ολόκληρο.

Θα σκυθρωπιάζει όταν φέρεται ανεύθυνα και σε σχέση με την συμπεριφορά του, και στην σχέση του με το χρήμα.

και μπορεί ο δίδυμος να αποτελεί μια πρόκληση για το Σκορπιό είναι όμως δύσκολο να διαχειριστούν ο ένας την ποιότητα του άλλου.

Σε ότι αφορά την σεξουαλική τους ζωή υπάρχει και εδώ μια μεγάλη απόσταση μια και ο Δίδυμος βλέπει το σεξ πειραματικά χωρίς καμία διάθεση να διεισδύσει στα μυστήρια του.

το σεξ για το δίδυμο είναι απλώς ένας ευχάριστος τρόπος για να περνάς τον καιρό σου

,Ενώ για τον Σκορπιό το σεξ είναι το μυστικό της ίδιας της ζωής .Αν δεν συντελούν και άλλες πλανητικές όψεις στους χάρτες τους είναι πολύ εύκολο ο Σκορπιός να γίνει άπιστος,μην μπορώντας να αντέξει τα μισά πράγματα που παίρνει στον έρωτα.

Ο δίδυμος όμως διαθέτει αρκετή εξυπνάδα για να μπορέσει να βρει τα μυστικά κουμπιά του Σκορπιού,και τη μέθοδο για να κάνει τη σχέση να λειτουργήσει,και ο Σκορπιός διαθέτει αρκετή διαίσθηση για να ξέρει πως μπορεί να κάνει τη σχέση πιο στενή. η λέξη κλειδί είναι η επιθυμία Να ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον εκ νέου και να διατηρούν την ίδια λαμπρότητα που υπήρχε στην αρχή του έρωτα τους.

Η δεύτερη Καρμίκη σχέση των διδύμων είναι ο Αιγόκερως.Η ζωή για το δίδυμο κινείται τόσο γρήγορα ώστε κάποτε να χρειάζεται να κατευνάσουν την εσωτερική τους ροή, στο να τα κάνουν όλα να τα δοκιμάσουν και να γευτούν όλα.

Ο Αιγόκερως από την άλλη μεριά φαίνεται να είναι σχεδόν μόνιμα ο κάτοικος της ηρεμίας της σιωπής και μπορεί να φέρει πολλές στιγμές ειρήνης στο δίδυμο που θα τον σταματήσει για λίγο να ξεκουραστεί .Με τον Αιγόκερω ο δίδυμος μπορεί να μελετήσει τις μορφές της ζωής και του έρωτα σε αυτόν τον Κρόνιο πιο νωχελικό ρυθμό.

Αλλά και ο Αιγόκερως μπορεί να πάρει μαθήματα από το δίδυμο για το πως μπορεί να χαίρεται και να κατανοεί περισσότερο τον κόσμο της τέχνης της λογοτεχνίας της μουσικής,γιατί οι κόσμοι αυτοί βρίσκονται εκεί που ζουν οι δίδυμοι.

Ο Αιγόκερως δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο δίδυμος, ακολουθώντας τη ροή της καθημερινότητας της επικοινωνίας των πληροφοριών,και να κινείται ανάλογα κατά πως τον βολεύει χωρίς να σκέπτεται πως για κάθε δράση υπάρχει και μια αντίδραση.

Και αρχικά ο Αιγόκερως ανταποκρίνεται σε μια τέτοια συμπεριφορά με ενθουσιασμό,όμως λίγο παρακάτω θα αρχίσει να ανησυχεί μια και αντιλαμβάνεται πως τίποτα από αυτά που λέει και κάνει ο Δίδυμος,δεν τα καταλαβαίνει απόλυτα τουλάχιστον σύμφωνα με την λογική και πρακτική του άποψη .Και έτσι αποφασίζει να φύγει .Κι όταν αποφασίσει ένας Αιγόκερως να κλείσει τον κύκλο δεν το διαπραγματεύεται,ενώ αντίθετα ο δίδυμος δεν κλείνει ποτέ κανένα θέμα τελείως.

Ο Δίδυμος από την άλλη μεριά πολλές φορές δεν θα αντέξει τη σοβαρότητα του Αιγόκερω και θα νιώσει να τον καταπιέζει,Ενώ ο Αιγόκερως θα ενοχληθεί από την κυκλοθυμία που χαρακτηρίζει στο σύντροφο του.

Έπειτα έρχεται ο τρόπος με τον οποίο και οι δυο αντιμετωπίζουν τα χρήματα.Ο δίδυμος θα τα χρησιμοποιήσει για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία και κάθε ανάγκη του πολλές φορές σκορπώντας το εδώ κι εκεί, ενώ ο Αιγόκερως θα τον χρησιμοποιήσει σαν έναν τρόπο Ψυχικού ηρεμιστικού.Ένας άλλος σοβαρός λόγος που μπορεί να τους απομακρύνει μια και ο ένας δεν μπορεί να κατανοήσει τη λειτουργία του άλλου .

Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή μπορεί το σεξ να μην είναι κάτι έντονο γεμάτο αχαλίνωτο πάθος,μια και οι δύο αναζητούν τη σεξουαλική Ένωση σαν ένα μέσο για χαλάρωση και ανακούφιση .

Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο,το σεξ μπορεί να είναι κυρίαρχο η να τους ενώσει από την αρχή,με έναν έντονα θετικό τρόπο που είναι απίθανο να χάσει την ένταση του με το πέρασμα των χρόνων,και είναι αυτός ένας σημαντικός λόγος που θα τους κρατήσει μαζί,ιδίως αν έχουν και οι άλλες όψεις στα ωροσκόπια τους που επιβοηθούν σε κάτι τέτοιο.

Και οι δύο τους μπορούν να ξεκινήσουν λοιπόν από εκεί!

Το πρώτο καρμικό ταίρι του καρκίνου είναι ο Τοξότης.Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ένας προσεκτικός και υπερευαίσθητος καρκίνος πέφτει πάνω σε έναν ανέμελο τοξότη? Ο Τοξότης είναι ένα χαρούμενο καλόκαρδο και καλοσυνάτο πρόσωπο,όμως διαθέτει μια πολύ ειλικρινή και ενίοτε απότομη έκφραση που μπορεί πολύ εύκολα να πληγώσει την ευαισθησία και την ευμετάβλητη φύση του καρκίνου,οποίος μπορεί να αντιδράσει με διάφορους τρόπους απέναντί του:να επιτεθεί,να τον δαγκώσει,η ακόμα να κουλουριαστεί να κλειστεί στο καβούκι του απομακρύνοντας τον.

Και τότε ο Τοξότης θα προσπαθήσει να μαλακώσει τη ζημιά που έχει κάνει απέναντι του,Και τελικά ίσως αρκεί μια και μόνο λέξη για να τους φέρει κοντά ,Αρκεί να κάνει το τοξότης την πρώτη κίνηση.

Πάντως η σχέση του καρκίνου με ένα τοξότη μπορεί πραγματικά να τον βοηθήσει τον Καρκίνο για να κατανοήσει το μάθημα του να μην είναι τόσο πολύ ευαίσθητος.

Εκείνο που μπορεί να τους απομακρύνει και να δημιουργήσει συγκρούσεις στη σχέση τους,είναι το θέμα των χρημάτων,γιατί ο Τοξότης έχει πάντα τρύπια χέρια ενώ σπάνια συμβαίνει το ίδιο με έναν καρκίνο που είναι εξαιρετικά μετρημένος και πάρα πολύ συνειδητός όταν το ξοδεύει.Έτσι οι καβγάδες τους μπορεί να είναι πολύ συχνοί για το λόγο αυτόν, όμως θα μπορούσαμε να συμβουλέψουμε τον καρκίνο να βοηθάει στον Τοξότη να διαχειρίζεται με πιο συντηρητικό τρόπο τα χρήματα του ,Ενώ Τοξότης να τον βοηθήσει να γίνει λίγο πιο ανάλαφρος στη σχέση του με το χρήμα , για να ελαχιστοποιηθούν και οι λόγοι της σύγκρουσής τους.

Στο μεταξύ τους ο καρκίνος θα είναι αυτός που αναπόφευκτα θα καθοδηγεί τη σχέση,θα κρατά τα ηνία της,Και εδώ πάλι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα μια και Τοξότης δεν ενδιαφέρεται να είναι ο αρχηγός,εντούτοις δυσανασχετεί να υπακούει σε εντολές .

Και ο καρκίνος δεν μπορεί να συγκρατήσει την ταση του για να επιβάλετε ακόμη και αν εκδηλώνεται με θετικό και ζεστό τρόπο,μπορεί να σκιάσει την ελευθερία του Τοξότη που τη χρειάζεται σε πολύ μεγάλες δόσεις για να είναι εαυτός του.

Εκείνο όμως που είναι ουσιαστικό και σημαντικός τη διαφορά τους ανάμεσα στον καρκίνο και τον Τοξότη είναι οι συγκρουόμενες απόψεις τους και σε ότι αφορά το είδος της σχέσης και απέναντι στην οικογένεια .

Ο καρκίνος σχεδόν πάντα να ζητά την αφοσίωση και τη θαλπωρή της οικογενειακής ζωής ενώ Τοξότης μπορεί να κρύβει πολύ στοργή για την οικογένεια,αλλά δεν νιώθει σε καμία περίπτωση το μαγνητισμό του αφοσιωμένου καθήκοντος στους συγγενείς του όπως ο καρκίνος.

Σε κάθε περίπτωση τα δεσμά τον περιορίζουν ενώ ο καρκίνος θεωρεί τα δεσμά σαν κάτι ιερό που συνήθως σέβεται πολύ βαθιά.

Αυτό λοιπόν είναι ένα σημείο το οποίο θα πρέπει να αγωνιστούν για να το λύσουν πλησιάζοντας πιο κοντά ο ένας στον άλλον και προσπαθώντας να συμβιβαστούν .

