Οι παρέες γράφουν την ιστορία!

Γενικά

Μέχρι και τις 8/6, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να «λάμπεις», προσφέροντάς σου συνάμα μια σειρά από ευκολίες και ικανοποιήσεις στη ζωή σου.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στις 3/6 φέρνει νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις και ειδικότερα τις φιλίες σου, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επιπλέον, μπορεί να σημάνει την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ή απλά την ενασχόλησή σου με θέματα των… άλλων! Κι όλα αυτά θα αποκτήσουν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας μετά την Πανσέληνο στις 17/6, με τις ευθύνες και τις στενοχώριες-πιέσεις να παίρνουν την σκυτάλη από την ξεγνοιασιά Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως και η… ώρα η καλή για σένα είναι το διάστημα μεταξύ 9 και 16/6, όπου η Αφροδίτη στους Διδύμους θα κάνει τα ωραία… μαγικά της χωρίς «παρενοχλήσεις»!

Μέσα στον «σωρό», βέβαια, θα υπάρξουν και γνωριμίες «τζούφιες» ή κενές ως προς το περιεχόμενό τους, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως από ματαιοδοξία πέσεις τελικά θύμα εκμεταλλευτών. Κατά τα άλλα, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο μπορεί να συνδυαστεί με παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αλλά και την αναζωπύρωση μιας «βεντέτας» ύστερα από όλα εκείνα που θα μάθεις για μια υπόθεση του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να έχεις μάτια και στην πλάτη, ιδιαίτερα τον Μάιο και κοντά στις 19/6, όπου οι… πισώπλατες μαχαιριές δίνουν και παίρνουν!

Επιπλέον, τον Μάιο είναι εύκολο να «κυλήσεις» σε ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να επανεμφανιστεί ένα θέμα υγείας που θεωρούσες πως είχες ξεπεράσει οριστικά. Από την άλλη πλευρά, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε παραδοσιακές θεραπείες ή σε μύθους-θρύλους που κρύβουν αλήθειες, πρόσεξε ωστόσο μήπως μπλεχτείς στα δίχτυα μιας… δεισιδαιμονίας!.

Οικονομικά

Από τύχη πας καλά, οπότε δεν έχεις παρά να την δοκιμάσεις, ίσως, μάλιστα, πέσει μόνη της να σε προσκυνήσει! Κατά τα άλλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει επιρρεπή σε γενναιόδωρες προσφορές κι εδώ το πρόβλημα ξεκινά από το πόσο πραγματικά θα αξιοποιηθούν αυτά που δίνεις εκεί που σου λένε ή θα πάνε στο… άγνωστο! Απάτη «μυρίζει» δηλαδή κι αν δεν θες να ξαναβρεθείς σε μια θέση του τύπου «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις», κάνε λίγο σκόντο στην μεγαλοψυχία σου. Τα ανάλογα ισχύουν και για «πολλά υποσχόμενες» επενδύσεις.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) το «άστρο» σου θα προσελκύσει ένα «σημαίνον» πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει τόσο μια επαγγελματική, όσο και μια… στενότερη συνεργασία. Από εκεί και ύστερα, την… ιστορία την φτιάχνουν οι παρέες και με τον Δία στον Τοξότη να σε προμοτάρει αδιαλείπτως, το πρόβλημά σου θα είναι το τι να προτιμήσεις από τις πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου! Και είτε διαλέξεις σωστά είτε λάθος (αυτό θα κριθεί αργότερα), το βέβαιο είναι πως θα περάσεις σούπερ.