ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που μας επαναφέρει με ομαλό τρόπο στην καθημερινότητα, και σε πολλές περιπτώσεις θα ανοίξει καινούργια κεφάλαια εξελίξεων, θα δώσει ευκαιρίες για θα ανανεώσει το σκηνικό, που φαίνεται να επαναξιολογείται και να αποκτά μια νέα δυναμική!

Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, η δυναμική της Νέας Σελήνης που έγινε στις 30 Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται πως όποιος έχει την διάθεση να δουλέψει πολύ και σκληρά, μπορεί να περιμένει τα καλύτερα!

Η πολυαστρία στην Παρθένο, από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, δίνει το προβάδισμα στην γήινη τριπλότητα, που ενισχύεται σημαντικά,(Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους).

Είναι η στιγμή που μπορούν να θέσουν νέους στόχους  και να  εργαστούν συστηματικά για την υλοποίηση τους.

Ωστόσο, τόσο η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, στις 4.9ου, όσο και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 7.9ου ,μας καλεί να είμαστε σε επαγρύπνηση, τόσο με αυτά που νοιώθουμε η πιστεύουμε, αυτά που προσδοκούμε από τους τρίτους, όσο και να βάζουμε φίλτρα σε ότι ακούμε η ότι μας υπόσχονται!

Οι ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα λείψουν, και μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του μήνα,   αν και εδώ το στοιχείο της υπερβολής χρωματίζει με έντονα χρώματα την περίοδο από 9 έως και 14 του μηνός και το τετράγωνο του  Άρη με τον Δία, είναι αυτό που μας βγάζει εκτός προγραμματισμού και εκτός ορίων και πλαισίων.

Και εδώ οι δύο όψεις του Ποσειδώνα, τόσο με τον Ήλιο στις 10 .9ου όσο και με τον Άρη στις 14 .9ου, σε πολλές περιπτώσεις θα μας κάνουν να χάσουμε τις ισορροπίες μας, τόσο γιατί είναι εύκολο να χάσουμε και την επαφή μας με την πραγματικότητα, όσο και γιατί θα θελήσουμε να αναζητήσουμε διεξόδους εκτόνωσης έξω από τις συνηθισμένες, οι οποίες εύκολα μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους μας.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 14.9ου, στους Ιχθύες, επιφέρει σημαντικές αλλαγές προτεραιοτήτων, και χρειάζεται προσοχή σε ότι αποφασίζουμε να ολοκληρώσουμε.

Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 14 .9, αρχίζει να δίνει σταδιακά το προβάδισμα στην αέρινη τριπλότητα, (Διδύμους , Ζυγούς και Υδροχόους), για τους οποίους μέσα στο επόμενο διάστημα έρχεται η σειρά τους να αναλάβουν το παιχνίδι των εξελίξεων

Το πολύ σημαντικό γεγονός του Σεπτεμβρίου, είναι η ορθοδρόμηση του Κρόνου στις 18, που θέτει τις βάσεις σε μια νέα εποχή, που μπορούμε πια να ολοκληρώσουμε ότι στοχεύσαμε!

Υπάρχει φυσικά και το τελευταίο τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 21.9ου, που προειδοποιεί για κάθε είδους παραπλανήσεις λάθη και απογοητεύσεις κυρίως αν δεν έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.

Με την  φθινοπωρινή ισημερία στις 23 και το πέρασμα και του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού,  καθιστά τους εκπροσώπους της αέρινης τριπλότητας  βασικούς πρωταγωνιστές της περιόδου.

Η Νέα Σελήνη στις 28. 9ου δίνει ένα σαφές προβάδισμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, σε ένα κλίμα που λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά, στην εξέλιξη τους.

Κριοί Ζυγοί: Έως τις 14 του μηνός η ρουτίνα φαίνεται να αποτελεί αναπόφευκτο μέρος της καθημερινότητα που κάνει την ζωή σας πιο άτονη.  Το ‘’παιχνίδι’’ αναζωπυρώνεται από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά, όπου όλα τα πεδία ανοίγουν  και οι εξελίξεις έχουν πολλά και σημαντικά να σας φέρουν και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προετοιμαστείτε!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι: Μέχρι τις 14 οι πρωτοβουλίες είναι αυτές που θα διαμορφώσουν και το σκηνικό των εξελίξεων! Υπάρχει σαφώς εύνοια, αλλά χρειάζεται και το να κινηθείτε και εσείς. Η κοινωνική ζωή διευρύνεται, Νέες γνωριμίες μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Από τις 14 και μετά, οι εξελίξεις μετατοπίζονται στους άξονες Οικογένεια – Καριέρα. Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο κάντε ρεαλιστικά σενάρια.

Ταύροι και Σκορπιοί: Είναι μια εποχή, κυρίως ως τις 14 του μηνός που μπορείτε είτε να κλείσετε υποθέσεις που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα είτε να κάνετε ένα νέο θετικό και εποικοδομητικό ξεκίνημα που αφορά την επαγγελματική ζωή. Μετά τις 14 και πολύ περισσότερο μετά τις 23 είναι μια εποχή περισσότερο εσωτερική, που θα χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πιο πίσω και να ξαναδείτε κάποια θέματα σας με μια άλλη οπτική. Εξελίξεις στην εργασιακή ζωή ευνοούνται.

Δίδυμοι και Τοξότες: Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμάστε στον μήνα αυτόν, είναι πως σε ότι κάνετε, με ότι καταπιάνεστε, μην βάζετε στόχους μεγαλύτερους από αυτούς που ξέρετε πως μπορείτε να πετύχετε. Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια μεγαλεπήβολων σχεδίων γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Ωστόσο από τις 14 και μετά,  παρόλο που η επαγρύπνηση είναι απαραίτητη, το κλίμα ανανεώνεται και σας προσφέρει καλύτερες συνθήκες και για προσωπική αλλά και για κοινωνική ζωή. Ανανέωση ενδιαφερόντων και σχεδίων.

Λέων  και Υδροχόος: Έως τις 14 του μηνός ενισχύστε ότι αφορά τα οικονομικά σας θέματα, κυνηγήστε τους στόχους σας, ανοίξτε νέους διόδους που θα σας βοηθήσουν στην οικονομική σας ανάκαμψη. Έκτακτα έξοδα. Προσοχή στις σπατάλες Από τις 14 και πολύ περισσότερο από τις 23 και μετά, τι κλίμα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για κοινωνική ζωή, ψυχική ανανέωση και σύσφιξη σχέσεων. Ευνοούνται οι φιλίες και η ερωτική ζωή!

Ευχές για ένα εξαιρετικό μήνα!