Και βέβαια είναι πολύ πιο πιθανό ο Τοξότης να εγκαταλείψει τον καρκίνο όταν πιεστεί πολύ παρά ο καρκίνος να αφήσει τον Τοξότη,όχι πάντα αλλά συνήθως.

Στην ερωτική τους ζωή ο Τοξότης είναι αυτός που θα λειτουργήσει πιο παρορμητικά μια και η ανάγκη του είναι πιο έντονη ενώ ο καρκίνος στην ερωτική του ζωή χρειάζεται πάντα πολύ ισχυρό συναισθηματικό κίνητρο για να ενδώσει ,Κάτι που μπορεί να ενοχλεί τον Τοξότη παράλληλα όμως τον γοητεύει.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται χρόνο και ο Τοξότης να μάθει να σέβεται τους χρόνους και το συναίσθημα του καρκίνου, αλλά  και ο Καρκίνος, Να σέβεται το θάρρος του Τοξότη και την ειλικρίνειά του αλλά και την εντιμότητά του και φυσικά μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη …

Και εδώ είναι και το κλειδί της σχέσης τους να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Κι αυτο σε κάθε περίπτωση θέλει χρόνο.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι του καρκίνου είναι ο Υδροχόος.

Ο Υδροχόος θα βρει τον καρκίνο εξυπηρετικό,και θα ακουμπήσει επάνω του σε κάθε περίπτωση που έχει ανάγκη.

Ενώ ο καρκίνος θα βρει τον Υδροχόο παράξενο και μυστήριο τρένο και βέβαια δεν είναι ο μόνος!

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως αυτοί οι δύο δεν έχουν τίποτα κοινό,κάτι που κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την Ένωσή τους επειδή ακριβώς και ο Υδροχόος έχει εκείνα τα στοιχεία του παράξενου και του άπιαστου.Και οι καρκίνοι όμως είναι παράξενοι , με έναν άλλο τρόπο όμως ποιο ονειροπόλο και πιο μελαγχολικό.

Και οι δύο έχουν έντονες εναλλαγές διαθέσεων έτσι που είναι αρκετά περίπλοκο να κρατήσουν μια ισορροπία τόσο μέσα τους όσο και στο μεταξύ τους.

Ο καλύτερος και πιο ακίνδυνος τρόπος για τον καρκίνο και τον Υδροχόο είναι το βλέποντας και κάνοντας .

Ο καρκίνος πολλές φορές θα νιώσει δυσφορία από την απότομη και την ωμή γλώσσα του Υδροχόου,ενώ ο Υδροχόος θα δυσφορήσει με την κρυψίνοια του καρκίνου και την τάση του να γκρινιάζει.

Και μπορεί ο Υδροχόος να λαχταρά τη στοργή και τη ζεστασιά όπως όλοι μας,όμως αντιδρά βίαια όταν νιώθει αυτή τη στοργή να τον πνίγει,και να δυσφορεί όταν αρχίζουν αυτές οι ανακριτικές ερωτήσεις του καρκίνου, για το που ήταν και τι έκανε.

Ο καρκίνος έχει μια καταπιεστική διάθεση σε κάθε περίπτωση είτε είναι άνδρας η γυναίκα αλλά δεν θα ήταν πολύ ωφέλιμο να νταντεύει έναν Υδροχόο γιατί το σίγουρο είναι πως θα το απομακρύνει.

Υπάρχει μια έντονη έλξη κυρίως τη σεξουαλική όμως ανάμεσα σε αυτούς τους δύο,Και αν καταφέρουν αφενός ο καρκίνος να ισορροπήσει αυτή την ανάγκη του για έλεγχο και την ανασφάλεια που μπορεί να τον εκδηλώνει,αλλά και ο Υδροχόος να κατανοήσει λίγο αυτές τις ανάγκες του καρκίνου,μπορούν να βρουν πολλούς λόγους  που θα τους κρατήσουν κοντά για πολύ καιρό.

Το πρώτο καρμικό ταίριασμα του λιονταριού είναι Αιγόκερως.Ο σοβαρός και μετρημένος Αιγόκερως περιορίζει την ενθουσιώδη προσωπικότητα του θερμόαιμου λιονταριού.

Η Αιγόκεροι δεν εντυπωσιάζονται με τη λάμψη και την υπεροψία των λιονταριών,και βέβαια δεν υπάρχει τρόπος για ένα Λιοντάρι να παραμερίσει τον Αιγόκερω,γιατί αυτός βρίσκεται πιο πάνω από αυτόν στον καρμικο κύκλο.

Ο Λέων μπορεί να είναι σοφός αλλά ο Αιγόκερως είναι σοφότερος .Το Λιοντάρι είναι ένα σταθερό ζώδιο,και επομένως είναι πεισματάρης,αλλά και ο γήινος Αιγόκερως είναι περισσότερο πεισματάρης σχεδόν αυταρχικός,γιατί είναι ένα κυριαρχικό ζώδιο και πολλές φορές πιο δεσποτικός από το Λιοντάρι με διαφορετικό τρόπο.

Ο Λέοντας είναι για τον Αιγόκερω ο έκτος αστρολογικός οίκος που αντιπροσωπεύει την εξυπηρέτηση.

Και έτσι κάθε Αιγόκερως που θέλει να συνδεθεί πιο στενά με έναν Λέοντα που θα πρέπει να του παρέχει μια μορφή εξυπηρέτησης,να τον βοηθήσει να τον στηρίξει,η να τον φροντίσει με κάποιο τρόπο.

Υπάρχει επίσης ένα σημείο το οποίο θα βοηθήσει το Λιοντάρι να μπει πιο εύκολα στην ψυχολογία του αγαπημένου του Αιγόκερω .Ο μόνος τρόπος για να καταλάβει ο λέοντας αυτό το ήσυχο πλάσμα που δείχνει να ναι ψυχρό και επιφυλακτικό,είναι να καταφέρει να δει μέσα στην καρδιά του,και να δει το πραγματικό του πρόσωπο και να απαλύνει την ανασφάλεια του.

Η χαρούμενη διάθεση του λιονταριού και η αυτοπεποίθηση του, πολύ συχνά συγκινούν τον Αιγόκερω περισσότερο και συχνότερα από ότι εκείνος φαντάζεται ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνουν αυτήν την Κρόνια κακοκεφιά.

Ο Αιγόκερως ακούει πολύ προσεκτικά το Λιοντάρι όταν μιλάει για τα μεγαλεπήβολα σχέδια του και τις μελλοντικές του φιλοδοξίες,καθώς και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα στοχευμένες και φιλόδοξος,και έτσι όσο μεγαλύτερη είναι οι στόχοι του τόσο περισσότερο θα τους υποστήριξη,Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο που θα τους ενώσει στο μεταξύ τους γιατί ο Αιγόκερως θα στηρίξει σε κάθε περίπτωση το Λιοντάρι του,μια και είναι τα ζώδια που έχουν την καταπληκτική ικανότητα να μετατρέπουν τα όνειρα σε πραγματικότητα.

Αλλά και το Λιοντάρι θα πρέπει να αφήνει το σύντροφό του Αιγόκερω να τον επηρεάζει με τη θαρραλέα του προσωπικότητα και να τον ακούει όταν του υποδεικνύει να παλέψει για κάτι πριν το απορρίψει σαν ακατόρθωτο .

Βεβαίως το δύσκολο σημείο και για τους δύο τους είναι η σχέση τους με τα λεφτά για τα οποία μπορεί να λογομαχούν κατά προσέγγιση μια φορά το μήνα και συχνότερα !

Και ενώ το Λιοντάρι θα έχει την τάση να ξοδεύει τα θύματά του με μια ιδιαίτερη ευκολία ο Αιγόκερως θα θελήσει να κάνει κουμάντο στα χρήματά του θεωρώντας τις κινήσεις του λιονταριού σπατάλη .

Το καλύτερο σε κάθε περίπτωση να ξεχωρίσουν τα ταμεία ιδιαίτερα σε ένα γάμο γιατί θα τους βοηθήσει να κρατήσουν τις ισορροπίες .

Η ερωτική τους Ένωσή θα εξαρτηθεί από τις όψεις του Ηλίου της Σελήνης και των ωροσκοπίων τους αλλά και τις θέσεις των άλλων πλανητών στους γενέθλιος χάρτες τους,γιατί είναι πολύ εύκολο το Λιοντάρι να χρειαστεί πολύ χρόνο πριν αφεθεί και να εκφράσει την αγάπη του και την συμμετοχή του, ενώ Ο αιγόκερως είναι πρόθυμος να περιμένει υπομονετικά Μέχρι να καταφέρει να κατακτήσει το Λέοντα ολοκληρωτικά .

Η γενική συμπεριφορά του λιονταριού η κομψότητά του,είναι πράγματα που θαυμάζει πολύ ο Αιγόκερως και συχνά είναι λόγοι για να τον αγαπά,η γενναιοδωρία του η καλοσύνη του,Θα διαλύσουν σιγά σιγά την επιφύλαξή του και θα απαλύνουν την ανασφάλεια του .Ο Αιγόκερως χρειάζεται τη ζεστασιά του λιονταριού και το κουράγιο του όπως και το Λιοντάρι χρειάζεται τη δύναμη και τη σταθερότητα του .Μπορεί να είναι απόλυτα ασύμβατοι στο μεταξύ τους όμως για τον καθέναν από τους δύο είναι ένας καινούργιος τόπος που πρέπει να ανακαλύψουν και αυτή είναι η πρόκληση!

