Ερωτοδουλειές!

Γενικά

Κατ’ αρχάς, η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) θα σε βοηθήσει να βιώσεις ένα αρμονικό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα και να φιλοξενήσεις τον έρωτά σου ή να φιλοξενηθείς από ένα άτομο που σε… καλοβλέπει!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο θα σου φέρει περιόδους εντατικής εργασίας, αλλά και κάποιες άλλες πλήρους απραξίας, κάτι μάλλον φυσιολογικό, αφού ο «πολεμιστής» χρειάζεται και την ανάπαυσή του! Όσο για τις εντάσεις και τις διαμάχες που θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας σου (κυρίως τον Μάιο και γύρω στις 19/6) θα σου χαλάσουν μεν την… ζαχαρένια, αλλά αν δώσεις τόπο στην οργή δεν θα υπάρξει συνέχεια. Αν όμως φανατιστείς και δεν κάνεις βήμα πίσω, ουδείς γνωρίζει πού και πώς θα καταλήξει η ιστορία…

Επιπλέον, σε αυτές τις «μάχες» μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και γείτονες ή συγγενείς, με τους μισούς να είναι υπέρ σου και τους άλλους μισούς κατά. Κάπως πιο σοβαρά δείχνουν τα πράγματα σε σχέση με την υγεία σου, η οποία απειλείται από οξεία συμπτώματα, που η αντιμετώπισή τους δεν παίρνει αναβολή, αλλά και από μια ενδεχόμενη υπερκόπωση, προϊόν της υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων σου. Αν, βέβαια, έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, είναι πιθανό να πληρώσουν εκείνα πρώτα την «νύφη». Τέλος, αν έχεις παιδιά, η Πανσέληνος στις 17/6 σε καλεί να «σκύψεις» επάνω στο πρόβλημά τους.

Οικονομικά

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους (μετά τις 9/6) θα έχεις όσο να ‘ναι τα τυχερά σου, είτε σε μορφή δώρων είτε σε έσοδα από τυχερά παιχνίδια. Υπάρχει, ωστόσο, σοβαρό ενδεχόμενο να πετάξεις κυριολεκτικά τα λεφτά σου σε αχρείαστες αγορές ή «τζούφιες» επενδύσεις, γι’ αυτό κοίταξε απλά να περάσεις καλά, αφήνοντας τα μεγάλα σχέδια για αργότερα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να… μεσολαβήσει, ώστε να «σβηστούν από τον χάρτη» χρέη και υποχρεώσεις, ενώ θα σου φέρει και κάποια έσοδα χωρίς αποδείξεις, ΦΠΑ και τα τοιαύτα!

Ερωτικά

Μέχρι και τις 8/6 έχουν προτεραιότητα οι «κοκούνινγκ» καταστάσεις και η ερωτική δράση «εντός των τειχών», δηλαδή, σε κλειστό και προστατευμένο περιβάλλον, είτε πρόκειται για το σπίτι σου είτε για τον χώρο κάποιου/ας άλλου/ης. Στην συνέχεια, αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα σε παραπέμπουν σε… ερωτοδουλειές και σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους (μετά τις 9/6), σίγουρα έχεις το «πάνω χέρι» στις εξελίξεις.

Ωστόσο, η Πανσέληνος στις 17/6 ρίχνει κάποιες «σκιές» στα προσωπικά σου, φέρνοντας πιέσεις, διλήμματα, ίσως και απογοητεύσεις. Και σε αυτό μπορεί να παίξουν ρόλο τα όσα θα έχουν προηγηθεί, αφού το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα ενισχύει τις πιθανότητες μιας –τίγκα στον ρομαντισμό- αλλά και «χαοτικής» ερωτικής ζωής, με τις… αμαρτίες και τις απιστίες να αποτελούν το κύριο πιάτο στο «μενού»! Περί αξιοπιστίας και σταθερότητας, δηλαδή, ούτε λόγος να γίνεται, από την άλλη πλευρά όμως μια «γεμάτη» δόση ευτυχίας θα την πάρεις…