ASTRONEWS ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 Ο μήνας  του Απριλίου κάνει μια δυναμική εκκίνηση, αυξάνοντας τους καθημερινούς ρυθμούς μας. Πολλές φορές τρέχουμε σαν να θέλουμε να καλύψουμε το κενό τις μέρες που χάσαμε, μία και η επιρροή του  πύρινου στοιχείου τόσο του Ηλίου  όσο και της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού πυροδοτεί σε πολλές περιπτώσεις σε ένα κλίμα, πού βγαίνει έξω από τα συνηθισμένα του όρια και πλαίσια,

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη (6 Απριλίου) πυροδοτεί το συναίσθημα και δημιουργεί επιθυμίες και ανάγκες ,οι οποίες ωστόσο κάτω από την σύγχυση των ημερών μπορεί να στραφούν σε λάθος κατευθύνσεις..

Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, και κάτω από την ισχυρή επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα (στις 9 του μηνός), υπάρχει μία σύγχυση που εκδηλώνεται τόσο μέσα μας, όσο και έξω μας, και είναι πολύ εύκολο, να μας παραπλανήσει, να μας μπερδέψει, και να μας στρέψει σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις από αυτές που θα έπρεπε να βρισκόμαστε…

Επίσης και κάτω από τις εξελίξεις αυτής της πανδημίας, οι μέρες αυτές χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, για την προστασία τόσο του εαυτού μας όσο και των γύρω μας.

Άρης -Ποσειδώνας, είναι η όψη που έχει άμεση σχέση με μικρόβια, χημικά, εξάπλωση, και καλό είναι να κρατάμε τις αποστάσεις μια και όλα είναι εξαιρετικά ρευστά.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, και κάτω από την ευεργετική επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί τους λόγους και τις συγκυρίες, που μας στρέφουν σε δυναμικές, αισιόδοξες, και αποφασιστικές κινήσεις ,που οδηγούν την σκέψη και τις πράξεις μας,  πιο κοντά τους στόχους και τις επιδιώξεις μας. Άκρως ευεργετικό το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου (14 Απριλίου έως 9 Μαΐου 2021), έρχεται να ισορροπήσει τον συναισθηματικό μας κόσμο, και κατ επέκταση και τις συνδέσεις  μας με τα πρόσωπα που συνυπάρχουμε.

Άκρως υποστηρικτική και ενθαρρυντική η περίοδος αυτή, και κάτω από την ενέργειά του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Δία, (17 Απριλίου) έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η τύχη αγάπα τους τολμηρούς, αυτούς που τολμούν, να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να ορίσουν τους κανόνες του παιχνιδιού…

Είναι μία εποχή ευκαιριών, που ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες θα αναπτυχθούν και θα εξελιχθούν κάτω από σωστή διαχείριση και πρωτοβουλίες.

Στις 19 του μηνός η είσοδος τόσο του Ηλίου, όσο και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ρίχνει τους τόνους, και δημιουργεί την ανάγκη να εστιάσουμε σε αυτά που έχουμε. Να τα φροντίσουμε, να τα αξιοποιήσουμε, αλλά και να τα απολαύσουμε, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να   αποτραβηχτούμε από την ένταση της προηγούμενης περιόδου για να χαλαρώσουμε και να επαναξιολογήσουμε τα σημαντικά κεφάλαια της ζωής μας.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου (23 Απριλίου) μας εισάγει σε ένα κύκλο εσωστρέφειας και δυσκολίας ως προς το να εκφράσουμε ή να διεκδικήσουμε κυρίως αυτά που επιθυμούμε.

Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα πολλά απρόοπτα γεγονότα μας αναγκάζουν να βγούμε από την ασφάλεια και την βολή που αναζητάμε, και σε κάποιες περιπτώσεις να αδράξουμε ευκαιρίες και δυνατότητες, που δίνουν μία νέα πνοή στα σχέδια τις ιδέες και τις δημιουργίες μας.

Η πανσέληνος του Σκορπιού στο τέλος του μήνα, (27 Απριλίου) είναι ένας κύκλος που επίσης μας φέρνει αντιμέτωπους με απρόοπτα γεγονότα, που όμως  έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα, δημιουργώντας διάφορα εμπόδια τα οποία μας βγάζουν έξω από το στόχο μας ή τους σχεδιασμούς μας.

Κριός. ♈

Κριέ, είναι η ώρα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου!

Όσο και αν οι εξωτερικές συνθήκες μπορεί να μοιάζουν αντίξοες ,γεμάτες δυσκολίες, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σου δίνει αρκετούς άσσους στο μανίκι σου, και που μπορείς να αξιοποιήσεις όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Τώρα μοιάζεις και εσύ πιο αποφασισμένος, να κυνηγήσεις αυτό που εδώ και καιρό τριγυρνά στο μυαλό σου, αλλά δεν είχε έρθει η ώρα να το θέσεις  σε εφαρμογή.

Η επαγγελματική σου ζωή , σου δίνει την ευκαιρία να ισχυροποιήσεις τη θέση σου, να την εδραιώσεις  πολύ καλύτερα, έτσι ώστε να νιώσεις πιο σίγουρος και πιο ασφαλής. Αν είσαι σε φάση αλλαγής, η περίοδος αυτή σε προτρέπει να κάνεις εκείνες τις κινήσεις που χρειάζεται προκειμένου να δημιουργήσεις τις συνθήκες για να αλλάξεις.

Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου και τις υποθέσεις της, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και γενικότερα μετά τις 19 του μηνός, σε καλεί να είσαι συγκεντρωτικός σαφής και συγκεκριμένος, τόσο σε ότι αφορά τα έξοδα σου και τις υποχρεώσεις σου, αλλά παράλληλα να ελαχιστοποιήσεις οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο και μπορεί να σε βγάλει εκτός των  σχεδιασμών  σου. Ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά τρίτων που με κάποιο τρόπο ενδέχεται να υποστούν απρόοπτες αλλαγές  μέσα από τις οποίες επηρεάζεσαι και εσύ.

Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις πολλούς λόγους να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς, ανανεώνοντας το κλίμα την ψυχολογία σου, και σε πολλές περιπτώσεις κάνοντας καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. (Κυρίως στις πρώτες 20 μέρες του μήνα)

Από εκεί και μετά, χρειάζεται να κρατάς αποστάσεις από ότι νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς, μία και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να βρεθείς μπροστά σε απρόβλεπτες συμπεριφορές συναντήσεις η ανατροπές, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δώσεις χρόνο πριν καταλήξεις σε αποφάσεις.

Και κυρίως στη φάση αυτή,  μην εμπιστεύεσαι τη συναισθηματική σου φόρτιση γιατί δεν είναι καλός σύμβουλος.

Ταύρος. ♉

Ταύρε, για να φτάσεις στο στόχο σου πρέπει πρώτα να τον σχεδιάσεις!

Είναι ένας μήνας που σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος του σε βάζει στη διαδικασία, να αναζητήσεις μέσα σου, αυτό που θα σου δώσει νέα πνοή, νέο όραμα, νέα ελπίδα, και λόγο να κάνεις ότι ονειρεύεσαι πραγματικότητα. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται, να κρατήσεις αποστάσεις από την πραγματικότητα σου ,οποία και αν είναι αυτή, να μείνεις για λίγο μόνος σου, και να διερευνήσεις μέσα σου, τι είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Στις πρώτες 20 μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι  κινήσεις σου είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, και πως δεν σου είναι εύκολο να κάνεις αυτό που θέλεις. Υπάρχει ένας περιορισμός με ή χωρίς λόγο πολλές φορές, (πάντα υπάρχει λόγος μεταξύ μας….), που νιώθεις θα σε κρατάει έξω από το παιχνίδι των εξελίξεων.

Και είναι  εδώ, που  χρειάζεται να κάνεις υπομονή.

Σε ότι αφορά τον κύκλο των εξελίξεων στην εργασιακή σου ζωή, είναι πολλά τα γεγονότα ,(κυρίως στις αρχές και μέχρι τις 19 του μήνα,) που μπορεί να συμβαίνουν κάτω από το τραπέζι, ενδεχομένως πιο παρασκηνιακά, τα οποία μπορεί να αντιλαμβάνεσαι μπορεί και όχι. Εδώ χρειάζεται να λειτουργήσεις σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, παίρνοντας τις αποστάσεις σου από τα πράγματα, κυρίως όμως από πρόσωπα που νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς. Από εκεί και μετά το κλίμα αναζωπυρώνεται, και  διεκδικείς με περισσότερη αποφασιστικότητα αυτό που θέλεις. Να θυμάσαι ωστόσο, ότι πολλές φορές, και κυρίως όταν πιέζεις καταστάσεις για να τις φέρεις στα μέτρα σου, τα αποτελέσματα η οι συνέπειες, μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος και με επιλογές που έχεις κάνει στο παρελθόν και τώρα καλείσαι να τις υπερασπιστείς. Μην ενδίδεις στην παρόρμηση σου ή τον εσωτερικό σου αναβρασμό.

Σε ότι αφορά τα θέματα των οικονομικών σου, ο μήνας αυτός μπορεί να έχει σημαντικές εξελίξεις η δυνατότητες, τις οποίες ωστόσο χρειάζεσαι να αντιληφθείς και να αξιοποιήσεις. Ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανό ένα επαγγελματικό άνοιγμα να συνδέεται και με μία οικονομική εξέλιξη η αναβάθμιση σου.

Η προσωπική σου ζωή πέρνα από αρκετά σκαμπανεβάσματα, κυρίως στο πρώτο μέρος του μήνα, μία και εσύ δεν νιώθεις σίγουρος, τόσο για το τι θέλεις, όσο και για το τι είσαι διαθέτει μένος να προσφέρεις. Και επειδή είναι μία εποχή σύγχυσης, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις θέση ή αποφάσεις. Από τις 14 και  με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, αλλά και του Ήλιου και του Ερμή από τις 19, θα μπορείς να έχεις αφενός μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αν είσαι σε μία σχέση η οποία σου δημιουργεί πρόβλημα για κάποιο λόγο, ή υπάρχουν αποστάσεις ή προβλήματα στο μεταξύ σας, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να αλλάξεις κατεύθυνση. Δεν αποκλείονται νέες ανατρεπτικές γνωριμίες ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, ίσως και από πρόσωπα που αφορούν το παρελθόν σου αλλά και νέα.

Η πανσέληνος του σκορπιού, αναμοχλεύει για τα καλά τη συναισθηματική σου φόρτιση, και σε πολλές περιπτώσεις δεν σε βοηθάει να δεις καθαρά, γιατί νιώθεις έντονα τις  συναισθηματικές  σου ανάγκες να σε πιέζουν. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος μπορεί να σε βοηθήσει και μόνο!

Δίδυμοι. ♊

Δίδυμε, δεν αρκεί μόνο να θέλεις να προχωρήσεις, χρειάζεται και να το σχεδιάσεις!

Ο Απρίλιος στο πρώτο μέρος του, ενθαρρύνει το χαμόγελό σου, την αισιοδοξία σου, κυρίως όμως ενθαρρύνει τις  σχέσεις σου, που μέσα σε αυτήν την δύσκολη εποχή έρχονται να υπενθυμίσουν την παρουσία τους, και τη στήριξή τους!

Έως τις 19 του μηνός υπάρχει μία μεγάλη κινητικότητα, που σου δίνει δυνατότητες και  ευκαιρίες αφενός να συνδεθείς καλύτερα με τους άλλους, αφετέρου δίνει μία άλλη διάσταση σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή και τους στόχους σου.

Ο Άρης στο ζώδιό σου έως τις 23 του μηνός, σε φορτίζει με την ενέργεια που χρειάζεσαι, για να διεκδικήσεις αποφασιστικά και με σθένος ότι νιώθεις πως χρειάζεσαι.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, η περίοδος αυτή ωστόσο, έχει μια  παγίδα που ακούει στο όνομα Άρης Ποσειδώνας! Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται να επιλέγεις με μεγάλη προσοχή τις αποφάσεις σου, τα πρόσωπα που θα τις υποστηρίξουν, καθώς και αν εσύ ο ίδιος είσαι σε θέση να στηρίξεις αυτά που πιστεύεις, ή αν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος!

