ASTRONEWS  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κριός.

Κριέ να θυμάσαι, πώς στον μηνά αυτόν, το παιχνίδι θα παιχτεί από το πόσο καλά μπορείς να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου.

Με τον Άρη να περνά σε αναδρομή πορεία ως τις 14 Νοεμβρίου,το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις ότι έχεις αλλάξει ”πίστα” στο παιχνίδι της καθημερινότητάς σου και των υποθέσεων σου..

Είναι η ώρα να πας  ένα βήμα πιο πίσω, και να κάνεις τις απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες έτσι ώστε να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά  κυρίως τι δεν θέλεις.

Αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, μία και θα υπάρχουν πολλές φορές  γεγονότα τα οποία θα νιώσεις ότι σε προκαλούν κάνοντας σε να βγαίνεις από τα όριά σου.

Όμως η πρόκληση της εποχής είναι ακριβώς αυτή: να τιθασεύσεις αυτή σου την παρόρμηση και να χειριστείς τα πράγματα με σύνεση και οργάνωση.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα έως τις 3 Οκτωβρίου, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας, σε  ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία σου , αν και συχνά πυκνά δυναμιτίζει τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σου, μεγαλώνοντας τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σου.

Το τρίγωνο του ήλιου με το Δία στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι πολύ πιθανό να προσφέρει μία ευκαιρία που σχετίζεται με τα εργασιακά ή την επαγγελματική σου, αλλά και η Νέα Σελήνη του μήνα, λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά σε ότι αφορά τις εξελίξεις των επαγγελματικών και εργασιακών σου  ζητημάτων.

 Να θυμάσαι πως εδώ το σημαντικότερο ρόλο θα παίξει το κατά πόσο έχεις οργανωθεί σωστά.

Η περίοδος αυτή είναι η διευκόλυνση σου στο μήνα του Σεπτεμβρίου, μια και από τις 20 και μετά το κλίμα αλλάζει και χρήζει πολύ μεγαλύτερης προσοχής μία και γίνεσαι σαφώς πιο ανυπόμονος πιο διεκδικητικός πιο απαιτητικός και Σε πολλές περιπτώσεις πιο επιθετικός.

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού, φωτίζει με έναν δυνατό προβολέα τον τομέα των σχέσεων σου, για τον επόμενο μήνα, σε ένα κλίμα που συχνά πυκνά θα έχει αναταράξεις.

Στο τέλος του μήνα,και κάτω από την ενέργειά του τετραγώνου μεταξύ του Άρη Και του Κρόνου, και πάλι θα νιώσεις ότι το παιχνίδι αλλάζει πίστα, και εσύ καλείσαι να μάθεις νέα δεδομένα καινούργιους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Εδώ θα φανεί πόσο καλά χειρίζεσαι τον εαυτό σου τη συμπεριφορά σου, και τις σχέσεις σου.

Ο τρόπος που θα χειριστείς τα  θέματα που  προκύπτουν την περίοδο αυτή, θα σε περάσει σε μία επόμενη πίστα πολύ καλύτερη!

Θυμήσου το!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο μήνας αυτός θυμίζει τη διαδρομή ενός τρένου, που από τη μία μπορεί να διανύει εύφορες κοιλάδες, από την άλλη όμως μπορεί να κατεβαίνει σε υπόγειες στοές, εκεί που δεν φαίνεται καθόλου το φως της  ημέρας..

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα  στον μήνα  αυτόν, είναι η αναδρομή του Άρη, η οποία σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υπεύθυνη για τη ματαίωση κάποιων  σχεδίων σου, ή ακόμα τη δημιουργία υποχρεώσεων τις οποίες δεν είχες υπολογίσει που σε κάνουν να χάνεις τις σταθερές σου και τις ισορροπίες σου.

      Θα παρατηρήσεις πως το διάστημα αυτό υπάρχουν πολλά κρυμμένα μυστικά η απωθημένα, που θα βγουν στο προσκήνιο και θα σε αποπροσανατολίσουν, ή ακόμα θα υπάρξουν εκείνες οι παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να μπλοκάρουν τις εξελίξεις των σχεδίων σου.(αυτό σε όλο το διάστημα που ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία)

      Από την άλλη μεριά ωστόσο θα έχεις πολλούς λόγους που διευκολύνουν τα σχέδιά σου ,την επικοινωνία σου, και τις εξελίξεις, κυρίως στη δεύτερη και στην τρίτη εβδομάδα του μήνα όπου δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα -ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου και που δημιουργούν το κλίμα εκείνο που σε βοηθάει να εξελιχθείς.

       Ιδιαίτερα η νέα σελήνη του μήνα είναι ένας λόγος που σε παρακινεί, δημιουργώντας εκείνα τα γεγονότα που βοηθούν την εξέλιξη των σχεδίων σου.

       Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του σκορπιού απέναντί σου στις 27 του μήνα ανοίγει το κεφάλαιο των σχέσεων σου, και σου δίνει την ευκαιρία να δεις κατά πόσο μπορείς να επικοινωνήσεις με ορισμένους ανθρώπους και να ξεκαθαρίσεις ποιοι είναι κοντά σου και ποιοι όχι.

      Από τις 20 του μήνα και μετά, η υπομονή η ευελιξία και η παρατήρηση χρειάζεται να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου, και κυρίως επειδή μέσα σου υπάρχει αρκετός αναβρασμός καλό είναι, να αποφύγεις να πάρεις οριστικές θέσεις και αποφάσεις σε πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρος.

       Η εποχή επιβάλλει αναθεώρηση, ανασυγκρότηση, και παρατηρητικότητα. Αυτές είναι τρεις ποιότητες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην κατεύθυνση που έχεις επιλέξει.

       ΔΊΔΥΜΟΙ.

      Δίδυμε  το να ξέρεις πότε πρέπει να πιέσεις καταστάσεις και πότε πρέπει να κάνεις πίσω αποδεικνύεται Σοφία.

      Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα αυτού, ίσως βρεθείς μπροστά σε ματαιώσεις και αναβολές οι οποίες έναν εκνευρισμό ομολογουμένως να  στον δημιουργήσουν, μα να θυμάσαι πως αυτό είναι χαρακτηριστικό της περιόδου και προετοιμάσου κατάλληλα.

       Η αναδρομή του Άρη, ευθύνεται για κάθε είδους αναποδιά που έχει να κάνει ακόμα και με την δουλειά μηνών που μπορεί να έχεις οργανώσει με κόπο και αγώνα.

       Ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται στον μήνα αυτόν και όχι μόνο, αφορά τις φιλικές σχέσεις σου, που γεγονός είναι ότι  μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα συμπεριφορές ή καταστάσεις που δεν γνώριζες ή που σου δημιουργούν διαφόρων ειδών προβληματισμοί για τα πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Μην βιαστείς ωστόσο να πάρεις αποφάσεις η εποχή δεν ενδείκνυται.

       Ωστόσο το  διάστημα από 5 έως και 20 Σεπτεμβρίου θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις πιο χαλαρό, και εδώ μπορείς να επικοινωνήσεις να συζητήσεις να εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν ή να ασχοληθείς με τα πιο προσωπικά σου ζητήματα.

       Από   τις 20 και μετά, το κλίμα γίνεται σαφώς πιο τεταμένο, και εδώ χρειάζεται να λειτουργείς με περισσότερη συνείδηση, και κυρίως να μην πιέζεις καταστάσεις που σε εκείνη τη φάση βλέπεις ότι δεν μπορούν να σου δώσουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

      Να θυμάσαι επίσης, πως το κλίμα ευνοεί πολύ αντιπαραθέσεις  τσακωμούς και καβγάδες τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο με φίλους ή με το σύντροφό σου.

Είναι μία περίοδος που όσο περισσότερο μένεις στη θέση του παρατηρητή                 και δεν βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις ή να βρεις λύσεις στο εδώ και στο τώρα,το σίγουρο είναι ότι μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος.

Το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό στις 22, σε βοηθά να πάρεις μια ανάσα, και δημιουργείς δικλείδες αποσυμπίεσης..

Η είσοδος του Ερμή κυβερνήτη σου στο ζώδιο του σκορπιού στις 27   Σεπτεμβρίου ανοίγει έναν νέο κύκλο υποχρεώσεων, , που να θυμάσαι πως μπορεί να έχει έναν πιο πιεστικό χαρακτήρα, όμως από την άλλη μεριά σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπορεί να σε πίεσαν το προηγούμενο διάστημα για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω,

Θυμήσου πως ο μήνας αυτός έχει περισσότερο έναν χαρακτήρα προετοιμασίας και όχι τελικών αποφάσεων. Κινήσου ανάλογα και προετοιμάσου για το επόμενο βήμα σου!

       ΚΑΡΚΊΝΟΣ.

Καρκίνε στον μήνα  αυτόν είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως όσο περισσότερο παίρνεις αποφάσεις με βάση την αγάπη, και λιγότερο το φόβο, τόσο περισσότερο κερδισμένος θα βγεις.

Γεγονός είναι πως η αναδρομή του Άρη, έρχεται να σου δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες αμφιβολίες, και άγχη, σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, που φαίνεται πως στο διάστημα αυτό, που ο Άρης παραμένει σε αναδρομή πορεία, δημιουργεί διαφόρων ειδών προβλήματα αναβολές και ματαιώσεις, που αν το δεις με την πρώτη ματιά, σαφώς και δημιουργεί άγχος και στρες.

Όμως από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να βρεις, που μπορεί να έχεις κάνει λάθη και να τα διορθώσεις, και από την άλλη να  ανακαλύψεις νέες επιλογές, που μπορεί να είχες στο μυαλό σου, αλλά δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα τους να μπουν σε εφαρμογή.

