ΤΑ ΑΣΤΡΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Στον μήνα αυτόν περισσότερο από πότε, έχουμε ανάγκη να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε ,να αφεθούμε σε κάτι μαγικό, σε κάτι που θα μας παρασύρει, σε κάτι που θα μας αλλάξει την κοσμοθεωρία μας ,στην πραγματικότητα μας, την ύπαρξή μας ολόκληρη!

Δίας Ποσειδώνας πρωτοστατούν στις εξελίξεις του Απριλίου, ανοίγοντας την πύλη του  αγνώστου εκεί που συντελούνται τα θαύματα…

 Εκεί που κάθε όνειρο μπορεί να αποκτήσει υπόσταση.

Γιατί σκέψου λίγο:  Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από ένα όνειρο που έχει έρθει η ώρα του να εκδηλωθεί!

Στην πρώτη εκδοχή τους αυτοί οι δύο πλανήτες, αγγίζουν την πολύ βαθιά σου επιθυμία, αυτή που φωλιάζει στα βάθη της ύπαρξής σου, και που θα την ακολουθήσεις άκριτα ως την άκρη του κόσμου….

Σε προσκαλούν σε έναν συμπαντικό χορό δημιουργίας, στην ονειρική  ατραπό τους για να ορίσουν νέους φωτεινούς κύκλους, για την ζωή σου.

Χρειάζεται ωστόσο να εναρμονιστείς πλήρως με τους κανόνες που ορίζουν.

Μία και το παιχνίδι είναι δικό τους και αυτοί ορίζουν τους κανόνες τους  του παιχνιδιού…

Οι δύο αυτοί οι πλανήτες σαλπίζουν  το ”μαγικό κάλεσμα τους” για κάθε έναν που μπορεί να νιώσει βαθιά στην ψυχή του το θαύμα της απεριόριστης αγάπης.

Αυτής που δεν γνωρίζει όρια πλαίσια, χρόνο, υψώνεται πάνω από τα γήινα και τα τετριμμένα, και αγκαλίζει όποιον είναι έτοιμος να την ακολουθήσει.

Μα για όποιον δεν βλέπει με τα μάτια της καρδιάς, η πλάνη το ψέμα και η απογοήτευση, είναι μέρος της τιμωρίας των Θεών, που απαιτούν από εσένα την πλήρη και ολοκληρωτική αποδοχή σου.

Στον κοσμικό χορό των δύο πλανητών όλα είναι ασαφή και ακαθόριστα, πλέουν μέσα στη μεγάλη αρμονική  αγκαλιά του σύμπαντος.

Και έγκειται στην δική σου οπτική, να διακρίνεις αυτό που έχει έρθει για εσένα….Μια και όλα κινούνται ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, και είναι πραγματικό δύσκολο να κατανοήσεις τι είναι αυτό που σου αναλογεί.

Στην Νέα Σελήνη του μήνα που κάνει ποδαρικό στην 1η του Απρίλη, θα πολεμήσεις πολύ ανάμεσα στο ”Πρέπει” και το ”Θέλω” , μια και από την μια θα πρέπει να υπηρετήσεις την μέχρι τώρα ζωή σου και τις ανάγκες της, και από την άλλη η ψυχή σου θα πετά, πάνω από την χώρα της επιθυμίας, εκεί που ζουν τα όνειρα σου…

Γεγονός είναι πως η πραγματικότητα σε έχει κουράσει, σε έχει τρομάξει, και αναζητάς αυτό που θα σου δώσει και πάλι τα φτερά για να πετάξεις ψηλά….

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός, φέρνει ακόμα πιο εμφατικά στην επιφάνεια όλα εκείνα τα ”πρέπει ” που υπηρετείς μηχανικά, χωρίς να σου δίνουν ίχνος χαράς….

Μα να θυμάσαι….η κάθε μετάβαση, θέλει καλή προετοιμασία, αλλιώς σε ξαναγυρνά πίσω στην αφετηρία σου.

Σαν εκείνο το παλιό παιχνίδι της Μονόπολης που παίζαμε παιδιά. Σε κάθε λάθος κάρτα που τραβάς από τον ”κοσμικό ιστό” έρχεσαι αντιμέτωπος και με ένα καινούργιο μάθημα που πρέπει να ολοκληρώσεις.

Κι αυτό δεν γίνεται με τον ”μηχανικό τρόπο ” που έχεις μάθει μέχρι τώρα να λειτουργείς.

Θέλει συνείδηση, γνώση πίστη και αγάπη, τα κύρια συστατικά μιας  αρμονικής και εμπνευσμένης ζωής.

Στην Νέα Σελήνη του Απριλίου, πολλές είναι οι σχέσεις που θα διαφοροποιηθούν μέσα από ένα κλίμα έντασης, συγκρούσεων και απομόνωσης.

Κάποιες άλλες θα ξεκινήσουν έναν καινούργιο δρόμο προς την ένωση και την εξέλιξη.

Το δικό της στίγμα στις εξελίξεις θα δώσει και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 5 Απριλίου.

Η μεγάλη κυρία του ζωδιακού, έρχεται να ενισχύσει με την παρουσία της έως τις 2 Μαΐου,  στέλνοντας την ευεργετική της δράση προς κάθε κατεύθυνση και κάθε άνθρωπο που είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της.

Στην Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, ο έρωτας πληγώνει και πληγώνεται.

Μην αναρωτιέσαι:  Ο έρωτας πληγώνεται όταν προσπαθείς να τον ελέγξεις. Όταν προσπαθείς να τον αλλάξεις η να αλλάξεις τον άλλον.

Στις 11 του μήνα έχουμε και την μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, έως τις 29 του μήνα ,ενώ στις 15 Απριλίου και ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, έως τις 25 Μαΐου 2022.

Όταν δεν επιτρέπεις την απρόσκοπτη ροή του αλλά προσπαθείς να τον βάλεις σε κανάλια που εσύ θέλεις.

Όταν δεν επιτρέπεις στον άλλον να είναι ο εαυτός του και απαιτείς να γίνει αυτό που εσύ θέλεις.

Όταν τον δηλητηριάζεις με συναισθήματα όπως ζήλια, επίκριση, θυμό πίεση, αρνητικότητα.

Ναι τότε ο έρωτας χάνει την αίγλη και την ομορφιά του και κυλιέται στα σκοτάδια των ψυχών που ψάχνουν ένα ιδανικό που δεν είναι σε θέση να αντέξουν η να εξυψώσουν.

Κι εκεί απομακρύνονται γεμάτες πόνο γι αυτό που τους πλήγωσε, όμως τις περισσότερες φορές είναι εκείνοι που δεν το άντεξαν η δεν το αξιοποίησαν σωστά.

Στις 20 Απριλίου έχουμε την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 του μηνός, με τον Ποσειδώνα να κάνει τα….”μαγικά του” σου δίνει την ευκαιρία, έστω και προσωρινά να νιώσεις πως είναι το να ταξιδεύεις έξω από την πραγματικότητα.

Στον Απρίλιο ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στην 10η μοίρα του Ταύρου.

Εδώ, θα συναντήσουμε την Αφροδίτη σε μια σφιχτή αγκαλιά με τον Δία.

Και είναι ο κύκλος αυτός που ανοίγει νέους  ουράνιους ατραπούς για να διανύσουμε…

Μια και αυτοί οι δύο ευμενείς πλανήτες βρίσκονται και σε αμοιβαία υποδοχή.

Θα ανοίξουν την πόρτα σε εκείνες τις ευκαιρίες που συχνά φαίνονται σαν ”μεταφυσικές” μια και έχουν κάτι απόκοσμο, και θα ενώσουν εκείνα τα  αόρατα νήματα που φέρνουν κοντά τα πρόσωπα εκείνα πού ήρθε η ώρα τους να ανταμώσουν.

Ναι, είναι η ώρα σου, η ώρα του κόσμου, η ώρα της ανθρωπότητας να ζήσει εκείνες τις αλλόκοσμες εμπειρίες που μόνο το σύμπαν ξέρει να οργανώνει.

Και ο έρωτας είναι μια απο αυτές.

Ίσως η πιο μεγάλη, κι ας συμβαίνει μόνο ανάμεσα σε δύο άτομα.

Μια και όπως λέει και ο Λουντέμης:

”Δύο μπορούν να φτιάξουν τον κόσμο ολόκληρο, αφού κι ο κόσμος απο δύο έγινε!”

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Και ο μήνας του Απριλίου σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του θα λειτουργήσει μέσω του υποσυνειδήτου σου. Τόσο η Αφροδίτη στις 5  του μηνός  όσο και ο Άρης στις 15, συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο μπορεί να έχει την ματαιώσεις και  αναβολές σε κάποια   θέματα  σου, ή δημιουργώντας  πολλές υποχρεώσεις  πρακτικού χαρακτήρα.

Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό, να βγουν κρυμμένα μυστικά και απωθημένα στην επιφάνεια. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και πιο ευάλωτος, καθώς επίσης μπαίνεις και στη διαδικασία να κάνεις και έναν απολογισμό κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δοκιμάζεται, κ αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μία μυστική σχέση στη ζωή τους, στον μήνα αυτόν είναι πιθανό να βιώσεις πολύ πιο έντονα πάθη, αλλά και μεγάλα διλλήματα ως προς το πως θα προχωρήσεις παρακάτω.

Και βέβαια με Δία Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις όλα όσα έπραξες εσύ, ή  αποκόμισες σαν εμπειρίες από τη ζωή σου, ωστόσο δεν είναι μία εύκολη διαδικασία.

ΠΡΏΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Μπορεί εμφανώς να μην υπάρχουν πλανητικές επιρροές στο δικό σου δεκαήμερο για το μήνα του Απριλίου, αλλά θέλω να σου πω, πως  οι ουρανοί για εσένα  έχουν ένα κρυφό άσο στο μανίκι τους . Όμως αυτή τη δυνατότητα που σου δίνεται τώρα, χρειάζεται να την χειριστείς με σύνεση και με εξυπνάδα.

Θα παρατηρήσεις  πως υπάρχει ένα περίεργο αίσθημα αισιοδοξίας, ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ωστόσο, χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά αυτό πειθαρχημένος και να κάνεις ένα βήμα τη φορά.

Η εποχή αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σου μία σχέση η οποία όμως  φαίνεται να μην έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία εσύ θα ήθελες. Αν  ανήκεις στους Κριούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, στον μήνα αυτόν  επαναφέρεις στη μνήμη σου και στο συναίσθημα σου, όλα τα προβλήματα που πιθανά σε έχουν ταλαιπωρήσει, ή τα θέματα για τα οποία δεν είσαι ικανοποιημένος.

Ίσως ακόμα να θελήσεις να αναζητήσεις ότι σου λείπει σε ένα τρίτο πρόσωπο.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αυτό που  καλό θα ήταν να επεξεργαστείς στον μήνα αυτόν, πέρα απο το τι λαμβάνεις από τους άλλους, η από τον σύντροφό σου,  είναι το κατά πόσο καταλαβαίνεις και εσύ τους άλλους, τους ακούς και κατανοείς τις ανάγκες τους, η τις επιθυμίες τους, γιατί πάντα ισορροπίες βρίσκονται ανάμεσα σε δύο πρόσωπα

Βρίσκεσαι σαφώς σε μία πλεονεκτικότερη θέση, μία και η νέα σελήνη που ξεκινάει στις αρχές του μηνός, σηματοδοτεί μία δυναμική εποχή, μέσα από την οποία- πέρα από όλα τα άλλα που σου δίνει-  αναζωπυρώνει και τον τομέα των σχέσεων  σου, των παλαιότερων αλλά και των νεότερων. Βεβαίως και για εσένα, ισχύει το γεγονός, πως η εποχή αυτή δεν έχει έναν σαφή και ξεκάθαρο χαρακτήρα, και πολλά πράγματα κινούνται σε ένα πιο παρασκηνιακό κλίμα.

 Εάν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, τον μήνα αυτόν, είναι πολύ πιθανό να αναρωτηθείς για το αν τελικά λαμβάνεις αυτό που έχεις ανάγκη. Οι επιθυμίες σου γίνονται πολύ πιο σφοδρές, και είναι πολύ πιθανό να γίνεις περισσότερο απαιτητικός ή να νιώσεις ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Και είναι πολύ πιθανό επίσης να αναζητήσεις νέους τρόπους απόλαυσης  η τροφοδοσίας της ψυχής σου, μία και το κλίμα προσφέρεται για νέες γνωριμίες, αλλά να θυμάσαι πως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και φυσικά και λάθος κινήσεις. Για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τα πρόσωπα ή το πρόσωπο με το οποίο τώρα νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς, ίσως  να μην έχει την  δυνατότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που αναζητάς, ίσως γιατί έχει και εκείνο άλλες δεσμεύσεις.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Είναι σημαντικό να κρατήσεις στο μυαλό σου πως τον μήνα στο χρειάζεται να βρεις περισσότερους λόγους που σε συνδέουν με τους γύρω σου παρά αυτούς που σε χωρίζουν. Τόσο η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις αρχές του μήνα, όσο και η πανσέληνος, δημιουργούν ισχυρούς κλυδωνισμούς, σε ότι έχει να κάνει τόσο με τις φιλικές σχέσεις σου,που φαίνεται πως το διάστημα αυτό με ή χωρίς αφορμή μπορεί να κλονιστούν, όσο και περισσότερο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Η πανσέληνος του μήνα, δημιουργεί ισχυρές αναταράξεις,  κυρίως  σε εσένα που έχεις μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου, και που μέσα από τα γεγονότα της περιόδου μπορεί να νιώσεις την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον /την σύντροφό σου.

Να θυμάσαι πως ο μήνας αυτός, απλώνει ένα Πέπλο ομίχλης πάνω από το συναίσθημά σου, πάνω από τις προσωπικές σου σχέσεις, έτσι που δεν είναι εύκολο να δεις καθαρά τόσο τι θέλεις εσύ και τις ανάγκες σου, όσο και να πάρεις θέση και αποφάσεις κυρίως σε ότι αφορά τις μόνιμές σχέσεις της ζωής σου. Μπορεί να υπάρξουν πειρασμοί, που θα σε αποπροσανατολίσουν ,αλλά  οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου χρειάζεται να είναι πολύ μετρημένες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΆ.

 Ένας ιδιαίτερος κύκλος με πολλά γεγονότα, κυρίως όμως με γεγονότα που αρχίζουν και στρέφουν  τον τροχό των εξελίξεων που μπορεί να μην είναι εύκολα έχουν όμως πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολύ συχνά θα νιώσεις να παρασύρεσαι από το συναίσθημα σου, και από την ανάγκη σου ,για συνύπαρξη, αγάπη και τρυφερότητα, και αυτός θα είναι ένας λόγος που θα προσφέρεις απλόχερα προς τους άλλους αντίστοιχες κινήσεις και συναισθήματα. Και είναι η είσοδος τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που εντείνουν μία ιδιαίτερα  φορτισμένη και συναισθηματική εποχή, που ιδιαίτερα από τα μέσα  του μήνα και μετά, θα δεις πολλά από αυτά που επιθυμούσες να υλοποιούνται.

Το σημαντικό γεγονός ωστόσο που ανακινεί τις καταστάσεις είναι η έκλειψη στο ζώδιο σου, που είναι η αφετηρία ενός νέου κύκλου στις υποθέσεις σου, με κυρίαρχη αυτή της ερωτικής σου ζωής, που ανανεώνεται σημαντικά και σου προσφέρει πολλούς λόγους για να χαμογελάσεις.

Αλλά και η σύνοδος του Δία Ποσειδώνα εκδηλώνει τόσο από εσένα προς τους άλλους, αλλά και το αντίθετο, εκείνη την τρυφεράδα που πάντα κρύβεις μέσα σου, και που όταν τη μοιράζεσαι ,αλλάζει και ο κόσμος σου και ο κόσμος των γύρων σου.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η πρώτη στάση σου για αυτόν τον μήνα, είναι η είσοδος του κυβερνήτη σου Αφροδίτη στο ζώδιο των ιχθύων στις 5 Απριλίου, που η σηματοδοτεί την εσώτερη ανάγκη σου να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου σε κάθε επίπεδο.

Και εδώ θα διαπιστώσεις ,πως όσο εσύ αλλάζεις, αλλάζει και ο κόσμος γύρω σου, γίνεται πιο φιλικός, πιο χαμογελαστός και πιο δεκτικός σε ότι και αν ανταλλάσσεις μαζί του.

Είναι μία εποχή, που η προσωπική σου ζωή αποκτά άλλο νόημα, και άλλα χρώματα, πιο φωτεινά, πιο αισιόδοξα, και είναι αυτά που δημιουργούν και ένα ανανεωμένο κλίμα και στην προσωπική σου σχέση και ζωή. Στις 15 του μηνός και ο Αρης περνά στους Ιχθύες, δίνοντας μία ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στις εξελίξεις της περιόδου, αλλά φέρνοντας και καινούργια πρόσωπα στο προσκήνιο, που φαίνεται να εγείρουν το ενδιαφέρον σου.

Στις 20 του μηνός ο ήλιος περνάει στη δική σου ζωδιακή περιοχή, σηματοδοτώντας ένα νέο κύκλο στις υποθέσεις σου, αλλά και κυρίως τη διάθεσή σου, που φαίνεται να ανανεώνεται σημαντικά.

Στις 11 του μηνός, περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σου, ανανεώνοντας την επικοινωνία σου, και φέρνοντας κοντά σου πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά να ανταλλάξεις.

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους  29,30 Απριλίου, και 1 Μαΐου, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την ερωτική σου  ζωή, Και φυσικά έναν έρωτα, που μπορεί να σου  χαμογελάσει φωτίζοντας τον κόσμο σου!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο μήνας αυτός ανοίγει ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας, τόσο λεκτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, και αρχικά ενισχύει τις φιλικές σχέσεις αλλά και την κοινωνική σου ζωή, που γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα μια και σε βγάζει πιο συχνά έξω από το σπίτι και σου δίνει λόγους ανανέωσης και εκτόνωσης.

Αφροδίτη και Άρης, δημιουργούν ένα ζεστό κλίμα που ανανεώνει και την ερωτική σου ζωή, είτε αναζωπυρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε φέρνοντας στο προσκήνιο και νέα  πρόσωπα που  εισβάλλουν στην ζωή σου.

Και ιδιαίτερα κοντά στην πανσέληνο του μήνα, είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικές απρόβλεπτες και συναρπαστικές γνωριμίες, όσο και μέσα από κάποια πρόσωπα του παρελθόντος, που ξυπνούν κάποια κρυμμένα συναισθήματα.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στο δικό σου δεκαήμερο  υπάρχει μία μεγαλύτερη κινητικότητα ξεκινώντας από τις αρχές του μήνα που βρίσκεται και κάτω απο την σύνοδο Αρη Κρόνου στον Υδροχόο.

Σκέψου λίγο: Μήπως πολλές φορές γίνεσαι αδιάλλακτος και σκληρός με τους γύρω σου;

Μήπως δεν ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι, αλλά  και ο σύντροφός σου ;

Πόσο χώρο και χρόνο δίνεις στους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχεις;

Στα λέω, γιατί αυτά είναι ερωτήματα τα οποία θα κληθείς να τα απαντήσεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ταλανίζεται κάτω από την δύσκολη όψη αυτή, όμως να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι αξεπέραστο και πολλές φορές μία απλή μετακίνηση της οπτικής σου μπορεί να κάνει θαύματα!

Η σύνοδος του Δία με τον  Ποσειδώνα στο δικό σου δεκαήμερο, έρχεται να σε μαλακώσει ,να σε γλυκάνει ,αλλά και να δημιουργήσει ένα άκρως συναισθηματικό και ερωτικό κλίμα, και μέσα σου, και γύρω σου, τέτοιο που είναι ικανό να ανανεώσει πλήρως και τον ψυχισμό σου, αλλά και τις σχέσεις σου, από τη μία ισορροπώντας το προηγούμενο δύσκολο διάστημα, από την άλλη δημιουργώντας και ένα νέο πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να κινηθείς.

Αλλά και η Αφροδίτη και ο Άρης, περνώντας στο ζώδιο των ιχθύων δημιουργούν εξαιρετικές  συνθήκες που ενισχύουν  την κοινωνική σου ζωή, τη διάθεσή σου, τις παρέες σου, τις φιλίες σου και γενικότερα τις σχέσεις σου.

Προς το τέλος του μήνα, και κοντά στην ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, μία φιλία είναι πολύ πιθανό να μετασχηματιστεί σε μία άκρως ενδιαφέρουσα και ανανεωτική ερωτική ιστορία. Αλλά και κάθε νέα γνωριμία που προκύπτει τώρα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετική και τυχερή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ

Μπορεί το κλίμα του Απριλίου να προσφέρει μία τάση για ανανέωση, και να δίνει μία επιπλέον ώθηση σε ότι αφορά νέα ξεκινήματα, από την άλλη όμως η σύνοδος του Δία Ποσειδώνα, εφιστά την προσοχή και σου θυμίζει πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Αξιοποίησε το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, και πριν ο  Ερμής και ο Ήλιος περάσουν  στο ζώδιο του Ταύρου, για να ενισχύσεις κάθε δημιουργικό σχέδιο σου κυρίως όμως να ενισχύσεις την κοινωνική και την προσωπική σου ζωή που φαίνεται να διέπεται από αρμονικές συγκυρίες και προϋποθέσεις. Βεβαίως το πέρασμα του Ερμή στις 11 Απριλίου αλλά και του Ηλίου στις 20, σε υποβάλλει σε μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα η πρόσωπα χρήζουν περεταίρω διερεύνησης, και επεξεργασίας.

Και Είναι μία περίοδος που σε καλεί να επεξεργαστείς μέσα σου κάποια πράγματα που μπορεί να δημιουργούν ανισορροπία στην καθημερινότητά σου ή στην ψυχή σου.

Μην προσπαθήσεις στην παρούσα φάση να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, δεν είναι η εποχή, και κυρίως αν υπάρχουν σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο, το διάστημα αυτό, γίνονται πολύ πιο έντονες και φορτισμένες συναισθηματικά, και σου προκαλούν διαφόρων ειδών πιέσεις.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Η πρώτη αχτίδα φωτός έρχεται από την Αφροδίτη, η οποία πέρνα στο ζώδιο των ιχθύων στις 5 Απριλίου, και φωτίζει ένα καινούργιο κύκλο σε ότι αφορά την κοινωνική σου ζωή, και τις συνδέσεις οι οποίες γίνονται μέσα από αυτήν.

Είναι μία στιγμή που μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν κλονιστεί στο προηγούμενο διάστημα, ή να διαμορφώσεις ένα νέο πλαίσιο στις ήδη υπάρχουσες πιο βελτιωμένο, αλλά και να κάνεις καινούργιες.

Ωστόσο η παρουσία του Άρη από τις 15 Απριλίου  και μετά στην ίδια ζωδιακή περιοχή των ιχθύων, σε προτρέπει να κατεβάσεις τους τόνους σου και να δώσεις χώρο και χρόνο και στους γύρω σου, κυρίως  ακούγοντας και κατανοώντας και τις δικές τους θέσεις και απόψεις.

Από τις 29 Απριλίου και μετά ο Ερμής δικός σου κυβερνήτης, περνάει στο ζώδιό σου, σηματοδοτώντας μία άκρως ανανεωτική εποχή, σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων σου, κυρίως όμως γιατί έχεις επεξεργαστεί και ενδεχομένως ξεκαθαρίσει τι θέλεις και τι δεν θέλεις, και κινείσαι σε μία πιο δυναμική κατεύθυνση διεκδικήσεων και θέσεων.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η νέα σελήνη που ανοίγει το μήνα του Απριλίου, φέρνει μία θετική νότα στη διάθεσή σου στην καθημερινότητά σου, στις φιλίες σου, και γενικότερα στον τομέα των σχέσεων σου, έτσι που σε βοηθάει να δεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα τη ζωή σου, τις  σχέσεις  σου αλλά και τα σχέδια που μπορεί να έχεις ως προς αυτές.

Αν το προηγούμενο διάστημα μπήκε στη ζωή σου μία σχέση, η οποία κινήθηκε σε ένα ασαφές τοπίο ,τώρα πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει τη θέση της στη ζωή σου. Αλλά και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το φιλικό κύκλο ‘η  μέσα από συλλογικούς χώρους, ή  μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, δημιουργούν ένα ευοίωνο κλίμα σε ότι αφορά τις σχέσεις της προσωπικής σου ζωής.

Βεβαίως Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο των ιχθύων ,εγείρουν έντονες συναισθηματικές ανάγκες και διαθέσεις ,έτσι που συχνά-πυκνά νιώθεις ένα μικρότερο η και μεγαλύτερο  κενό η έλλειψη στις συναισθηματικές ανάγκες σου, Κυρίως αν ανήκεις στους διδύμους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους.

Να θυμάσαι όμως πως την περίοδο αυτή, μπορεί να υπάρχει ασάφεια στη λεκτική επικοινωνία, η γλώσσα όμως της καρδιάς, έχει πάντα το δικό της τρόπο να μιλάει και να λέει τις αλήθειες της ,οπότε μπορείς να στηριχτείς σε αυτήν ,για να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, διορθώνοντας ή εξισορροπώντας καθετί που μπορεί να δυσκόλεψε ή να σας  αποξένωσε στο μεταξύ σας.

Προς το τέλος του μήνα κοντά στις 24, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονη δυσαρέσκεια απογοήτευση, και τάσεις απομόνωσης, όμως να θυμάσαι πως  είναι περισσότερο  τα δικά σου σενάρια τα οποία δίνουν στα γεγονότα,  μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι έχουν πραγματικά. Οπότε μην αφήσεις τίποτα να σε επηρεάσει και κράτησε τις ισορροπίες σου και κυρίως τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, που τώρα είναι εύκολο να κλονιστούν.

Θυμήσου ότι η περίοδος από τις 11 και πολύ περισσότερο από τις  20 και μετά έχει ιδιαίτερα εσωστρεφή χαρακτήρα, οπότε απέφυγε να πάρει θέση ή αποφάσεις κυρίως σε προσωπικά σου ζητήματα, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Κυρίαρχο στον μήνα αυτόν η συναισθηματική σου ζωή, οι επιθυμίες σου γίνονται πολύ πιο έντονες και οι ανάγκες σου, μία και βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της συνόδου του Δία και του Ποσειδώνα, μία όψη που δημιουργεί ένα κλίμα ομίχλης τέτοιο, που δεν σου επιτρέπει να ξεκαθαρίσεις και μέσα σου, αλλά και γύρω σου, τι μπορεί να περιμένεις από τους άλλους, τι μπορεί να θέλεις εσύ, αλλά και τι είναι εκείνο στο οποίο μπορείς να στηριχτείς ή να επενδύσεις συναισθηματικά.

Και επειδή είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος επιλογές, λάθος κινήσεις και λάθος εκτιμήσεις, απέφυγε να οριστικοποιήσεις  καταστάσεις, σχέσεις,  κυρίως όμως απέφυγε να έχεις μεγάλες προσδοκίες από αυτές.

Η σύνοδος του ‘Άρη με τον Κρόνο στις αρχές  του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σου, κυρίως με τα κοντινά σου πρόσωπα η με τον σύντροφο σου. Απέφυγε να παίρνεις απόλυτες και άκαμπτες θέσεις και άκουσε τι έχει να σου πει.

Τον μήνα αυτόν, μπορεί  να υπάρξουν καινούργια πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο και κάτω από τη συναισθηματική σου φόρτιση και ανάγκη, να ενδώσεις πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε.

Αφροδίτη και Άρης συνηγορούν στη δημιουργία αυτού του ισχυρά συναισθηματικού κλίματος, τέτοιο που μπορεί να σε κάνει να ζήσεις έναν ιδανικό έρωτα, ή να νομίζεις πώς είναι έτσι….

Η πανσέληνος του μήνα, ξεκαθαρίζει μία σχέση για την οποία μπορεί να είχες τις αμφιβολίες σου, ενώ στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ή να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς θέτοντας μία νέα έναρξη στο μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Τόσο ο προηγούμενος , αλλά πολύ περισσότερο και αυτός ο μήνας σε βάζει σε ένα δίλημμα η  μία πρόκληση:  που από τη μία σου δημιουργεί την ανάγκη για δυναμικές κινήσεις και πρωτοβουλίες, όμως από την άλλη μεριά εκείνο το οποίο έχει μεγαλύτερη επιρροή επάνω σου είναι η ανάγκη ενός νέου μοντέλου για την ζωή σου…Μια νέα ιδέα, ένα όραμα , ενας νέος στόχος που σου δίνει πνοή και αισιοδοξία, φαίνεται να καταλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο χώρο στο μυαλό και την καρδιά σου.

Και τώρα κάτω από την επιρροή της συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά στο τραπέζι, και δεν έχεις παρά να επιλέξεις ή να παρακολουθήσεις, πού ακριβώς σε πηγαίνει η ροή για να την ακολουθήσεις.

Είσαι σε μία φάση εξερεύνησης, αναζήτησης ,επέκτασης ,και αυτό μπορεί να αφορά τόσο ένα σχέδιο σου, όσο και ένα πρόσωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου και τη φωτίζει ολοκληρωτικά….. Αλλά και η έκλειψη στο τέλος του μήνα σου κάνει την εισαγωγή σε ένα ερωτικό κύκλο πολλά υποσχόμενο….

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Το πρώτο φως, έρχεται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των ιχθύων στις 5 του μηνός. Είναι η στιγμή που νιώθεις έντονα την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου την πεζή καθημερινότητα, και να στραφείς περισσότερο στην ανάγκη που έχει η ψυχή σου και η καρδιά σου.

 Και είναι αυτή σου η αναζήτηση, που μπορεί να σε φέρει μπροστά σε πρόσωπα και καταστάσεις με τα οποία φαίνεται πως έχεις πολλά να μοιραστείς, γιατί και λίγο παρακάτω και με την είσοδο και του Άρη στις 15 του μηνός στο ζώδιο των ιχθύων ,είναι εκεί που αντιλαμβάνεσαι ότι η ροή σε πηγαίνει κάπου πολύ καλά, και  κινείσαι πιο δυναμικά και πιο άμεσα, σε σχέση τόσο με την ερωτική σου ζωή, που διανθίζεται από νέους κύκλους προσώπων αλλά και με την ανανέωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων σου.

Με την είσοδο του Ερμή στις 11 και του ηλίου στις 20 του μήνα  στο ζώδιο του Ταύρου, η κοινωνική σου ζωή προσφέρει ένα πρόσφορο έδαφος ανταλλαγών  και επαφών, τόσο σε φιλικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, και είναι πολύ πιθανό μία σχέση από το φιλικό κύκλο να περάσει σε μία πιο προσωπική φάση.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Η νέα σελήνη στις αρχές του μήνα, είναι το έναυσμα εκείνο, που σε βγάζει έξω από το καβούκι σου, και σου δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις νέες συνδέσεις, νέα πρόσωπα ,αλλά και νέες εμπειρίες που θα διανθίσουν την κοινωνική αλλά και την προσωπική σου ζωή.

Λίγο παρακάτω με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 5 αλλά  και του Άρη στις 15 τουη μηνός το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σε πιο συναισθηματικά μονοπάτια. Και είναι εδώ που κάθε επαφή ,κάθε ανταλλαγή, έχει ένα παιχνίδισμα που σε ανανεώνει και το φλερτ γίνεται καθημερινή σου ανάγκη.