Να θυμάσαι πως η εποχή αυτή μπορεί εύκολα να σε βγάλει έξω από το μονοπάτι σου, έξω από το στόχο σου, αλλά και έξω από τις σχέσεις σου αν δεν το προσέξεις!

Η νέα σελήνη του Απριλίου σε βοηθάει να επανασυντονίσεις τις προσπάθειές σου, να θέσεις νέους στόχους και να κοιτάξεις κατάματα το επόμενο βήμα σου! Ιδιαίτερα ενθαρρυντική, η περίοδος από 12 έως 18 Απριλίου, σου δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πετύχεις!

Από τις 19 μετά, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι κινήσεις σου είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, και πως η  ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα είναι επιβεβλημένη! Από εκεί και μετά η ανασύνταξη δυνάμεων είναι απαραίτητη!

Σε ότι αφορά τα θέματα της οικονομικής σου ζωής, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης σε κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό, έτσι που μπορεί να καταναλώνεις χωρίς να το σκέφτεσαι, αλλά και λίγο παρακάτω και με το πέρασμα του Άρη στον καρκίνο στις 23, η οργάνωση και η μεθόδευση αλλά και η σωστή διαχείριση, σε ότι αφορά τα χρήματα σου είναι  κάτι που μπορεί να λειτουργήσει σαν ασπίδα στα όποια έκτακτά έξοδα εμφανιστούν.

Στο προσωπικό κομμάτι των σχέσεων σου και στην ερωτική σου ζωή, στο πρώτο μισό του μήνα υπάρχει ένα κλίμα και μία διάθεση ανανέωσης, που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που χρειάζεσαι, και που σε φέρνουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα(σ τις 9 Απριλίου) δημιουργεί ένα κλίμα συναισθηματικής σύγχυσης, τονίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποιες φορές τις ελλείψεις που μπορεί να έχεις, και σε στρέφει σε καταστάσεις οι οποίες ομολογουμένως μπορεί να μη σου κάνουν καλό. Από τις 19  και μετά κινείσαι  σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, και καλείσαι  να διερευνήσεις κατά πόσο δίνεις στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται, και κατά πόσο υπάρχουσες σχέσεις σε ικανοποιούν ή όχι.

Καρκίνος. ♋

Καρκίνε είναι η ώρα για δράση….

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σε βάζει για τα καλά στο παιχνίδι των εξελίξεων, οπλίζοντας  σε με πίστη αποφασιστικότητα και δυναμική.

Σε πολλές περιπτώσεις ανοίγοντας σου και ευκαιρίες που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Ωστόσο στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, αναμοχλεύεται  για τα καλά το μέσα σου, το συναίσθημά σου, δημιουργώντας μία σύγχυση, που δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά και να διαχειριστείς τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σου. Εξαιρετικά σημαντική νέα σελήνη του μήνα σου δίνει νέες προοπτικές που καλείσαι να αξιοποιήσεις.

Αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 14 και του Hλίου και του Ερμή από τις 19 και μετά, σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, δημιουργεί έναν πολύ όμορφο συναισθηματικό κλοιό γύρω σου, τέτοιον που καθησυχάζει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σου. Η πανσέληνος του σκορπιού στο τέλος του μήνα σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση του συναισθήματος σου αφενός, αφετέρου σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά και την ερωτική ζωή.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, είναι ένας μήνας που στρέφει (κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του όλη σου τη δυναμική), μέσα από τις καταστάσεις ή τις συγκυρίες που δημιουργούνται, σου δίνει ανοίγματα, βελτιώσεις  και εξελίξεις, που σε πολλές περιπτώσεις σε κάνουν να έχεις το προβάδισμα.

 Ναι, είναι η εποχή που μπορεί να θέσεις νέα θεμέλια στους επαγγελματικούς στόχους σου, και σε πολλές περιπτώσεις, να κάνεις και εκείνες τις συμμαχίες που χρειάζονται προκειμένου να εξυπηρετηθείς  στα σχέδιά σου.

Σχετικά με τα θέματα της οικονομικής σου ζωής, από τις 14, αλλά και πολύ περισσότερο από τις 19 και μετά, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις  σε μία άλλη βάση πιο βελτιωμένη θέματα που σε ενδιαφέρουν, και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάποιες συγκυρίες προς όφελός σου. Την περίοδο αυτή υπάρχει μία μεγαλύτερη σταθερότητα, που σε ανακουφίζει, να σε βοηθά να λειτουργείς  πιο ισορροπημένα στην καθημερινότητά σου.Το διάστημα από 12 έως 18 Απριλίου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και νέες οικονομικές δυνατότητες η ευκαιρίες.

Στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, αφήνεις κάποια πράγματα πιο πίσω για να ρίξεις το μεγαλύτερο βάρος σου, στην υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων σου. Από κει και μετά, το κλίμα διαμορφώνεται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, θα σε φέρνει κοντά σε πρόσωπο που αγαπάς στους φίλους σου ή στους ομοϊδεάτες σου. Υπάρχει μία διεύρυνση στις σχέσεις σου , (ίσως και μέσα από νέες γνωριμίες)αλλά και μια σύσφιξη σχέσεων  τέτοια, που βοηθάει πολύ και τη συναισθηματική σου ισορροπία. Στην πανσέληνο του Σκορπιού ωστόσο, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις επιλογές που κάνεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν και διλήμματα τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Λέων. ♌

Λέοντα, αρχίζει σταδιακά και παίρνεις μία πρώτη γεύση από τις αλλαγές της χρονιάς!

Είναι η δική σου διάθεση αρχικά, που διαμορφώνει και ένα διαφορετικό τοπίο στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου, και είναι η στιγμή που αρχίζεις και διαμορφώνεις ένα πιο συγκεκριμένο κλίμα, θέτοντας συγκεκριμένα όρια και πλαίσια αλλά και στόχους πάνω στους οποίους θα κινηθείς.