 Ίσως ακόμα το διάστημα αυτό συντελεί στο να κατανοήσεις πώς ένας εργασιακός κύκλος έχει κλείσει και χρειάζεται να αναζητήσεις νέους χώρους ή κύκλους για να κινηθείς.

Είναι μία εποχή που οι εναλλακτικές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να νιώθεις καλύτερα και κυρίως πιο ασφαλής που το χρειάζεσαι.

Επίσης σε ότι και αν κάνεις  στα επαγγελματικά σου στη φάση αυτή, να θυμάσαι πως όσο περισσότερο τεντώνεις το σκοινί είναι βέβαιον ότι κάποια στιγμή θα σπάσει.

Κινήσου με άξονα το συμφέρον σου, που πολλές φορές όπως θα διαπιστώσεις είναι να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω.

Το διάστημα από 5 έως και 20 του μήνα μπορεί να λειτουργήσει αρκετά υποστηρικτικά,  και σε κάποιες περιπτώσεις να ανοίξει και ένα κύκλο ευκαιριών ,συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, οι οποίες μπορεί να αποδώσουν αποτελέσματα προς όφελος σου.

Υποστηρικτική η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του σκορπιού στις 27 Σεπτεμβρίου,

Ανοίγει έναν κύκλο, μέσα από τον οποίο θα έχεις τη δυνατότητα έχοντας μια καλύτερη ψυχολογία, να δεις τα πράγματα με μία πιο διευρυμένη οπτική, άρα και πιο αποτελεσματική ως προς την επίλυσή τους

Εδώ θα βοηθηθείς πάρα πολύ στο να ανακαλύψεις τι δεν έχει γίνει σωστά για να μπορέσεις να το διορθώσεις.

Από τις 21 του μήνα και μετά, το κλίμα δυσκολεύει αισθητά και μοιάζει σαν ενα καράβι που έχει μπεί μέσα στην κακοκαιρία.

Και η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό, στις 22 ,λειτουργεί σαν μια πρόκληση βάζοντας επιπλέον θέματα για προβληματισμό στον μήνα που θα ακολουθήσει

Το τέλος του μήνα σε καλεί, να λειτουργήσεις με σύνεση και ψυχραιμία σαν ένας καλός καπετάνιος που κυβερνά το καράβι του στην καταιγίδα.

 Θα γαληνέψει η θάλασσα μα τώρα πρέπει να κρατήσεις καλά το τιμόνι. .

        ΛΕΩΝ

Λέοντα οι παλιοί λέγανε: ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..

Ναι, το σημαντικό γεγονός του μήνα είναι, πως η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα και μετά περνάει στο ζώδιό σου και αυτό πρακτικά σημαίνει βελτίωση αφενός στον ψυχισμό σου, που το τελευταίο διάστημα μοιάζει, σαν λουλούδι που έμεινε απότιστο καιρό και μαραίνετε, αφετέρου επειδή ακριβώς αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου αυτό βελτιώνει ταυτόχρονα και τις σχέσεις σου προσωπικές και επαγγελματικές.

Ωστόσο από την άλλη μεριά η αναδρομή του Άρη, δημιουργεί διαφόρων ειδών αναβολές και ματαιώσεις σε ότι σχετίζεται με νομικά θέματα, ταξίδια, συμβόλαια, υπογραφές, επεκτατικά σχέδια, η σπουδές.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 21,ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του ζυγού εξυπηρετεί πάρα πολύ θέματα που αφορούν συζητήσεις επαφές διαπραγματεύσεις που φαίνεται πως την περίοδο αυτή μπορεί να λειτουργήσουν πολύ εποικοδομητικά στο να προωθήσεις θέματα και ιδέες που σε ενδιαφέρουν.

Ενώ η νέα σελήνη του μήνα στις 19 στο ζώδιο της παρθένου, σε βοηθά να θέσεις σε μία νέα και καλύτερη βάση οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα ή ακόμα η δυνατότητα μιας αναβάθμισης στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανή.

Από τις 21 του μήνα και μετά είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά συζητήσεις μία και το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο .

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να νιώσεις ότι προκαλείσαι και εδώ καλό είναι ,να δώσεις χρόνο στα οποία θέματα προκύπτουν τώρα και να μην τραβήξει το σκοινί γιατί είναι πολύ πιθανό στη φάση αυτή να σπάσει.

Στο τέλος του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο,είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα συγκρούσεων σε ότι αφορά την εργασιακή σου ζωή, και τα πρόσωπα που έχουν ανώτερη βαθμίδα στο χώρο της δουλειάς από σένα.

 Στις μέρες αυτές που ακολουθούν και στην περίοδο στις αρχές του Οκτωβρίου ,καλό είναι να λειτουργήσεις όσο μπορείς σε ένα πιο μοναχικό κλίμα χωρίς να ανοίγεις συζητήσεις ή θέματα που μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαράθεση.

