Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 30/7/2021

Λίγο πριν η Σελήνη εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού, ολοκληρώνει τα τελευταία της ραντεβού με Πλούτωνα και Δία.

*Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνα:10 .43πμ, Άγχη ανασφάλειες, φοβίες είναι συναισθήματα που υπάρχουν   μέσα μας και πυροδοτούνται από εξωτερικά ερεθίσματα. Επιλέγω σήμερα να μην τους δώσω χώρο να μεγαλώσουν, και κρατώ την σκέψη μου και τον εαυτό μου στην καλύτερη ισορροπία που μπορώ. Θυμάμαι πάντα πως όλα είναι περαστικά.

*Σελήνη εξάγωνο Δίας.19,38μμ. Δίνω χώρο και χρόνο, σε ότι με κάνει να χαίρομαι, με ανανεώνει, και μου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αντλώ θετική ενέργεια, από την καλή ανταλλαγή με τα πρόσωπα που αγαπώ. Η κοινωνική ζωή, προσφέρεται για ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

* Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Στο διήμερο αυτό ”χτίζω” την συναισθηματική και υλική μου σταθερότητα. Τι χρειάζομαι για να νιώσω ασφαλής και προστατευμένος?

Πολλές φορές, πέρα από το υλικό μέρος (που είναι κι αυτό απαραίτητο) η παρουσία ενός αγαπημένου προσώπου, λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχολογία μου.

Έχω  όμως στο μυαλό μου, πως η ασφάλεια και η σταθερότητα, αφορά κυρίως την σχέση που έχω με τον εαυτό μου. Μόνο αυτός μπορεί να μου προσφέρει την πλήρη και ολοκληρωτική κάλυψη  που χρειάζομαι για  να νιώσω ασφαλής.

Οι απολαύσεις κάθε είδους, είναι πηγή χαλάρωσης και ανανέωσης.

*Σελήνη τρίγωνο Άρη 21.26μμ Απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί, μια καλή παρέα, μια καλή συζήτηση, απολαμβάνω και το φλερτ, μια και οι βραδινές ώρες της ημέρας, ανεβάζουν την ερωτική διάθεση, και  δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις….

*Από σήμερα και ως τις 15 Σεπτεμβρίου :Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου.

Θυμήσου:  Όσο πιο οργανωμένος είσαι, τόσο πιο ανταγωνιστικός γίνεσαι. Και ο Άρης στην θέση αυτή σου προσφέρει ακριβώς αυτό:  Την δυνατότητα να οργανωθείς ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να διεκδικήσεις δυναμικά το παιχνίδι που επιλέγεις να διεκδικήσεις.

Ευχές για μια υπέροχη και δημιουργική Παρασκευή.

Ολυμπία.