Επί παντός επιστητού!

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στις 3/6 είναι βούτυρο στο ψωμί σου, αναδεικνύοντας και δρομολογώντας όλα εκείνα που αποτελούν βασικές σου προτεραιότητες κι έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, την πληροφόρηση ή την εκμάθηση τεχνικών που κάνουν την ζωή σου απλούστερη. Μάλιστα, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (9/6) θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για σένα, με την συνδρομή φυσικά της προσωπικής γοητείας σου!

Όλα αυτά όμως μέχρι τις 17/6, αφού η Πανσέληνος δεν έχει τις ίδιες… ευγενικές προθέσεις και ο «περίπατός» σου μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αυστηρό τεστάρισμα των ικανοτήτων σου, με το αποτέλεσμα να εξαρτάται από την επάρκεια και τις δεξιότητές σου. Επιπλέον, τον Ιούνιομπορεί να πάρεις πολλές και μεγάλες υποσχέσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα αλλά… κράτα μικρό καλάθι. Παράλληλα και μέχρι τις 8/6, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνει το δικαίωμα να ξεκουραστείς ή να ανακάμψεις ψυχικά και σωματικά.

Οικονομικά

Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο είναι για σένα «όλα τα λεφτά» αλλά όσο εύκολο είναι να κάνεις μια μεγάλη «μπάζα» ή να εντατικοποιήσεις αποταμιευτικές πρακτικές, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις μονομιάς τα χρήματά σου ή να πέσεις θύμα της κακόβουλης δράσης «αρπακτικών», ιδιαίτερα τον Μάιο, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα αλλά και γύρω στις 19/6. Εδώ «παίζουν» και ενδεχόμενες ζημιές ή απώλειες από την ακραία δράση ομάδων ή μια δική σου πρόθεση να χρηματοδοτήσεις έναν συλλογικό φορέα ή μια κοινότητα, που μάλλον έχει… κακούς σκοπούς!

Ερωτικά

Μέχρι και τις 8/6 φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο, όχι όμως σε βάρος σου, με την όλη κατάσταση να βγαίνει στο φως και να «επισημοποιείται» μετά τις 9/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου. Από εκεί και ύστερα η χάρη και η… τσαχπινιά σου έχουν το λόγο και είναι αυτές που μαζί με την γοητεία σου κρατούν τα κλειδιά της ευτυχίας σου, η οποία, μάλιστα, μπορεί να λάβει και «παραμυθένιες» διαστάσεις. Έτσι κι αλλιώς «με τα λόγια κτίζεις ανώγια και κατώγια»! Βέβαια «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας απιστίας αλλά… αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνεις;