Κρυμμένα λεφτά… παντού!

Γενικά

Κατ’ αρχάς, η Αφροδίτη απέναντί σου (μέχρι και τις 8/6) σου λέει να μην… χολοσκάς, αφού οι άλλοι αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου. Δεν είναι κακή ιδέα μάλιστα να πεις το «ναι» σε μια πρόταση συνεργασίας που θα σου γίνει. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σε ωθεί να μάθεις άμεσα και γρήγορα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και ως προς αυτό… ουδέν πρόβλημα, ίσα-ίσα που θα μπορέσεις να εμβαθύνεις ή να ανακαλύψεις διάφορες άγνωστες, όσο και διαφωτιστικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, η Παράδοση θα γίνει για σένα μια πολύτιμη πηγή γνώσεων και τεχνικών.

Όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, γείτονες αλλά και όσους/ες ανακατεύονται στις δουλειές σου, φαίνεται πως θα δημιουργηθούν ακραίες εντάσεις, τόσο τον Μάιο, όσο και γύρω στις 19/6. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»! Επιπλέον, μετά τα μέσα Ιουνίου οι μετακινήσεις και τα ταξίδια σου θα λάβουν μια επίσης «επιθετική» διάσταση, με τον κίνδυνο ενός ατυχήματος να είναι υπαρκτός, όσο και το ενδεχόμενο μιας σοβαρής ζημιάς στα μέσα και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

Ανάλογες είναι και οι τάσεις σε σχέση με νομικά ζητήματα, συνδεδεμένα είτε με την δουλειά σου, είτε με τα περιουσιακά σου, με τον «εχθρό» μάλιστα να βρίσκεται καμουφλαρισμένος… εντός των τειχών ή στους κόλπους του στενού δικού σου πυρήνα ανθρώπων.

Οικονομικά

Το μεγάλο «διακύβευμα» για σένα αυτόν τον μήνα είναι τα οικονομικά, με τις ευκαιρίες και τις παγίδες να εναλλάσσονται! Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη στις 3/6 ανοίγει τον δρόμο σε κέρδη και παροχές παντός είδους, στην συνέχεια όμως η Πανσέληνος στις 17/6 δρομολογεί έξοδα που δεν μπορούν να αποφευχθούν, αλλά και την ανάγκη περιορισμού κάθε σπατάλης. Στο μεσοδιάστημα των δύο Σεληνιακών φάσεων «τρέχουν» μια… γαλαντόμα Αφροδίτη στους Διδύμους, αλλά κι ένας Ποσειδώναςπου κουνάει επιδεικτικά το «τυράκι» μπρος στην «φάκα»! Κι αν στην καθημερινότητά σου δεν θα αντιμετωπίσεις οικονομικές δυσκολίες –αντίθετα η καλή ψυχολογία σου θα αποτυπωθεί σε μια σχετική άνεση κινήσεων- στην περίπτωση που πας για «μεγάλα ψάρια», υπάρχει το ενδεχόμενο να «την πατήσεις» άσχημα κυνηγώντας το δικό σου ανύπαρκτο Ελντοράντο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να ελπίζεις βάσιμα στην διαγραφή κάποιου χρέους σου.

Ερωτικά

Όσο η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο, μέχρι δηλαδή και τις 8/6, θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις την ζωή σου όπως την θες κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έρθεις… ουσιωδώς κοντά με το ταίρι σου! Υπάρχει, ωστόσο, και το… μικρόβιο της απιστίας που απειλεί να σε καταβάλλει τον Ιούνιο κι ίσως χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σου για να μην ενδώσεις στον πειρασμό. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να μπεις κι εσύ στο «τρένο» των απολαύσεων, έχοντας συνείδηση ότι πρώτον όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν και δεύτερον ότι όσο πιο ειδυλλιακή φαίνεται μια κατάσταση, τόσο fake μπορεί να αποδειχθεί στην συνέχεια!