Το επόμενο καρμικο ταίριασμα του λιονταριού είναι Ιχθύες

.Οι Λέοντες είναι μεγαλόψυχοι,είναι οιευεργετικοί άρχοντες χωρίς κανένα ίχνος σκληρότητας,ενώ τα ψαριά βαθιά μέσα τους προτιμούν να έχουν κάποιον ο οποίος κυριαρχεί πάνω τους για να γίνεται και η η ζωή τους πιο εύκολη.

Είναι πολύ ωραίο κάποιος να σου λέει τι να κάνεις και να σκέπτεται για εσένα, και ένας χαρακτηριστικός Ιχθείς ενθουσιάζεται με μία τέτοια σχέση που του εξασφαλίζει άνεση και ελευθερία στις κινήσεις του για να έχει όλο το χρόνο να κάνει τις ονειροπολήσεις του και να καταστρώνει τα σχέδιά του .

Και αφήνει το σύντροφό του να αποφασίσει για την κατεύθυνση που θα πρέπει να πάρει .Οι ιχθύες δεν ενδιαφέρονται για κυριαρχία, για κατάκτηση είναι θέματα πολύ κουράστηκα που απαιτούν ενεργητικότητα περισσότερη δύναμη από αυτή που θέλουν να διαθέσουν.

Έτσι λοιπόν οι Ιχθείς μπορεί να γεμίσουν τη ζωή των λιονταριών άπειρη τρυφερότητα και συγκίνησης ενώ τα λιοντάρια θα χαρίσουν στους Ιχθείς ψυχική και κάθε είδους ασφάλεια και σιγουριά που χρειάζονται.Βεβαίως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να καταβροχθίσει η μεγάλη γάτα το ψαράκι γιατί αυτοί οι δύο από φυσικού τους δεν είναι συμβιβασμοί και πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να εναρμονιστούν.

Το Λιοντάρι νιώθει την ανάγκη να εξυπηρετεί κατά κάποιον τρόπο τον ιχθύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νιώθει ανώτερος, αλλά υπάρχει μια φυσική τάση να τον φροντίζει και να τον ανακουφίζει από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει .

Το ψάρι στην καθημερινή επαφή του με το Λιοντάρι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ότι η αληθινή αφοσίωση απέναντί του θα τον εξημερώνει,και θα τους κρατά μακριά από καβγάδες και δάκρυα,ενώ το Λιοντάρι δεν πρέπει να ξεχνά πως η ευγένεια και ο σεβασμός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κουμαντάρει αυτή την ευαίσθητη ψυχή του ψαριού.

Βεβαίως πολλές φορές μπορεί να υπάρξουν ομηρικές συγκρούσεις στο μεταξύ τους με βασική αφορμή τη φυσική μυστικοπάθεια και την απροθυμία του ιχθύ να μοιράζεται όλα τα μυστικά με το σύντροφό του Λέοντα ενώ αυτός ήθελε να ξέρει τα πάντα.

Η σεξουαλική τους ζωή μετατοπίζεται από το θερμό στο ψυχρό και αντίστροφα ίσως γιατί το Λιοντάρι γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός τον έρωτα ενώ ο ιχθυς είναι περισσότερο αιθέριος μυστικοπαθής και άπιαστος .

Μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερες σκηνές ζηλοτυπίας μια και το Λιοντάρι δεν ανέχεται έστω και σαν ιδέα ότι ο αγαπημένος του δεν του΄είναι πιστός.

Χρειάζεται να μετρήσουν και οι δύο πολύ καλά το πως θα χειριστούν τη σχέση αυτή αν όμως έχουν και μια αρμονική όψη Ηλίου σελήνης στα ωροσκόπια τους, τότε όλες οι εντάσεις του μεταξύ τους μπορούν να διαλυθούν και έτσι μπορούμε να έχουμε ακόμα και ένα τέλειο ερωτικό συνδυασμό γεμάτο πάθος ανάμεσα σε αυτούς τους δύο .

Το πρώτο καρμικό ταίρι του Παρθένου είναι ο Υδροχόος.Σκεφτείτε τώρα έναν παρθένο, ο οποίος έχει ανάγκη να βάζει τάξη σε όλα, ακόμα και να ασχολείται με τις πιο μικρές λεπτομέρειες, δηλαδή να βάζει τάξη στο χάος, ενώ ο Υδροχόος να δημιουργεί χάος από την τάξη!

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν πως αυτά τα δύο ζώδια αντιπροσωπεύουν το ένα για το άλλο την ύστατη πρόκληση.

Ένας παρθένος διατηρεί σε απόλυτη ισορροπία τα οικονομικά του, τη ζωή του, την καθημερινότητα του, , κάτι που γοητεύει ιδιαίτερα τον Υδροχόο, ο οποίος είναι παροιμιώδης για την αφηρημάδα την ακαταστασία και την έλλειψη ισορροπίας τόσο σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά του, όσο και για ότι μπορεί να διέπει τη ζωή του και την καθημερινότητα του και που δε νιώθει καμία ανάγκη να τα τακτοποιήσει .

Αρέσει πολύ να αναλύουν ο ένας τον άλλον όμως από μακριά, γιατί πάντα σε αυτό τον ζωδιακό σχηματισμό, χρειάζεται κάποιος να τους φέρει κοντά, ένα τρίτο πρόσωπο που θα τους γνωρίσει για ένα πρώτοπλησιαστούν.

Οι Υδροχόοι έχουν σαν κυβερνήτη τον παράδοξο ουρανό, και είναι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να ενεργήσουν και να μιλήσουν όπως κάνουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι, πάντα αρέσκονται στο να λειτουργούν έξω από την συμβατική συμπεριφορά, ωστόσο θέλουν να αρέσουν σε όλους, και συνήθως έλκονται από οτιδήποτε είναι παράδοξο προς αυτούς.

Και φυσικά είναι η τρομερή ικανότητα που διαθέτει ο παρθένος να καταπιάνεται με πάσης φύσεως λεπτομέρειες,κάτι που μπορεί να γίνει αφορμή για έντονες αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς στο μεταξύ τους μια και ο παρθένος δεν ξεχνά ποτέ την υπόσχεση του, ένα όνομα, ένα χρηματικό ποσό, μια ημερομηνία, η οτιδήποτε άλλο, ενώ ο Υδροχόος έχει τη μόνιμη τάση να διαγράφει από το μυαλό του οτιδήποτε δεν τον ενδιαφέρει και να γεμίσει τη μνήμη του με ‘άχρηστες όπως λέει η πληροφορίες.

Σε ότι αφορά τη σχέση τους ο παρθένος κάθε άλλο παρά μοντέρνος είναι στα θέματα περί σχέσεων,και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς κλυδωνισμούς στο μεταξύ τους, μια και ο Υδροχόος είναι πολύ εύκολο να κάνει σημαντικά λάθη απέναντι του.

Ο λόγος που ένας παρθένος ερωτεύεται έναν Υδροχόου είναι ότι ο τελευταίος είναι τόσο πρόσχαρος ζωντανός και τον εξιτάρει, ώστε να πιστεύει πως ο δεσμός μαζί του είναι από κείνες τις υπέροχες και θαυμάσιες εμπειρίες.

Ό Υδροχόος από την άλλη μεριά ερωτεύεται τον Παρθένο γιατί κάνει αυτήν την τεράστια προσπάθεια να τον βάλει σε τάξη και να τον νοικοκυρέψει,Και κυρίως γιατί δεν κοροϊδεύει τις ιδέες του η την εκκεντρικότητα του .

Το σημαντικό για το μεταξύ τους είναι ότι κατά βάθος είναι και οι δύο ονειροπόλοι πέρα από τα ελαττώματά τους η τις συνήθειές τους και πολύ συχνά θα πρέπει να στηριχτούν σε αυτά τα όνειρα αν θέλουν να στηριχθούν ο ένας τον άλλον .Είναι πολύ σημαντικό ο απαιτητικός παρθένος να χαλαρώνει ποτέ ποτέ τα σκοινιά μια και ο Υδροχόος σαν ζώδιο του αέρα χρειάζεται πάρα πολύ αέρα για να ανασαίνει και μια πολύ μεγάλη άπλα για να κινείται.

Η σεξουαλική τους ζωή μπορεί να είναι κάτι σαν μυστική έκπληξη .Μπορεί δηλαδή να είναι αναπάντεχα ενδιαφέρουσα αλλά για εντελώς άλλους από τους συνηθισμένους λόγους, και εδώ έχουμε την ουράνια φαντασία και πρωτοτυπία του Υδροχόου που μπορεί να οδηγήσουν τον Παρθένο σε εκδηλώσεις που δεν μπορούσε καν να διανοηθεί ότι θα έκανε!Βεβαίως να θυμάστε πως δεν μπορεί να τον παρασύρει ολοκληρωτικά, μια και ο παρθένος είναι ζώδιό της γης, όμως είναι πολύ διασκεδαστικό να εξερευνά ο ένας τον άλλον και να ανακαλύπτουν μαζί κοινά σημεία που εντείνουν το πάθος το οποίο δε λείπει καθόλου από την Ένωσή τους .

Εκείνο όμως που πραγματικά μπορεί να τους φέρει κοντά είναι το να μπορέσουν πρώτα απ όλα να είναι φίλοι, και να επικοινωνούν σε ένα άλλο επίπεδο και μια άλλη συχνότητα, γιατί ο Υδροχόος το έχει ανάγκη, και ο Παρθένος χρειάζεται κάποιον να εμπιστευτεί για να προχωρήσει.

