ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ένας ιδιαίτερος κύκλος ξεκινά, που συχνά σε κάνει να αναμετριέσαι με τα όρια και τις αντοχές σου. Κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η ΝΣ. ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές ευκαιρίες που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή. Όμως εδώ είναι μια από τις προκλήσεις της εποχής αυτής.  Πολύ πιθανά αυτό που προκύπτει τώρα, να είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ ότι έκανες μέχρι τώρα, και χρήζει και μεγαλύτερης προσπάθειας η γνώσης. Η ακόμα να κληθείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τις προτεραιότητες που  μπορεί να έχεις. Ίσως ακόμα να θελήσεις να αξιοποιήσεις κάποιες δεξιότητες σου, που μέχρι τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Σε κάθε περίπτωση, η εποχή αυτή σε εισάγει σε…”νέα πίστα” στη οποία καλείσαι να δράσεις. Από την άλλη μεριά και κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα που με κάποιο τρόπο στέκονται εμπόδιο στα σχέδια σου, δημιουργώντας διαφόρων ειδών ”πονοκεφάλους”, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Ίσως ακόμα και κάποια έκτακτα έξοδα να σε βρουν απροετοίμαστο….

Ταύρος

 Παρόλο  που η ΝΣ. συμβαίνει στο ”φιλικό” για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω, και κατά μια έννοια είσαι από αυτούς που βρίσκεσαι σε μια εποχή αναγεννησιακών αλλαγών ( οι Ταύρου του τρίτου δεκαημέρου), θα σου έλεγα, πως η επιτυχία εδώ, είναι να ”ακούσεις” το ένστικτο σου, και να κινηθείς με γνώμονα το τι σου λέει και προς τα πού σε κατευθύνει. Ο κύκλος αυτός είναι πολύ πιθανό να σε φέρει μπροστά σε μια αναγνώριση. Των προσόντων η των δεξιοτήτων σου, η ακόμα την εξέλιξη σε ένα εγχείρημα που είχες ξεκινήσει εδώ  και καιρό. Ίσως ακόμα να νιώσεις την ανάγκη να ανοίξεις έναν νέο κύκλο γνώσης που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και όχι μόνο….Είναι μια στιγμή που θα νιώσεις και θα γνωρίσεις την δύναμη και το μεγαλείο σου…Για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου ωστόσο τα πράγματα και οι εξελίξεις έχουν έναν σαφώς διαφορετικό και πιο έντονο χαρακτήρα. ”Εστιακό” σημείο η επαγγελματική ζωή. Αυτά που θέλεις να πετύχεις, είναι πολύ πιθανό να βρουν εμπόδια και αντιστάσεις, ανταγωνισμό η  ”τείχη” που δεν μπορείς να προσπεράσεις, τουλάχιστον για τώρα. Είναι στο χέρι σου αν θα  χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία η αν θα τραβήξεις το σκοινί. Να θυμάσαι όμως ότι μπορεί να σπάσει….

Δίδυμοι `

Η εποχή αυτή, σε καλεί σε μια εκ βάθους επαναξιολόγηση της σχέσης σου με το χρήμα, και όλους όσους συνδέονται μαζί σου μέσα από τέτοιου είδους σχέσεις η συνεργασίες. Κι αυτό γιατί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και μεταβολές οι οποίες με κάποιο τρόπο σε επηρεάζουν, κυρίως αν έχεις οικονομικές συνδέσεις και εξαρτήσεις από άλλα άτομα. Αυτό, από την μια μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις νέες εναλλακτικές που θα σε εξυπηρετήσουν, η ακόμα να σε φέρουν μπροστά σε μια σημαντική οικονομική για την οποία έχεις προσπαθήσει πολύ! Ευνοούνται επίσης, πάσης φύσεως οικονομικές τακτοποιήσεις σε εφορίες, τράπεζες, δάνεια κτλπ. Ένα άλλο ”εστιακό σημείο” της ΝΣ, αφορά την ερωτική σου ζωή, που αναθερμαίνεται, και σου δημιουργεί έντονες συναισθηματικά καταστάσεις, και διαθέσεις. Ίσως υπάρξει και ένα πρόσωπο με οποίο ανταλλάσσεις δυνατά και βαθιά συναισθήματα.( για τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου).