Ιδιαίτερα έως τις 20 του μηνός, υπάρχει μία επεκτατική τάση και διάθεση, τέτοια που σου επιτρέπει να κάνεις κινήσεις να βρίσκεις υποστηρικτές ή τις κατάλληλες συνδέσεις που μπορούν να στηρίξουν τα όποια  σχέδιά σου.

Αυτά μπορεί να αφορούν γνώσεις, σπουδές, ενδιαφέροντα, ή η  συναναστροφή με πρόσωπα που έχεις να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες αντιλήψεις και εμπειρίες.

Η επαγγελματική σου ζωή ανανεώνεται σημαντικά τόσο με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου,(στις 14)  όσο και με το πέρασμα του Ηλίου  αλλά και του Ερμή στις 19 του μηνός.

Είναι ακριβώς αυτή η στιγμή που σου δίνει το έναυσμα να πας ένα βήμα παραπέρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Εδώ θα έρθουν στο προσκήνιο με πολύ εμφατικό τρόπο, πιθανές δυσαρέσκειες, παράπονα, λάθη η παραλείψεις, που μπορεί να υπήρξαν σε όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από τους συνεργάτες, τους διευθυντές η  τους προϊσταμένους σου. Είναι πολύ πιθανό ιδιαίτερα αν ο χώρος στον οποίο κινείσαι, να σου έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό μία πίεση, η δυσκολίες στις συνεργασίες σου να θελήσεις να κάνεις αλλαγές. Τώρα είναι μία στιγμή να ξεκινήσεις να τις μεθοδεύεις ,είτε μπορεί να προκύψουν απρόσμενα και ξαφνικά χωρίς να έχεις προετοιμάσει το πώς θα κινηθείς παρακάτω. Να θυμάσαι ωστόσο πως ότι συμβαίνει τώρα, είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας της προηγούμενης περιόδου, και τώρα είναι μία στιγμή εκφράζεται αβίαστα, βγάζοντας από μέσα σου την αλήθεια σου και μόνο!

Σχετικά με τις εξελίξεις οικονομικών  σου ζητημάτων, από τις 4 έως τις 19 του μηνός, είναι  μία εποχή, που εξυπηρετεί οικονομικές συζητήσεις διαπραγματεύσεις, ή ακόμα και συμφωνίες για τις οποίες έχεις δουλέψει και έχεις προσπαθήσει. Το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο σε ότι καταναλώνεις ,στις αγορές που ενδεχομένως κάνεις την περίοδο αυτή, όσο και γενικότερα σε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να είχες και που ενδεχομένως έρχονται στη φάση αυτή στο προσκήνιο προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου, αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, υπάρχει ένα κλίμα το οποίο λειτουργεί ενισχυτικά και υποστηρικτικά, σε ότι έχει να κάνει τόσο με το συναισθηματικό σου κομμάτι, όσο και με την ερωτική σου ζωή. Βεβαίως κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θέματα πρόσωπα ή καταστάσεις, που αλλιώς να τα περιμένεις και αλλιώς να σου προκύψουν, και αυτό να δημιουργήσει μία μορφή απογοήτευσης. Σε ένα γενικότερο κλίμα όμως ο Απρίλιος λειτουργεί αρκετά υποστηρικτικά, κυρίως σε ότι αφορά τις πιο στενές σχέσεις της ζωής σου. Στο τέλος του μήνα η πανσέληνος του Σκορπιού, φέρνει στο προσκήνιο έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, σε ότι αφορά τους οικογενειακούς δεσμούς, στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις, και καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα ρευστό και οι ισορροπίες εξαιρετικά ευαίσθητες καθώς και μία τάση να μεγαλοποιούνται όλα.

Παρθένος. ♍

Παρθένε, πρώτα χρειάζεται να βρεις μέσα σου τι πραγματικά έχεις ανάγκη!

 Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, είναι αρκετά αυτά που πρέπει να σταθμίσεις, να επεξεργαστείς, να αναλύσεις, προκείμενου να καταλαγιάσεις μέσα σου, το άγχος ή την ανησυχία που μπορεί αυτή την περίοδο να φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Από τις 4 του μήνα, και το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Κριού, η συναισθηματική φόρτιση σου σε κάνει να γίνεσαι πιο απαιτητικός από τους γύρω σου, κυρίως σε πιο προσωπικό επίπεδο και όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία ένταση η μία στην προσωπική σου ζωή.

Το κλίμα αρχίζει και ισορροπεί, ανανεώνοντας τόσο τη διάθεσή σου όσο και της εξελίξεις,  από τις 14 και με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ για από τις 19 του μήνα και μετά, το πέρασμα τόσο του ‘Ήλιου όσο και του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο, ανοίγουν  ένας νέο φωτεινό μονοπάτι , μέσα  στον οποίο μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Η επαγγελματική σου ζωή έως τις 23 του μήνα όπου ο Άρης διανύει το ζώδιο των Διδύμων, αποτελεί ένα πεδίο εντάσεων και σε πολλές περιπτώσεις συγκρούσεων, που καλό είναι να το διαχειριστείς με μία ήπια και ευέλικτη διάθεση, έτσι ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις ανταγωνιστικές τάσεις και συμπεριφορές. Ωστόσο η περίοδος από 12 έως 18 Απριλίου, πολύ πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νέα δεδομένα καινούργιες δυνατότητες και ευκαιρίες οι οποίες με κάποιο τρόπο μπορεί να σε ωφελήσουν και οικονομικά.

Σε ότι αφορά την οικονομική σου ζωή και τις δυνατότητες της, έως τις 14 του μηνός, θα έχεις την ευκαιρία, να διευθετήσεις  οικονομικές εκκρεμότητες, με τράπεζες εφορίες ή γενικότερα θέματα τα οποία μπορεί το προηγούμενο διάστημα να σου είχαν δημιουργήσει ένα πονοκέφαλο. Από την άλλη μεριά, ευνοούνται συζητήσεις, και διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως, που μπορεί να καταλήξουν σε ένα αίσιο αποτέλεσμα. Αρκετά ενθαρρυντική περίοδος και από τις 14 και μετά, για πάσης φύσεως ανοίγματα, που δημιουργούν ένα κλίμα ανανέωσης και στην οικονομική σου ζωή, και σου δίνουν τη δυνατότητα νέων εγχειρημάτων ή δράσεων.

