Κάτι να καίει!

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει να καθίσεις σε «αναμμένα κάρβουνα», με πρώτο ζητούμενο το να αποκρούσεις έξωθεν επιθέσεις, που απειλούν τον χώρο και την ηρεμία σου. Η πιο SOS περίοδος είναι ο Μάιος, όπου μια ταραχή θα την περάσεις, έστω κι αν πρόκειται μόνο για μια δική σου αυτό-αμφισβήτηση των πεπραγμένων σου ή μια συναισθηματική παλινδρόμηση στο παρελθόν, με όλα τα… κουσούρια που έχει αυτό!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις το κίνητρο για να υλοποιήσεις γρήγορα και άμεσα υποθέσεις, που μέχρι πρότινος «σέρνονταν», αλλά και να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που σε καταδυναστεύουν. Επιπλέον, γύρω στις 19/6 καλείσαι να διερευνήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ύποπτες συμπεριφορές και το τι «παίζεται» στα παρασκήνια αλλά σίγουρα αν δεν θες «να χαλαστείς» είναι πολύ πιο… υγιεινό να εντρυφήσεις στα διάφορα μυστήρια του σύμπαντος!

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στις 3/6 «φωτίζει» το παρασκήνιο, δίνοντάς σου χρήσιμες πληροφορίες για το πώς είναι σκόπιμο να κινηθείς κι εσύ. Ίσως, μάλιστα, τα πιο απτά δείγματα μιας εύνοιας να υπάρξουν αμέσως μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους (9/6) και μέχρι τις 17/6. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν θα είναι το ίδιο εύκολη, αφού η Πανσέληνοςμπορεί να βγάλει θέματα υγείας, που… περίμεναν υπομονετικά για να εκδηλωθούν. Μπορεί όμως να πρόκειται για ένα όχι δικό σου ζήτημα, αλλά ενός προσώπου για το οποίο νοιάζεσαι, αλλά κι έτσι να είναι, οφείλεις να λάβεις κάποια μέτρα για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, έστω και… placebo! Τέλος, η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) θα σου φέρει ενδιαφέρουσες και «ζεστές» φιλίες, ενώ φαίνεται πως μέσα στις παρέες σου θα βρεις την ευτυχία που σου λείπει!

Οικονομικά

Παρά τα όποια προβλήματα οι δουλειές σου πάνε καλά, προσφέροντάς σου το επιθυμητό «μπαξίσι». Κι αυτό γιατί στην παρούσα φάση θα έχεις την ευκαιρία να καρπωθείς «άδηλους πόρους», που δεν εμπίπτουν στην δικαιοδοσία της εφορίας! Ανάλογα ευνοημένος/η είσαι κι αν παρέχεις υπηρεσίες ευεξίας ή κινείσαι στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνο που δεν πρέπει να κάνεις βέβαια είναι το να συνεργαστείς αφού κάτι τέτοιο μόνον οικονομικούς –και όχι μόνον- μπελάδες θα σου φέρει.

Ερωτικά

Κατ’ αρχάς, με τον Άρη στο ζώδιό σου ο παρορμητισμός… περισσεύει και το αν θα «σου βγει» ή όχι μια επιλογή είναι περισσότερο θέμα τύχης. Καλό είναι ωστόσο να μην κάνεις… τίποτε γύρω στις 19/6, αφού κινδυνεύεις να πέσεις πάνω σε μια «τοξική» κατάσταση. Κατά τα άλλα, μέχρι τις 8/6 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μεταξύ αυτών τις πιο… στενές, αν μάλιστα ψάχνεις για ταίρι θα μεσολαβήσει για αυτό ένας φίλος ή μια φίλη.