Για τους εκπροσώπους του πρώτου, η εποχή, είναι πολύ πιθανό να τους φέρει μπροστά σε ματαιώσεις προγραμματισμένων σχεδίων, ενισχύοντας το άγχος και την ανασφάλεια τους, η ακόμα και κάποιοι να προσπαθήσουν με υπόγειο τρόπο να μπλοκάρουν τις προσπάθειες τους, και σε οικονομικά θέματα, κι έτσι να υπάρξουν αλλαγές και μεταβολές στις μέχρι τώρα οικονομικές τους συνθήκες, κυρίως με τα πρόσωπα με τα οποία σχετίζονται σε οικονομικό επίπεδο, κι αυτό απαιτεί πολύ προσεκτική διαχείριση, για να υπάρξουν και οι μικρότερες απώλειες.

Καρκίνος 

Την σημαντικότητα αυτής της ΝΣ θα την καταλάβεις μέσα στο επόμενο διάστημα, (ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου) , καθώς θα προσπαθείς να επιβάλλεις στους άλλους τις θέσεις η τις απόψεις σου, η να τους ωθήσεις να κάνουν κάτι που δεν θέλουν , η και το αντίστροφο. Οι ισορροπίες είναι εύκολο να κλονιστούν, και είναι σημαντικό να κατανοήσεις τα όρια της ελευθερίας των άλλων, αλλά να θέσεις και σαφή όρια και πλαίσια σε ότι αφορά τα δικά σου. Οι σχέσεις σου τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές περνούν από …υψηλή ανάλυση, και είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που καταλαβαίνεις ποιός τελικά είναι κοντά σου, ποιόν μπορείς να εμπιστευτείς και ποιόν όχι. Κι εδώ έρχεται και το ξεκαθάρισμα. Πάντως ο κύκλος αυτός είναι πολύ πιθανό να φέρει μια σημαντική συνεργασία στην ζωή σου, η μια σημαντική σχέση.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, οι εμπειρίες που καταγράφεις την εποχή αυτή, έχουν να κάνουν με την αλλαγή των οικονομικών σου, αυτά που εξαρτώνται από τους τρίτους. Είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε είναι ο σύντροφός σου. Να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό, στον μόνο που μπορείς να στηριχτείς είναι ο εαυτός σου, γι αυτό κινήσου ανάλογα και μην τρέφεις προσδοκίες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

ΛΕΩΝ

Γεγονός είναι πως οι υποχρεώσεις δεν θα σου λείψουν, και σε βάζουν σε ένα ατελείωτο καθημερινό τρέξιμο, που μπορεί να σε εξαντλήσει….

Όμως, μέσα σε όλο αυτό το ατελείωτο πήγαινε- έλα, φαίνεται πως κάτι διευκολύνεται, η σου προσφέρει έναν ανανεωμένο ορίζοντα που σε κάνει να ελπίζεις. Και αυτό δεν είναι άλλο από την εργασιακή σου ζωή, που το διάστημα αυτό σου δίνει καινούργια δεδομένα, είτε γιατί μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στην εργασία σου, είτε γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις αλλαγές η νέες ενάρξεις, συχνά και σε αντικείμενα που μέχρι τώρα μπορεί να μην είχες ασχοληθεί ξανά. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σημαντική αλλαγή στην εργασιακή σου ζωή που σε εισάγει σε εναν καινούργιο κόσμο μέσα από τον οποίο μπορείς να εκφράσεις την δυναμική σου.Ίσως ακόμα η αλλαγή για την οποία μιλά η ΝΣ, να αφορά καθαρά εσένα, το σώμα σου, τις διατροφικές σου συνήθειες, και την ανανέωση του εαυτού σου μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.(ειδικά για τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου)

Για εσάς του πρώτου, συχνά μπορεί να νιώσετε πως οι καταστάσεις σας ξεπερνούν, και καλείστε να δώσετε όλη την δυναμική σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Και είναι τόσο η επαγγελματική ζωή που ”βάλλεται” όσο και η προσωπική σας, θυμίζοντας συχνά έναν ανεμοστρόβιλο που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Ναι είναι η ώρα που καλείστε να πάρετε θέση σε ότι μέχρι τώρα νιώσατε να σας καταπιέζει και το ανεχτήκατε. Είναι το στοίχημα σας για μια ζωή όπως την ονειρεύεστε. Μόνο που για να γίνει αυτό πρέπει να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα….Κι αυτό δεν είναι εύκολο, είναι όμως αναγκαίο!