Σε προσωπικό επίπεδο το πρώτο μισό του μήνα, έχει έναν χαρακτήρα πιο εσωστρεφή, ωστόσο η εποχή αυτή φέρνει στο προσκήνιο με μεγαλύτερη έμφαση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, και είναι αυτός ο λόγος που σε κάνει να γίνεσαι πιο απαιτητικός από τους άλλους, και κυρίως από τον σύντροφό σου.

Αν είσαι σε μία σχέση που ήδη ταλανίζεται από διάφορα θέματα, η περίοδος αυτή χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί οι ισορροπίες να χαθούν στο μεταξύ σας. Το κλίμα βελτιώνεται αισθητά από τις 14 πολύ περισσότερο από τις 19 του μήνα, μία και έχεις την ευκαιρία να καταλαγιάσεις την ένταση μέσα σου, να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά, πιο ήρεμα, και κυρίως πιο ψύχραιμα, και να βρεις τους λόγους εκείνους που σε ενώνουν με το άλλο πρόσωπο και δημιουργούν αρμονία στο μεταξύ σας. Είναι μία περίοδος που ανοίγεις, διευρύνεσαι, αλλάζεις, βελτιώνεσαι και σε προσωπικό επίπεδο μία και νιώθεις την ανάγκη να εισάγεις νέα δεδομένα η ενδιαφέροντα στη ζωή σου.

Επειδή ωστόσο τίποτα δεν γίνεται έξω από εσένα, χρειάζεται να επεξεργαστείς, τι είναι αυτό που επιθυμείς και δίνεις προτεραιότητα στη ζωή σου, για να μπορέσεις να ρίξεις εκεί όλη τη δυναμική σου, και να λειτουργήσεις στοχευμένα και συγκεκριμένα σε ότι επιδιώκεις.

Ζυγός. ♎

Ζυγέ, η ισορροπία  είναι θέμα δικής σου υπόθεσης!

Γεγονός είναι πως με ήλιο Αφροδίτη αλλά και Ερμή απέναντί σου, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι άλλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί περνούν  σε πρώτη προτεραιότητα!

Με αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις, εσύ να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τρίτων και όχι τις δικές σου! Αυτό φυσικά και μπορεί να σε κουράσει και χρειάζεται να είσαι μετρημένος, στο τι δίνεις και σε ποιον…

Μία και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αναμέτρηση δυνάμεων, η οποία προς το παρόν δεν μπορεί να σου δώσει το προβάδισμα. Από τις 14 που ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και πολύ περισσότερο μετά τις 19  με το πέρασμα και του ‘Hλιου και του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, καλείσαι να αξιοποιήσεις όλες αυτές τις εμπειρίες τις οποίες βίωσες το προηγούμενο διάστημα με έναν πιο εσωτερικό τρόπο. Και να επεξεργαστείς, το κατά πόσο τελικά οι σχέσεις σου, αντιπροσωπεύουν και τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, η Νέα Σελήνη στις 12 του μήνα στον Κριό, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις συνθήκες για έναν νέο κύκλο που αφορά μία σχέση μία συνεργασία έναν συνεταιρισμό μία νέα έναρξη. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23 του μηνός πυροδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων, μέσα από τις οποίες είσαι και εσύ που λειτουργείς πιο αποφασιστικά, πιο στοχευμένα, και με διάθεση να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου. Ωστόσο επειδή το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να νιώσεις ότι πυροδοτείται με ή χωρίς λόγο, καλό είναι να  χρησιμοποιήσεις τη γνωστή σου ευελιξία και διπλωματικότητα, και όχι να πιέζεις καταστάσεις που στη φάση αυτή μπορεί να μην είναι έτοιμες να εξελιχθούν.

Σε ότι αφορά τα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ζητήματα, ο μήνας αυτός και ιδιαίτερα από τις 14 και μετά, σε βοηθάει να εξυπηρετήσεις πολύ καλύτερα οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, τράπεζες εφορίες δάνεια ρυθμίσεις, κτλπ.

Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά ανοίγματα και δυνατότητες, που εμφανίζονται στο προσκήνιο και εξυπηρετούν πολύ τα θέματα των οικονομικών σου, ή σου δίνουν καινούργιες προοπτικές μέσα από την συνεργασία και με άλλα πρόσωπα. Η πανσέληνος του σκορπιού είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο έκτακτα έξοδα οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στο παρελθόν.

Σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, το κλίμα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα έχει αρκετή ένταση, αναμοχλεύοντας για τα καλά το συναίσθημά σου, κυρίως όμως δημιουργώντας ανάγκες και επιθυμίες, οι οποίες στη φάση αυτή δεν βρίσκουν και τους άλλους πρόθυμους να τις εξυπηρετήσουν. Από τις 14 και μετά, γίνεσαι πιο συναισθηματικός, πιο ευάλωτος, και αναζητάς οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση μέσα από συναισθηματική ανταλλαγή. Είναι μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδος, που αναδύεται από μέσα σου όλη αυτή η επιθυμία, του να συνυπάρξεις να ανταλλάξεις να μοιραστείς με το σύντροφό σου. Ωστόσο είναι σημαντικό και εδώ να καταλαβαίνεις μέχρι πού μπορεί να φτάσεις, και μέχρι που είναι διατεθειμένος και ο άλλος να σου δώσει…

Σκορπιός. ♏

Σκορπιέ, τα πράγματα έχουν τη δική τους σειρά που εξελίσσονται!

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, αυτό που θα κάνει τη διαφορά, είναι το να οργανώσεις με κάθε λεπτομέρεια το πρακτικό ή εργασιακό κομμάτι της ζωής σου, έτσι ώστε να είσαι έτοιμος στο δεύτερο μισό να περάσεις στη δράση!

