ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Είναι μία Νέα Σελήνη διαφορετική…. Είναι αυτή που ανοίγει την πόρτα στο φως ,να μπει μέσα σου να σε ζεστάνει και να καταλύσει  όλους τους φόβους σου….  Το παιχνίδι ξαναγράφεται με νέους νόμους και κανόνες.

  Μόνο που τώρα είναι διαφορετικό… πιο καθαρό, πιο επαναστατικό, και με μία  εσωτερική ανάγκη που ξεχειλίζει από μέσα σου να μη συμβιβαστείς, να μην κάνεις πίσω, αλλά να ακολουθήσεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου…. ως το τέλος αυτή τη φορά….

Κριός

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την πραγματική σου σχέση με τον εσωτερικό σου κόσμο αλλά και με τις ιδέες σου, να τις παρατηρήσεις πιο συνειδητά και να τις αξιοποιήσεις, και κυρίως να αντιληφθείς το πώς οι ιδέες αυτές μπορούν να σε συνδέσουν με τον εξωτερικό κόσμο. Είναι μία στιγμή λοιπόν που καλείσαι να αναβαθμίσεις τις απόψεις σου για τη ζωή, τις αντιλήψεις που είχες μέχρι τώρα, ή να καταργήσεις οτιδήποτε δεν προάγει τις σκέψεις σου οτιδήποτε νιώθεις να σε τελματώνει, οτιδήποτε σε κρατά στάσιμο και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Το αν είσαι αισιόδοξος η απαισιόδοξος, να θυμάσαι πως  είναι μία προέκταση της σκέψης και του πνεύματος σου.

Αυτό καλείσαι να αναλύσεις και να επεξεργαστεί στον κύκλο αυτόν της ΝΣ, και να κατανοήσεις, ότι είσαι εσύ που συνδέεις τις ενέργειές αυτές που βιώνεις στην πραγματικότητα σου με τις σκέψεις σου. Οι ευκαιρίες του κύκλου αυτού, έρχονται μέσα από φίλους, μέσα από συλλογικούς χώρους, και θα παίξει ρόλο πόσο ανοιχτός και συνεργάσιμος είσαι, για να μπορέσεις να τις αντιληφθείς και να τις αξιοποιήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο πού θα παίξει το ρόλο του μέντορα ή του καθοδηγητή αν του το επιτρέψεις, και που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις άλλες διαστάσεις εξελίξεις μέσα σου.

Ταύρος

Είναι η ώρα να ξεδιπλώσει το ύψιστο δυναμικό σου, και να γίνεις όλα όσα μπορείς, και στο φυσικό κόσμο και στην πνευματική σου ζωή. Η ΝΣ αυτή σε παροτρύνει ακριβώς να αναγνωρίσεις και να συνειδητοποιήσεις πως είσαι οι επιλογές που κάνεις στο πνευματικό πεδίο, αυτές που γειώνονται και στην πραγματικότητα σου. Η ” σκιά” του υψίστου δυναμικού σου είναι το σαμποτάζ, η αμφιβολία, και η έλλειψη πίστης ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Ο φόβος της αποτυχίας καθώς και ο φόβος της επιτυχίας και της ευθύνης είναι χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής που έχει να σου δώσει σημαντικά επιτεύγματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τις εξελίξεις της. Ίσως πολλές φορές να νιώσεις ότι δοκιμάζεσαι, είτε μέσα από τις καταστάσεις είτε μέσα από κάποια πρόσωπα που με κάποιο τρόπο να μπλοκάρουν τις κινήσεις σου. Είναι εδώ που θα δοκιμαστεί η στερεότητα της εσωτερικής σου ανάπτυξης. Δεν αποκλείεται η  δική σου αλλαγή να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια πρόσωπα τα οποία δεν εξυπηρετούνται από την αλλαγή σου. Το σημαντικό εδώ, και  αν θέλεις είναι και η πρόκληση της περιόδου αυτής, είναι να ανακαλύψεις το μεγαλείο σου αυτό που κρύβεις μέσα σου και που είναι ικανό να σε ταξιδέψει όπου εσύ επιλέγεις και ονειρεύεσαι! Γιατί μπορείς!!!

Δίδυμοι

Ναι είναι μία νέα σελήνη που σε ωθεί, σε συνδέει με την τόλμη και την ανεξαρτησία. Τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις ? τι είναι αυτό από το οποίο θέλεις να απελευθερωθείς? εκείνο που νιώθεις στη φάση αυτή, είναι να σε οδηγεί  η έμπνευση, η αφοσίωση και το πάθος που χρειάζεται να συνοδεύουν κάθε νέο εγχείρημα σου, και κάθε τολμηρή σου προσπάθεια. Είναι μία στιγμή πνευματικής αφύπνισης μέσα από την οποία θα ανακαλύψεις ποιότητες και δυνάμεις που δεν είχες καν φανταστεί! Είναι επίσης  πολύ πιθανό να χρειαστείς καθοδήγηση τώρα, και θα πρέπει να την αναζητήσεις σε πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεσαι ,ή ακόμα και κάποια πρόσωπα μέσα από την ιστορία που σε εμπνέουν! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε μία συναισθηματικά αποστασιοποιημένη κατάσταση ενώ ταυτόχρονα παλεύουν να διατηρήσουν την εξωτερική του ζωή πηγαίνοντας στη δουλειά και πληρώνονται στους λογαριασμούς τους τυπικά πράγματα δηλαδή, η περίοδος αυτή σε προτρέπει Να αφυπνιστείς!  Κάθε επεκτατικό σου σχέδιο, αναζήτηση για κάτι διαφορετικό που σε εμπνέει, σπουδές, επικοινωνία, θέματα με το εξωτερικό, ξεδιπλώνονται εξυπηρετώντας πολύ καλύτερα τις διαθέσεις σου. Εκεί θα ανακαλύψεις το μεγαλείο σου και εκεί θα διαπιστώσεις πως όλα τα πεδία είναι  ανοιχτά για σένα!

Καρκίνος

Ο κύκλος αυτός της ΝΣ έρχεται να επεκτείνει τη σχέση σου με τη δύναμη έξω από την προσωπική σου ζωή, μπαίνοντας στη δημόσια αρένα της εξωτερικής δύναμης. Είναι μία εποχή σημαντικών προκλήσεων όπου το χρήμα το σεξ και η κρυφή γνώση είναι στοιχεία που μπορεί να σε δελεάσουν και μπορεί να αναχαιτίσουν τους στόχους που έχεις θέσει μέσα σου! Και επειδή είσαι από τα ζώδια που έχει την ανάγκη να ”νιώθει” ασφαλές,  οι τρεις αυτές πυλώνες χρήμα σεξ και δύναμη αντιπροσωπεύουν εξουσία και ασφάλεια και είναι απαραίτητα για την ισορροπία  στη ζωή σου.

 Το ερώτημα είναι τι συμβιβασμούς έχεις κάνει για αυτούς? Πόσο έχεις καταστρατηγήσει τις αρχές και τις αξίες σου προκειμένου να έχεις αυτά τα πράγματα στη ζωή σου? Και τελικά είσαι ευχαριστημένος? Ο κύκλος αυτής της ΝΣ έρχεται να φωτίσει τους δεσμούς της αφοσίωσης και της αγάπης, οι οποίοι είναι πηγές μεγάλης δύναμης. Και εδώ μπορείς να αποτινάξει από πάνω σου οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο με αυτές και να ανοίξεις έναν νέο κύκλο όπου θα αναζητήσεις εκείνες τις ποιότητες που σε εκφράζουν και σε αντιπροσωπεύουν. Εκεί που η αγάπη είναι το πρώτο και το σημαντικότερο αγαθό για τη ζωή σου, και η αφετηρία για να κατακτήσεις τον κόσμο ολόκληρο!