Και μπορεί ο μήνας του Απριλίου, να μην σου δώσει κάτι το οποίο φαινομενικά να έχει έναν οριστικό χαρακτήρα, ή να διαμορφώνει το πλαίσιο μιας σχέσης, μπορεί να σου δώσει όμως μία άκρως ανανεωτική ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη διάθεση, τέτοια που έλκει τους ανθρώπους κοντά σου, και δημιουργεί μία κοσμική αλυσίδα, μέσα από την οποία δεν ξέρεις ποτέ που μπορείς να οδηγηθείς…. Για εσένα που έχεις γεννηθεί πρώτη 2 και 3 Ιουλίου στο τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό ένας νέος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του μήνα που θα διανύσουμε, είναι η ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματική διάθεση σου, τέτοια που σε οδηγεί στην αναζήτηση καινούριων εμπειριών και προσώπων, προκειμένου να την εκτονώσεις.

Υπάρχουν πολλά γεγονότα που μπορεί να διαμορφώσουν το κλίμα της περιόδου αυτής, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις ερωτικές συνδέσεις οι οποίες μπορεί να είναι περισσότερες από μία!

Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις πως γίνεσαι ένας πόλος έλξης, και είναι και η διάθεση σου που συνηγορεί σε αυτό.

Ωστόσο, αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, και ιδιαίτερα κοντά στην περίοδο της πανσελήνου, χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους,  να ακούσεις προσεκτικά και κυρίως να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου ,γιατί σίγουρα έχει κάτι να μοιραστεί μαζί σου, και αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για την εξισορρόπηση του μεταξύ σας.

Ο μήνα κάνει θεαματικό φινάλε, με έναν  τυχερό, λαμπερό έρωτα που  εμφανίζεται στο προσκήνιο ανοίγοντας μία νέα διαδρομή στην ερωτική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ

Γεγονός είναι ότι σταδιακά η ζυγαριά αρχίζει να γέρνει υπέρ σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεκαθαρίζει τελείως το τοπίο ,κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, που φαίνεται να περνά από αρκετές διακυμάνσεις και στη φάση αυτή. Ωστόσο θα έχεις  σημαντικές πήγες ανατροφοδότησης, και του συναισθήματος σου και των σχέσεων σου, αλλά χρειάζεται να διαβλέπεις που πρέπει να πας μπροστά και που πρέπει να κάνεις πίσω.

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση, που σε πολλές περιπτώσεις σε βάζει στη διαδικασία να λειτουργείς μέσα από μία υπερβολή, και να αναζητάς εμπειρίες τέτοιες, που θα καλύψουν από τη μία το συναισθηματικό σου κομμάτι, από την άλλη δεν είναι σίγουρο πώς είναι οι κατάλληλες για σένα. Για τους  εσένα που ανήκεις στους Λέοντες  που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, η έκλειψη του μήνα, σε βάζει στη διαδικασία ήταν να κάνεις μία νέα έναρξη με το σύντροφό σου, εξισορροπώντας εκείνα τα σημεία που σας απομάκρυναν μέχρι τώρα, είτε αναζητάς νέες διόδους εκτόνωσης των αναγκών και του συναισθήματος σου.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Η πρώτη στάση του μήνα είναι με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των ιχθύων, που δημιουργεί πολύ πιο ισχυρές ερωτικές επιθυμίες και απαιτήσεις, που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια σου.

Θα παρατηρήσεις πως το διάστημα αυτό γίνεσαι πιο απαιτητικός πιο κτητικός με τον ερωτικό σου σύντροφο, και αυτός μπορεί να είναι και ένας λόγος που δημιουργεί έντονες αντιπαραθέσεις το μεταξύ σας και πολύ περισσότερο και με την έλευση του Άρη στις 15 του μηνός.

Και εκείνο επίσης  που θα διαμορφώσει το ερωτικό πλαίσιο του μήνα,  είναι πως αναζητάς μέσα από τον έρωτα να εκτονώσεις όλη τη εσωτερική ενέργεια και ένταση  και αυτό σε κάνει να αναζητάς εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια σου.

 Ωστόσο είναι σημαντικό να θυμάσαι ,πως χρειάζεται να προασπίσει ς τις θέσεις τις αξίες και τα πιστεύω σου, και να μην ενδίδει σε καταστάσεις που δεν είναι ανάλογες  του συναισθήματος σου.

Η είσοδος του Ερμή στις 11 αλλά και του Ηλιου στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί ένα πολύ πιο επικοινωνιακό κλίμα, σε ότι αφορά τις σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας, αλλά και με το σύντροφό σου τέτοιο που σου επιτρέπει να επιλύσεις οτιδήποτε μπορεί να σας δυσκόλεψε ή να σας απομακρύνετε το τελευταίο διάστημα.

Είναι  μία καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο ή στην Αγαπημένη σου και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΉΜΕΡΟ .

Είναι μία περίοδος,  που αρχίζει και σου δείχνει ένα φως που ολοένα μεγαλώνει και περισσότερο στην άκρη του τούνελ, και είναι αυτό που ζεσταίνει και την καρδιά σου, και σε κάνει να βλέπεις και τα πράγματα γύρω σου διαφορετικά.

Στον μήνα αυτόν θα παρατηρήσεις ότι βγαίνεις από μία δύσκολη περίοδο και πάλι, ουσιαστικά είναι  σαν να απελευθερώνεσαι από οτιδήποτε μπορεί να σε κρατούσε πίσω.

Είναι η ώρα λοιπόν να αρχίσεις και πάλι, να έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο γύρω σου, μία και η κοινωνική σου ζωή προσφέρει τέτοιες δυνατότητες. Και μάλιστα θα σου έλεγα  πως τώρα είναι μια στιγμή που θα νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης η εκτόνωσης του ψυχισμού σου.

Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις σε μία ισορροπία, είναι οι έντονες συναισθηματικές σου ανάγκες, που στη φάση αυτή, παίρνουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις και σε κάνουν να γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός και κτητικός ,και από τους γύρω σου ,αλλά και περισσότερο από το σύντροφό σου.

Το διάστημα αυτό ,μπορεί να έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες, είτε με το σύντροφό σου, είτε με  καινούργια πρόσωπα, ωστόσο να θυμάσαι πως οι σχέσεις αυτές, ενδεχομένως να έρχονται στη ζωή σου για να ικανοποιήσουν αυτήν τη συναισθηματική σου φόρτιση και να μην έχουν περαιτέρω εξέλιξη.

Η έκλειψη στο τέλος του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους 1η ,2,&3 Αυγούστου, δίνοντας τη δυνατότητα εύρεσης λύσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με το σπίτι και την οικογένεια, όσο και εξισορροπεί στην ερωτική σου ζωή με το σύντροφό σου, που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχε κλονιστεί.

Καλό είναι να θυμάσαι ωστόσο, πως ή  ισορροπία απαιτεί διπλή προσπάθεια για να επιτευχθεί.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Είναι μία ιδιαίτερη εποχή, ακριβώς γιατί είναι πολλές οι επιρροές που δέχεσαι από τους γύρω σου, και δεν είναι και εύκολο να διακρίνεις που πραγματικά η ροή σε καλεί να προχωρήσεις.

Λίγο το συναίσθημα σου που είναι ιδιαίτερα φορτισμένο στον μήνα αυτόν, λίγο τα εξωτερικά γεγονότα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά πιεστικά, είναι εύκολο να διαταραχθούν οι ισορροπίες σου, και είσαι εσύ που χρειάζεται να τις φροντίσεις, θέτοντας συγκεκριμένα όρια και πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείς, αλλά θα κινηθούν και οι άλλοι ως προς εσένα.

Αν ανήκεις στους Λέοντες που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, οι αρχές του μήνα, κινούνται σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, μία και όλο και περισσότερο ο σύντροφός σου (και όχι μόνο) μπορεί να εγείρει διάφορες απαιτήσεις, οι οποίες δεν σε βρίσκουν έτοιμο να τις πραγματοποιήσεις.

Απέφυγε να πάρεις θέση και κυρίως αποφάσεις εν βρασμώ, που πολύ πιθανά παρακάτω να τις επανεξετάσεις.

Κοντά στην πανσέληνο του μήνα, μία συζήτηση μπορεί να ξεκαθαρίσει θέματα που σε δυσκόλεψε αν η δυσκόλεψαν τη σχέση σου τον προηγούμενο καιρό.

 Να θυμάσαι πως κάτω από την επιρροή της συνόδου του Δία και του Ποσειδώνα, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου φόρτιση, και τις συναισθηματικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στο διάστημα αυτό, και να είναι ο λόγος που σε οδηγεί στην αναζήτηση νέων εμπειριών, νέων προσώπων, μου έχουν έναν ισχυρά φορτισμένο συναισθηματικό και ερωτικό χαρακτήρα, όμως δεν είναι απαραίτητα πρόσωπα που θα σε συνοδέψουν και παρακάτω.

Απόλαυσε το, πάρε  αυτά που έχουν να σου δώσουν ή αυτά που έχεις να ανταλλάξεις αλλά μην επενδύσεις συναισθηματικά, και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Σαφώς και είσαι από τα ζώδια που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του Απριλίου, κόσμος πάει και έρχεται στη ζωή σου, μα εσύ είναι πιθανό, να μην μπορείς να αντιληφθείς τα γεγονότα στις πραγματικές διαστάσεις και στο πραγματικό μέγεθος τους.

Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει ένα πέπλο ομίχλης που σκεπάζει την οπτική σου, τον ψυχισμό σου, και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου.

Και αυτό το πέπλο δεν είναι άλλο από την σύνοδο του Δία Ποσειδώνα που συμβαίνει απέναντί σου στους ιχθύες.

Παράλληλα η συναισθηματική σου φόρτιση, σε οδηγεί σε επιλογές και αποφάσεις που έχουν έναν πιο παρορμητικό χαρακτήρα, και δεν είναι προϊόν σκέψης και  λογικής.

Και επειδή ακριβώς η περίοδος αυτή έχει νέες δυνατότητες που αφορούν την ερωτική σου ζωή, και παρουσιάζονται μπροστά σου, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου, και κυρίως ως προς το κριτήριο που επιλέγεις ή όχι ένα πρόσωπο.

Ωστόσο κοντά στο τέλος του μήνα και την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, είναι μία ιδιαίτερα γόνιμη εποχή, που εξυπηρετεί τόσο τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου όσο και νέες πολύ ενδιαφέρουσες και με προοπτική γνωριμίες.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των ιχθύων στις 5  Απριλίου, αναζωπυρώνει την ερωτική σου ζωή, αλλά και τη διάθεσή σου, κάνοντας σε πιο ανοιχτό, πιο δεκτικό, με μία μεγαλύτερη διάθεση και κατανόηση ως προς τους τρίτους.

Αλλά και η  είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 11 του μήνα, διευκολύνει τόσο την επικοινωνία, όσο και την κοινωνική σου ζωή, που ανοίγει, διευρύνεται και σου δίνει λόγους για να χαρείς.

