Ευκαιρίες ανάδειξης

Γενικά

Όσες ευκολίες φέρνει για σένα η Νέα Σελήνη στις 3/6, άλλες τόσες δυσκολίες σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος στις 17/6, γι’ αυτό πράξε ότι σημαντικό έχεις κατά νου, νωρίτερα. Μάλιστα το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους (9/6) θα ανεβάσει τις «μετοχές» σου στον κοινωνικό στίβο, καθιστώντας την προσωπική σου γοητεία έναν «πολιορκητικό κριό», ικανό να ανοίξει κάθε «θύρα». Ένα πράγμα μην κάνεις όμως, το να συνεργαστείς στα… σοβαρά, αφού όσο ιδανικά κι αν δείχνουν τα πράγματα «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Θα σου έλεγα μάλιστα ότι όσο πιο «σούπερ» δείχνουν, τόσο περισσότερο να… ανησυχείς για την συνέχεια!

Αν βέβαια ασχολείσαι με τις τέχνες ή τα εναλλακτικά, με τον Δία και τον Ποσειδώνα να δηλώνουν το παρόν, θα έχεις την ευκαιρία και την έμπνευση να πετύχεις κάτι «μεγάλο»! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνοφέρνει νέα δεδομένα στις φιλίες σου, με μια από τις τρέχουσες να… υποφέρει και δεν αποκλείεται τελικά να «τα σπάσεις» με κάποιον/α κολλητό/η, με αφορμή κι αιτία μια υπόθεση του παρελθόντος. Η πιο «ζωηρή» περίοδος είναι ο Μάιος, όπου, εκτός των άλλων, ενδέχεται να «στρατευθείς» σε έναν συλλογικό-πολιτικό φορέα. Συνάμα είναι πιθανό να αναβιώσουν παρέες και ενδιαφέροντα μιας άλλης εποχής, όχι όμως πάντα για… καλό! Στην συνέχεια και κοντά στις 19/6 μπορεί να γίνει ξανά «το μάλλε βράσε», γι’ αυτό ας είσαι σε επιφυλακή! Κατά τα άλλα βέβαια, η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι και τις 8/6, ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ είναι πιθανό να λάβεις αρκετές ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και να ομορφύνεις την ζωή σου με πολλούς τρόπους.

Οικονομικά

Τον Μάιο μια υπόθεσή σου μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία για να «τρέξεις», προκειμένου να αρπάξεις την ευκαιρία ή να… προλάβεις τα χειρότερα, φαίνεται μάλιστα πως πρόκειται για ένα κληρονομικό ή περιουσιακό ζήτημα. Από εκεί και ύστερα, εκείνα που δεν πρέπει να κάνεις είναι πρώτον να συνεργαστείς και δεύτερον να μπερδέψεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

Ερωτικά

Μέχρι τις 8/6, τον λόγο έχουν τα φλερτ και οι «soft» περιπέτειες εν… κινήσει, είτε δηλαδή σε μια εκδρομή είτε σε μια απλή έξοδό σου. Το «σουξέ» σου βέβαια θα συνεχιστεί και μετά, αν όμως στοχεύεις σε μια νέα σχέση, ας έχεις υπόψη σου ότι όλα εκείνα που σου υπόσχονται ή… νομίζεις πως θα γίνουν, ανήκουν μάλλον στην σφαίρα της φαντασίας, παρά της πραγματικότητας. Πριγκιπικό γάμο θέλεις; Στα όνειρά σου και μόνο!