Η δεύτερη καρμική σχέση της  Παρθένου είναι ο κριός

.Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες φύσεις και προσωπικότητες, όμως τόσο ο Κριός όσο και ο Παρθένος έχουν καλές προθέσεις μια και οι δύο επιθυμούν την ομορφιά κυρίως την πνευματική και αποβλέπουν πάντα σε ένα ιδανικό.Και οι δύο ψάχνουν να βρουν την αλήθεια και την αγάπη, η διαφορά τους είναι πως όταν φτάνει η τελική ώρα των αποφάσεων παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις, Ο κρύος πιστεύει πως θα βρει αυτό που ψάχνει στα τυφλά και κυρίως στηριζόμενος στο ένστικτο του ενώ ο Παρθένος πρέπει να οργανωθεί και να σχεδιάσει κάθε κίνηση του ακόμη και στην για μικρή λεπτομέρεια του.

Ο παρθένος βρίσκει το κριό έντιμο γενναιόδωρο αλλά και ιδεαλιστή, ενώ ο Κριός πολύ συχνά θα προσπαθεί να αποδείξει στον σύντροφό του παρθένο, πως τα επιχειρήματα του είναι λογικά και πως ο ίδιος είναι συναισθηματικά ώριμος.

Θα προσπαθήσει συχνά να ενθουσιάσει το ταίρι του με τα σχέδια του τις φιλοδοξίες του και τα συναισθήματά του, κάτι το πολύ συχνά το πετυχαίνει, χωρίς να σημαίνει βεβαίως πως όλ αυτά τον ευχαριστούν.Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό να θυμάται Ο παρθένος όταν συχνά πυκνά τον πιάνει εκείνη η διάθεση της κριτικής που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καυστική, είναι πως το κριάρι του έχει ανάγκη από αγάπη επιβεβαίωση και θαυμασμό και μπορεί πολύ εύκολα να κλείσει με ‘ένταση και στόμφο την πόρτα πίσω του και να του πει ένα απλό χαίρεται όταν νιώσει ότι δεν αναγνωρίζεται η προσωπικότητα του.

Είναι αυτοί οι δύο έχουν πολύ ευαίσθητες ισορροπίες, και αφ ενός ο κριός δεν θα πρέπει να πονοκεφαλιάζει με εκείνες τα συχνά ξεσπάσματα του συντρόφου του Παρθένου,πως τον πονάει το κεφάλι του η πως δεν νοιώθει καλά και πως θα μαζέψει ΄τώρα όλη αυτή την ακαταστασία που του έχει κάνει ο Κριός,και που έχει παρατήσει όλα τα πράγματα γύρω γύρω, και τι να προλάβει να κάνει αυτός, αλλά και ο Παρθένος να θυμάται πως ο σύντροφός του Κριός ακριβώς χρειάζεται ελευθερία και αναγνώριση.

Να επιτρέπουν δηλαδή ο ένας στον άλλον να είναι ο εαυτός τους!

από κει μπορεί να ξεκινήσουν όλα σε μια ισότιμη και πιο ισορροπημένη σαφώς σχέση.

Η πρώτη καρμική σχέση του ζυγού είναι ο ταύρος .Ο Ζυγός μπορεί να σε παραπλανά με εκείνο το γλυκό του ύφος και την ευγένεια,όμως σε γενικές γραμμές έχει αρκετά απρόβλεπτες αντιδράσεις και ποτέ δεν ξέρεις πως καταφέρνει να κάνει πάντα αυτό που θέλει με τον ένα η τον άλλο τρόπο.

Το μόνο για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος είναι ότι θα κάνει τελικά αυτό που θέλει.

Και οι δυο έχουν κυβερνήτη τους την Αφροδίτη όμως ο Ζυγός είναι ένα αρσενικό ζώδιο και ο ταύρος ένα θηλυκό έτσι ο ζυγός Είναι μια προσωπικότητα σε πολλές περιπτώσεις τολμηρή, και ενω ο Ταύρος είναι περισσότερο ευαίσθητος, έχοντας μια έμφυτη αίσθηση για συμβατική συμπεριφορά, και σταθερότητα στις πεποιθήσεις του.

Δεν είναι εύκολο να μετακινήσεις έναν ταύρο από την αρχική του θέση όταν σου δήλωση με την βαρύτητα που τον διακρίνει τη θέση του και την άποψη του επάνω σε ένα θέμα.

Έτσι λοιπόν η ανάγκη του ζυγού για κοινωνικότητα για τις ατελείωτες συζητήσεις που μπορεί να κάνει και να τραφεί μέσα από αυτές,τα ατελείωτα πάρε δώσε με τον κόσμο γύρω του, μπορεί να είναι απίστευτα κουράστηκα για τον ταύρο οποίος μένει υπομονετικά και περιμένει πότε σύντροφος του Ζυγός θα τελειώσει  για να επιστρέψει κοντά του.

Σαφώς και δεν μπορούν να μοιραστούν ούτε την ίδια διάθεση ούτε και την ίδια ένταση για τη ζωή,η για τα θέματα που διεκδικούν, κυρίως αν είναι και τυπικοί εκπρόσωποι του ζωδίου, θα υπάρξουν σοβαροί λόγοι που θα τους οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και οι διαφορές στη σχέση τους.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να βρούν ένα πολύ σημαντικό κώδικα επικοινωνίας μέσα από το σεξ μια και εκεί ο σωματικός μαγνητισμός ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα ταύρο και ζυγό είναι συχνά πολύ έντονος είναι ίσως η βάση της αρχικής έλξης και η εξοικείωση σπάνια θα τους κάνει να βαρεθούν.

Ένα άλλο θέμα που μπορεί να εξισορροπήσει το μεταξύ τους είναι η φυσική αισιοδοξία του ζυγού που εξισορροπεί πολύ όμορφα τη φυσική τάση του Ταύρου και την απαισιοδοξία.

Ο ζυγός έχει πάντα τον τρόπο του,να του αλλάζει τη διάθεση και να του δείχνει την φωτεινή πλευρά της ζωής την οποία τόσο ανάγκη έχει ο ταύρος και αυτοί οι δύο μπορούν να ξεκινήσουν από αυτό.

Η δεύτερη καρμική σχέση του ζυγού είναι η ιχθύες.

Ο Ζυγός σχετίζεται με την  Δικαιοσύνη και της συμπόνοια, ενώ ο Ιχθείς συνδέονται με τη μυστικιστική αλήθεια που υπάρχει πίσω από κάθε θρησκεία έτσι συχνά μεταξύ τους δημιουργούν μια περίεργη και παράξενα καταπραϋντική σχέση.

Τα κίνητρα και η στάση η ο χαρακτήρας του ζυγού και η προσωπικότητα του είναι εξ ολοκλήρου ξένα και περίπλοκα για το ψάρι αλλά το ίδιο και ο ιχθύς για το ζυγό είναι ένας τεράστιος γρίφος.

Και επειδή ακριβώς είναι τόσο διαφορετικοί σπάνια θα έρθουν κοντά από μόνοι τους αν δεν βρεθεί ένα τρίτο πρόσωπο να τους γνωρίσει, ένας φίλος,ένας συγγενής η σε μια επαγγελματική γνωριμία.

Συνήθως λοιπόν όταν γνωριστούν, γοητεύονται τόσο πολύ από τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, που χρονοτριβούν λίγο καιρό και τελικά αρχίζουν την εξερεύνηση ο ένας του άλλου.

Οι Ιχθύες συνήθως προσφέρουν υπηρεσία στους ζυγούς, είτε πραγματική η λεπτή και αδιόρατη, είναι κάτι έντονα αισθητό και σε κάθε περίπτωση αναγκαίο μια και το σύνδρομο του υπηρέτείν είναι πολύ δυνατό ανάμεσα σε αυτόν το ζωδιακό σχηματισμό.

Βεβαίως όταν το ψάρι συναντάει το ζυγό, Καλό είναι να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα με τους συνήθως ευγενικούς και δίκαιους ζυγούς, αλλιώς ο Ζυγός συνήθως τις περισσότερες φορές ασυνείδητα, ”εκμεταλλεύεται” αυτή τη διάθεση του ψαριού για προσφορά και την έτσι μπορεί ο Ιχθείς να βρεθεί μπλεγμένος στα δεσμά του γάμου πριν καλά καλά το καταλάβει .

Ο Ζυγός είναι ζώδιο που έχει έντονη τη διάθεση του γάμου και ισορροπεί τη ζωή του με αυτό, όχι όμως ο τυπικός Ιχθυς, Αντιμετωπίζει το γάμο σαν κάτι επικίνδυνο σαν ένα αγκίστρι ενάντια στην ελευθερία του και είτε το αποφεύγει με επιτυχία η αν όχι προσπαθεί να ξεγλιστρήσει έξω από το δίχτυ του γάμου κάθε φορά που αγκιστρώνεται.

Πολλοί Ιχθείς είτε είναι ανύπαντροι, είτε σημειώνουν εκπληκτικό αριθμό από πολλαπλές περιπέτειες γάμου.Συνήθως, όχι πάντα.

Έτσι λοιπόν μπορεί να εύκολα να απογοητευτούν και οι δύο στο παιχνίδι αυτό,μια και ο ζυγός έχει την τάση να επιβάλλεται στον ιχθύ,Και ο Ιχθείς απλά να μπερδεύεται χωρίς να είναι σε θέση να πάρει απόφαση για το τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Κάτι άλλο που μπορεί να δυσκολέψει πάρα πολύ τα μεταξύ τους είναι η μυστικοπάθεια που μπορεί να διέπει το τυπικό ψάρι κάτι που μπορεί να εξοργίσει και να μπερδέψει το ζυγό και να δημιουργήσει ένα τεράστιο χάσμα στο μεταξύ τους.

Δεν είναι εύκολο με τόσο έντονες διαφορές να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον, όμως αφ ης στιγμής ερωτευτούν οι διαφορές τους συχνά συγχωνεύονται με έναν αναπάντεχα ικανοποιητικό τρόπο ευεργετικό το ίδιο και για τους δύο .

Αυτοί οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν έναν πολύ ρομαντικό δεσμού κυρίως μέσα από την σεξουαλική τους επαφή που εξουδετερώνει κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσουν στην προσπάθειά τους να προσαρμοστούν.