Θυμήσου πως ένα Λιοντάρι, κάθεται παρακολουθεί, και στο τέλος απλά βάζει κάνει μια και μόνη κίνηση…Γιατί απλά γνωρίζει την δύναμή του!

      ΠΑΡΘΈΝΟΣ.

Παρθένε να θυμάσαι πως όσο και αν το έδαφος στο οποίο προχωράς μπορεί να έχει αγκάθια ή να είναι κακοτράχαλο, στον μήνα  αυτόν, είναι πολύ πιθανό να βρεις τελικά το μονοπάτι εκείνο που θα σε βγάλει στον προορισμό σου δηλαδή σε μία όαση.

Και φυσικά είσαι από τους περισσότερο ευνοημένους, παρόλο που δεν θα λείψουν και οι στιγμές στις οποίες μπορεί να χρειαστεί να πάρεις θέση άμεσα, απέναντι σε γεγονότα που απαιτούν λύσεις.

Και αυτές, σχετίζονται κυρίως με την αναδρομή του Άρη, όπου επηρεάζει οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και κυρίως οικονομικά τρίτων.

Στη φάση αυτή και σε όλη τη διάρκεια που ο Άρης θα παραμείνει σε αναδρομή πορεία, καλείσαι να επανεξετάσεις οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα έχεις προς τρίτους.

Είναι η στιγμή κατά την οποία μπορεί να προκύψουν απαιτητές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα.

 Ξεκίνα άμεσα να ρυθμίζεις ότι μπορεί να έχεις αφήσει πιο πίσω, για να μην βρεθείς απροετοίμαστος.

Ένας άλλος τομέας ο οποίος επηρεάζεται,  έχει να κάνει με συμφωνίες που σχετίζονται με συνεταίρους ή με συνεργάτες, όπου στη φάση αυτή ακόμα και αν είσαι λίγο πριν το τέλος, μπορεί να διαπιστώσεις αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει.

 Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, μία και την περίοδο αυτή θα έχεις την τάση να γίνεσαι πιο γκρινιάρης πιο απαιτητικός, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου.

Στα καλά της περιόδου (γιατί υπάρχουν και αυτά) το τρίγωνο του ήλιου με το Δία είναι η ευκαιρία σου να πας ένα βήμα παραπέρα στα σχέδιά σου.

Είτε γιατί ανοίγουν θέματα του παρελθόντος με νέα οπτική και δεδομένα, είτε γιατί καινούργιες ευκαιρίες είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσου  την πόρτα.

φυσικά και η ερωτική σου ζωή  δείχνει να παίρνει μία άλλη τροχιά, είτε με ένα πρόσωπο του παρελθόντος είτε με μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, για τους αδέσμευτους του ζωδίου.

Και η νέα σελήνη στις 17 του μηνός, σου δίνει σημαντικές προοπτικές που αφενός μπορεί να αφορούν ένα προσωπικό σχέδιο σου, είτε θέματα που σχετίζονται με την εργασιακή σου ζωή και τις εξελίξεις της. Κάτι αλλάζει κάτι αναβαθμίζεται, κάτι βελτιώνεται που σε ωφελεί σημαντικά.

Ο κυβερνήτης σου Ερμής στις 27 Σεπτεμβρίου περνάει στο ζώδιο του σκορπιού, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο συζητήσεων επαφών και διαπραγματεύσεων, αλλά και τη δυνατότητα κατά την περίοδο της αναδρομής του, να αναζητήσεις και να βρεις τη μπορεί να μην έχει πάει καλά ή που μπορεί να υπάρχει λάθος για να το διορθώσεις.

Δώσε μία μεγαλύτερη προσοχή στο τέλος του μήνα, σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου, και τις υποχρεώσεις σου, γιατί το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις θα διαπιστώσεις, πως έρχονται απρογραμμάτιστα έξοδα , στα οποία καλό είναι να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ βρίσκεσαι λίγο πριν από τα γενέθλιά σου και τίποτα δεν μοιάζει εύκολο στη φάση αυτήν…

Το σημαντικό γεγονός του μήνα για εσένα είναι ο Άρης και η αναδρομή πορεία του η οποία θα διαρκέσει αρκετά.

Βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο που αφορά τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου.

Είναι μία φορτισμένη περίοδος όπου πολύ πιθανά να νιώσεις πως κάποιοι, τους οποίους θεωρείς σημαντικούς , δεν σου δίνουν την προσοχή που θα ήθελες..

Ίσως ακόμα, και μικρές ασήμαντες αφορμές δημιουργούνται εντάσεις αντιπαραθέσεις διαφωνίες, ακόμα και τσακωμοί που ενδεχομένως σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις και το γιατί γίνονται…

Μέσα σου όμως ξέρεις… αν έχεις μία σχέση που εδώ και καιρό σε προβληματίζει και την προβληματίζεις στη φάση αυτή είναι πολύ πιθανό να θελήσεις είτε να κρατήσεις αποστάσεις είτε να πάρεις την απόφαση να την διακόψεις.

Σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο.

Το σημαντικό σε όλη αυτή την ενέργεια που λαμβάνεις από τον Άρη απέναντί σου είναι να τη χρησιμοποιήσεις δημιουργικά που σημαίνει ότι καλείσαι να κάνεις συνειδητές κινήσεις Και όχι παρορμητικές όπως συνηθίζεις.

Μπορεί επίσης να βρεθείς μπροστά σε αναβολές οι ματαιώσεις συνεργασιών, ενάρξεων, ή αν έχεις νομικά θέματα την περίοδο αυτή μπορεί να αναβληθούν για παρακάτω.

Σημαντικός υποστηρικτής σου το διάστημα αυτό είναι ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιο του λέοντα στις 6 του μήνα.

Όπως και να το κάνουμε η Αφροδίτη στο λέοντα Για εσένα είναι μία ανάσα και μία τόνωση του ψυχισμού σου που την περίοδο αυτήν την έχεις πολύ ανάγκη.

Αλλά και ο Ερμής που περνάει στο ζώδιό σου από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 20 του μηνός σου προσφέρει μία πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσεις να διαπραγματευτείς να επικοινωνήσεις τα σημαντικά θέματα σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Από τις 21 του μήνα και πολύ περισσότερο και στις 22 που ο ήλιος περνάει στο ζώδιό σου,, η εποχή σε καλεί να είσαι πάρα πολύ παρατηρητικός, συγκεντρωμένος, και απόλυτα ασυνείδητος σε ό τι επιλέγεις να κάνεις.

Επίσης πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει το πώς ανταποκρίνεσαι στις προκλήσεις αυτές που παρουσιάζονται μπροστά σου, και που ομολογουμένως από τις 21 και μετά και στο τέλος του μήνα είναι πολλές και σημαντικές.

Μα να θυμάσαι πως αυτή την εποχή ξεκαθαρίζεις το παρελθόν σου, και όλα όσα  σε έφεραν μέχρι εδώ!

Είναι απαραίτητο λοιπόν να κρατήσεις αυτό που πραγματικά έχει ουσία!

Μην το βάζεις κάτω!

 Έχεις τον τρόπο να διεκδικείς και να παίρνεις αυτό που θέλεις!

Μην το ξεχνάς…Ζυγός είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Σκορπιέ, για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις  το παρελθόν… να διαγράψεις πεποιθήσεις που σε κρατάνε πίσω, και να κοιτάξεις μπροστά σου και μόνο!

Ο Άρης, παραδοσιακά δικός σου κυβερνήτης στον Κριό, σε ανάδρομη πορεία έως το Νοέμβριο.

 Και αυτό που καλείσαι να επεξεργαστείς σε όλο αυτό το διάστημα αφορά τα θέματα που σχετίζονται με την εργασιακή σου ζωή. Η πρώτη περίπτωση αφορά όλα αυτά που έχεις μαζέψει μέχρι τώρα και δεν έχεις εκφράσει, και βρίσκονται μέσα σου λειτουργώντας πιεστικά και πολλές φορές ασφυκτικά.

Το διάστημα αυτό, ίσως και με ασήμαντες αφορμές να ξεχυθούν από μέσα σου σαν τη λάβα ενός ηφαιστείου!

Επειδή είναι πολύ σημαντικός όμως ο τρόπος με τον οποίο μιλάς και εκφράζεσαι να θυμάσαι πως η αυτοσυγκράτηση, και ο αυτοέλεγχος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διεκδίκηση αυτών που θέλεις.

 Στη δεύτερη περίπτωση ,το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να βγουν λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και που τώρα καλείσαι να τα ξαναδείς με μία νέα οπτική ή ενδεχομένως να υποστείς και τις συνέπειες αυτών..

Δώσε  προσοχή στα θέματα της υγείας σου, κάνε το ετήσιο τσεκ-απ σου φρόντισε τον εαυτό σου ως το πολυτιμότερο πλάσμα πάνω σε αυτή τη γη γιατί είσαι!

Στα θετικά του μήνα αυτού συμπεριλαμβάνεται το τρίγωνο του ήλιου με το Δία στις 16 του μηνός , όπου στις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό, είτε να καταφέρεις να ολοκληρώσεις μία συζήτηση μία διαπραγμάτευση η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, και τώρα επανέρχεται με πολύ καλύτερους όρους, ή να υπάρξει μία καινούργια ευκαιρία ενδεχομένως μέσα από το φιλικό κύκλο που σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κύκλο ανόδου και θετικών προοπτικών σε ότι σε αφορά και στην επαγγελματική σου ζωή.

Πολύ σημαντική και η νέα σελήνη του μήνα για εσένα στις 17, αλλά και το τρίγωνο του ήλιου με τον Κρόνο σε βοηθά να οργανώσεις ή ακόμα και να κλείσεις κάποια θέματα που μπορεί να σχετίζονται με συζητήσεις με διαπραγματεύσεις με ένα συμβόλαιο με μία συμφωνία προς όφελος σου .

Από τις 22 του μηνός και μετά που ο ήλιος περνάει στο ζώδιο του ζυγού, ανοίγει ένας κύκλος όπου χρειάζεται να λειτουργήσεις πιο αποστασιοποιημένα, και με μία διάθεση ξεκαθαρισμάτων σε ότι σε ενοχλεί για να μπορέσεις παρακάτω να πάρεις περισσότερο τα πράγματα στα χέρια σου και να περάσεις στη δράση.

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο τέλος του μηνός σε ό τι αφορά την εργασιακή σου ζωή και τις επικοινωνίες σου, μία και το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, και μπορεί να υπάρξουν και ανατροπές για τις οποίες όμως μπορεί να μην είσαι τώρα προετοιμασμένος.

Να θυμάσαι πως δεν αρκεί μόνο να είσαι δυνατός,( πού είσαι) αλλά να μπορείς να διαχειρίζεσαι με ευελιξία τα οποία θέματα προκύπτουν έτσι ώστε να τα στρέφεις προς όφελός σου. Και κυρίως να αφήσεις πίσω σου τις ανασφάλειες και να πιστέψεις σε εσένα και στις ικανότητες σου!

Και αυτό είναι το μάθημα σου για τώρα.

     ΤΟΞΌΤΗΣ.

Τοξότη, για να βγεις στη σκηνή χρειάζεται να έχεις κάνει πολύ καλή προετοιμασία….

Στα θετικά του μήνα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του λέοντα , στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά και του Ερμή στο ζυγό στις 5 του μηνός.

Είναι δύο σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται αφενός για να κρατάς την ψυχολογία σου σε καλά επίπεδα, αφετέρου για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς θέματα που μπορεί να σου ανοίξουν καινούργιες προοπτικές.

Το τρίγωνο του ήλιου με το Δία, στις 9 του μηνός μία και ο Δίας είναι δικός σου κυβερνήτης, είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή είτε ανοίγοντας νέες ευκαιρίες μπροστά σου είτε επαναφέροντας θέματα του παρελθόντος με καινούργιες και καλύτερες σαφώς προοπτικές..

Στα θετικά, συγκαταλέγεται και η νέα σελήνη του μήνα στις 17 του Σεπτεμβρίου, μία και σε βοηθά είτε να ολοκληρώσεις μία προσπάθεια σου στην επαγγελματική ζωή σου, είτε να ανοίξεις έναν νέο κύκλο εξελίξεων με θετικό πρόσημο για εσένα.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία εποχή που μπορείς να βγεις κερδισμένος εάν συνδιαλλαγής και διαπραγματευτής με τον γνωστό σου ευέλικτο τρόπο.

Η αναδρομή πορεία του Άρη σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα οικονομικά ανοίγματα που κάνεις, κύριως αυτά που εμπεριέχουν ρίσκο.

 Εάν ασχολείσαι με τυχερά παιχνίδια, με τζόγο, την περίοδο αυτή χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός, ή το καλύτερο είναι να αποφύγεις τελείως τέτοιους τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο, ή ακόμα και θέματα που σχετίζονται με τον ερωτικό σύντροφο σου

Στο διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό, να αναθεωρήσεις την εικόνα, ή τις ιδέες, ή το συναίσθημα σου, για ένα πρόσωπο που ενδεχομένως έχει μπει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, ή ακόμα και για μία παλαιότερη σχέση σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τη ροή του.

Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο του ζυγού στις 22 του μηνός θα λειτουργήσει επιβοηθητικά, ωστόσο η περίοδος αυτή, και μέχρι το τέλος του μήνα, έχει έναν ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρα, και εστιάζεται σε ότι έχει να κάνει με τα θέματα των οικονομικών σου.

 Ο κύκλος αυτός σε καλεί να είσαι εξαιρετικά συγκρατημένος, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και θέματα του παρελθόντος που καλείσαι να εξυπηρετήσεις.

 Και αυτό έχει μία επιπρόσθετη πίεση.

Έχει όμως και τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές εκκαθαρίσεις που θα σε εξυπηρετήσουν σημαντικά στη συνέχεια.

Οργανώσου λοιπόν!

      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, να  θυμάσαι πως το μεγαλύτερο σκοτάδι είναι πριν την αυγή.

Η αναδρομή πορεία του Άρη, είναι ενδεχομένως το κερασάκι στην τούρτα στο διάστημα αυτό που διανύουμε, και που ομολογουμένως έχει έναν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας για εσένα.

Το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, και που μέχρι τώρα σε έχει δυσκολέψει ομολογουμένως αρκετά, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις να μπλέκονται το παρελθόν με το παρόν, δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα δύσκολων καταστάσεων, σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια.

