Απόδραση προς την… ευτυχία!

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στις 3/6 σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή στο σπίτι και την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σημαίνει μια δική σου μετακόμιση ή την έλευση και φιλοξενία επισκεπτών στον χώρο σου. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να εμπλουτίσεις τον σπίτι ή το γραφείο σου με έπιπλα-αξεσουάρ ή να προβείς σε λειτουργικές αλλαγές και αισθητικές παρεμβάσεις, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ιδιαίτερα από την στιγμή που η Αφροδίτη θα πατήσει το πόδι της στους Διδύμους (9/6).

Στην συνέχεια βέβαια, η Πανσέληνος στις 17/6 θα αναδείξει όλα εκείνα που δεν πήγαν καλά και απαιτείται να διορθωθούν, ενώ δεν αποκλείεται να αποσυντονιστείς από προβλήματα ενός οικείου σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχεις την δυνατότητα να «τα φορτώσεις στον κόκορα» και να εξαφανιστείς από την… επικίνδυνη ζώνη, ίσως μάλιστα να βρεις καταφύγιο σε ένα «χάι» περιβάλλον! Αν όμως έχεις παιδιά, μάλλον δεν θα γλιτώσεις από τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, που το έχει «ευκολάκι» να δημιουργεί θέματα και επείγοντα περιστατικά, είτε συμπεριφοράς είτε υγείας.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) σου υπόσχεται πως θα περάσεις τέλεια σε εκδρομές και ταξίδια, μπορείς όμως να… βολευτείς και με μικρές καθημερινές εξόδους, που θα σου προσφέρουν ανάλογες απολαύσεις και βέβαια «χαριτωμένες» συζητήσεις για ευχάριστα θέματα άνευ ουσίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. 

Μάθε την ερμηνεία του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ξεκλείδωσε όλα τα «μυστικά» του χαρακτήρα σου! 

Οικονομικά

Με τον Δία «μπάρμπα», όποια δυσκολία κι αν έχεις, μπορείς να αναζητήσεις –και να πάρεις- βοήθεια από κάποιον ισχυρό, ίσως μάλιστα να εκμαιεύσεις κάποιο… μπόνους παριστάνοντας πως δήθεν έχεις κάποιο σοβαρό θέμα! Από την άλλη πλευρά, βέβαια, την «φωτεινή» σου, είσαι σε θέση να αντλήσεις κεφάλαια και βοήθειες για μια υπόθεση ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Όσο για τα περιουσιακά σου, διεκδικούν κι αυτά μερίδιο στις εξελίξεις, με την πιο αισιόδοξη προοπτική, ωστόσο, να έγκειται στην δυνατότητά σου να κρύψεις δεδομένα και να έχεις μια χαριστική ρύθμιση. Στην περίπτωση δε που θελήσεις να αγοράσεις κάποιο ακίνητο, τσέκαρε δύο και τρεις φορές την εγκυρότητα των τίτλων ιδιοκτησίας και το κατά πόσο είναι «καθαρό» από υποχρεώσεις.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Καρκίνο… φτάνει και περισσεύει για να βιώσεις κάτι πολύ έντονο, με τα πάνω του και τα κάτω του φυσικά. Το πιο φορτισμένο ερωτικά διάστημα είναι ο Μάιος, όπου τα συναισθήματά σου μοιάζουν με φουρτουνιασμένη θάλασσα, έστω κι αν μεταφορικά βρίσκεσαι στην μπανιέρα σου!

Ανάλογο πάθος προμηνύεται και για τα μέσα Ιουνίου και ύστερα, φαίνεται όμως πως εδώ καιροφυλακτεί μια «τοξική» κατάσταση και ουσιαστικά η συγκεκριμένη περίοδος είναι κατάλληλη για να τελειώσεις μια σχέση κι όχι για να την ξεκινήσεις. Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα ανταλλάξεις κομπλιμέντα και ερωτικά μηνύματα, άνευ συναισθηματικού… κόστους!