ΈΧΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι και εύκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες σου, ωστόσο με την σελήνη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη το μεσημέρι, νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου ότι μπορεί να κουβαλάς και να σε βαραίνει…

Εκφράσου, πες αυτό που νιώθεις, επικοινώνησε το, και πολλές φορές θα αντιληφθείς πως μια και μόνο λέξη είναι αρκετή για να ξαναβρείς το χαμόγελό σου και την καλή σου διάθεση…

Πάντως θυμήσου πως οι μέρες έχουν παγίδες, που αφορούν εκείνα τα σενάρια που συνηθίζουμε να κάνουμε, και που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με ότι συμβαίνει πραγματικά. Η το ότι έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε πρόσωπα η καταστάσεις, να τα μεγαλοποιούμε, με αποτέλεσμα να προσγειωνόμαστε απότομα, όταν τα πράγματα μπαίνουν στην πραγματική τους διάσταση.

Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας και ο μετρ των ψευδαισθήσεων, κάνει τα πάντα να φαίνονται διαφορετικά….Τα κόκκινα γυαλιά που μας βάζει να φορέσουμε, παραμορφώνουν άλλοτε σε μικρότερο και άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να βγάζουμε και λάθος συμπεράσματα….

Κριός. Να θυμάσαι πως δεν υπάρχουν αυτονόητα, και φρόντισε σε ότι λες να είσαι συγκεκριμένος και σαφής. Κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί, κινήσου σε ένα ρεαλιστικό και πρακτικό άξονα. Καλή μέρα για εξωστρέφεια και κοινωνική ζωή.

Ταύρος. Μην δίνεις στα συναισθήματα σου μεγαλύτερες διαστάσεις, και φρόντισε να κρατάς την ισορροπία σου, έχοντας μια ρεαλιστική οπτική σε ότι ανοίγεται τώρα στην καθημερινότητα σου. Καλή μέρα για πιο προσωπικές επαφές, η για άνοιγμα με φίλους η πρόσωπα που αγαπάς.

Δίδυμοι. Καλή μέρα για να βγάλεις προς τα έξω αυτό που νιώθεις, να το επικοινωνήσεις και να εκφραστείς με άνεση. Ωστόσο να θυμάσαι πως είναι καλύτερα να μείνεις στην θέση του παρατηρητή, σχετικά με τις σχέσεις η τους συνεργάτες σου, και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν να είσαι απόλυτα σίγουρος.

Καρκίνος: Θυμήσου πως πολλές φορές δεν είναι εύκολο να κάνουμε αυτό που θέλουμε, γιατί χρειάζεται να ακολουθήσουμε αυτό που ”πρέπει”. Υποχρεώσεις και τρέξιμο στην σημερινή ημέρα, ωστόσο  να κράτα στο μυαλό σου,πως δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Να είσαι ο εαυτός σου απλά…

Λέων: Βρες τι σε κάνει χαρούμενο και ακολούθησε το! Βάλε περισσότερο παιχνίδι και φλέρτ στην καθημερινότητα σου! Μια έξοδος με πρόσωπα που αγαπάς μπορεί να σου ανανεώσει την διάθεση. Ασχολία με τα παιδιά. Η ερωτική ζωή είναι πηγή καλής ενέργειας.

Παρθένος: Ασχολήσου με το πρακτικό μέρος της καθημερινότητας σου, (άλλωστε είσαι ειδικός σε αυτό) και οργάνωσε ότι μπορεί να έχεις παραμελήσει. Το σπίτι και η οικογένεια σε πρώτη προτεραιότητα, ωστόσο μην ανοίγεις συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαράθεση. Η ερωτική ζωή ευνοείται και ανανεώνεται.

Ζυγός: Καλή μέρα για κάθε είδους επικοινωνιακά ανοίγματα (ιδίως από το μεσημέρι και μετά), σε προτρέπει να πάρεις πρωτοβουλία και να κινηθείς σε κάθε κατεύθυνση που θέλεις να εξελίξεις. Η κοινωνική ζωή πηγή ανανέωσης και καλής ανταλλαγής με τους γύρω σου. Προσοχή στις συναισθηματικές επενδύσεις.

Σκορπιός: Κάνε ένα οικονομικό πλάνο που θα σε βοηθήσει και να μην αγχώνεσαι και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρήματα σου. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα, και αγορές που μπορεί να έχουν έναν πιο παρορμητικό χαρακτήρα. Συναισθηματικές επικοινωνίες και ανταλλαγές. Η ερωτική ζωή, ανανεώνεται αλλά χρειάζεται να ακολουθήσεις αυτό που εσύ θέλεις και όχι αυτό που μπορεί να θέλουν οι άλλοι. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.

Τοξότης: Μετά το μεσημέρι η μέρα σου προσφέρει την ευκαιρία μιας ανανέωσης σε κάθε επίπεδο. Ευνοούνται σχέσεις και επικοινωνίες προσωπικές η επαγγελματικές. Μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου η τις απόψεις σου ωστόσο, και μην πιέζεις τις καταστάσεις περισσότερο απ όσο αντέχουν. Αξιοποίησε την κοινωνική ζωή.

Αιγόκερως: Αξιοποίησε το πρωινό της ημέρας, για ότι έχεις την διάθεση να επικοινωνήσεις η να προωθήσεις. Από το μεσημέρι και μετά, απέφυγε οτιδήποτε μπορεί να μην έχεις την διάθεση να χειριστείς, και ασχολήσου με πράγματα που δεν έχουν εμπλοκές οι όποιοι τρίτοι. Ακόμα και αν κάποια πράγματα μπορεί να μην σου βγαίνουν όπως θα τα ήθελες, δώσε χρόνο. Συναισθηματικές επικοινωνίες.

Υδροχόος: Οι φίλοι είναι πάντα σημαντικοί για εσένα, και σήμερα είναι μια μέρα που ανταλλάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.  Αναζήτησε καινούργια ερεθίσματα που ανανεώνουν τον ενδιαφέρον σου. Ο έρωτας έχει έναν πιο μυστικό χαρακτήρα. Ισχυρή συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις η αποφάσεις.

Ιχθύες: Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε να είσαι σαφής και συγκεκριμένος και να μην αφήνεις περιθώρια παρανόησης η παρεξήγησης. Σε προσωπικό επίπεδο, απέφυγε τις συναισθηματικές επενδύσεις, κυρίως για πρόσωπα για τα οποία δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορείς να τα εμπιστευτείς. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να υλοποιήσεις.

Όμορφη μέρα να φτιάξουμε.

Με αγάπη

Ολυμπία.