 Δεν αποκλείεται στο διάστημα αυτό, ένα περασμένο γεγονός, να έρθει στην επιφάνεια, και εσύ να νιώσεις την ανάγκη να το σκαλίσει,ς προκειμένου να μάθεις περισσότερα πράγματα για αυτό.

Γενικότερα, θέματα τα οποία σε είχαν προβληματίσει ή είχαν δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και πρόσωπα της οικογένειας, στην περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν με πολύ μεγαλύτερη ένταση.

Θυμήσου, πως δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κανέναν τίποτα, παρά μόνο να πάρεις τις δικές σου θέσεις και αποφάσεις και να τις ακολουθήσεις.

Αντίστοιχα ο κύκλος αυτού του μήνα, φέρνει εξελίξεις και στην επαγγελματική σου ζωή.

Στα θετικά των ημερών, το τρίγωνο του ήλιου με το Δία στις 9 του μηνός θα λειτουργήσει εξαιρετικά επιβοηθητικά, αφενός στο να έχεις μία ισορροπημένη ψυχολογία, αφετέρου στο να σου δώσει τη δυνατότητα είτε να επανέλθεις σε ένα παλαιότερο θέμα με νέα δεδομένα και να το εξελίξεις, είτε να αναπτύξεις ένα προσωπικό σου ζήτημα.

Θέματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα το διάστημα αυτό μπορεί να εξελιχθούν ομαλά, ενώ και θέματα που σχετίζονται με σπουδές μπορεί να ανοίξουν ένα νέο κύκλο στη ζωή σου.

Κάθε επεκτατικό σχέδιο σου τώρα μπορεί να βρει εφαρμογή και να αναπτυχθεί.

Πολύ υποστηρικτική και η νέα σελήνη του μήνα, σε βοηθάει να βάλεις ένα τέλος σε μία υπόθεση που μπορεί να σχετίζεται και με την επαγγελματική σου ζωή.

Η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας, μιας διαπραγμάτευσης, ένα νέο συμβόλαιο, είναι από τα πράγματα που μπορεί να λειτουργήσουν στα θετικά αυτού του μήνα.

Από τις 22 και μετά, που ο ήλιος περνάει στο ζώδιο του ζυγού ανοίγει ένας νέος κύκλος που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή.

Ωστόσο, από εκείνη την περίοδο και μετά, είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς, μιλάς, διαπραγματεύεσαι, καθώς επίσης και τις προκλήσεις που εμφανίζονται το διάστημα αυτό τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, μία και θα είναι αρκετές, και εσύ καλείσαι  να τις διαχειριστείς με ευελιξία και συνειδητότητα.

Το τέλος του μήνα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου, αλλά και τις δύσκολη  πανσέληνο που ακολουθεί.

Να θυμάσαι πως είσαι στο τέλος ενός κύκλου, λίγο πριν την έναρξη μιας νέας εποχής.

Ναι έχει έναν ίσως και μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά είναι αυτό που πρέπει να γίνει για να προχωρήσεις μην το ξεχνάς!

Άλλωστε για να φτάσεις ψηλά, όπως το σύμβολό σου το κατσίκι, χρειάζεται να περάσεις και από κακοτράχαλους δρόμους…

Αλλά εσύ ξέρεις απ΄ αυτά…

      ΥΔΡΟΧΌΟΣ.

Υδροχόε, να θυμάσαι όσο πιο απολύτος γίνεσαι τόσο περισσότερο δυσκολεύεις εσένα..

Ο μήνας του Σεπτεμβρίου, έρχεται να σε βγάλει ,από μία περίοδο που λειτουργούσε πιο απομονωμένα, πιο κλειστά, έχοντας περισσότερη εσωστρέφεια, και με το να είσαι πιο πολύ κλεισμένος στον εαυτό σου, φέρνοντας τα αρχικά την Αφροδίτη στον λέοντα στις 6 του Σεπτεμβρίου απέναντι σου.

Αυτό δηλώνει μία ανανέωση, σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, με τις συνεργασίες σου ,πού μέσα στο μήνα αυτόν μπαίνουν σε μία άλλη φάση και αποκτούν μία μεγαλύτερη δυναμική!.

 Και ο Ερμής από το ζώδιο του ζυγού από τις 5 του μήνα και μετά εξυπηρετεί πολύ θέματα συζητήσεων, επαφών, διαπραγματεύσεων, πού μπορείς μέχρι τις 20 του μηνός να τα επικοινωνήσεις σε ένα αρκετά καλό κλίμα.

Ωστόσο, ότι και αν συζητάς ή επικοινωνείς στην περίοδο αυτή, μην περιμένεις πώς θα ολοκληρωθεί τώρα, μία και η αναδρομή του Άρη έρχεται να φέρει διαφόρων ειδών αναβολές και ματαιώσεις, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα αυτό, δηλαδή επικοινωνίες, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, ή ακόμα την οριστικοποίηση συμβολαίων η συμφωνιών.