Και μπορεί να υπάρχει αρκετό τρέξιμο, αρκετή κούραση, και πολλά πράγματα τα οποία καλείσαι να οργανώσεις και να διαχειριστείς, να θυμάσαι όμως πως όσο καλύτερα και με περισσότερη λεπτομέρεια ασχοληθείς τώρα, τόσο περισσότερο θα διευκολυνθείς  παρακάτω. Από τις 14 του μήνα, και με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, αρχίζει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα, που μπορεί να δεις πολλά από αυτά για τα οποία έχεις εργαστεί, να περνούσε μία πιο πρακτική εφαρμογή.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23, ανοίγει ένα νέο κύκλο ιδιαίτερα επικοινωνιακό, και σου δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις πράγματα ή πρόσωπα τα οποία δίνουν μία νότα ανανέωσης στην ψυχή σου στο συναίσθημα σου ή στο πνεύμα σου!

Ακόμα περισσότερο και με το πέρασμα του ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 19 και  μετά, οι εξελίξεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες, μία και σε φέρνουν  σε επαφή με πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο μπορούν να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σου.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, υπάρχει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να εξυπηρετήσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, όμως εκείνο που θα διαπιστώσεις, είναι ότι υπάρχει ένα πρόσφορο έδαφος, για συζήτηση, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, έτσι που αν έχεις προετοιμαστεί επαρκώς, μπορείς να δώσεις ένα πρώτο στίγμα αυτών στα οποία στοχεύεις. Στο δεύτερο 15νθήμερο του μήνα, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που περνούν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, και υπάρχει ένα αρκετά ευνοϊκό κλίμα, τέτοιο που, μπορεί να δημιουργήσει εκείνους τους όρους και τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για να εξελιχθεί μέσω άλλων. Η νέα σελήνη του Απριλίου είναι πολύ πιθανό να φέρει μία νέα έναρξη στην εργασιακή σου ζωή. Αυτό μπορεί να αφορά νέες ευθύνες, ή και νέα εργασία.

Σε ότι αφορά τα θέματα της οικονομικής σου ζωής, στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία νέα δυνατότητα, η οποία αυξάνει με κάποιο τρόπο το εισόδημα σου, η σου προσφέρει μία καινούργια ευκαιρία μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθείς οικονομικά.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένας μήνας που μπορεί να υπάρξουν καινούργια δεδομένα, ιδιαίτερα από τις 14 και μετά, έτσι που σου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξεις αφενός τις ιδέες και τις απόψεις σου, αλλά κυρίως το συναίσθημα σου, καθώς οι τρίτοι  στους οποίους απευθύνεσαι να είναι πολύ ανοιχτοί και δεκτικοί απέναντί σου! Είναι μία περίοδος που σε βοηθάει να επιλύσεις ακόμα και θέματα στην σχέση σου, που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν  το προηγούμενο διάστημα, κι εδώ  το κλειδί, είναι να είσαι ειλικρινής τόσο με τον εαυτό σου όσο και με το σύντροφό σου. Για τους αδέσμευτους σκορπιούς είναι ένας μήνας που δεν αποκλείει νέες γνωριμίες, που προκύπτουν με πολύ ξαφνικό και απρόσμενο τρόπο. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27, αναμοχλεύει για τα καλά το συναισθηματικό σου κομμάτι, και ιδιαίτερα αν υπάρχουν προβλήματα στην σχέση σου, τα φέρνει στην επιφάνεια προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις και να τα διαχειριστείς…

Τοξότης. ♐

Τοξότη, μην αφήνεις τους άλλους να ορίζουν το δικό σου παιχνίδι!

Παρόλο που σε γενικές γραμμές ο μήνας του Απριλίου δείχνει ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του ευοίωνος, δίνοντας σου βήμα, που σε φέρνει πιο κοντά σε ότι θέλεις, στοχεύεις η επιθυμείς, έως τις 23 του μηνός ο Άρης απέναντί σου συχνά-πυκνά, σου βάζει τρικλοποδιές, ανακατεύοντας τις σχέσεις σου και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Είναι στο δικό σου χέρι και στη δική σου διαχείριση ,να μην τσιμπάς στις προκλήσεις των  άλλων, και να ακολουθείς τη δική σου πορεία απερίσπαστος.

Στα θετικά του μηνός ή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, σου δίνει μία επιπρόσθετη ώθηση που σε φέρνει πιο κοντά σε αυτά που αγαπάς. Στα δύσκολα του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που δυναμιτίζει σχέσεις και συνεργασίες, και δημιουργεί ένα κλίμα σε πολλές περιπτώσεις χαοτικό.

Στην επαγγελματική σου ζωή, τα πράγματα εξελίσσονται με μεγαλύτερη ταχύτητα από τις 14 του μήνα και μετά, και με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, που αρχικά διευκολύνει κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στην προώθηση των οποίων ιδεών η σχεδίων μπορεί να έχεις. Αλλά και πολύ περισσότερο και με το πέρασμα του ήλιου αλλά και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 19. Ωστόσο προς το τέλος του μήνα καλό είναι να ρίξεις τους τόνους σου και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι συζητάς ή διαπραγματεύεσαι μία και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να βρεθείς απέναντι από αναβολές η  ματαιώσεις.

Στα θετικά του μήνα η περίοδος από 12 έως 18 Απριλίου, σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από το οποίο μπορείς η να διαπραγματευτείς καλύτερα τα θέματά σου, τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, είτε μπορείς να ολοκληρώσεις μία συμφωνία για την οποία έχεις δουλέψει εδώ και καιρό.

