ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Αυλαία στην ημέρα με τη σελήνη να διανύει το ζώδιο του Καρκίνου, και τα συναισθήματα πρωτοστατούν, ανακατεύοντας για τα καλά  την διάθεση σου.

Οι πρωινές ώρες, και κάτω από την επιρροή του τριγώνου που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου δημιουργούν μια ελαφρότητα και μια διάθεση φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις καμία όρεξη να ακολουθήσεις τα ‘’πρέπει’’ σου και την πρακτική πλευρά της ζωής σου.

Τις ώρες αυτές άκουσε περισσότερο τον εσωτερικό σου οδηγό, την διαίσθηση σου, η μπορεί να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βοηθήσεις να συμπαρασταθείς περισσότερο σε κάποια πρόσωπα που σε χρειάζονται , η να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι περισσότερο με την καρδιά σου.

Κοντά στις ώρες του μεσημεριού, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα ,είναι εύκολο να δημιουργήσουν μέσα σου ένα περιβάλλον εσωτερικών συγκρούσεων, που να απλωθεί και γύρω σου, στις σχέσεις σου η την δουλειά σου.

Καλό είναι τις ώρες του μεσημεριού να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με τα απαραίτητα και τα αναγκαία και να μην δώσεις χώρο στην εσωτερική σου παρόρμηση να βγεί προς τα έξω, γιατί μπορεί τόσο εσύ να γίνεις απαιτητικός και καταπιεστικός προς τους  άλλους όσο και το αντίθετο.

ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ουρανός πρωτοστατεί στον κύκλο αυτών των ημερών, και δημιουργεί πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, και πολλές φορές μπορεί να ‘’ανοίξουν’’ θέματα από εκεί που δεν το περιμένεις!