Δεν είναι η εποχή για να οριστικοποίησης τέτοιου είδους θέματα ή να προβείς σε υπογραφές, γιατί αν το κάνεις να θυμάσαι ότι λίγο παρακάτω θα χρειαστεί να το αναθεωρήσεις.

Επίσης στο διάστημα που ο Άρης θα παραμείνει σε αναδρομή πορεία, είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, μία και συχνά-πυκνά θα έχεις την τάση να γίνεσαι απόλυτος, κρητικός ή και επικριτικός με τους τρίτους.

ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα αλλά και κατά τις μετακινήσεις σου.

Η νέα σελήνη του μήνα στις 17, σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις κάθε είδους οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες αφορούν τρίτους και να ελαφρύνει πολύ ένα βάρος που ενδεχομένως είχες μέχρι τώρα.

Δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις για θέματα συνεταιρισμών, συνεργασιών  από τα οποία μπορεί να βγεις ωφελημένος.

Το πέρασμα του ήλιου στο ζυγό στις 22 του μηνός, είναι σαφώς μία αχτίδα φωτός σε όλο αυτό το διάστημα που έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας για όλους, ωστόσο από εκεί και πέρα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου αφενός, αφετέρου είναι πιθανό να εμφανιστούν πρόσωπα ή καταστάσεις τα οποία λειτούργησαν με ένα πιο παρασκηνιακό τρόπο, και πού ομολογουμένως αναχαιτίζουν τα όποια σχέδιά σου έχει σε εξέλιξη.

ιδιαίτερη προσοχή στο τέλος του μήνα μία και το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις είναι έκρυθμο.

Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε καλούν να κρατήσεις αποστάσεις από ότι νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Μείνε στη θέση του παρατηρητή προς το παρόν, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις προκλήσεις και δυσκολίες της περιόδου αυτής.

      ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η διαχείριση των οικονομικών σου είναι το πρώτο μέλημά σου στη φάση αυτή.

Η αναδρομή πορεία του Άρη για ένα μεγάλο διάστημα, σε βάζει σε μία διαδικασία αναθεώρησης του τρόπου με τον οποίο λειτουργούσε μέχρι τώρα σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα.

Λάθη, παραλείψεις, εκκρεμότητες, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν μπροστά σου, πιο απαιτητά δυσκολεύοντας κατά πολύ και το μυαλό σου και την καθημερινότητά σου.

Φυσικά και όλα έχουν να κάνουν με το πλαίσιο στο οποίο έχεις κινηθεί μέχρι τώρα, και αν ανήκεις σε αυτούς που είναι γενικότερα αμελείς  με την οικονομική τους ζωή και τις εκκρεμότητές τους, τώρα είναι μία περίοδος που ομολογουμένως θα ζοριστείς αρκετά.

Ίσως ακόμα υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημά σου στα χρήματα δηλαδή που μπαίνουν στην τσέπη σου και τώρα είναι μία περίοδος που καλείσαι να βρεις λύσεις αναπληρώσεις τους..

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως αυτή δεν είναι μία εποχή για ανοίγματα αγορές ή οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο αλλά περισσότερο μία εποχή αναδιοργάνωσης και τακτοποίησης των οικονομικών σου θεμάτων.

Έως τις 22 του μηνός που ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της παρθένου και πολύ περισσότερο και με το τρίγωνο του ήλιου με το Δία στις 9 του μήνα, η δυνατότητα μιας συνεργασίας που μπορεί να αφορά και παρελθοντικές εκκρεμότητες φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ. Αλλά και η δυνατότητα μιας νέας ευκαιρίας η οποία διευκολύνει και θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή είναι πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα.

Αρκετά ευνοϊκή και η νέα σελήνη του μήνα, σε βοηθάει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις ή ακόμα να ολοκληρώσεις μία συμφωνία για την οποία έχεις δουλέψει εδώ και καιρό.

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του σκορπιού σε καλεί σε αναθεωρήσεις σε ότι αφορά θέματα που αφορούν τα επεκτατικά του σχέδια θέματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα ή με το εξωτερικό.

Από τις 22 του μήνα και μετά τόσο ο ήλιος που περνά στο ζώδιο του ζυγού, όσο και γενικότερα το κλίμα που διαμορφώνεται, έχοντας μία ιδιαίτερη δυσκολία που σχετίζεται τόσο με τα οικονομικά ζητήματα τρίτων, δηλαδή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές οι μεταβολές σε χρήματα που αφορούν σχέσεις, και συνεργασίες, ή ακόμα και σε οικονομικά που σχετίζονται με τον σύντροφό σου και φυσικά επηρεάζουν και εσένα.

 Να θυμάσαι πως όλο αυτό το διάστημα απαιτείται συγκρότηση έλεγχος και τακτοποίηση, σε ότι έχει να κάνει με τα χρήματά σου.

Αυτή είναι μία σοβαρή αρχή, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες τακτοποιήσεις για  να πας παρακάτω.