Στις επάλξεις!

Γενικά

Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να αποκρούσεις έξωθεν επιθέσεις, αλλά και να πετύχεις άμεσα κάποιους στόχους. Και βέβαια σε αυτήν την διαδικασία θα βρεις τόσο ένθερμους υποστηρικτές και συνοδοιπόρους, όσο και… λυσσαλέους αντιφρονούντες! Το πιο «επίμαχο» διάστημα θα είναι ο Μάιος, όπου εκτός των άλλων μια εσωτερική φαγωμάρα μεταξύ οικείων και συνεργατών μπορεί να τα κάνει όλα «μαντάρα» και από πλευράς σου θα χρειαστεί να εξαντλήσεις όλες τις διπλωματικές ικανότητές σου. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια «βεντέτα». Στην συνέχεια, η ένταση καραδοκεί γύρω στις 19/6, με τα «χτυπήματα κάτω από την ζώνη» να έχουν τον πρώτο λόγο, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα δέοντα μέτρα προστασίας και να ενεργοποιήσεις την… αντικατασκοπία σου!

Παράλληλα, αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα ενεργοποιούν θέματα σχετικά με ταξίδια, σπουδές, αλλά και νομικές υποθέσεις, η επιρροή τους όμως είναι όλως διόλου διαφορετική. Η μεν Νέα Σελήνη στις 3/6 είναι «νορμάλ» και παραγωγική και η μόνη «υποχρέωση» από πλευράς σου είναι το να μην μείνεις μόνο σε εκείνα που σε ευχαριστούν και θα φέρει η Αφροδίτη στους Διδύμους (μετά τις 9/6), αλλά να επιδιώξεις και κάτι πιο ουσιαστικό, «δένοντας» τις προοπτικές σου. Κι ένα ωραίο ταξιδάκι –νέτα σκέτα- βέβαια δεν θα σε χαλάσει!

Η Πανσέληνος, ωστόσο, στις 17/6 φέρνει εμπόδια και υποχρεώσεις, περιορίζοντας αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, αλλά και τις χαρούμενες στιγμές σου που θα τις διαδεχθούν οι πιο «συννεφιασμένες» κι εκείνο που μπορείς να κάνεις σε πρώτη φάση είναι το να λειτουργήσεις όσο γίνεται πιο προνοητικά, ιδιαίτερα στα μετακινήσεις σου. Επιπλέον, με το ταυ-τετράγωνο Ήλιου, Δία, Ποσειδώνα, οι νομικές υποθέσεις-ρυθμίσεις σου τείνουν να αναβληθούν ή να καταστούν άκυρες μελλοντικά, είτε αυτό σε εξυπηρετεί, είτε όχι. Αν όμως θελήσεις να μάθεις κάποια τέχνη ή να αφοσιωθείς σε θεάματα και ακροάματα, τότε οι ουρανοί είναι μαζί σου!

Οικονομικά

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6), ό,τι θελήσεις, θα το έχεις και ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια αποζημίωση ή… έστω να επωφεληθείς από κεράσματα και «τυχερά». Εξακολουθούν πάντως να υπάρχουν «σκιές» και βάρη στα περιουσιακά σου, κάτι που «θα δείξει» γύρω στις 19/6, ενώ την ίδια περίοδο μπορεί να ξεσπάσει μια «θύελλα» στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Όσο για τα αμιγώς εργασιακά σου, ενδέχεται να προκληθεί ένας μικρός «εμφύλιος» τον Μάιο και με δεδομένη την ευαισθησία σου σε δυσαρμονικά περιβάλλοντα, μάλλον θα αποσυντονιστείς εντελώς.

Ερωτικά

Μια μάλλον «σφοδρή» εξέλιξη σε περιμένει τον Μάιο, είτε «κλεφτείς» με κάποιον/α είτε γίνουν όλα «μαλλιά κουβάρια» εξ αιτίας της εμφάνισης ενός «τρίτου προσώπου» ή μιας… περιουσιακής διαφοράς! Σε κάθε περίπτωση, πάντως, από σεξ πας καλά… Στην συνέχεια το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους (9/6) σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με φλερτ, γλυκόλογα αλλά και τα «ίσως» που τόσο… αγαπάς!