Υπάρχει ένα έντονο πάθος συνυφασμένο με το όνειρο που μπορεί να φτάσει σε επίπεδο έκστασης και φυσικά αυτοί οι δύο μπορεί να βιώσουν πολύ βαθιά συναισθήματα και εμπειρίες ωστόσο θα πρέπει να προσέχουν να μην οδηγούν ο ένας τον άλλον σε αισθησιακές υπερβολές επειδή και οι δύο έχουν ροπή προς κάθε είδους απόλαυση .Ο Ζυγός και ο Ιχθείς κάνουν μια σιωπηρή μεταξύ τους συμφωνία που ξεκινάει από το βλέμμα τους.Το ζήτημα είναι λοιπόν να μπορέσουν να είναι διαχειριστούν και στη πραγματικότητα τους.

Πρώτη καρμική σχέση του Σκορπιού είναι ο Κριός.Και το θέμα εδώ,ποιος θα επιτεθεί πρώτος, μια και οι δύο έχουν έμφυτη την τάση για επίθεση.

Ο κριός παρορμητικά και απότομα χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς τη σκέψη και χωρίς οργάνωση, ο Σκορπιός όμως πάντα θα σκεφτεί διπλά και τριπλά για το πως θα κινηθεί και κυρίως όταν έχει φτάσει στα όρια του αφήνοντας τον Κριό εμβρόντητο.

Πάντως ο Σκορπιός μπαίνει στη ζωή του κρύου μέχρι το κόκαλο ,τον κατακτά μ εκείνη την μυστηριώδη γοητεία του, δείχνοντας του έναν άλλο κόσμο, με τελείως διαφορετικές ποιότητες από αυτές που μέχρι τώρα έχει μάθει το Κριάρι .

Εκείνο που πρέπει να παραδεχτούμε είναι πως αυτοί οι δύο είναι οι έντιμοι και ειλικρινής ο ένας απέναντι στον άλλον, όμως χωρίς να μπορούν πάντα τουλάχιστον να ικανοποιήσουν ο ‘ένας τις απαιτήσεις του άλλου.

Για κάποιον ανεξήγητο και περίεργο λόγο δείχνουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ο ένας απέναντι στον άλλον και αυτός είναι ένας λόγος πάνω στον οποίο μπορούν να χτίσουν τη σχέση τους .

Ο Σκορπιός γοητεύεται από την ορμητικότητα και την πύρινη η ένταση του κρύου και θα τον ακολουθήσει σε κάθε εγχείρημα του όσο τρελό και αν είναι, ενώ ο Κριός θα μάθει από το Σκορπιό την ψυχραιμία.

Τα πρώτα σύννεφα αρχίζουν να εμφανίζονται όταν ο Σκορπιός αρχίζει να ανακαλύπτει ότι δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά η εκπαίδευση ενός Κριού.

Και βέβαια αν κι όλη η εκπαίδευση γίνει σταδιακά ο Σκορπιός θα αρχίσει να δέχεται την ορμητικότητα του κρύου, αν όμως ο Σκορπιός, επιμένει να πιέζει με πράγματα που είναι έξω από την φύση η τις διαθέσεις του συντρόφου του αυτός θα αντιδράσει και μάλιστα με τον γνωστό του εντυπωσιακό τρόπο.

Από την άλλη μεριά όταν ένας Σκορπιός στριμώχνεται από μια κατάσταση την οποία θεωρεί ότι δεν μπορεί να χειριστεί,η είναι ανυπόφορη εξουδετερώνει κάθε εμπόδιο για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο .

Το σεξ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να εξομαλύνει κάθε είδους ένταση και διαφορά στο μεταξύ τους ,και αν ο Κριός καταφέρει να αντέξει εκείνη την εκκωφαντική σιωπή του Σκορπιού και την βαθιά μυστικοπάθεια του,και τις αμετακίνητες απόψεις του για το τι είναι σωστό και το ότι είναι λάθος αλλά κι αν ο Σκορπιός καταφέρει να μάθει να παραβλέπει τις ζηλοτυπίες την τάση του συντρόφου του Κριού να τραβά συνεχώς την προσοχή όλη την ώρα, και την πολλές φορές ανώριμη αντιμετώπιση του στα διάφορα προβλήματα, τότε αυτοί οι δύο μπορούν να αποφασίσουν να φτιάξουν μια αρμονική σχέση στο μεταξύ τους.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι Σκορπιού, είναι ο Δίδυμος.

Και φυσικά η βασική διαφορά αυτών των δύο λέγεται επικοινωνία !

Και ενώ αρχικά ο Σκορπιός, γοητεύεται από το δίδυμο τον τρόπο με τον οποίο μιλάει, και παρατηρεί με ενδιαφέρον κάποιες απολαυστικές ιστορίες που του παραθέτει, όταν άρχισε να τινάζει την ασημόσκονη που έχει καθίσει στα μάτια του και ρίξει στο δίδυμο μια δεύτερη ματιά θα αποφασίζει συνειδητά να καθυστερήσει την υπόσχεση έρωτας μαζί του.

Γιατί ένας Σκορπιός όταν δώσει το λόγο του θα τον τηρήσει σε κάθε περίπτωση,κι εδώ ο Σκορπιός χρειάζεται χρόνο με τον Δίδυμο και πολύ συχνά θα καθυστερήσει και το φλερτ ώσπου να βεβαιωθεί ότι μπορεί να συνεχίσει μαζί του.

Ο δίδυμος θέλει χρόνο για να καταλάβει την ανεπαίσθητη αλλαγή που μπορεί να υπάρχει στη συμπεριφορά ενός Σκορπιού, γιατί τον απορροφά πάρα πολύ να συλλέγει πληροφορίες και να τις μεταφέρει, να επικοινωνεί με κάθε τρόπο με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω του, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει το συναίσθημα της ζήλιας στο σύντροφό της Σκορπιό, ένας ακόμα σημαντικός λόγος δημιουργίας έντασης στο μεταξύ τους.

Ο δίδυμος που θαυμάζει τη δύναμη του Σκορπιού την δύναμη της θέλησής του, γιατί όταν το ζώδιο αυτό αποφασίσει να κάνει οτιδήποτε βάλει στο μυαλό του, θα τα καταφέρει σε κάθε περίπτωση και αυτό είναι κάτι που εξιτάρει πάρα πολύ τον δίδυμο.

Τώρα αν καταφέρουν να συγκεράσουν, ο Σκορπιός τον αυτοέλεγχο του όταν ο Δίδυμος δοκιμάζει την υπομονή του με τις κυκλοθυμίες του, την αφηρημάδα του και την δυαδικότητα των στόχων και των σκοπών του , και ο δίδυμος να κατανοήσει ότι ο Σκορπιός θέλει να ξέρει που βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή τον περισσότερο χρόνο της ημέρας του αν όχι ολόκληρο, και αντέξει να έχει δίπλα του έναν τόσο μεγάλο έλεγχο, ναι μπορούν να ελπίζουν πως το μεταξύ τους έχει πολλούς λόγους να εξελιχθεί.

Και επίσης αν καταφέρουν να βρουν και έναν κοινό Κώδικα επικοινωνίας και στη σεξουαλική τους ζωή,μια και για

τον Σκορπιό είναι εξαιρετικά σημαντικό και βιώνει πολύ βαθιά την Ένωση του, όμως για τον Δίδυμο το σεξ είναι περισσότερο μια εμπειρία, ένας πειραματισμός, κι αυτοί είναι οι λόγοι που μπορεί να μην βοηθήσουν στο να ανάψουν την ερωτική φλόγα της σχέσης τους.

Είναι σημαντικό αυτοί οι δύο να έχουν και άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιο τους που θα τους βοηθήσουν να βρουν αυτούς τους κώδικες που θα τους φέρουν κοντά.

γιατί το σίγουρο είναι πως έχουν να ζήσουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες ο ένας από τον άλλον.

Το πρώτο καρμικό ταίρι του Τοξότη είναι ο Ταύρος.

Οι ταύροι δεν θα αλλάξουν η τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν και διαχειρίζονται τα πράγματα, που συνήθως είναι αργός και στην επεξεργασία και στην κίνησή του και πολλές φορές έχει και μια αδιόρατη μελαγχολία.Μένει λοιπόν στον Τοξότη να αναλάβει να τονώσει και να δώσει ένα χαρούμενο στίγμα στην σχέση αυτή.

Όταν η τοξότες μπαίνουν στο ρόλο του διασκεδαστή η του χαρούμενου φιλοσόφου που μιλά αναπτύσσοντας κάποιο θέμα οι Ταύροι τους βρίσκουν ιδιαίτερα διασκεδαστικούς και έλκονται πολλές φορές ακόμα και με αυτές τις α δεξιότητές του Τοξότη να μπερδεύεται να μιλά γρήγορα η να πηδά από δω κι από κει χαρούμενα.

Αισθάνονται επίσης και μια διάθεση προστασίας απέναντι σε αυτό το καλοπροαίρετο πλάσμα.

Σε μια σχέση όμως ο ταύρος θέλει μόνιμο ρόλο δεν του αρέσει απλά να περνάει τον καιρό του και αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί σε καμιά περίπτωση είναι να αποτελέσει μια ακόμη περιπέτεια του Τοξότη.

Από την άλλη μεριά ο Τοξότης είναι έντιμος και ντόμπρος και μπορεί να είναι και πολύ πιστός στο σύντροφο του που αγαπά πραγματικά .Αυτό εκτιμά ο ταύρος στο πρόσωπό του και ασχολείται μαζί του ,μέχρι ο Τοξότης να αρχίσει εκείνες τις γνωστές αποδράσεις του, αφήνοντας τον Ταύρο εμβρόντητο.