Λέων

ΝΣ  απέναντί σου σε μία κομβική στιγμή για την εξέλιξή σου, αντιπροσωπεύει τις πιο στενές μορφές επικοινωνίας ανάμεσα στα άτομα που σε περιβάλλουν. Εδώ είναι η βασική περιοχή όπου συμβαίνουν και οι πράξεις προδοσίας, αυτές πού βρίσκονται η  αποκαλύπτουν την πλευρά της σκιάς στις σχέσεις μας. Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο? Τι είναι αυτό με το οποίο δεν έχεις έρθει αντιμέτωπος ακόμα? Μήπως έχεις επενδύσει πολλή ενέργεια στο να έχεις ή να διατηρείς σχέσεις οι οποίες δεν μιλάνε στην καρδιά σου? Είναι η ώρα λοιπόν να μάθεις περισσότερα πράγματα για εσένα, για τα κίνητρα σου, μέσα από τις σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν, και να κατανοήσεις για ποιους λόγους εσύ λειτουργείς με τον τρόπο αυτόν, ανερχόμενος πρόσωπα και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Η πρόκληση της ΝΣ  είναι να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου ανεξάρτητα από τους φόβους σου τις ανασφάλειές σου και να δημιουργήσεις μία βαθιά σχέση με τον εαυτό σου και να ζεις σύμφωνα με την αλήθεια σου το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε εσένα αυτή την εποχή!!!!

Παρθένος

Η ΝΣ  του Υδροχόου έρχεται να σου υπενθυμίσει το ερώτημα: σχετικά με  το πώς αναζητάς το δρόμο σου προς την ασφάλεια. Είναι η εποχή που καλείσαι να εξισορροπήσεις τη δουλειά σου και την υγεία σου. Πώς διαπραγματεύεσαι την ηθική σου για χάρη της οικονομικής και επαγγελματικής σου ασφαλείας? Η ενέργεια σου, η υγεία σου είναι άμεσα συνυφασμένη με τις επιλογές που κάνεις,και το κατά πόσο είναι συμβατές με τον εαυτό σου ή όχι.

Μία από αυτές τις επιλογές αφορά την εργασιακή σου ζωή. Είσαι ευχαριστημένος από αυτήν ή έχεις καταστρατηγήσει τις αρχές και τις αξίες σου προκειμένου να καλύψεις τις οικονομικές σου ανάγκες…και αν ναι σε ποιο βαθμό?

Η εποχή αυτή επιβάλλει σημαντικές αναθεωρήσεις για το τι είναι σημαντικό τελικά για εσένα και τι όχι. Τι σου στοιχίζουν οι συμβιβασμοί που κάνεις. Και οι ευκαιρίες της μπορεί να συνδέονται με έναν νέο εργασιακό κύκλο, μία καινούργια δυνατότητα, που προκύπτει τώρα και που πραγματικά σου δίνει την ευκαιρία να απεμπλακείς  από καταστάσεις που δεν αντέχεις άλλο. Κυρίως όμως είναι η εποχή να αναδομήσεις το σώμα σου, την ενέργειά σου, τις διατροφικές σου συνήθειες, και την άσκηση, που μπορεί να σου να λειτουργήσει λυτρωτικά για  εσένα. Είναι μία εποχή που πραγματικά μπορείς να μεταμορφωθείς !!!! Τόλμησε το είναι η ώρα σου!

Ζυγός

Αυτή η ΝΣ  στον Υδροχόο αντιπροσωπεύει τις ικανότητες στις οποίες χρειάζεται να στηριχθείς περισσότερο για να κάνεις να συμβούν τα πράγματα που θέλεις και επιθυμείς.

Πόση χαρά έχεις μέσα σου…πόσο επιτρέπεις στο παιδί και στη φωνή του να σε οδηγούν σε μέρη που χαίρεσαι, που εξερευνάς που δημιουργείς….Η δημιουργία είναι το σημαντικό στοιχείο της ζωής που προάγει τη συνείδηση και την ψυχή μας.

Είναι εκεί που όταν είσαι χαρούμενος και ευχαριστημένος η αύρα σου αλλάζει χρώμα και ολόκληρος δονείσαι  σε άλλες συχνότητες.