Σε ότι αφορά το κεφάλαιο των οικονομικών σου, ο μήνας αυτός σε καλεί να κρατήσεις έναν σταθερό προγραμματισμό, να μην μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις κινήσεις που έχουν παρορμητικό χαρακτήρα, και να εξυπηρετήσεις  όσο μπορείς καλύτερα τις τρέχουσες ανάγκες σου. Ιδιαίτερη προσοχή την περίοδο από τις 22 Απριλίου και μετά μία και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά και σε παλαιότερες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που καλείσαι να εξυπηρετήσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι ένας μήνας που συχνά-πυκνά κινείται σε ένα  καθεστώς ασάφειας, τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο του. Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ότι νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις ή να εμπιστευτείς, ή ακόμα και να κατανοήσεις. Και απέφυγε να εμπιστευτείς λόγια η υποσχέσεις που μπορεί να χρωματίζονται όμορφα, αλλά παρακάτω είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά τις συναισθηματικές επενδύσεις το διάστημα αυτό μία και είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και να απογοητευτείς.

Αρκετά ενθαρρυντικό το διάστημα από 15 Απριλίου έως 18 έρχεται να ενισχύσει τόσο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να της δώσει μία πνοή ανανέωσης, όσο και τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν τώρα και που φαίνεται πως δίνουν ένα νέο χρώμα, στην καθημερινότητά σου και στη διάθεσή σου.

Αιγόκερως. ♑

Αιγόκερε μη βιάζεσαι…. όλα γίνονται στην ώρα τους!

Στον μήνα του Απριλίου περισσότερο από πότε, νιώθεις την ανάγκη να βάλεις μία τάξη.

Αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο, γιατί θα υπάρχουν διάφοροι παράγοντες η  καταστάσεις που θα σε αποσπούν, ένα ή τον άλλο τρόπο, ωστόσο ενισχύεται τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, το πρακτικό κομμάτι της ζωής σου, και είναι η ώρα να θέσεις προτεραιότητες και να οργανώσεις το πώς θα κινηθείς.

Από τις 14 του μήνα και μετά και το πέρασμα της Αφροδίτης αλλά και πολύ περισσότερο από τις 19 και του Ηλίου  και του Ερμή το ίδιο ζώδιο, ανακαλύπτεις την αναγκαιότητα του να είσαι ο εαυτός σου. να εκφράζεις τα αιτήματά σου, τα θέλω σου, τις απαιτήσεις σου ειλικρινά και απροκάλυπτα.

Αρκετά ευεργετική η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12 Απριλίου, σε βοηθάει να οργανωθείς, και να θέσει στις νέες εξελικτικές κινήσεις και βήματα σου.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή η οποία διανθίζεται με νέες εξελίξεις, και  είναι πολύ πιθανό  ιδιαίτερα κοντά στη Νέα Σελήνη, ευεργετικές συμμαχίες, βοήθειες η καινούργιες δυνατότητες, να ενισχύσουν τα σχέδιά σου. Αλλά και η πανσέληνος στις 27 είναι πολύ πιθανό να σου φέρει με ξαφνικό τρόπο, εξελίξεις οι οποίες θα φέρνουν πιο κοντά σε κάτι που έχεις οργανώσει η στοχεύσει.

Ωστόσο, λίγο πριν, και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα ,καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις επαφές σου, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου ζητήματα, γιατί πολύ πιθανά τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται, και να υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις παρεξηγήσεις, ή ακόμα και με κάποιο τρόπο να παραπλανηθείς από τον αρχικό σου στόχο.

Αλλά και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου χρειάζεται να οριοθετηθείς, και  να κινηθείς σε πολύ συγκεκριμένο μέτρα και πλαίσια, μία και προς το τέλος του μήνα, είναι πολύ πιθανό είτε  να προκύψουν έκτακτα έξοδα, είτε να χρειαστεί να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα για τα οποία ενδεχομένως να μην είσαι προετοιμασμένος.

Στην προσωπική σου ζωή ,και γενικότερα στον τομέα των σχέσεων σου , στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους, και να προσπαθήσεις να βρεις συμβιβαστικές λύσεις, κυρίως σε ότι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια ή την επαγγελματική ζωή. Άκρως ανανεωτική η περίοδος από τις 14 και μετά, σου δίνει τη δυνατότητα της ανανέωσης, τόσο στη διάθεσή σου που επιδρά και στις σχέσεις σου. είτε μέσα από νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν το διάστημα αυτό. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις συναισθηματικές επενδύσεις του μήνα, μία και πολύ συχνά μπορεί να είναι και η διάθεσή σου να παρασυρθείς και να αφεθείς, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Το πέρασμα του Άρη απέναντί σου από τις 23 του μήνα και μετά ανοίγει έναν κύκλο ο οποίος οξύνει πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις μία και γίνεσαι και εσύ ιδιαίτερα απαιτητικός και αυστηρός με τους γύρω σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις, να διαχειριστείς καλύτερα τα οποία θέματα προκύπτουν το διάστημα αυτό ,γιατί αλλιώς σε κάποιες περιπτώσεις είναι εύκολο τα πράγματα να ξεφύγουν.

Υδροχόος. ♒

Υδροχόε, μην ξεγελιέσαι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη…

Ο μήνας ξεκινά, δείχνοντας  σου ένα καλό πρόσωπο, τέτοιο που σε κάνει να αισιοδοξείς, και να βλέπεις τα πράγματα  από τη φωτεινή τους  πλευρά! Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ευνοούνται πολύ οι επαφές, οι επικοινωνίες, οι συζητήσεις, μία και το κλίμα είναι σχεδόν ιδανικό, και προάγει τα ζητήματα σου με μια μεγαλύτερη ευκολία.

Από τις 14 και πολύ περισσότερο από τις 19 αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη του να οργανωθείς, και να  εστιάσεις  στα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου. Το διάστημα αυτό, καλό είναι να θέσεις προτεραιότητες, μία και το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και σε βάζει σε μία διαδικασία υποχρεώσεων και τρεξίματος.

Σε ότι αφορά τα εργασιακά σου δεδομένα και τις εξελίξεις τους, ενώ έως τις 23 του μηνός τα πράγματα κυλούν ομαλά, από εκεί και μετά και με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος στην καθημερινότητά σου, με περισσότερες υποχρεώσεις, και  ευθύνες, που σε καλεί  να ασχοληθείς πολύ με τα ζητήματα των άλλων αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις τις ανάγκες σου πιο πίσω.

