ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Η εβδομάδα είναι πλούσια σε γεγονότα, λες και οι πλανήτες έχουν βαλθεί να κινητοποιήσουν με την μία στο σκηνικό και να μας βάλουν για τα καλά στο παιχνίδι της καθημερινότητας. Και πριν βιαστείς να πεις πως ακόμα δεν έχει συμβεί τίποτα, κράτα την μαγική λέξη… ’’ακόμα’’!

Να θυμάσαι πως πολλές φορές τα πράγματα προετοιμάζονται για να έρθουν στο προσκήνιο.

Στις ημέρες που ακολουθούν  έχουμε τις διαδοχικές όψεις του Ερμή μέσα στις επόμενες ημέρες, τόσο το τρίγωνο του με τον Κρόνο, όσο και το τετράγωνο του με τον Δία, αλλά και την αντίθεση του με τον Ποσειδώνα.

Ένα μπέρδεμα θα το έχεις. Από τη μία η ανάγκη σου για οργάνωση, θα αντιβαίνει στην ανάγκη σου για να το ρίξεις έξω, να περάσεις καλά, να κάνεις κάθε είδους υπερβολή που σου έρχεται στο μυαλό.

Το μυαλό σου θα τρέχει σε μέρη πρόσωπα η στιγμές που σε ευχαριστούν, εκεί που θέλεις να τα πετάξεις όλα πίσω σου και χαρείς το τώρα.

Βεβαίως και θα το κάνεις ωστόσο θυμήσου να οργανώσεις κι εκείνες τις λεπτομέρειες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα.

Επίσης να θυμάσαι  πως τις μέρες αυτές ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, και καλό είναι να προσέχεις ότι μπορεί προς στιγμήν να σου προκαλεί ενθουσιασμό.

Γιατί τόσο το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μπορεί να σου φέρει νέα και ειδήσεις που σε χαροποιούν, παρακάτω να ανακαλύψεις πως όλα ξεφουσκώνουν σαν ένα μπαλόνι που χάνει τον αέρα του!

Σε συνδυασμό και με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που δημιουργεί κάθε είδους φαντασιώσεις, που καμία επαφή δεν έχουν με την πραγματικότητα, φρόντισε να μείνεις γειωμένος στο κέντρο και την αλήθεια σου, χωρίς εξάρσεις και προσδοκίες γιατί θα είναι εύκολο να απογοητευτείς.

Μυστικά και ψέματα κάνουν την εμφάνιση τους και διογκώνονται στο κλίμα αυτών των ημερών, καθώς και κάθε είδους εξαπατήσεις από την πιο απλή έως την πιο ευφάνταστη!

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές καλό είναι να μην σε βρουν εφησυχασμένο γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεων που δεν θα σου είναι και τόσο ευχάριστες.

Κριοί – Ζυγοί: Πάρτε μια ανάσα, από σήμερα και χαλαρώστε. Η κοινωνική ζωή προσφέρεται για αποφόρτιση!  

Ταύροι – Σκορπιοί: Οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύπτουν τώρα θέλουν προσοχή. Σε πολλές περιπτώσεις θα διαπιστώσεις πως άλλα νομίζεις και άλλα ισχύουν πραγματικά. Φίλοι και ερωτική ζωή ευνοούνται!

Λέοντας – Υδροχόος: Οι μέρες προσφέρουν μια καλύτερη διάθεση και ανοίγματα που σε αποφορτίζουν και σε χαλαρώνουν. Κοινωνικότητα και φίλοι είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να αξιοποιήσεις.

Καρκίνος – Αιγόκερως: Ισως νοιώσεις μια μεγαλύτερη κούραση η μια έλλειψη διάθεσης σήμερα και αύριο. Ασχολήσου με τα απαραίτητα και τα σημαντικά. Προσοχή στην επικοινωνία. Φιλτράριζε ότι ακούς και ότι σου λένε.

Ευχές για μια υπέροχη ημέρα!