Το μυστικό είναι πως ότι κάνει εσένα   χαρούμενο και ευτυχισμένο όχι τους άλλους..

Οι άλλοι είναι μία παράμετρος η οποία έπεται στην επόμενη φάση, ο πρωταρχικός όμως στόχος της Χαράς της δημιουργίας έχει να κάνει με σένα και μόνο.

Αυτό σε καλεί να ανακαλύψεις αυτός ο κύκλος. Τη χαρά της δημιουργίας, που έρχεται μέσα από κάτι που αγαπάς πολύ, την τέχνη σου ίσως, την έκφραση των δημιουργικών σου ταλέντων, τα παιδιά σου, η την ανάγκη σου να αποκτήσεις ένα παιδί.

 Αυτά είναι ποιότητες  που σε προάγουν, σε εξυψώνουν  και σε κάνουν καλύτερο. Μόνο τότε μπορεί να είσαι πραγματικά χαρούμενος και ευτυχισμένος. Μόνο τότε μπορεί να ανακαλύψεις την ουσία των πραγμάτων. Τη μαγεία που κρύβεται μέσα σου.

Σκορπιός

Είναι εδώ που ανακαλύπτεις τη εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου  πάνω που μπορείς να στηριχτείς  και να εκτοξευτείς.

Η ΝΣ στον Υδροχόο σε καλεί να ανακαλύψεις την άλλη σου διάσταση, την εσωτερική αυτήν που αναμοχλεύεται  όταν κάτι δεν πάει καλά και σου προκαλεί διάφορα άγχη και αναστάτωση στα οποία συνήθως έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν.

Και που μέχρι τώρα τα προσπερνούσες, συνήθιζες να τα αφήνεις πιο πίσω προχωρώντας βιαστικά παρακάτω, και κάθε φορά να ανέβαλλες  την διερεύνηση τους. Όμως αν δεν ξεριζώσεις τα αγριόχορτα από το Λιβάδι της ψυχής σου δεν θα μπορέσεις ποτέ να σπείρεις νέο σπόρους.

Εδώ θα μπορέσεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, ίσως όχι εύκολα αλλά το σίγουρο είναι πως τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις, αυτές που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Να κάνεις για παράδειγμα μία δική σου επιχείρηση, η οποία ενδεχομένως να έχει και έδρα το σπίτι σου, να αλλάξεις σπίτι, να καταφέρεις να συντονιστείς  σε μία νέα  πραγματικότητα όπου την ευθύνη θα έχεις εσύ αποκλειστικά σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή, η την ευθύνη ενός νέου νοικοκυριού. Και αν το πρόβλημα μέχρι τώρα ενδεχομένως να αφορούσε τα οικονομικά σου, στον κύκλο αυτόν είναι πολύ πιθανό, να μπορέσεις να βρεις τους πόρους εκείνους που χρειαζόσουν για να κάνεις αυτή τη μετάβαση.

Ανακάλυψε και τα πρόσωπα εκείνα που στηρίζουν αμέριστα κάθε προσπάθειά σου το έχεις ανάγκη.

Τοξότης

Στον κύκλο αυτό καλείσαι να εξερευνήσεις την αυτοεκτίμησή σου όσο και την αυτοέκφραση σου. Εδώ θα ανακαλύψεις τα μαθήματα που παίρνεις, για  τις επιδράσεις των επιλογών σου, πώς χρησιμοποιείς τη δύναμή σου, και πως κατευθύνεις την ενέργειά σου στον κόσμο. Πώς θέτεις σε κίνηση και πώς συνδέεσαι με τον νόμο της μαγνητικής έλξης και τον νόμο του αίτιου  και του αποτελέσματος.