Ωστόσο λίγο παρακάτω η έλευση του Άρη στις 15, πυροδοτεί τις σχέσεις σου, που προσωρινά χάνουν τις ισορροπίες τους, και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους ,η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανόν να πυροδοτήσει διαφόρων ειδών αντιπαραθέσεις εντάσεις ,  και φαίνεται πως ο σύντροφός σου,( και όχι μόνο)  γίνεται  ιδιαίτερα απαιτητικός ή δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνεις, και ζητά  περισσότερα, κάτι το οποίο μπορεί να μην είσαι σε φάση σε θέση να εξυπηρετήσεις.

Πολύ πιθανόν να να βγουν στην επιφάνεια και παλαιότερα απωθημένα, τα οποία οδηγούν σε  συγκρούσεις .Το κλειδί  είναι να δείξεις ψυχραιμία, κατανόηση, και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου, γιατί εκεί θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα την οποία κατάσταση δημιουργείται στο μεταξύ σας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

 Η Νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτεί μία εποχή ενάρξεων  σε ότι αφορά και την συναισθηματική /ερωτική σου ζωή.

Από την μια οπτική, μπορεί να ζήσεις έντονες και συναρπαστικές στιγμές με τον σύντροφό σου, ανεβάζοντας τον δείκτη της ερωτικής σας χημείας στα ύψη.

Από την άλλη μεριά,  μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους και που νιώθουν πως δεν τους καλύπτει, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις την συναισθηματική σου έκφραση, μέσα από πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο, δίνοντάς σου προσωρινά τουλάχιστον, αυτό που αναζητάς .

Η περίοδος αυτή, έχει ερωτικές εμπειρίες που απογειώνουν τη ερωτική σου διάθεση η έκφραση.

Αν τώρα έχεις μια σχέση, που δεν σε ικανοποιεί, ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να γίνει η αφορμή να κλείσεις έναν κύκλο και να πας στον επόμενο.

Ωστόσο να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση, πως οι επιλογές της περιόδου αυτής, στηρίζονται περισσότερο στην συναισθηματική ερωτική σου ανάγκη, και ως εκ τούτου δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν και τη διάρκεια που θα ήθελες η αναζητάς.

Επίσης μία καλή ερωτική χημεία μπορεί να λύσει πολλά θέματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και αυτή μπορεί να είναι η αφετηρία σου στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ιδιαίτερα στις πρώτες μέρες του μήνα, είναι πολύ πιθανό, να κινηθείς  ανάμεσα στο ”πρέπει” και στο ”θέλω” κάτι που δεν σου επιτρέπει να δώσεις χώρο και χρόνο στην προσωπική σου ζωή ,μια και υποχρεώσεις φαίνεται να είναι αρκετά αυξημένες.

Ωστόσο εσύ βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της συνόδου Δια Ποσειδώνα απέναντί σου που είναι πολύ πιθανό, να δημιουργήσει έναν Νέο κύκλο εξελίξεων μέσα από τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου.

Μία νέα ερωτική ιστορία, πολύ πιθανά να έχει  το χρώμα ενός ιδανικού έρωτα ,όμως είναι στα αλήθεια έτσι; ή μήπως είναι η δική σου οπτική, η ανάγκη, που βλέπει τα πράγματα μέσα από ένα σύννεφο ρομαντισμού, νομίζοντας πως βρήκες τον ιδανικό σύντροφο?

Η περίοδος κοντά στην πανσέληνο του μήνα, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις, τις προτεραιότητές σου αλλά και την συναισθηματική διαχείριση απέναντι σε μία σχέση σου. Είναι μία εποχή που θα αναρωτηθείς, το κατά πόσο τελικά καλύπτονται κάποιες ανάγκες σου ή όχι.

Η περίοδος 22 με 25 Απριλίου, δημιουργεί ιδιαίτερα φορτισμένα συναισθήματα, και εδώ χρειάζεται προσοχή, γιατί άλλα  μπορεί να σου φταίνε, και άλλος μπορεί να την πληρώσει κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου σχέση.

Κοντά στην ηλιακή έκλειψη του μήνα μία νέα ερωτική ιστορία είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της, και εδώ φαίνεται πως ο κύκλος αυτός είναι πολλά υποσχόμενος!

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Παρόλο που σε γενικές γραμμές ο Απρίλιος δεν είναι ένας μήνας που σε ζορίζει, δεν σου δίνει ωστόσο και αυτό που θα ήθελες να εισπράξεις, κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα των σχέσεων σου, που περνούν  σε πρωταγωνιστικό ρόλο από τη μία, από την άλλη όμως δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα, τόσο μέσα σου, όσο και στις προθέσεις που μπορεί να έχουν και οι άλλοι απέναντί σου.

Και ιδιαίτερα μετά τις 20 του μήνα που ο Ερμής και Ήλιος παίρνουν στο ζώδιο του Ταύρου, η εποχή έχει έναν σαφέστατα πιο εσωστρεφή χαρακτήρα, αλλά παράλληλα ενισχύει περισσότερο τις συναισθηματικές σου ανάγκες, που γίνονται πολύ πιο έντονες, και γίνεσαι και εσύ περισσότερο διεκδικητικός, σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και το σύντροφό σου.

 Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η εποχή αυτή από τις 20 και μετά, είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πολύ πιο έντονη την  ανάγκη σου  για επαφή για συνύπαρξη, αυξάνοντας  την ερωτική σου διάθεση, και δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις και τις προϋποθέσεις για ερωτικές εμπειρίες ,που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αυτές που αναζητάς περισσότερο εκτονώνουν αυτή σου την ανάγκη.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Από τις 5 του μήνα ο  κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των ιχθύων, και γεγονός είναι ότι από τη μία θα νιώθεις πολύ περισσότερο το συναίσθημά σου ενεργοποιημένο, και την ανάγκη σου να μοιραστείς να δώσεις χώρο και χρόνο στην προσωπική σου ζωή, από την άλλη όμως, οι υποχρεώσεις θα σε απορροφούν, και δεν θα σου αφήνουν ιδιαίτερο χρόνο για να τον αξιοποιήσεις στις σχέσεις σου.

Στις 11 του μήνα και μετά,  που ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, αυξάνεται περισσότερο η ερωτική επικοινωνία, και νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη να εκφράσεις το συναίσθημά σου, να πεις αυτό που θέλεις στον σύντροφό σου, και να το μοιραστείς.

Από τις 20 του μήνα και μετά που και ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, υπάρχει μία έντονα φορτισμένα ερωτική διάθεση μέσα σου, που μπορεί να είναι ο λόγος που αναζωπυρώνει τη σχέση στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας ένα κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα, και ανανεώνοντας το μεταξύ σας .

Για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει στο να αναζητήσεις εμπειρίες που εκτονώνουν την ερωτική σου διάθεση.

Το κλίμα ανανεώνεται σημαντικά από τις 29 Απριλίου  και μετά, και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, που ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο κύκλο κοινωνικότητας αλλά και καλύτερης διάθεσης από εσένα προς τους άλλους, καθώς σταδιακά απελευθερώνεσαι και από τις δεσμεύσεις που μπορεί να έχεις.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Νέα σελήνη απέναντί σου στις αρχές του μήνα, φωτίζει έναν καινούργιο κύκλο ενάρξεων σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Αυτό που καλό είναι να έχεις κατά νου, είναι πως αυτά που εσύ μπορεί να έχεις στην ψυχή σου, στο μυαλό σου, στην καρδιά σου, ενδεχομένως  δεν τα έχουν οι άλλοι, και δεν μπορούν ούτε να τα κατανοήσουν ούτε και να σου δώσουν αυτό που θα ήθελες. Κι  αυτό να δημιουργήσει ένα κλίμα δυσκολιών και αντιπαραθέσεων, ή ακόμα να σε βάλει στη διαδικασία να αποδείξεις κάτι το οποίο δεν σου αναλογεί.

Δεν αποκλείεται επίσης μία σχέση που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, να μην μπορεί να βγει στο φως, και να κινηθεί σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον.

Η περίοδος 16 έως 20 του μήνα και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε φέρνει μπροστά από ξαφνικές συναντήσεις, αλλά και απρόσμενους έρωτες που μπορεί να συμβαίνουν ακόμα και στο χώρο της δουλειάς, και που έχουν έντονα συναισθηματικά χαρακτηριστικά αλλά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως  ότι έχουν και μεγάλη διάρκεια

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αυτό που καλό είναι να θυμάσαι στον μήνα που θα διανύσουμε, είναι να μη δίνεις μεγαλύτερες διαστάσεις στις συναισθηματικές σου ανάγκες ,ή σε κάποιες  δύσκολες σκέψεις  που μπορεί να έρχονται στο μυαλό σου, γιατί  μπορεί να είναι κάτι που σε βάζει στη διαδικασία της παραίτησης, και γενικά να σε δυσκολεύει και στην καθημερινότητα σου.

Γεγονός είναι και ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα, πως οι συναισθηματικές σου ανάγκες, μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα διαφωνιών που εύκολα μπορεί να καταλήξει και σε τσακωμούς με τον σύντροφό σου, αν δεν το ελέγξεις.

Στο καλό σενάριο της εποχής, δεν αποκλείεται μια νέα σχέση να εμφανιστεί στην ζωή σου για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σου δεκαήμερο, φέρνει στην επιφάνεια, κάθε παρελθοντική διαφορά η διαφωνία που μπορεί να υπήρξε με τον σύντροφό σου και πιθανά την μεγαλοποιεί. Το κλειδί εδώ, είναι να φερθείς έξυπνα και ευέλικτα, μην ανοίγοντας μέτωπα που μυρίζουν ”μπαρούτι”.

Μην ξεχνάς πως σε όλη την διάρκεια του μήνα, βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή του Δία /Ποσειδώνα, κάτι που μεγαλοποιεί την συναισθηματική σου ένταση, αλλά και την όποια έλλειψη μπορεί να νοιώθεις.

Και κράτησε το στο μυαλό σου, κυρίως όταν μπαίνεις στην διαδικασία να  δώσεις στους άλλους κάτι περισσότερο από όσο αντέχεις. Εξέτασε πρώτα αν αξίζει τον κόπο.

Στο τέλος του μήνα τα πράγματα εξισορροπούνται, και ίσως η καθημερινότητα σου, να κρύβει και εκπλήξεις ,όπως ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις…ίσως και στον χώρο της δουλειάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Γεγονός είναι, πως στον μήνα αυτόν θα νιώσεις να μοιράζεσαι ανάμεσα στις υποχρεώσεις  που τρέχουν και θα είναι πολλές, αλλά και στην ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών.

Είναι ένας ιδιαίτερα συναισθηματικός και φορτισμένος κατά βάση ευχάριστα μήνας, που όμως σε κάθε περίπτωση θέλει προσοχή και ως προς το τι νιώθεις ,αλλά κυρίως στο τι περιμένεις από τους άλλους, και κατά πόσο οι  όποιοι άλλοι, κυρίως στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να ανταποκριθούν σε αυτά που εσύ θέλεις.

Υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι, που διαμορφώνει ένα αισιόδοξο κλίμα στην καθημερινότητά σου, στην ψυχή σου, στις υποθέσεις που πλαισιώνουν το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, έτσι που μπορεί να νιώσεις πολλές φορές, πώς επιτέλους τα πράγματα, εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο σου, ή κατά πως θα τα ήθελες ,’η  τα έχεις ονειρευτεί.

Και φυσικά θα το ζήσεις ,και φυσικά θα εισπράξεις αυτό που έχεις ανάγκη, όμως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως μόνο ο χρόνος, μπορεί να αποδείξει το κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο, μία κατάσταση, ή ακόμα και το συναίσθημα σου.

 Μία και κάτω από την επιρροή του Δία Ποσειδώνα όλα μπορεί να μοιάζουν ιδανικά αλλά δεν είναι σίγουρο πως τελικά είναι.

Ο Απρίλιος όμως είναι σημαντικός για έναν ακόμα λόγο: για την έκλειψη η οποία συμβαίνει απέναντί σου, και φωτίζει τόσο τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, αλλά κυρίως  φωτίζει την ερωτική σου ζωή που φαίνεται να περνάει σε μία άλλη φάση πιο ανανεωτική πιο ευχάριστη και πιο αισιόδοξη.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η πόρτα ανοίγει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 5του μήνα.

 Δώσε στον εαυτό σου ότι λαχτάρα, επέτρεψε του να χαρεί, να συνδεθεί με όποιον αγαπάει ,δίνοντας και παίρνοντας, όλα εκείνα τα συναισθήματα που νιώθεις την ανάγκη να ανταλλάξεις με τους γύρω σου.

Αξιοποίησε την κοινωνική σου ζωή που σου προσφέρει ένα χαρούμενο έδαφος, με όμορφες στιγμές..

Από τις 11του μήνα  και η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά και τώρα μπορείς να εκφράσεις αυτό που νιώθεις, να πεις ότι αισθάνεσαι ή και να σου πουν και οι άλλοι αυτό που μπορεί να έχουν μέσα τους.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, επίσης από τις 15 του μήνα, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου ,και σε βοηθά να διεκδικήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις ότι νιώθεις την ανάγκη να φέρεις στην ζωή σου.

Και είναι μία στιγμή που μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου, να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, και να δώσεις μία νέα πνοή στο μεταξύ σας.

Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 20 του μήνα, φωτίζει εμφατικά τη σχέση σου και τις συνεργασίες σου.

Είναι η ώρα που μπορείς να αξιολόγησης, με αντικειμενικότητα, ποιος είναι κοντά σου και ποιος όχι, και φυσικά να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις σχέσεις που αξίζουν.

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, φωτίζει ένα νέο κύκλο στις υποθέσεις σου που σχετίζονται με τον τομέα της ερωτικής σου ζωής ,έναν κύκλο άκρως συναισθηματικό, υποστηρικτικό, που είτε σε φέρνει κοντά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, ισχυροποιώντας το μεταξύ σας, είτε ανοίγει νέες ερωτικές ιστορίες πολλά υποσχόμενες ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 1η 2 και 3 Νοεμβρίου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Μπορεί η νέα σελήνη που ξεκινάει τον μήνα του Απριλίου, να σου δημιουργεί ένα περιβάλλον υποχρεώσεων ,το οποίο καλείσαι να τρέξεις για να εξυπηρετήσεις ,όμως ο μήνας αυτός σου δίνει δυνατότητες για διαλείμματα, που σε βοηθούν και ένα να κρατάς τις ισορροπίες σου, αλλά επίσης δημιουργούν ένα πολύ θετικό κλίμα στον τομέα των σχέσεων σου και των Φιλικών και των προσωπικών που σε ανανεώνει και σε ικανοποιεί.

 Και μάλιστα η περίοδος από 16 έως 19 Απριλίου είναι πολύ πιθανό, να έχει ξαφνικές εξελίξεις ,μηνύματα, ειδήσεις η  συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα ,με ένα πρόσωπο τόσο από το παρελθόν σου που επανέρχεται ,όσο και μία νέα γνωριμία που εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Μία εξαιρετική περίοδος ,και ιδιαίτερα για εσένα, που ανήκεις στους Σκορπιούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, βοηθά στην ανανέωση και τη συναισθηματική και την ερωτική ,θέτοντας ενδεχομένως και ένα νέο πλαίσιο στο μεταξύ σας.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το πρώτο διάστημα του Απριλίου, κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα συγκρούσεων ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, μία και πολύ συχνά, και εσύ μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απόλυτος και απαιτητικός απέναντί του, αλλά και εκείνος το ίδιο, και τελικά ξεχνάτε ότι και οι δύο έχετε κάτι πολύ κοινό που μοιράζεστε, και που σας φέρνει κοντά .Και αυτό είναι και το κλειδί της ισορροπίας ,τελικά στη φάση αυτή να θυμηθείτε και να ξαναβρείτε αυτό που σας ενώνει.

Σε όλη τη στη διάρκεια του μήνα, επηρεάζεσαι από την Σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα.

Και αυτή έχει δύο οπτικές: Η πρώτη που είναι και η καλύτερη, μιλάει για έναν καινούργιο ιδανικό, ρομαντικό έρωτα, πού μπαίνει στη ζωή σου, και την φωτίζει με εκείνα τα ιδιαίτερα χρώματα που μόνο ο έρωτας μπορεί να δώσει.

Η δεύτερη οπτική, μιλάει επίσης για μία ερωτική ιστορία, που όμως δεν έχει τη δυναμική ή την συναισθηματικό υπόβαθρο που θα ήθελες να έχει, άλλα που μπορεί να επενδύσεις συναισθηματικά και να σε απογοητεύσει.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δώσεις χρόνο και στον εαυτό σου και στο άλλο πρόσωπο αλλά και στο μεταξύ σας, γιατί μπορεί να είναι όντως το ιδανικό που περίμενες και αυτό είναι και το καλύτερο αλλά αν τελικά δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Η πανσέληνος του μήνα σε βάζει σε μία διαδικασία ανασκόπησης σε ότι αφορά τα θέλω σου, και τι είναι σημαντικό για εσένα ή όχι ,αλλά και ποιοι άνθρωποι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Στο τέλος του μήνα ,και κοντά στην ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου απέναντι σου, ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος, τρυφερός ,αισιόδοξος ,ανατρεπτικός, φαίνεται να κάνει την είσοδο του στη ζωή σου και να την αλλάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΆ

Παρόλο που σε γενικές γραμμές ο Απρίλιος, σε βρίσκει σε μία καλή διάθεση και έτοιμος να μπεις με ορμητικότητα στο παιχνίδι και να διεκδικήσεις ότι μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να φέρεις στη ζωή σου, καθώς επίσης ενισχύει και την ερωτική σου ζωή και τις προοπτικές της, ωστόσο χρειάζεται να έχεις κατά νου πως πολλά από αυτά που συμβαίνουν τώρα, δεν δείχνουν από την αρχή το πραγματικό τους πρόσωπο και χρειάζονται χρόνο πριν τα εμπιστευτείς.

Η σύνοδος Δία  Ποσειδώνα που δεσπόζει σε ένα κομβικό σημείο στο πλανητικό σκηνικό για εσένα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά θέματα τα οποία μπορεί να έχεις, και να σε στρέψει σε άλλες κατευθύνσεις δευτερεύουσες, που όμως για εκείνη τη στιγμή που τις βιώνεις να είναι πάρα πολύ σημαντικές.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Δίας είναι δικός σου κυβερνήτης, και η επιρροή του από τον Ποσειδώνα, τον κάνει λίγο να χάνει τα νερά του, να χάνει τις ισορροπίες του, και σε πολλές περιπτώσεις να κυνηγά ουτοπικά σχέδια σενάρια ή πρόσωπα, πού παρακάτω να αποδειχτούν πώς ήταν μάταια.

Καλό λοιπόν είναι ότι κάνεις τώρα να είναι γειωμένο , και κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, μία και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις ,οι οποίες όμως να μην ανταποκρίνονται επί της ουσίας σε αυτό που θέλεις.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 5 του μηνός , διευκολύνει σημαντικά οτιδήποτε σχετίζεται με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας,αλλά κυρίως με τις σχέσεις που αφορούν τα πρόσωπα που συνυπάρχεις μαζί τους  και κυρίως  τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Είσαι και εσύ που αναζητάς και μια πιο ποιοτική συνύπαρξη, αλλά είσαι και σε θέση να κατανοήσεις καλύτερα αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου και αυτό εξομαλύνει κατά πολύ το μεταξύ σας.

Ωστόσο λίγο παρακάτω με την είσοδο του Άρη επίσης στους ιχθύες στις 15, είναι εύκολο ή οι ισορροπίες να ανατραπούν αν δεν το προσέξεις, και τα πράγματα να επανέλθουν στην πρότερη δύσκολη φάση τους. Γι αυτό  είναι σημαντικό να εστιάσεις στην επίλυσή τους το πρώτο δεκαπενθήμερο  του μήνα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η νέα σελήνη που ανοίγει τον κύκλο του Απριλίου, έχει έναν ιδιαίτερα ευοίωνο και ευχάριστο χαρακτήρα, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τον ψυχισμό σου, που φαίνεται ότι ανανεώνεται, βλέπεις τα πράγματα με μία πιο θετική οπτική, και είναι αυτός ένας λόγος που δημιουργεί καλύτερες συνθήκες και στις σχέσεις σου, και τις συνεργασίες σου, αλλά κυρίως και στα θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή.

Και γεγονός είναι πως στη φάση αυτή, μπορεί να  αναζητάς περισσότερο εμπειρίες που θα σου δώσουν  χαρά , ερωτική ανανέωση, χωρίς απαραίτητα δεσμεύσεις, και η νέα σελήνη του Απριλίου  εξυπηρετεί ακριβώς αυτή σου τη διάθεση.

Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο, είναι πολύ πιθανόν να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις και διαθέσεις ,σε ότι έχει να κάνει με ερωτικές συναντήσεις, ερωτική ανανέωση, μια και οι συγκυρίες που δημιουργούνται τώρα σε προτρέπουν να ζήσεις πιο έντονα και πιο συναρπαστικά , και σε κάποιες περιπτώσεις και πιο ακραία, με ότι κι αν σημαίνει για εσένα αυτό.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στις αρχές του μήνα και γύρω από τη Νέα Σελήνη ,δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς και σε προσωπικό επίπεδο, μία και μπορεί να υπάρχουν λόγοι που υψώνουν τους τόνους με ή χωρίς λόγο.