Ο Τοξότης είναι εξαιρετικά ειλικρινής και θα προκαλέσει συχνά τον ταύρο που νιώθει να χάνει τα νερά του και τον προσανατολισμό του όταν ο σύντροφός του νιώθει την ανάγκη να ασχοληθεί με τα δικά του ενδιαφέροντα.

Όμως φιλέ Ταύρε να θυμάσαι πως κανένας δεν είναι πιο ενθουσιώδης εραστής και αφοσιωμένος σύντροφος από έναν Τοξότη που νιώθει ότι τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.

Μπορεί πολλές φορές να είναι λίγο άκομψος και να νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνει όμως να θυμάσαι πως είναι πάντα εκεί για σένα αν τον χειριστής σωστά Και του επιτρέψεις την ελευθερία του.

Γιατί όταν ένας Τοξότης νιώθει περιορισμένος η έχει υποταχθεί θα αρχίσει να βλέπεις έναν αλλο εαυτό,Ο οποίος μπορεί να γίνει σαρκαστικός ευερέθιστος και κυρίως να μην είναι ευτυχισμένος.

Η ερωτική τους σχέση μπορεί να είναι καλή αν προσπαθήσουν οι δύο να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και τις διαφορετικές φύσεις η τις σεξουαλικές ανάγκες που έχουν.

Πρέπει να θυμάται όμως ο Τοξότης ότι με τον σύντροφο του Ταύρο, χρειάζεται πολλές φορές να τον πάρει απο το χέρι και να γίνει ο οδηγός του. Αρκ ει να νοιώσει πως είναι εκεί γι αυτόν . Να τον κάνει να νοιώσει ασφαλής και να τον καθησυχάσει. Και τότε μπορεί να ζήσει ένα μεγαλειο που δεν το είχε φανταστεί.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι του Τοξότη είναι ο καρκίνος.

Το πιο σημαντικό σημείο που τους διαφοροποιεί τον καρκίνο και στον Τοξότη είναι συγκρουόμενες απόψεις του για το χρήμα και την υλική σιγουριά αλλά και οι εκ διαμέτρου αντίθετες ιδέες απέναντι στην στάση τους για την οικογένεια.

Ο καρκίνος έχει μια ακαταμάχητη αφοσίωση και λατρεία για την οικογενειακή ζωή ενώ αντιθέτως ο Τοξότης μπορεί να έχει τη μεγάλη καρδιά του Δία και να κρύβει πολύ στοργή για την οικογένεια, όμως σε καμία περίπτωση δεν νιώθει τη διάθεση και το μαγνητισμό που νιώθει ο καρκίνος γι αυτήν .

Και επειδή πολλές φορές ο καρκίνος δεν μπορεί να συγκρατήσει την τάση του για επιβολή, είναι πολύ σημαντικό να προσέξει να μην σκίαση άθελά του φυσικά,την ελευθερία του Τοξότη που τη χρειάζεται σε πολύ μεγάλες δόσεις για να είναι ο εαυτός του.

Αυτό είναι ένα σημείο κλειδί στο μεταξύ τους μια και ο καρκίνος έχει πάντα την τάση να θέλει τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχει γύρω του, κοντά του, ενώ ο Τοξότης σε καμία περίπτωση δεν αντέχει τέτοιου είδους δεσμεύσεις που έχουν τόσο στενά όρια.

Και βέβαια είναι πολύ εύκολο ο καρκίνος να παρασυρθεί κι αν αρχίσει να γκρινιάζει επειδή δεν εισπράττει τη σημασία που θα ήθελε από τον Τοξότη, και ο Τοξότης να απαντήσει με κείνη την ωμή ειλικρίνεια του, που δεν έχει απαραίτητα κακή πρόθεση, όμως είναι έτσι, πληγώνοντας σε πολλές περιπτώσεις ανεπανόρθωτα το σύντροφό του καρκίνο.

Από την άλλη μεριά ο Τοξότης θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες τον καρκίνο και θα τον βοηθήσει, θα τον εξυπηρετήσει γιατί σε αυτόν το ζωδιακό σχηματισμό,ο Τοξότης αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο απέναντι στον καρκίνο , κάτι που του αρέσει ιδιαίτερα.

Η σχέση τους με το χρήμα επίσης είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να το λειτουργήσουν στην καλύτερη περίπτωση έχοντας ο καθένας τα χρήματά του σε μια σχέση, γιατί πάντα Τοξότης θα έχει τη διάθεση της σπατάλης για οτιδήποτε θέλει, ενώ ο καρκίνος θα έχει τη διάθεση της σύνεσης σε κάθε οικονομική του κίνηση, και πολλές φορές θα αποδοκιμάζει τον σπάταλο σύντροφό του Τοξότη.

Σε ότι αφορά την σεξουαλική τους ένωση ίσως είναι ο λόγος που αυτοί οι δύο μπορεί να είναι μαζί μια και έχει όλες τις ευλογίες που χρειάζεται για να τους κρατήσει μαζί για πολύ καιρό.

Γιατί αυτοί οι δύο μπορούν να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον και να δεχτούν το σύντροφό τους γι αυτό που ακριβώς είναι! και τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

Η πρώτη καρμική σχεση του Αιγόκερω είναι ο δίδυμος.

Μπροστά σε έναν τυπικό Αιγόκερω, ο δίδυμος μοιάζει πολλές φορές σαν ένα μικρό παιδί.Θα υπάρξουν λοιπόν φορές που ο Αιγόκερως θα κατηγορεί το ταίρι του δίδυμο, πως είναι επιπόλαιος και ψυχικά ανώριμος,Κάτι που πολλές φορές είναι ο Δίδυμος όμως ο Αιγόκερως, μπορεί να είναι και στοργικός και έντιμος όταν νιώθει ότι πατάει σε στέρεο έδαφος και όχι τρεμάμενο με μια συνεχή αλλαγή και κίνηση που ενισχύει στον υπέρτατο βαθμό την ανασφάλεια του.

Όμως και ο δίδυμος μπορεί να δώσει μια λαμπρή αλήθεια και την καλύτερή του ποιότητα αν του επιτραπεί η ελευθερία της έκφρασης που έχει ανάγκη, δίχως να συνοδεύεται από καχυποψία καταθλιπτικές προφητείες για το μέλλον, και γκρίνια.

οι επικρίσεις και οι συναισθηματικές αυστηρότητα δεν θα βγάλουν ποτέ στην επιφάνεια την καλύτερη ουσία των διδύμων.

Στη σχέση τους αυτός όμως που χειρίζεται τις καταστάσεις είναι ο Αιγόκερως και κυρίως αυτός που χειρίζεται τα χρήματα στην οικογένεια τους αν υπάρξει τελικά μια οικογένεια, και αν ο δίδυμος είναι σε θέση να έχει μια επιλογή του θέματος.

Ο Αιγόκερως σπάνια θα επαναπαυτεί σε ρομαντικές ανάπαυλες προσωρινού χαρακτήρα μια και ότι κάνει τον ενδιαφέρει να έχει και συνέχεια .

Όχι πως ο δίδυμος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματα του όμως ο Αιγόκερως έχει έναν τρόπο να ξοδεύει τα χρήματα με γνώση με σύνεση, να το τοποθετεί πιο σοφά, ενώ ο Δίδυμος μπορεί να έχει και το χάρισμα να προκαλεί μια πτώση και μετά μια δεύτερη η και μία τρίτη!

Πολλές φορές Αιγόκερως μπορεί να είναι τόσο τέλειος τόσο αξιόπιστος για να τα βγάλει πέρα μαζί του ο δίδυμος,που να νιώθει εγκλωβισμένος μέσα στην τόσο συναισθηματικής σταθερότητα του,και ιδιαίτερα επειδή νιώθει, πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο απέναντι του, πράγμα που τον φοβίζει και συγχρόνως τα λυπεί και έτσι μπορεί να απορρίψει μέσα του τη στοργική αξιοπιστία του Αιγόκερω, και φύγει μακριά ίσως για μικρές περιόδους μέχρι να ξαναγυρίσει φυσικά πίσω.(Η διδυμίσια σύγχυση του,τον κάνουν να φεύγει και να επιστρέφει πολλές φορές σε μια σχέση αν έχουμε να κάνουμε με έναν τυπικό δείγμα του ζωδίου του ) .

Σαν αποτέλεσμα λοιπόν όλων αυτών των αντιθέσεων και η σεξουαλική τους ζωή μπορεί να μην είναι πάντα ένα ηφαίστειο έντασης.

Γιατί ούτε ο Αιγόκερως μπορεί να εγκαταλείψει τον εαυτό του σε ένα πάθος, ούτε και ο δίδυμος μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά.

Ο τυπικός Αιγόκερως είναι αυστηρώς παραδοσιακός πρακτικός ενώ ο δίδυμος γενικότερα είναι πιο επιρρεπείς στην κάθε επιθυμία που μπορεί να αναστατώνει το μυαλά του.

Εκείνο λοιπόν που συνίσταται γι αυτόν των ζωδιακών σχηματισμού είναι η υπομονή και η συνέχής και διαρκή προσπάθεια, ο καθένας με το δικό του τρόπο, χωρίς όμως να μπαίνει ο ένας στη δικαιοδοσία του άλλου.

έτσι θα κρατηθούν καλύτερα και οι ισορροπίες.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι του Αιγόκερω είναι ο Λέοντας.

Ο Λέοντας πιστεύει για τον εαυτό του πως είναι ο πιο πρακτικός άνθρωπος του κόσμου, και άσχετα με το αν είναι αυτό αλήθεια η όχι, εκείνος το πιστεύει κυρίως την ώρα που κοιτάζεται στον καθρέφτη του και θαυμάζει την εικόνα του μαζί με τα άλλα φυσικά προτερήματα του!