Εδώ καλείσαι να κάνεις ανασύνταξη στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι μέχρι τώρα. Να ανακαλύψεις τα λάθη τις παραλείψεις αλλά και τη δύναμη πού έχει η σκέψη σου, και πως οδηγείσαι από τη σκέψη στην πράξη. Σε αυτή σου τη διαδρομή πολύ πιθανόν να παίξουν ρόλο γεγονότα τα οποία φαινομενικά μπορεί να είναι τυχαία. και να προέλθουν μέσα από πρόσωπα με τα οποία συνδέεσαι μαζί τους με έναν πιο επιφανειακό τρόπο στην καθημερινότητά σου. Πρόσωπα όπως ένας γείτονας, ένας ξάδελφος ή ένας αδελφός που σου δίνουν το έναυσμα για να κατανοήσεις καλύτερα τον τρόπο της δικής σου λειτουργίας απέναντι στα πράγματα και να τον αξιοποιήσεις κατάλληλα. Και ίσως τώρα εκείνο που αλλάζει σταθερά, είναι το ότι αφήνεις πίσω σου την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής και αρχίζεις και σκέφτεσαι πιο σύνθετα, και με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και στοιχείο θέτοντας τις επόμενες κινήσεις σου σοβαρά και οργανωμένα.

Πρώτα όμως χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις τα κίνητρα αν σου σε κάθε σου  λέξη και κάθε σου  πράξη. Γιατί υπάρχουν μόνο δύο γνήσια κίνητρα που παρακινούν την ψυχή μας η ενδυνάμωση ή η αποδυνάμωση και του εαυτού μας, και των άλλων και είναι η ώρα να επιλέξεις την ενδυνάμωση του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Το ερώτημα που σου ανοίγει  ο κύκλος αυτός είναι: τι θέλω από τη ζωή μου?

Τι μου ανήκει τώρα που είμαι εδώ?

Τι χρειάζομαι για να έχω περισσότερη επαφή με τη φυσική ζωή.

Πολύ πιθανά ο  κύκλος αυτός σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την πιο αγνή φυσική πλευρά της ζωής. εκεί που η ενέργεια ρέει χωρίς προσπάθεια και αυτό γίνεται μόνο στη φύση.

Ιδιαίτερα αν  έχεις μπλεχτεί στα γρανάζια ενός συστήματος: σπίτι, δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, που δεν σου επιτρέπει να αφιερώσεις χρόνο, και  να έρθεις σε επαφή με κάτι πολύ μεγαλύτερο από σένα που όμως σε γειώνει και σε ενδυναμώνει .

Βεβαίως δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε ευκαιρίες που ενισχύουν κατά πολύ τα θέματα που σχετίζονται με τον υλικό κόσμο, και κυρίως με τα οικονομικά σου ζητήματα, και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό να είναι και μία μεγάλη νίκη σου, μία και μπορεί να είναι υποθέσεις σχέδια οι στόχοι για τις οποίες έχεις δουλέψει πολύ και σκληρά και τώρα έχει έρθει η ώρα να της οριστικοποίησης

Όμως, είναι η ώρα να δεις τα πράγματα είναι άλλη οπτική πιο διευρυμένη. Και να αντιληφθείς ότι πέρα από όλα αυτά, υπάρχει και κάτι άλλο…. πέρα από την προσκόλληση μας σε αντικείμενα, χρήμα , κοινωνική θέση η δύναμη, οι εκδηλώσεις του φυσικού κόσμου ενισχύουν τις πνευματικές μας αξίες. Δεν γίνεσαι ευτυχισμένος επειδή έχεις πολλά χρήματα η ικανότητα να αγαπάμε είναι αυτή  που μπορεί πραγματικά να σε ενδυναμώσει και να σε εξυψώσει. Και είναι η ώρα να ξεκινήσεις από  εκεί.