Παρθένος

Όσο και αν πιέζεσαι από μια δύσκολη καθημερινότητα που υπάρχει γύρω σου αυτή την περίοδο, ο κύκλος αυτός της ΝΣ, μοιάζει σαν μια όαση μέσα στην έρημο….Όλα ξεκινούν από την αρχή, και κυρίως οι σχέσεις σου, με τα παιδιά σου, με τον ερωτικό σου σύντροφο, αλλά και με τον εαυτό σου….Και είσαι εσύ που βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια νέα οπτική, τέτοια που σου δίνει προοπτικές, δυνατότητες, αλλαγές….Ίσως να μπορέσεις να αξιοποιήσεις καλύτερα μια δεξιότητα σου, ένα ταλέντο σου, να ”δημιουργήσεις” κάτι σημαντικό, η να ερωτευτείς πολύ και βαθιά.(κυρίως εσύ του τρίτου δεκαημέρου) Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, που βρίσκεσαι σε μια εγρήγορση και πνευματική και σωματική, η εποχή σε καλεί να χαμηλώσεις του ρυθμούς σου, και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά σου, και κυρίως να μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις θέσεις η τις απόψεις σου στους άλλους μια και αυτό μπορεί να είναι λόγος που δημιουργεί διαφόρων ειδών συγκρούσεις και αναταράξεις στον εργασιακό χώρο. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σου με τον προϊστάμενο η τον διευθυντή σου, γιατί στον κύκλο του Άρη Κρόνου οι συγκρούσεις είναι πολύ εύκολες, και οι ρήξεις επίσης.

Ζυγός.

Είναι μια ΝΣ, που φωτίζει την ”αλήθεια” σου. Αυτήν που έχεις μέσα στην ψυχή σου,και που ενδεχομένως δεν έχεις επεξεργαστεί επαρκώς τα τελευταία χρόνια, όμως σε κάνει να δυσφορείς και να μην είσαι στο ”κέντρο” σου, η επηρεάζει άμεσα και την συμπεριφορά σου.Είναι η στιγμή να αποδεσμευτείς απ΄ότι σε κρατά αγκιστρωμένο στο παρελθόν σου, και δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις.

Αυτό απαιτεί συστηματική παρατήρηση και εργασία με τον εαυτό σου. Είναι πολή σημαντικό να συνειδητοποιήσεις τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις. Ενίοτε οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι, να κάνεις διορθώσεις η επισκευές. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν αλλαγές και στις σχέσεις σου με κάποιο τρόπο, και αυτό φυσικά εξαρτάται και από το ήδη υπάρχων πλαίσιο της ζωής σου. (αφορά τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου).

Για εσένα του πρώτου, η περίοδος αυτή σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ανθρώπους και καταστάσεις, κυρίως αυτούς με τους οποίος η σύνδεση σου μαζί τους είναι οικονομικής φύσεως. Ίσως οι εξελίξεις της περιόδου επηρεάσουν την οικονομική σου κατάσταση, και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος η να αναζητήσεις εναλλακτική λύση. ίσως ακόμα και μια σχέση που είναι δυσλειτουργική στην ερωτική σου ζωή, να περάσει στην τελική της φάση.

Σκορπιός.

Αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα κυρίως αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σου, μέσα από μια νέα οπτική!

Κι εδώ θα συνειδητοποιήσεις, πως πολλά πράγματα που μπορεί να τα θεωρούσες δεδομένα, δεν είναι, κυρίως οι σχέσεις σου και με τα κοντινά σου πρόσωπα, αδέλφια  η συγγενικά πρόσωπα.

Είναι πολύ πιθανό να προσεγγίσεις τις όποιες καταστάσεις με μια καινούργια ματιά, και είναι αυτή που σε βοηθά να διερευνήσεις σε βάθος και να ανακαλύψεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι αυτά που νόμιζες, ΄και είτε να έρθεις πιο κοντά τους, είτε να πάρεις τις αποστάσεις σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να μελετήσεις σε βάθος πράγματα που σε ενδιαφέρουν η ακόμα και πράγματα που αφορούν εσένα. Ίσως υπάρξει και ένα ”συμβόλαίο” που ολοκληρώνεται τώρα, και που για εσένα είναι πολύ σημαντικό.(κυρίως για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου).

