Κάνε ευκολότερη την ζωή σου

Γενικά

Μέχρι και τις 8/6 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει την ζωή σου αρκετά πιο εύκολη, ενώ, η καλή ψυχολογία σου θα συντελέσει στο να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ό,τι κι αν τις… κάνεις μετά! Επιπλέον, οι αισθητικές παρεμβάσεις σου θα πιάσουν τόπο. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο φέρνει ισχυρές… έλξεις και απώσεις με συγγενικά πρόσωπα και δεν θέλει και πολύ για να γίνετε «από δυο χωριά χωριάτες», ιδιαίτερα τον Μάιο, που ο «κόκκινος πλανήτης» σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα. Ίσως, μάλιστα, να βγουν στην φόρα και κάποιες παλιές ιστορίες που θα σε κάνουν «τούρμπο», αλλά «παίζει» και μια δική σου ενδοσκόπηση, μέσω της οποίας θα αναγνωρίσεις απωθημένα και συμπλέγματα που κουβαλάς παιδιόθεν ή αποτελούν οικογενειακά βιώματα. Την ίδια περίοδο και εφ’ όσον ταξιδέψεις είναι πιθανό να εγκλωβιστείς κάπου ή να βρεθείς μεταξύ διασταυρούμενων πυρών σε μια διαμάχη, γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Ανάλογο κλίμα επικρατεί και γύρω στις 19/6, όπου εκτός των άλλων αναμένονται ζημιές στον εξοπλισμό σου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, σε σχέση με τις αναζητήσεις σου, θα έχεις την αφορμή για να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις ή παραδοσιακές τεχνικές, ιδιαίτερα ως προς την καταπολέμηση των πάσης φύσεως εχθρών, όπως είναι πχ… ο δάκος, η μουχρίτσα και άλλα τινά! Σε κάθε περίπτωση, η επιμόρφωσή σου θα είναι ταχύρρυθμη, όσο φυσικά το επιτρέπουν οι δικοί σου αργοί ρυθμοί.

Οικονομικά

Με την Νέα Σελήνη στις 3/6 να πριμοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, καλείσαι να διαχειριστείς σωστά και… έγκαιρα το πλεονέκτημά σου για να περάσεις καλά και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, αφού μετά τις 17/6 αναμένονται έξοδα και υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν. Μετά τις 9/6, μάλιστα θα έχεις για αρωγό και την Αφροδίτη που θα περάσει στους Διδύμους. Ωστόσο, δεν είναι σκόπιμο να ξανοιχτείς πολύ επενδυτικά, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσεις θύμα μιας μεγάλης απάτης ή κομπίνας.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στα μέρη σου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να «αγγίξεις» την ευτυχία κι είναι πιθανό να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει ή απλά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου μέχρι και τις 8/6, αφού μετά το «πουλάκι» θα πετάξει!