Προχώρα κι όπου βγει!

Γενικά

Μπορεί ο Δίας στο ζώδιό σου να ανοίγει ομπρέλα προστασίας ακόμη και στις κακές στιγμές σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που αυτόν τον μήνα γίνονται το βασικό πεδίο ζυμώσεων. Τα μηνύματα βέβαια είναι αντιφατικά, αφού η Νέα Σελήνη στις 3/6 σου λέει «προχώρα κι όπου βγει», ενώ η Πανσέληνος στις 17/6 προμηνύει εμπλοκές και εμπόδια. Σίγουρα, λοιπόν, σε συμφέρει να ποντάρεις σε υποστηρίξεις και γόνιμες συνεργασίες μέχρι τα μέσα Ιουνίου, από εκεί και ύστερα όμως, ό,τι είναι να κάνεις, καν’ το μόνος/η σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να… ξαποστείλεις κάθε ζήτημα που σε αγχώνει!

Οικονομικά

Με τον Άρη στον Καρκίνο έχεις την προδιάθεση να «φορτσάρεις», προκειμένου να καλύψεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου και το πιθανότερο είναι να τα καταφέρεις, μένει όμως το κατά πόσο θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα κέρδη σου, αφού μάλλον θα τα ξοδέψεις μονομιάς. Η όλη υπόθεση θυμίζει… τραμπάλα, με την «Δευτέρα» να είσαι πλούσιος και την «Τρίτη» φτωχός και δωσ’ του πάλι από την αρχή!

Επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε «αρπακτικά» ή άτομα του περιθωρίου, ιδιαίτερα προς τις 19/6. Νωρίτερα δε, τον Μάιο είναι πιθανό να… τα δώσεις όλα, προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως και να διαπιστώσεις ότι αυτό το πρόσωπο αυθαιρέτησε σε βάρος σου, υφαρπάζοντας κάτι δικό σου! Όσο για τα εργασιακά σου, μέχρι και τις 8/6, όλα λειτουργούν υπέρ σου και –πάρεις, δεν πάρεις άδεια- θα έχεις τις διευκολύνσεις σου.

Ερωτικά

Τον Μάιο όλα παίρνουν… φωτιά και μάλλον θα σου είναι δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Κέρδος; Μια «σούπερ» κατάσταση, η οποία ωστόσο έχει και τα τρωτά της, αφού κινδυνεύεις να «πνιγείς» μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη αίσθηση. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση. Η περιπέτεια βέβαια συνεχίζεται και τον Ιούνιο με την Αφροδίτη απέναντί σου να κρατά τα σκήπτρα της ευτυχίας σου!