Ιδιαίτερα ευεργετική εποχή, το διάστημα από 12 έως 18 Ιανουαρίου και με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, και όχι μόνο μία και η περίοδος αυτή, σε φέρνει μπροστά σε καινούργιες δυνατότητες που σου ανοίγουν ορίζοντες, ευκαιρίες, αλλαγές, που πραγματικά σου δίνουν ένα νέο κίνητρο και ώθηση τόσο στον ψυχισμό σου όσο και στις υποθέσεις σου.

Στο τέλος του μήνα και στην πανσέληνο του σκορπιού, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα σου, να υπάρξουν ματαιώσεις και αναβολές ακόμα και σε προγραμματισμένες δράσεις η σχέδια  σου, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και ρήξεις αν ζορίσεις τα πράγματα, έξω από ένα συγκεκριμένο όριο και πλαίσιο.

Σε ότι σχετίζεται με την οικονομική σου ζωή, ο μήνας αυτός σου δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη να καταναλώσεις, να κάνεις αγορές τουλάχιστον στο πρώτο μέρος του μήνα. Και επειδή είναι και η διάθεσή σου που συνηγορεί, σε πράγματα που σε ευχαριστούν, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις αγορές κυρίως αυτές που έχουν πιο παρορμητικό χαρακτήρα! Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει στα μέσα του μήνα μία νέα οικονομική δυνατότητα που σου ανοίγει καινούργια πεδία δράσης!

Σε ότι αφορά τις σχέσεις και την προσωπική σου ζωή ,υπάρχει και εδώ ένα κλίμα, που ευνοεί την επικοινωνία, την ανταλλαγή, το μοίρασμα, την επαφή, κυρίως στο πρώτο μέρος του μήνα, που διευκολύνει πολύ τη σχέσεις σου, ακόμα και αυτές τις πιο προσωπικές να ανανεωθούν. Στη Νέα Σελήνη του μήνα πολύ πιθανά να υπάρξει μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, και ένας νέος κύκλος που βελτιώνει την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο στις αρχές του Απριλίου, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις συναισθηματικές επενδύσεις ,μία και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα το συναίσθημά σου είναι πολύ φορτισμένο και οι επιλογές σου όχι απαραίτητα οι καλύτερες για εσένα.. Δώσε μία μεγαλύτερη προσοχή και στο τέλος του μήνα, στην πανσέληνο του σκορπιού, μία και το κλίμα είναι φορτισμένο και οι σχέσεις σου επίσης….

Ιχθύες. ♓

Ιχθύ, μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να υποστηρίξεις…

Κυρίαρχη η  όψη του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα, δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, και έντονης συναισθηματικής φόρτισης, τέτοιας που σε κάνει να αναζητάς λύσεις έξω από εσένα. Αυτό είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει ένα παραπλανητικό πεδίο, μέσα στο οποίο εύκολα θα κάνεις λάθος κινήσεις ή θα πάρεις λάθος αποφάσεις…

Το κλίμα βελτιώνεται από τις 14 μετά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, εξισορροπώντας τη διάθεσή σου την επικοινωνία σου αλλά και των  σχέσεών  σου σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

Αλλά και λίγο παρακάτω από τις 19 και μετά, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν  στο ίδιο ζώδιο, είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις σχέδια ή θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, καλό είναι να είσαι μετρημένος προσεκτικός και κυρίως οριοθετημένος, σε αυτά που λες ή αναλαμβάνεις, και καλό είναι να μην ξεκινάς καινούργια πράγματα, αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα υποστηρίξεις και να τα διεκπεραιώσεις. Ξέρεις πολύ καλά και να ελίσσεσαι, και  να περνάς απαρατήρητος όταν θέλεις, και τώρα είναι μία εποχή που χρειάζεται να κινηθείς  αθόρυβα προετοιμάζοντας την επόμενη κίνησή σου.

Στα ζητήματα της οικονομικής σου ζωής, ο μήνας αυτός σε προτρέπει να καταναλώσεις, να κάνεις αγορές ,και να λειτουργήσεις περισσότερο συναισθηματικά, ορμώμενος από την ανάγκη σου να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Να θυμάσαι, πως κανένα συναισθηματικό κενό δεν μπορεί να αναπληρωθεί, με την κατανάλωση , και καλό είναι να μετράς κάθε σου κίνηση γιατί είναι εύκολο να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού στη φάση αυτή.

Στη Νέα Σελήνη του μήνα ωστόσο, είναι πολύ πιθανή μία νέα δυνατότητα η συμφωνία που μπορεί να έχει και οικονομικό όφελος για εσένα.

Στις αρχές του μήνα, και σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις της ζωής σου, γεγονός είναι ότι υπάρχει αρκετή ασάφεια, κυρίως όμως υπάρχει συναισθηματική σύγχυση τέτοια που δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά, ούτε τα δικά σου συναισθήματα αλλά ούτε και των γύρων σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές, και λάθος κινήσεις ή λάθος εκτιμήσεις!

Αρκετά καλύτερα το διάστημα από τις 14 του μήνα και μετά, επιτρέπει  μία καλύτερη ροή, στην επικοινωνία όσο και στα συναισθήματα και εξυπηρετεί, τη βελτίωση των σχέσεων σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγει έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό κύκλο, που σου δημιουργεί ανάγκες και επιθυμίες, και κινείσαι κάτω από την επιρροή, του να δώσεις ,να πάρεις ,να ανταλλάξεις και να συνδεθείς πιο συναισθηματικά με τους γύρω σου.

Η πανσέληνος του σκορπιού, ξύπνα μνήμες και σχέσεις από το παρελθόν ,οι οποίες έρχονται απρόσμενα και ξαφνικά ανατρέποντας τελείως τον προγραμματισμό και τα σχέδιά σου.

Φέρνει και νέες γνωριμίες, ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, που έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι ικανά να σε ξεσηκώσουν, ωστόσο και εδώ χρειάζεται χρόνο πριν αρχίσεις να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτές…

Ευχές για ένα φωτεινό και δημιουργικό μήνα!

Ολυμπία.