Δεν σε χωράει ο τόπος!

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στις 3/6 παραπέμπει σε μια διευρυμένη κινητικότητα είτε εξωστρεφή (μετακινήσεις, επαφές, επικοινωνία) είτε εσωστρεφείς (διάβασμα, πληροφόρηση, εκπαίδευση). Ανάλογες τάσεις γεννά και η Πανσέληνος στις 17/6, με την διαφορά πως διαφαίνεται μια δυστοκία και ένα «στρίμωγμα» που θα αναδείξει άγχη και προβληματισμούς. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι οι χαρούμενες στιγμές σου, ίσως και να… τελειώνουν κάπου εκεί, έχεις όμως μια εβδομάδα περιθώριο για να αξιοποιήσεις πλήρως το πλεονέκτημα που θα σου δώσει η Αφροδίτη στους Διδύμους (μετά τις 9/6), η οποία, εκτός των άλλων, θα εμπλουτίσει και την γκαρνταρόμπα σου με νόστιμα συνολάκια!

Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή δημιουργίες σου θα πάρουν «τα πάνω τους». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με την οικογένεια, αλλά και το πού τελικά… θέλεις να μείνεις, κάτι το οποίο θα συνδυαστεί τόσο με την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα «πιάσουν τόπο», όσο και με εντάσεις-συγκρούσεις με τους οικείους σου κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Μπορεί ακόμη να γίνουν ζημιές ή να προκληθεί πανικός στον χώρο σου, ιδιαίτερα τον Μάιο, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα αλλά και αργότερα γύρω στις 19/6.

Συμπέρασμα: Μάλλον δεν σε χωρά ο τόπος και μέχρι να κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός», μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο!

Οικονομικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) φροντίζει, ώστε να μην σου λείψει τίποτε, καλό είναι όμως να φυλάξεις και κάτι για τις ημέρες που ακολουθούν. Επιπλέον, τον Μάιο και κοντά στις 19/6 μπορεί «να βγουν στον αφρό» περιουσιακές διαφορές ή να γίνουν ζημιές στον χώρο σου, που, όσο να ‘ναι, θα σου στοιχίσουν το κάτι τις τους.

Ερωτικά

Τον Μάιο μπορεί να περιπέσεις σε μεγάλη… καψούρα που θα σε «διαλύσει» ή να βρεθείς σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας. Κάτι τέτοια όμως είναι πάντα στο πρόγραμμα, χώρια που τελικά μπορεί να οδηγηθείς και σε αποφάσεις που θα σου βγουν σε καλό (μέχρι νεωτέρας φυσικά), όπως είναι για παράδειγμα μια συγκατοίκηση «άνευ όρων» με το ταίρι σου. Το πρόβλημα, ωστόσο, θα είναι μεγάλο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού κινδυνεύει να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Τον Ιούνιο πάντως το κλίμα «ελαφραίνει» και θα μπορέσεις να απολαύσεις τα ερωτικά παιχνιδίσματα που σου επιφυλάσσει κάθε έξοδος ή διαδικτυακή αναζήτησή σου!