 Ίσως γιατί και εσύ γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός από τους άλλους, ίσως  και οι άλλοι αντίστοιχα προς εσένα, δημιουργώντας εστίες έντασης , που μπορεί να δυσκολέψουν και τις σχέσεις σου γενικότερα, αλλά και την ερωτική σου ζωή.

Μετρίασε τις απαιτήσεις σου θα σου πω, μια και κάτω έπο την επιρροή της συνόδου του κυβερνήτη σου Δία με τον Ποσειδώνα σε όλη την διάρκεια του μήνα, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις συναισθηματική εκτόνωση, σε διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που βρίσκονται μέχρι τώρα κοντά σου.

Ναι, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις, που σου δημιουργούν διλλήματα, αλλά καλό είναι να το σκεφτείς πριν ενδώσεις, μια και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να σε δικαιώνει.

Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει ακόμα πιο εμφατικά το συναίσθημα σου και τις ανάγκες που πηγάζουν από μέσα σου. Τώρα μπορεί να πάρει μια καλύτερη μορφή μια σχέση της προηγούμενης περιόδου,αλλά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις και καλά ανοίγοντας περισσότερο τον κύκλο της κοινωνικής σου ζωής,

Στο τέλος του μήνα, και ιδιαίτερα για εσένα που έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να την ανανεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Απρίλιος κινείται σε πολλά επίπεδα, αφενός φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια αλλά κυρίως με τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την αποτελούν. Πολύ πιθανά να σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις έναν κύκλο σε κάτι που σε προβλημάτισε η να σε ταλαιπώρησε και να προχωρήσεις παρακάτω.

Αυτό όμως που έχει ανανεωτικό χαρακτήρα, είναι η καθημερινότητα σου, που από τη μια εμπλουτίζεται με περισσότερη επικοινωνία, συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, από την άλλη, οι νοητικές η πνευματικές σου ανησυχίες μπορεί να σε οδηγήσουν να αναζητήσεις μια αλλαγή παραστάσεων, να ανοίξεις έναν κύκλο νέων ενδιαφερόντων, και  μέσα από αυτόν να κάνεις και νέες γνωριμίες.

Ωστόσο και κάτω απο την επιρροή του Δία /Ποσειδώνα, καλό θα είναι να φροντίζεις να μην ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου από την αρχή, και να δίνεις χώρο και χρόνο ιδιαίτερα σε πρόσωπα που έρχονται για πρώτη φορά στην ζωή σου.

Η Ηλιακή έκλειψη στο τέλους του μήνα στον Ταύρο, σηματοδοτεί την έναρξη ένος δημιουργικού κύκλου, απ’ τον οποίο δεν θα λείψει φυσικά και ο έρωτας.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των ιχθύων στις 5  του μηνός, σου δημιουργεί πολύ πιο έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πρόσωπα που έχεις κοινά πράγματα, κοινές ιδέες, κοινές απόψεις, vα ανταλλάξεις κάνοντας πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου .

Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις, πως οι άνθρωποι γύρω σου είναι πολύ πιο ανοιχτοί  πολύ πιο δεκτικοί  να σε ακούσουν, να έρθουν πιο κοντά σου, αλλά είσαι και εσύ περισσότερο ανοιχτός και δεκτικός, έτσι που υπάρχει μία αμοιβαία καλή ρόη που ενισχύει πολύ τον τομέα των σχέσεων σου πάσης φύσεως, κυρίως όμως και τις πιο προσωπικές σου. Οι γνωριμίες της περιόδου αυτής, μπορεί να έχουν έναν πιο χαλαρό η πιο επιφανειακό χαρακτήρα ,ωστόσο είναι ικανές να ανανεώσουν τον ψυχισμό σου.

Λίγο παρακάτω στις 11 του μηνός που και ο Ερμής περνά στο ζώδιο του  Ταύρου αλλά και από τις 20 και μετά με την είσοδο  και του Ηλίου,  η κοινωνική σου ζωή σου δίνει πολλούς λόγους να ανανεωθείς και περάσεις καλά. Και μπορεί να μην έχει θεαματικά γεγονότα, όμως ένα διάλλειμα δεν είναι ποτέ κακό , το αντίθετο μάλιστα μας βοηθά να πάρουμε τις αποστάσεις και να ανασυνταχτούμε για το επόμενο βήμα μας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η  Νέα Σελήνη  που κάνει την έναρξη του  Απριλίου, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο πέρα από το σπίτι και την οικογένεια με τον εαυτό σου.

Ιδιαίτερα αν στη φάση που βρίσκεσαι, υπάρχουν πράγματα η καταστάσεις   ή και σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν σου πηγαίνουν καλά, αναρωτήσου μήπως είναι η στιγμή να ψάξεις κάποια πράγματα πιο βαθιά σε εσένα. Να αναγνωρίσεις την αιτία που συμβαίνουν και τι μπορείς να κάνεις γι αυτό. Και τελικά να τα επιλύσεις.

Το διάστημα κοντά στην πανσέληνο, είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σου ξαφνικές απρόοπτες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες ανανεώνουν το σκηνικό της καθημερινότητας ,του ψυχισμού σου, και δημιουργούν ένα καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά σου, όμως να θυμάσαι πως οι όποιες σχέσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο, είναι πολύ πιθανό παρακάτω να μην προχωρήσουν  όπως ενδεχομένως να ήθελες.

Για εσένα που έχεις γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου 1η και 2η Ιανουαρίου, η ηλιακή έκλειψη στο τέλος του μήνα, ανοίγει καινούργιες προοπτικές σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου, αλλά κυρίως σε ότι αφορά και τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής  που είναι πιθανό να τις δεις να αλλάζουν άρδην, μέσα από καινούργιες ερωτικές ιστορίες ,που γράφονται τώρα στις σελίδες του βιβλίου σου με σχέσεις που φαίνεται πως είναι πολλά υποσχόμενες.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Σαφώς και η κυρίαρχη επιρροή του Απριλίου για εσένα είναι η σύνοδος του Δία Ποσειδώνα στο ζώδιο των ιχθύων.

Εδώ, αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η καθημερινότητά σου, ζωντανεύει έχει πολλές περισσότερες επαφές, καινούργιες εμπειρίες, και ενδεχομένως έρχονται τώρα στο προσκήνιο νέα πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται να συνδέεσαι, αλλά και νέες ευκαιρίες η δυνατότητες που σε οδηγούν να φέρεις καινούργια ενδιαφέροντα στη ζωή σου.

Εκείνο που καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου,  είναι πως πολλά από τα πρόσωπα που θα συναντήσεις, είτε δεν σου δείχνουν την πραγματική τους πρόθεση, είτε δεν είναι αυτό που σου παρουσιάζονται .

Οπότε θυμήσου ειδικά αυτή την εποχή πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός .. Η περίοδος αυτή  επίσης σου δίνει μία σημαντική δυνατότητα: να επεκτείνεις τον τρόπο που σκέφτεσαι να ανοίξεις νέους oρίζοντες, να διευρύνεις την οπτική σου και να εισάγεις καινούργια ενδιαφέροντα μέσα σε αυτήν.

Δεν αποκλείεται, να υπάρξουν και νέες ιδιαίτερες  ερωτικές ιστορίες, που απαιτούν από σένα χρόνο πριν τις εμπιστευτείς.

22-24 του μήνα, απέφυγε τόσο να ενδώσεις στα όποια αρνητικά σενάρια μπορεί να φτιάχνει το μυαλό σου, αλλά και να εκφράσεις δυσαρέσκειες η παράπονα ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στην ζωή σου.

Απέφυγε να γίνεσαι αυστηρός, απόλυτος, και κυρίως προσπάθησΕ να κατανοήσεις και τη θέση του άλλου προσώπου που βρίσκεται κοντά σου, και πολύ πιθανά στη φάση αυτή να μην το ακούς.

 Η πανσέληνος του μήνα, σε βάζει στη διαδικασία είτε να ξεκαθαρίσεις και κάποια σημαντικά θέματα στην σχέση με τον σύντροφό σου, είτε με οικογενειακά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει.

Το τέλος του μήνα κοντά στην έκλειψη, η καθημερινότητα σου φωτίζεται, από ένα πρόσωπο που μπαίνει με φαινομενικά ”τυχαίο ” τρόπο στην ζωή σου, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μείνει κοντά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στο μήνα αυτόν καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις αρχές τις αξίες και τις πεποιθήσεις σου, πως έχεις κινηθεί μέχρι τώρα, τι έχεις κάνει καλά, τι χρειάζεται να διορθώσεις, και σε πιο προσωπικό επίπεδο τι θέλεις από τις σχέσεις σου , και αν το λαμβάνεις.

Να θυμάσαι ωστόσο, πώς είναι πολλά  είναι αυτά για τα οποία δεν θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα, μία και η σύνοδος Δία / Ποσειδώνα θολώνει πολύ το τοπίο,και δημιουργεί πολλές φορές επίπλαστες ανάγκες ,που μπορεί να σε οδηγήσουν και σε λάθος επιλογές ή λάθος αποφάσεις.

Η παρουσία του ήλιου του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ,έως τις 11 και εως τις 20 Απρίλιου, ανανεώνει την καθημερινότητά, και σου δίνει καινούργια ερεθίσματα τόσο πνευματικά, νοητικά, όσο και μία διεύρυνση στα ενδιαφέροντά σου, αλλά και στη σχέση σου, αλλά και  στα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου και που με κάποιο τρόπο νιώθεις περισσότερο την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις, και πολύ λιγότερο να δεσμευτείς σε μία σχέση.

Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα, τόσο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά κυρίως επειδή σου δίνει τη δυνατότητα ,για εσένα που έχεις μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου, να την θέσεις σε νέα  βάση πιο αρμονική και περισσότερο επικοινωνιακή.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο μήνας αυτός σου προσφέρει τη δυνατότητα έως τις 11 του μηνός, μιας σημαντικής  αναδιοργάνωσης, οργανώνοντας καλύτερα τόσο τα πρακτικά θέματα της ζωής σου, όσο και τα προσωπικά.

Από τις 11 του μήνα και μετά, που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου, η ανάγκη σου στρέφεται περισσότερο στο να αναζητήσεις λύσεις, τόσο σε οικογενειακά ζητήματα, όσο και για εσένα που έχεις μια μόνιμή σχέση στην ζωή σου, να θέσεις ένα νέο πλαίσιο, για να καταφέρεις να επιλύσεις οτιδήποτε μπορεί να σας προβληματίζει, η να σας δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα  ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου.

Αυτό ενισχύεται και από τις 20 του μήνα και μετά, που περνάει και ο ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, βάζοντας τα θέματα αυτά σε πρώτη προτεραιότητα ,αλλά κυρίως και τις προσωπικές σχέσεις σου.

