Όλα σε εξέλιξη

Γενικά

Με τον Άρη απέναντί σου, όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και οι «φανατικές» συμπράξεις μπορεί να «γυρίσουν» σε σφοδρές αντιπαλότητες από την μια στιγμή στην άλλη, με τάσεις αυτοδικίας, μάλιστα. Προσπάθησε, λοιπόν, να επικεντρωθείς σε συμμαχίες και συνεργασίες, με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα, αφού όταν «παραγνωριστείτε», θα αρχίσουν τα… όργανα!

Το πιο «καυτό» διάστημα είναι ο Μάιος και αργότερα οι ημέρες κοντά στις 19/6, με την σύναψη μιας νέας συνεργασίας να είναι το ίδιο πιθανή με την διάλυση μιας τρέχουσας. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει κι ένα επιτακτικό οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση πάντως, το σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείς!

Παράλληλα, η Πανσέληνος στις 17/6 μπορεί να αναδείξει θέματα υγείας ή διατροφής, με το ζητούμενο να είναι το κόψιμο συνηθειών που σε βλάπτουν και η ένταξή σου σε κάποιο πρόγραμμα ευεξίας. Σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και οι δίαιτες, ώστε να βγεις με… κορμάρα στις παραλίες! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6)σηματοδοτεί μια επιτυχία ή διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Οικονομικά

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) όλο και κάτι καλό θα προκύψει, αξίζει μάλιστα να δοκιμάσεις την τύχη σου όπου νομίζεις. Όσο για τα εργασιακά σου, βρίσκονται… κυριολεκτικά σε καλό φεγγάρι, εννοώντας την Νέα Σελήνη στις 3/6, η οποία ανοίγει έναν νέο κύκλο και σου επιτρέπει να ελπίζεις στα καλύτερα, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να διαφημιστείς με οιονδήποτε τρόπο. Στην συνέχεια βέβαια, η Πανσέληνος στις 17/6 εγείρει «ενστάσεις» σε σχέση με άτομα που βρίσκονται στην δούλεψή σου, αφού είτε δεν κάνουν καλά την δουλειά τους είτε απουσιάζουν, φορτώνοντάς σε με επιπρόσθετες ευθύνες. Επιπλέον, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει του… παρασκηνίου στον εργασιακό σου χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να απηυδήσεις από την επιπολαιότητα κάποιων απέναντι σε ανειλημμένα καθήκοντα.

Ερωτικά

Είσαι το… τιμώμενο πρόσωπο του μήνα, αφού τόσο ο Άρης στον Καρκίνο,όσο και η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) δουλεύουν για λογαριασμό σου, φέρνοντας νέους έρωτες ή έστω… παλιούς και ξαναζεσταμένους! Πρόβλημα, βέβαια, θα έχεις αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού θα δοκιμαστεί σκληρά ή αν δεν μπορέσεις τελικά να… αντέξεις τους συναισθηματικούς κλυδωνισμούς που εμπεριέχονται αναπόφευκτα σε κάθε ερωτικό κτυποκάρδι. Οι περισσότερες εντάσεις από την καλή κι από την ανάποδη, αναμένονται τον Ιούνιο και γύρω στις 19/6.