ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ήλιος από την Παρθένο  συναντά τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μέσα από μια όψη αντίθεσης και θα το νοιώσεις πως η διαδρομή σου έχει κάτι από  τοπίο στην ομίχλη!

Και είναι τόσο η διάθεση σου που φαίνεται πιο υποτονική και πιο πεσμένη, όσο και τα γεγονότα γύρω σου δεν έχουν καμία καθαρότητα που σε βοηθά να τα κατανοήσεις.

Τα σενάρια στο μυαλό σου δίνουν και παίρνουν, και όσο για την επικοινωνία, μοιάζει ανύπαρκτη, μια και άλλα λες εσύ και άλλα μπορεί να καταλαβαίνουν οι άλλοι!

Τάσεις και διάθεση φυγής στα κόκκινα, και οι εναλλακτικές όχι και τόσο ενδεδειγμένες. Προσοχή στο αλκοόλ, τα φάρμακα, τις ουσίες και ότι μπορεί να προσφέρει πλασματικούς κόσμους, χωρίς αλήθεια…

Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγεις να μιλάς για σοβαρά θέματα και να ακολουθήσεις μια πιο χαλαρή τακτική, και πιο επιφανειακές συζητήσεις και αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων σε απασχολούν . Όλα έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα.

Εμπιστεύσου τις ευεργετικές ιδιότητες του διαλογισμού, του ρέικι, της προσευχής,και ότι σε συνδέει με το μέσα σου!

Και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες έχουν έντονα απατηλό χαρακτήρα που καλό θα είναι να προσέξεις.