Θα σου έλεγα Ωστόσο πως η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις και μέσα σου τι δεν έχεις χειριστεί καλά μέχρι τώρα, πόσο χώρο και χρόνο έχεις αφιερώσεις στο σύντροφό σου , πόσο τον ακούς τον κατανοείς και τον καταλαβαίνεις, και να διορθώσεις κάθε τι που μπορεί να πέφτει στην αντίληψή σου και να είναι υπεύθυνο για την απόσταση που μπορεί να υπάρχει στο μεταξύ σας.

Είναι θα λέγαμε περισσότερο ένας μήνας αποτίμησης και βελτίωσης των προσωπικών σχέσεων σου, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να έχει πιο πρακτικό χαρακτήρα.

 Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί 29 Ιανουαρίου 1η  και 2 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας αφενός ένα καλό κλίμα στις υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σου ,αφετέρου είναι η κατάλληλη στιγμή ανανέωσης της προσωπικής σου σχέσης. 

Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να κάνεις κάποιες σημαντικές αγορές.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η νέα σελήνη που κάνει την είσοδό της στις αρχές του μήνα, φορτίζει ευχάριστα την καθημερινότητά σου, την ψυχολογία σου ,αλλά και το μυαλό σου, που αρχίζει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα μέσα από μία άλλη οπτική, πιο αισιόδοξη πιο διευρυμένη, και κυρίως πιο χαρούμενη.

Η κοινωνική σου ζωή, σου ανοίγει έναν νέο δίαυλο με καινούργια πρόσωπα που φαίνεται πως έχεις τη δυνατότητα να ανταλλάξεις ευχάριστες στιγμές, ιδέες, απόψεις, αλλά και πολύ πιθανά να συνδεθείς περισσότερο με κάποια από αυτά ίσως σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα, όμως το σίγουρο είναι ,πως μπορεί να σε ανανεώσει.

Και εως τις 20 του μηνός ,θα έχεις πολύ περισσότερο την ανάγκη να το ρίξεις έξω, να χαρείς, να ευχαριστηθείς, να διευρύνεις την οπτική σου, τον ορίζοντα σου, να κάνεις καινούργια πράγματα, να γευτείς νέες εμπειρίες,( ανάλογα το πλαίσιο σου )και ότι είναι ενδιαφέρον για εσένα, και το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις να περάσεις καλά.

Βεβαίως  είναι σημαντικό να θυμάσαι ,πως η περίοδος αυτή θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι καταναλώνεις, τι τρως τι πίνεις αλλά και τα χρήματα που μπορεί να ξοδεύεις, μία και το διάστημα αυτό είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετά διλήμματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου.

 Και ίσως το διάστημα αυτό, να βρεθείς αντιμέτωπος με ερωτήματα  τα οποία καλείσαι να απαντήσεις ,που  ομολογουμένως δεν θα είναι και εύκολα ιδιαίτερα  αν η σχέση σου αντιμετωπίζει εδώ και καιρό κάποια προβλήματα.

Θα σε συμβούλευα να πάρεις το χρόνο σου, και προς στιγμήν να αναζητήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε ενώνει με τον άλλον ,γιατί σίγουρα υπάρχει ,παρά αυτά που σε χωρίζουν από αυτόν .

Κοντά στην πανσέληνο του μήνα, είναι πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιες αποκαλύψεις, να μάθεις κάποια πράγματα τα οποία ωστόσο θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα κάποιες συμπεριφορές απέναντί σου.

Παράλληλα όμως ο κύκλος αυτής της πανσελήνου ,σου δίνει άνοιγμα και δυνατότητα εκτόνωσης, μέσα από την κοινωνική σου ζωή ,μέσα από νέα ενδιαφέροντα, μέσα από νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, και μέσα από ερωτικά παιχνίδια  που ανανεώνουν και τη διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σε ανανεώνουν.

22-27 Του μηνός, καλό είναι να είσαι εγκρατής στο λόγο σου, μη γίνεσαι αυστηρός ,και παρορμητικός, και κύριως απέφυγε να κρίνεις, ή να βγάζεις τέτοια διάθεση προς το σύντροφό σου, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, και αυτός μπορεί να μην είναι σε φάση να σε κατανοήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Το σίγουρο είναι πως ο μήνας αυτός, σου δίνει ένα σαφές προβάδισμα, τέτοιο που σου επιτρέπει,( ανάλογα πάντα το πλαίσιο σου) να κάνεις σημαντικά βήματα για την εξέλιξή σου, κυρίως και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, που φαίνεται να διανθίζεται με πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, και με σημαντικά πρόσωπα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Κυρίαρχη  η όψη της  συνόδου  του Δία Ποσειδώνα, που από τη μία διευρύνει τους ορίζοντές σου, και σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα ,νέους τρόπους, που να σου δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις,και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος διοχέτευσης αυτής της συμπαντικής ενέργειας, από την άλλη μεριά όμως, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, στα πρόσωπα τα οποία έρχονται στη ζωή σου, και κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ή όχι.

Γεγονός είναι επίσης, πως ο μήνας του Απριλίου, σε βρίσκει ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά ,και κυρίως αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ περισσότερο να μοιραστείς ,να αγαπήσεις, να αγαπηθείς, και να μπεις σε μία σχέση. Και είναι πολύ πιθανό το όνειρό σου αυτό να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο πριν βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, καλό είναι να δώσεις χρόνο σε κάθε περίπτωση ,και σε κάθε κατάσταση ή πρόσωπο.

Ιδιαίτερα υποστηρικτική και η έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις υποθέσεις σου αλλά κυρίως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο πρώτος χορός ανοίγει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 5 Απριλίου, ενισχύοντας και το  και την   καλή σου  διάθεσης, αλλά δημιουργεί και ένα κλίμα ευχάριστων διαπροσωπικών σχέσεων. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι ένας πόλος έλξης νέων προσώπων που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, και υπάρχει μία αμοιβαία διάθεση στο να γνωριστείτε καλύτερα.

Από τις 11 του μήνα και μετά και με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, η περίοδος αυτή διευρύνει πολύ τους  επικοινωνιακούς  σου ορίζοντες, και ανοίγει αφενός έναν νέο κύκλο ενδιαφερόντων, μέσα από τον οποίο μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεις και γνωριμίες.

Αλλά και μετά τις 20 και με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου το κλίμα ενισχύεται, και ίσως να σου δόθηκε η δυνατότητα κάποιων μετακινήσεων ή κάποιων μικρών ταξιδιών.

Η είσοδος του Άρη στις 15 Απριλίου σε ενδυναμώνει και ψυχικά και σωματικά, έτσι ώστε αναλαμβάνεις ευθύνες και πρωτοβουλίες, προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αυτόματα μία τέτοια στάση μπορεί να σε κάνει πόλο έλξης για τους γύρω σου. Ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου και η δυναμική σου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το πρώτο διάστημα του μήνα, σου δίνει περισσότερο τη δυνατότητα να κάνεις ένα διάλειμμα, να χαλαρώσεις και να ανασυνταχθείς  θέτοντας εκ νέου προτεραιότητες ,και μέσα από τη Νέα Σελήνη, η οποία κορυφώνεται στις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Κριού.

Το σημαντικό διάστημα όμως που για εσένα έχει ιδιαίτερη δυναμική, είναι η εποχή κοντά στην πανσέληνο , στις 16 του μηνός , όπου είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικά ανοίγματα και καινούργιες δυνατότητες, που αφορούν τα θέλω και τις επιθυμίες  σου, από την μία, αλλά και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που έρχονται ξαφνικά και απροσδόκητα στο προσκήνιο, είτε με πρόσωπα από το παρελθόν σου , που εμφανίζονται μπροστά σου, είτε με καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στο ερωτικό πλαίσιο σου.

Και βέβαια αν ανήκεις στους ιχθύες που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους ,αφενός η περίοδος αυτή μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία προκλήσεων, αλλά είναι παράλληλα και μία εποχή, που μπορεί να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, και να ανανεώσεις το μεταξύ σας και το συναίσθημα σας.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Είναι μία εποχή πολύ σημαντικών εξελίξεων, Δίας και Ποσειδώνας δεσπόζουν στη δική σου ζωδιακή περιοχή, ανακατεύοντας για τα καλά τη ροή των γεγονότων, και θυμήσου αυτό που σου λέω: πως για κάποιους η εποχή αυτή είναι ορόσημο. Σε ότι αφορά τώρα το ερωτικό κομμάτι, αν ανήκεις στους ιχθύες που έχει μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους η εποχή αυτή κινείται σε δύο επίπεδα:

Στο πρώτο θα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά τη σχέση σου, να κατανοήσεις και τη δική σου θέση, τα δικά σου πιθανά λάθη, στις δικές σου πιθανές παραλείψεις, απέναντι στο σύντροφό σου, και να δώσεις μία άλλη δυναμική  στη σχέση σου πιο σημαντική, κάνοντας μία νέα έναρξη με το ταίρι σου στο μεταξύ σας.

Στο δεύτερο επίπεδο είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να αναζητήσεις νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο ερωτικό παιχνίδι, δημιουργώντας συχνά διλήμματα και προβληματισμούς για το πώς πρέπει να κινηθείς.

Αν πάλι ανήκεις αν στους αδέσμευτους του ζωδίου, η περίοδος αυτή το σίγουρο είναι πώς φέρνει στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα που πλαισιώνουν το ερωτικό της κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αυτό που καλό είναι να έχεις κατά νου με τους δύο αυτούς πλανήτες, είναι πως πολλά πράγματα έχουν τελείως διαφορετική οπτική, η οποία θα σου εμφανιστεί η παρακάτω από ότι την βλέπεις εσύ αρχικά. Σαφώς και θα το ευχαριστηθείς, σαφώς και θα ονειρευτείς ,όμως πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην είναι έτσι όπως τα νόμιζες.

Ο χρόνος είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις, αν και σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι πως ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς και πάρα πολλά.

22-27 του μηνός,καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, αλλά κυρίως και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μία και υπάρχουν πολλά τα οποία μπορεί να αναστατώνουν τον ψυχισμό σου, που πολλές φορές μπορεί να είναι και σενάρια που κάνεις στο μυαλό σου, και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ,αλλά μπορεί να βγαίνουν προς τα έξω με την συμπεριφορά σου  και αναστατώνουν για τα καλά τις σχέσεις σου.

Κοντά στην έκλειψη του μήνα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου,  είναι η υπόσχεση μία ανανεωμένης και πολλά υποσχόμενη ερωτικής γνωριμίας που μεταμορφώνει την ερωτική σου ζωή.

Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχουμε.

Με αγάπη

Ολυμπία.