ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Σήμερα ο  Ερμής συναντά τον Άρη, σε μία όψη συνόδου, στην Παρθένο, δρομολογώντας κάθε φύσεως καβγαδάκια που εύκολα μπορεί να μετατρέψουν την καθημερινότητα σου σε πεδίο μάχης!

Με η χωρίς λόγο, λίγο η υπερανάληση  και η κριτική καυστικότητα του Ερμή, λίγο που δεν  θέλει και πολύ ο Άρης να πάρει φωτιά..έτοιμο το σκηνικό, εκτοξεύοντας  γενναίες δόσεις αδρεναλίνης που αν ξεκινήσει δεν θα είναι εύκολο να μαζέψεις!

Κι επειδή δεν όπως θα καταλάβεις όλα είναι πολύ εύφλεκτα , καλό είναι να εκτονώσεις την ενέργεια τους σε άσκηση η σπορ, που αποφορτίζουν τον θυμό σου, και ηρεμούν τα πνεύματα.

Αλλιώς σε βλέπω σαν τον ταυρομάχο στην αρένα, με το κόκκινο πανί στο χέρι…

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες που έχουν τον ήλιο τους κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, τις μέρες αυτές ας αφήσουν στο σπίτι κάθε επικίνδυνο εργαλείο και κυρίως την κριτική τους διάθεση, γιατί μπορεί να γίνει υπεύθυνη πολλών δεινών!

Κριοί –Ζυγοί :Ο  εργασιακός χώρος μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσεων, που να μην ξέρεις πώς να το χειριστείς. Εδώ το να υποχωρήσεις θα αποδειχτεί σοφία.

Ταύροι- Σκορπιοί: Όσο και αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το να το χειριστείς με ευελιξία και όχι με πίεση, να είσαι σίγουρος πως θα σου βγει σε καλό!

Καρκίνος – Αιγόκερως: Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Μπορεί να έχεις δίκιο, σημασία έχει το πώς το διεκδικείς γιατί υπάρχει η πιθανότητα να το χάσεις.! Προσοχή στις μετακινήσεις.

Λέων- Υδροχόος: Προσπάθησε να μην περάσεις το όριο, ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και σε αυτό που σου επιβάλλεται να κάνεις. Οικονομικές ασυμφωνίες και έξοδα. Ανάγκη για κατανάλωση.

Καλημέρα σε όλους!