Για εσένα του πρώτου, η περίοδος αυτή είναι πιο σύνθετη. Με τον Άρη απέναντι σου να πυροδοτεί την καθημερινότητα σου και τις σχέσεις σου,  αλλά και τον Κρόνο να βρίσκεται επίσης σε ένα ”κομβικό” σημείο, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις αποδιοργανωμένος τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, όσο και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό, στον κύκλο αυτόν να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, κι αυτό να ζορίσει την ψυχολογία σου, η να χρειαστεί να αντιταχθείς σε κάτι που δεν σε βρίσκει σύμφωνο.

όπως και νά χει απέφυγε τον παρορμητισμό γιατί δεν είναι καλός σύμβουλος, μια και τα γεγονότα μπορεί να σε βγάλουν εκτός έλεγχου. Ίσως επίσης υπάρξουν και κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν το σπίτι σου.

Τοξότης

Είναι η ώρα να αντιληφθείς, τι τελικά είναι σημαντικό για εσένα και το όχι. Στον κύκλο αυτόν κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις, σχετικά με τις απόψεις σου για την ζωή, τον κόσμο η τις σχέσεις που σε περιβάλλουν.

Κι είναι εδώ, που αλλάζεις και προτεραιότητες. Ο κύκλος αυτός ”φωτίζει” την οικονομική σου ζωή η κατάσταση. Οι όποιες κινήσεις κάνεις τώρα η επιλογές χρειάζεται να επιλέγονται πολύ προσεκτικά, μια και οι συνέπειες τους είναι κάτι που θα βρεις μπροστά σου άμεσα. Και γεγονός είναι πως ότι έχει ”ρίσκο” καλό είναι να αποφεύγεται, μια και η εποχή απαιτεί μικρά και συγκροτημένα βήματα. Οι αλλαγές της εποχής, μπορεί να αφορούν και την ακίνητη περιουσία,(αν είναι στο πλαίσιο σου) και ένα οικονομικό συμβόλαιο από το οποίο δίνεις η παίρνεις χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση κινήσου μέσα σε σαφή όρια και πλαίσια, και μην κάνεις πράγματα που μπορεί να μην είναι απόλυτα σαφή η νόμιμα.

Στην εργασιακή σου ζωή, υπάρχει ένα ατελείωτο φόρτο, που σε καλεί να ανταποκριθείς, ενώ παράλληλα πυροδοτεί τις σχέσεις και την επικοινωνία σου. Ο κύκλος αυτός μπορεί να φέρει μπροστά σε αλλαγές που ενδεχομένως σχετίζονται και με το εισόδημα σου, και την αλλαγή ως προς αυτό. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη, μια και διέπεται από πολύ ένταση εσωτερική και εξωτερική και δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά.

Αιγόκερως.

Είναι η στιγμή, που βγάζεις από μέσα σου, όλο το μεγαλείο και την δυναμική σου.

Το σημαντικό φυσικά για να συμβεί αυτό, είναι να έχεις ”εργαστεί” με τον εαυτό σου, και να έχεις εικόνα των δυνατών αλλά και αδύνατων σημείων της προσωπικότητας σου. Η ΝΣ. σε ωθεί σε δυναμικές αποφάσεις και κινήσεις, Τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις την σκυτάλη και να ορίσεις εσύ το παιχνίδι, Με τους δικούς σου νόμους και κανόνες. Ναι δεν είναι μια εύκολη εποχή, μια και καλείσαι να αναλάβεις νέες ευθύνες και να πάρεις αποφάσεις που πολλές φορές δεν είναι εύκολες. Να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα η καταστάσεις, για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σου.  Όμως είναι μια εποχή που σου δίνει την ευκαιρία της αυτοβελτίωσης με τον ένα η τον άλλο τρόπο, ανάλογα με το πλαίσιο της ζωής σου.

Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη μέσα σου που είναι πραγματικά ασυγκράτητη, και χρειάζεται να την χειριστείς με προσοχή, για να πετύχεις αυτό που θέλεις και επιθυμείς. Ίσως ακόμα να βρεθείς μπροστά στην έναρξη μιας σημαντικής σχέσης στην ζωή σου, προσωπικής η επαγγελματικής. (Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου)

Παράλληλα και κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε σημαντικές ανακατατάξεις που σχετίζονται με την οικονομική σου ζωή, και χρειάζεται να αξιολογείς λεπτομερώς κάθε τι που προκύπτει πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, αλλαγές η μεταβολές στην οικονομική σου κατάσταση. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά η τον ερωτικό σύντροφο.