Και μετά να γνωρίζει και ερωτεύεται τον Αιγόκερω και αμέσως αισθάνεται να του κόβονται τα χέρια του και τα πόδια του, και να νιώθει αδύναμος, άσχημος και ίσως και λιγάκι ανόητος και για το Λιοντάρι αυτή η σύγχυση των συναισθημάτων δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Βεβαίως δεν θα εκδηλώσει ποτέ κάτι μπροστά στον σύντροφο του Αιγόκερω, αλλά η αμηχανία του θα αρχίζει όταν βλέπει πως ο Αιγόκερως παίρνει εκείνο το δασκαλίστικο ύφος απέναντι του είτε εκείνο το κριτικό ύφος.

Ο Αιγόκερως παρά είναι ήρεμος όταν όμως θέλει να επιβάλει κάτι στο Λιοντάρι του θα το πει με εκείνη τη γνωστή του ηρεμία, που θα καθηλώσει το Λιοντάρι και θα το κάνει και πάλι να νοιώσει άβολα.

Πολλές φορές μπροστά στον Αιγόκερω θα νιώσει να τον κυριεύουν εκείνα τα συναισθήματά της αμηχανίας και της αδυναμίας όμως δεν πρέπει γιατί ο Αιγόκερως δεν κάνει κάτι από πρόθεση, είναι έτσι, η συμπεριφορά του είναι τέτοια γιατί σαν σαν άτομο καθοδηγείται και ελέγχεται από τον Κρόνο.Και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την αυτοπροστασία του και έχει και την κοινή λογική να αποφεύγει τις συγκρούσεις προτού η αγάπη τραυματιστεί σοβαρά από αυτές.

Ωστόσο η χαρούμενη διάθεση του λιονταριού κι αυτοπεποίθηση που καταφέρνουν να συγκινούν συχνά τον Αιγόκερω, ενώ ταυτόχρονα τον εμψυχώνουν και εξουδετερώνουν αυτή την κρονια κακοκεφιά του πολύ περισσότερο απ ότι ο ίδιος ομολογεί.

Αυτό που τους φέρνει κοντά στα σίγουρα είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που συνήθως και στούς δύο είναι μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες .

Και βέβαια το θέμα των χρημάτων είναι ένα αγκάθι στο μεταξύ τους μια και ο Λέοντας είναι από τη φύση του γενναιόδωρος με όλους και με όλα, άλλα και με τον εαυτό του, ενώ εγώ ο Αιγόκερως θα σκεφτεί διπλά και τριπλά προτού κάνει μια κίνηση.

Σε ότι αφορά την σαρκική επαφή τους είναι ήδη αρκετά διαφορετικοί τύποι και εξαρτάται πολύ και από τις όψεις που έχουν στα προσωπικά ωροσκόπια τους για το πως θα διαμορφωθεί το τοπίο στη σεξουαλική τους ζωή .Αν δηλαδή υπάρχουν αρμονικές όψεις ανάμεσα στους χάρτες τους η σεξουαλική τους έκφραση μπορεί να καταλήξει ακόμα και στην έκσταση, και μάλιστα ο Αιγόκερως να απελευθέρωση τελείως το συναίσθημα του απέναντι στον Λιοντάρι.

Είναι πολύ σημαντικό για εσένα Αιγόκερε,να στέκεσαι απέναντι στο Λιοντάρι σου με σεβασμό και κυρίως με θαυμασμό, να μην ξεχνάς ποτέ τις επετείους σας ιδιαίτερα αυτές τις πρώτης γνωριμίας σας, γιατί το Λιοντάρι την έχει σημειώσει στο ημερολόγιό του και την έχει φυλάξει, και ξέρεις πολύ καλά πως οι αληθινές αξίες είναι πολύ σημαντικές, και από εσένα εξαρτάται αν θα συμπεριληφθεί σε αυτές και η αγάπη του λιονταριού σου .

Πρώτη καρμικη σχέση του Υδροχόου ,είναι ο Καρκίνος.

Το πρώτο σφάλμα που μπορεί να διαπράξει ένας Υδροχόος είναι να προσπαθήσει να παρασύρει έναν καρκίνο μακριά από τις αναμνήσεις που έχει για το σπίτι του και τη μαμά του, με εκείνη την λογική των Υδροχόων, ότι το χθες είναι το παρελθόν και το σήμερα είναι ασήμαντο και πως τα πράγματα βρίσκονται στο μέλλον.

Και επειδή Υδροχόε , έχεις την τάση συχνά πυκνά να μιλάς

,με εκείνον τον απόλυτο και απότομο τρόπο σου μην του πεις πως ήρθε ο καιρός να μεγαλώσει , γιατί όχι μόνο δεν θα σου βγει, αλλά μπορεί να διώξεις και το καρκίνο μακρυά.

Κάθε Καρκίνος ανεξάρτητα από την ηλικία του έχει βαθιά μέσα του την διάθεση να είναι μικρός.

Του αρέσει να χαλαρώνει να αφήνει τη φαντασία του να τον παρασύρει και να κάνει τα όνειρά του .

Με μια τέτοια συμπεριφορά το πιο πιθανό είναι να νιώσει πως τον πνιγείς, ότι είσαι καταπιεστικός ότι δεν έχεις καθόλου αυτά φαντασία, και πως δεν έχει καμία διάθεση να σε ερωτευτεί μια και αυτός φλέγεται από επιθυμία να ερωτευτεί κάποιον που του θυμίζει τη μαμά του (Στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον ).

Επίσης φίλε Υδροχόε οι αντιδράσεις σου δεν είναι πάντα συμβατές με το συναίσθημά σου, έχεις πολύ συχνά την τάση να κλαίς όταν είσαι χαρούμενος και να γελάς όταν είσαι λυπημένος, κι αυτό ένας καρκίνος δεν μπορεί να κατανοήσει εύκολα τουλάχιστον.Χρειάζεται σε κάθε περίπτωση να δώσεις χρόνο , μια κι ο ίδιος έχει πολλές μεταπτώσεις σαν άτομο, και μία ιδιαίτερα ευμετάβλητη φύση.

θα κατανόησης ότι πολλές φορές οι παραξενιές του είναι πολύ πιο αλλοπρόσαλλες από τις δικές σου και εσείς οι δύο αποτελείτε ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι.

Και φυσικά ένας Υδροχόος έχει συναισθήματα αλλά προτιμά να τα κατανάλωση για την ανθρωπότητα, ξεχνώντας πολλές φορές την προσωπική του ζωή και το σύντροφό του, κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τον καρκίνο.

Πρέπει να του υπενθυμίζεις ότι τον αγαπάς να του πιάνεις το χέρι τρυφερά, να δηλώνεις την παρουσία σου στη ζωή του.

Και κυρίως να θυμάσαι πως μπορεί για σένα το θέμα των κοινωνικών συμβάσεων της παράδοσης της οικογένειάς, να σε αφήνει παγερά αδιάφορο, όμως για εκείνον είναι εξαιρετικά σημαντικά θέματα τα οποία δεν μπορεί να προσπεράσει,αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείς.

Είναι περίεργο πάντως πως ο καρκίνος και ο Υδροχόος εκφράζουν την ανάγκη τους ο ένας για τον άλλον.

Και σε ότι αφορά το σεξ αυτοί οι δύο ανταποκρίνονται απόλυτα μεταξύ τους στη φυσική έκφραση του έρωτα αναζητούν και οι δύο κάθε τρόπο παράξενο και μαγικό , και αυτό θα τους συνδέσει θα ενισχύσει το πάθος τους και θα αφήσει τη φαντασία να οδηγήσει τις πιο ιδιωτικές στιγμές τους .

Θα υπάρξουν όμως και εκρήξεις στην σχέση τους κάθε φορά που ο Υδροχόος θα προσπαθήσει να αλλάξει κατεύθυνση στον καρκίνο, η να κατευθύνει ο ίδιος την πορεία του, ο καρκίνος θα γίνει αδιάλλακτος και πεισματάρης και η θα εξαφανιστεί η θα ξεσπάσει μια τεράστια θύελλα στην σχεση τους.

Ο κανόνας που πρέπει πάντα να θυμάται ό Υδροχόος αν θέλει να κάνει ευτυχισμένο τον καρκίνο είναι πολύ αγάπη πολύ φαγητό πολλά λεφτά!

με δύο λόγια πολλή συμπάθεια.

Η δεύτερη καρμική σχέση του Υδροχόου, είναι η Παρθένος.

Πέρα από τις διαφορές τους ο Υδροχόος και παρθένος έχουν κάτι κοινό.Όταν ο Υδροχόος αποφασίσει για τον ισόβιο σύντροφό του, γίνεται λίγο συντηρητικός, ίσως γιατί θέλει την απόλυτη πρωτοκαθεδρία στην καρδιά του.

Κι επειδή και ο παρθένος κάθε άλλο παρά μοντέρνος είναι στις συζυγικές του αντιλήψεις, είναι ευνόητο ότι ο γάμος αυτών των δύο θα είναι πετυχημένος.

Ο Παρθένος θα φροντίσει μεθοδικά τον Υδροχόο, θα του θυμίζει το όνομα του, τον αριθμό του τηλεφώνου του,το που έχει βάλει τα κλειδιά του, η τι ώρα έχει ραντεβού, και μέχρι εδώ η σχέση τους έχει όλα τα φόντα να είναι πετυχημένη αλλά πρέπει να φροντίσουν γι αυτό.

Κυρίως όμως πρέπει να φροντίσει ο Παρθένος γιαυτό.

Γιατί αυτός είναι προικισμένος με πολύ μεγάλη υπομονή, και το να αντιμετωπίσει τον σύντροφό του Υδροχόο με πολλή συμπάθεια κυρίως όταν έχει ανάγκη.

