ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο, με ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι μας έδωσε, και υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο μ ένα πλατύ χαμόγελο.

Κριός- Ζυγός: Μπορεί να έχεις αρκετές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να τακτοποιήσεις, ωστόσο μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση στον εαυτό σου! Είναι απαραίτητα!

Ταύρος- Σκορπιός: Φίλοι παρέες κοινωνική ζωή προσφέρονται προς αξιοποίηση σήμερα, και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις τα οφέλη ενός χαλαρού Σαββατόβραδου.

Δίδυμοι- Τοξότης: Οι υποχρεώσεις δεν λείπουν και ίσως μάλιστα να έχεις πολλά περισσότερα να κάνεις απ ότι συνήθως. Οικογένεια και καριέρα οι δύο άξονες που απορροφούν την καθημερινότητα σου. Πάντως σήμερα ένα διάλλειμα επιβάλλεται!

Καρκίνος –Αιγόκερως: Η ημέρα σου προσφέρει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και σε καλεί να το αξιοποιήσεις κάνοντας πράγματα που σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Αξιοποίησε το διάστημα αυτό, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο ενδιαφερόντων.

Λέων- Υδροχόος: Κάνε ότι δίνει στην ψυχή σου χαρά και ευχαρίστηση! Καλή μέρα ωστόσο γα την οργάνωση οικονομικών θεμάτων πάσης φύσεως. Και αγορών επίσης! Συζητήσεις για οικονομικά ευνοούνται.

Παρθένος- Ιχθύες: Οι σχέσεις σου είναι ένα πεδίο χαράς. Βρες ότι σε φέρνει κοντά σε αυτές και αξιοποίησε την ημέρα σου, για να μοιραστείς με τους ανθρώπους σου όμορφες στιγμές που γεμίζουν την ψυχή σου.

Ευχές για ένα υπέροχο Σάββατο!