Μην γίνεσαι αυστηρός η απαιτητικός γιατί οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες….

Υδροχόος.

Στον κύκλο αυτόν, έρχεσαι αντιμέτωπος αρχικά με το μέσα σου, τον ”άλλο σου εαυτό”, αυτόν που δεν φαίνεται, αλλά έχει πολύ ισχυρή φωνή και παρουσία, και φυσικά επηρεάζει ολόκληρη την ύπαρξή σου.

Στον κύκλο αυτόν, είναι πολύ πιθανό, να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια η πολλά απωθημένα που έχεις μαζέψει εδώ  και καιρό, και τώρα έρχονται στην επιφάνεια! Είναι σημαντικό να τα  βάλεις κάτω, και να μιλήσεις με τον εαυτό σου, και να ανακαλύψεις τις δικές σου αλήθειες, να στηρίξεις τα δικά σου ”πιστεύω” και όχι αυτά που σου λένε οι άλλοι. Θα λέγαμε πως ο κύκλος αυτός σε καλεί σε έναν βαθύ, ουσιαστικό και ειλικρινή απολογισμό. Είναι μια περίοδος που μπορεί να νιώσεις έλλειψη χώρου, και πως δεν μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, η πως οι συνθήκες δεν ευνοούν τα σχέδια σου. Και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια. Πριν προχωρήσεις παρακάτω, χρειάζεται να ξεριζώσεις τα ”αγριόχορτα” από το λιβάδι της ζωής σου. Καλή εποχή για προετοιμασία σε ότι αφορά τα σχέδια σου. Ωστόσο είναι και μια εποχή που πολλά πράγματα εξελίσσονται στο παρασκήνιο.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια περίοδος ”αναμετρήσεων” . Πολύ πιθανά, θέματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, σχέσεις, καταστάσεις, γεγονότα, και πυροδοτούν ένα δύσκολο κλίμα σε θέματα που σχετίζονται τόσο με το σπίτι και την οικογένεια όσο και με ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή. Θυμήσου πως ότι συμβαίνει τώρα δεν είναι καινούργιο, Το κουβαλάς εδώ  και πολύ καιρό, και δεν το έχεις δει ακόμα κατάματα. Είναι η ώρα λοιπόν και να δεις και να το λύσεις, και αυτό δεν είναι εύκολο είναι όμως αναγκαίο για να προχωρήσεις παρακάτω.

Ιχθύες

Στον κύκλο αυτόν, αντιλαμβάνεσαι πως είναι η ώρα να αναθεωρήσεις η ακόμα και να αλλάξεις σταδιακά τους στόχους που έχεις θέσει, τουλάχιστον προς το παρόν. Η να κάνεις κάποιες διαφορετικές εκτιμήσεις που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή, με έναν άλλο τρόπο.

Το διάστημα αυτό, αναθεωρείς και ότι έχει να κάνει με τις φιλικές σου σχέσεις. Αναζητάς περισσότερο την ουσία, παρά το να χάνεις τον χρόνο σου με ανούσιες παρέες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Δεν αποκλείεται πάντως, να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο, που γίνεται η αφετηρία μιας νέας πραγματικότητας, είτε φιλικά είτε σε προσωπικό επίπεδο. Και με κάποιο τρόπο, το πρόσωπο αυτό να γίνει οδηγός η δάσκαλός σου.

Ένας άλλος τομέας που μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ενεργοποιηθείς, είναι οι συλλογικοί χώροι , και με πρόσωπα που σε συνδέει μια κοινή ιδεολογία και μπορείς να παλέψεις μαζί τους για έναν κοινό σκοπό!

Ωστόσο, χρειάζεται να ελέγχεις τις ασυνείδητες παρορμήσεις σου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτι.(Για τους Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου).

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η εποχή αυτή σε καλεί να σταθείς και να κάνεις μια καλή αυτοκριτική, για το που πέτυχες και τι δεν κατάφερες. Παράλληλα, πυροδοτεί την καθημερινότητα σου, φέρνοντάς  σε αντιμέτωπο με πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσεις διάφορες αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και καυγάδες κυρίως και με πρόσωπα του συγγενικού χώρου. Γενικότερα, επειδή είναι εύκολο, οι διαφωνίες, να γίνουν πηγή εντάσεων και τσακωμών, καλό είναι να κρατάς χαμηλούς τόνους, και να μην μπαίνεις σε συζητήσεις που μπορεί να βγάλουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.