Βεβαίως το οτι έχει κατανόηση δεν σημαίνει ότι είναι ο σκοπός της ζωής του να περιμένει το σύντροφό του Υδροχόο με κομμένη την ανάσα στο γυρισμό του το βράδυ στο σπίτι.

Γιατί είναι πολύ εύκολο ο παρθένος να φορτωθεί με τόσες ευθύνες που στο τέλος να χαθεί μέσα σε αυτές και να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει… και ξέρετε τι κάνουν οι παρθένοι όταν γίνονται λάθη …αυστηροί και καυστικοί με τους άλλους.

Καλό είναι λοιπόν να προσέξεις για να μπορέσεις να αποφύγεις αυτές τις μαύρες τρύπες που μπορεί να δημιουργηθούν στο μεταξύ σας, και να θυμάστε πως το σημαντικό είναι ότι στο βάθος είστε και οι δυο ονειροπόλοι πέρα από τα ελαττώματα σας η τις συνήθειές σας.

Βεβαίως είναι πολύ εύκολο κι ο Υδροχόος να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Παρθένου συντρόφου του, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις γίνεται ιδιαίτερα κριτικός και απαιτητικός από τον άλλον.

Εκείνο που σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει επιβοηθητικά είναι η σεξουαλική ζωή σας ,Η οποία σε πολλές περιπτώσεις μοιάζει σαν ένα πυροτέχνημα και μπορεί να μείνει έτσι για πολλά πολλά χρόνια .

Θα τη βρείτε αναπάντεχα ενδιαφέρουσα αλλά για τελείως άλλους από τους συνηθισμένους λόγους που από την μια ο Υδροχόος με την φαντασία και την πρωτοτυπία που διαθέτει είναι ικανός να οδηγήσει τον παρθένο σε εκδηλώσεις που δε θα μπορούσε καν να διανοηθεί ότι θα έκανε.Ενώ ο παρθένος θα προσφέρει πρόσφορο έδαφος για εξερεύνηση στον Υδροχόο κάτι που εξάπτει τη φαντασία του και δημιουργεί έντονο πάθος στην Ένωσή τους .Όλα είναι θέμα του κατά πόσον και ο υπόλοιπος χάρτης συναινεί στην εξέλιξη της σχέσης αυτής, όμως έχει να κάνει και με το κατά πόσο ώριμα είναι και τα δύο άτομα που την αποτελούν.

Η πρώτη καρμική σχέση του Ιχθύ είναι ο Λέοντας.


Όταν ένα ψάρι ερωτεύεται ένα Λιοντάρι φοβάται, τρομοκρατείται από την πρώτη στιγμή.


Φίλε Ιχθύ πρέπει να το παραδεχτείς πως αυτός ο όμορφος Λέων που έχει επάνω του ένα αυταρχικό και υπεροπτικό μαζί ύφος απαιτεί μεγάλο κουράγιο από αυτόν που έχει αποφασίσει να κερδίσει την καρδιά του. Δεν ένιωσες έτσι όταν τον γνώρισες ?


Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποθαρρυνθείς γιατί αυτή η βασιλική συμπεριφορά κόβει τη φόρα μόνο σε αυτούς που δεν τολμούν να αντικρίσουν το θρόνο του βασιλιά… δεν έχεις λοιπόν παρά να αποδείξεις ότι μπορείς .


Κατ αρχάς λοιπόν πρέπει να υποτάσσεσαι σε αυτήν τη διάθεσή του, να πηγαίνει στα καλύτερα μαγαζιά να επιλέγει εκλεκτή τροφή και πανάκριβα κρασιά .


Τι πρέπει να αποφύγεις …Οτιδήποτε είναι ψεύτικο η ιμιτασιόν …είτε είναι υλικά πράγματα είτε είναι συναισθήματα.Φυσικά και θα κανείς ότι μπορείς όμως να θυμάσαι πως η ποιότητα παίζει σημαντικό ρόλο για το Λιοντάρι σου 
Να θυμάσαι επίσης πως το καλό γούστο δεν απαιτεί πάντα πολλά λεφτά αλλά αντίθετα απαιτεί πολλή ευαισθησία και καλλιέργεια πνευματική .


Μπορεί επίσης να επικαλεστείς την επίδειξη στις φυσικές ικανότητες για τη μουσική και την ποίηση που σου εξασφαλίζει ο Ποσειδώνας και που θα εντυπωσιάσουν πολύ ευχάριστα το Λιοντάρι σου.


Προ πάντων θα πρέπει να αποφύγεις κάθε υπερβολικό λόγο,η ωμή συμπεριφορά η τρόπους οι οποίοι μπορεί να είναι προσβλητικοί για το άτομο που έχεις απέναντί σου.


Να θυμάσαι επίσης πως έχεις γεννηθεί με ένα χάρισμα να είσαι ανεπιτήδευτος και με την ευγενική υπομονή,και της παθητική σου αντίσταση να καταφέρεις τελικά να γοητεύεις και τα πιο άγρια θηρία.
Φυσικά και ο Λέοντας μπορεί να γοητευτεί από έναν ευαίσθητο και ρομαντικό Ιχθύ, και να νοιώσεις να εκπέμπει τέτοια ζεστασιά που να σε κάνει και σε ένα ευτυχισμένο μέσα από αυτήν.


Βεβαίως πολύ συχνά το Λιοντάρι θα έχει υπερβολικές απαιτήσεις από την αγάπη σου και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις όλα τα χατίρια που σου ζητά, όμως έχεις την διπλωματία να το χειριστείς.


Εκείνο να θυμάσαι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στο μεταξύ σας, στην συνύπαρξη σας , είναι όταν κλείνεσαι στον εαυτό σου η φυσική μυστικοπάθεια και η απροθυμία του να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί του και να έχεις το δικό σου κόσμο,τα δικά σου μυστικά,τα οποία τα κρατάς μακριά από το βασιλιά σου.


Η σεξουαλική ζωή ζωή μοιάζει μαγική βγαλμένη από μυθικά έργα και πραγματικά μπορεί να απογειώσει την σχέση σας.Πρόσεξε όμως τα συναισθήματα ζήλιας που μπορεί να δημιουργήσουν στο Λιοντάρι όταν εσύ δεν είσαι σαφής απέναντί του αυτόματα μπορεί η σεξουαλική σε ζωή να μετατοπίζεται από το θερμό στο ψυχρό και το Λιοντάρι να το νιώθεις να απομακρύνεται.


Εστίασε στην ανταλλαγή δυνάμεων μεταξύ σας και σε μια τρυφερή κατανόηση για τις κοινές σας αδυναμίες.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι των Ιχθύων είναι ο Ζυγός.

Φίλε Ιχθύ,Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις σε αυτήν τη σχέση είναι η αναποφασιστικότητα του συντρόφου σου ,Και που πολλές φορές όσο καλή διάθεση και να έχεις,θα δεις τα όριά σου να τεντώνονται,όταν εκείνος ψάχνει μανιωδώς να δώσει μια απάντηση την οποία δεν καταφέρνει.


Και γεγονός είναι πως και για εσένα η σταθερότητα δεν είναι το καλύτερό σου αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς και ξεγελάς τις κατάστασης η τα πρόσωπα κερδίζοντας χρόνο.


Ένας Ιχθείς και ένας ζυγός μπορεί να συζητούν με πολύ ενδιαφέρον για πολλούς μήνες,ίσως και χρόνια ένα θέμα το οποίο έχει αντιθέσεις χωρίς να καταλήξουν κάπου επι της ουσίας.


Γενικότερα όμως είναι η φύση της η σχέση σας,σε κάνει να είσαι πολύ υπομονετικός μαζί του,και θα αγωνιστείς πολύ λιγότερο να ξεφύγεις από αυτήν τη σχέση,όπως θα έκανες με ένα άλλο ζώδιο μια και υπάρχει πολύ έλξη και πνευματική και σωματική.


Εκείνο όμως που μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει προβλήματα στο μεταξύ σας είναι η επιμονή σου να κρατάς μυστικά και είναι αυτό που εξοργίζει η και να μπερδεύει τον Ζυγό.


Από την άλλη μεριά ο Ζυγός μπορεί πολύ εύκολα να πληγώσει τον ιχθύ,μια και υποσυνείδητα αναγκάζεται να ζυγίζει το κάθε τι που του υποβάλλεται σε κρίση προκειμένου να πει γνώμη του και θα την πει με κάθε ειλικρίνεια ακόμα και αν πληγώσει το σύντροφό του Ιχθύ.


Να θυμάσαι ωστόσο πως δεν είναι εύκολο για έναν ιχθύ και έναν ζυγό να ερωτευτούν όμως αφ ης στιγμής το αποφασίσουν οι διαφορές τους συγχωνεύονται,με έναν αναπάντεχα ικανοποιητικό τρόπο ευεργετικό και για τους δύο.


Να θυμάσαι λοιπόν πως πολλές φορές ένα ρομαντικό δείπνο,μπορεί να εξουδετερώσει κάθε δυσκολία που συναντάς στην προσπάθειά σου να τα βρείτε,και να εξισορροπείτε τέτοιες δυσκολίες και κυρίως μέσα από τη σεξουαλική σας επαφή η οποία μπορεί να σας προσφέρει πολύ μεγάλη ικανοποίηση, καθώς και τις περισσότερες φορές αν όχι όλες να φτάνει σε ένα επίπεδο έκστασις.


Ο ιχθύες είναι έντονα εγκεφαλικός και ο Ζυγός είναι πολύ ευαίσθητος και αυτή είναι μια πολύ σημαντική αλχημεία που συμβαίνει στο μεταξύ τους και που μπορεί πραγματικά να τους κάνει ευτυχισμένους αν την κατανοήσουν ο ένας για τον άλλον και την διαχειριστούν ανάλογα.