Υδροχόος

Στον κύκλο αυτόν της ΝΣ στο ζώδιο σου, εκείνο που χρειάζεται να αναζητήσεις και να ισχυροποιήσεις  είναι η ταυτότητά σου, η αυτοεκτίμησή σου και η αντίληψη του ”εγώ” σου. Αυτά αποτελούν το θεμέλιο τη ζωή σου. Αυτά είναι που σε βοηθούν να εξελιχθείς, σε πάνε παρακάτω και σου δίνουν τα όπλα εκείνα για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Ναι η αλλαγή της περιόδου απαιτεί μετασχηματισμό, και  δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη. Τώρα θα παρατηρήσεις το πώς, το κατά πόσο έχεις τη δύναμη να ακολουθήσεις το δρόμο που επιλέγεις χωρίς να χρειάζεσαι την άδεια κάποιου άλλου, και να αναλάβεις εσυ την ευθύνη και  τον έλεγχο του ποιος τελικά είσαι.

Ο κύκλος αυτός σε προτρέπει να κάνεις μία νέα έναρξη σε κάτι που επιθυμείς πολύ, σε μία νέα συνεργασία, ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, για το οποίο έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, μία νέα σχέση ενδεχομένως, ή την εδραίωση μίας παλαιότερης, όλα αυτά είναι θέματα (ανάλογα φυσικά το πλαίσιο της ζωής σου) με τα οποία θα καταπιαστείς στη φάση αυτή.

Ότι κι αν κάνεις ωστόσο, καλείσαι να ισχυροποιήσεις πρώτα το ”Εγώ σου” τις θέσεις σου, και αν καταφέρεις  αυτό, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, όμως στην εποχή αυτή,  είναι πλέον μονόδρομος, και εσύ είσαι υποχρεωμένος να την ακολουθήσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι η εποχή σου  μην το ξεχνάς!

Ιχθύες

Είναι μία εποχή που καλείσαι να αξιοποιήσεις ένα πολύ σημαντικό χάρισμα που έχεις, και δεν είναι άλλο από τη διαίσθησή σου.

Να την αφήσεις να σε καθοδηγήσει, σε ένα ταξίδι που μπορεί να σε ξαφνιάσει με τις αποκαλύψεις του ασυνείδητου εαυτού σου.

Η διαίσθησή είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό εργαλείο, ένας οδηγός που μας βοηθάει να κατευθυνθούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο σωστό σημείο, αρκεί να την προσέχουμε και να την παρατηρούμε. Η εποχή αυτή, σε καλεί να ακούσεις το μέσα σου, και όλες τις πληροφορίες που μπορεί να σου έρχονται, ακόμη και αν είναι συγκεχυμένες, και να τους δώσεις χρόνο προκειμένου να της κατανοήσεις. Να θυμάσαι πως εδώ βρίσκεται ο οδηγός σου στο χώρο των υπογείων δυνάμεων της ζωής σου.

Δεν αποκλείεται στην περίοδο αυτή να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να μείνεις μόνος σου, να πάρεις τις αποστάσεις σου από τα πράγματα, και να επεξεργαστείς τα οποία δεδομένα έχεις ανάγκη. Εκείνο που χρειάζεται να έχεις κατά νου, είναι πως επειδή ακριβώς προς το παρόν δεν έχεις όλη την εικόνα του πάζλ, δεν μπορείς να πάρεις και τη σωστή απόφαση! Γι  αυτό καλό είναι να μην βιάζεσαι, και να δίνεις χρόνο πριν καταλήξεις σε κάτι για το οποίο δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Δώσε προσοχή και στο παρασκήνιο γιατί υπάρχει ,τόσο σε προσωπικό όσο και σε εργασιακό επίπεδο,( κάτι  το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό)  αλλά χρειάζεται να το προσέχεις και να το λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου.

Ίσως ακόμα και οι εξελίξεις της εποχής, να  αφορούν ένα νέο εργασιακό καθεστώς ή ξεκίνημα, που μπορεί να λειτουργεί πιο παρασκηνιακά να προετοιμάζεται  ή ακόμα και να σου δίνει τη δυνατότητα να το ακολουθήσεις.

Ότι όμως και να συμβαίνει από αυτά, χρειάζεται να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησης σου μόνο αυτή ξέρει καλύτερα ότι συμβαίνει σε εσένα!

Με αγάπη Ολυμπία.?