ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ερμής περνά στην Παρθένο ως τις 14 Σεπτεμβρίου. Κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης στην Παρθένο. Σελήνη στον Λέοντα σε κενό πορείας από τις 3,07πμ.

Στα + της ημέρας( και της περιόδου) Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Κριοί και Ζυγοί : Η καλή διάθεση είναι ικανή να μεταμορφώσει την μέρα σας.Εργασιακά θέματα στο προσκήνιο. Η κούραση που βιώνετε τώρα μπορεί να βγει σε καλό παρακάτω. Η κοινωνική ζωή ευνοείται.

Ταύροι και Σκορπιοί: Περίοδος σημαντικών ανοιγμάτων και ευκαιριών. Επαγγελματικές εξελίξεις και προσωπικά σχέδια μπορεί να εξελιχθούν από κει που δεν το περιμένετε.

Δίδυμοι και Τοξότες: Η μέρα προσφέρει ευκαιρίες και διευκολύνσεις ειδικά σε συζητήσεις, που όμως δεν έχουν ακόμα οριστικό χαρακτήρα.  Ο δείκτης για κοινωνική ζωή ανεβασμένος.

Καρκίνος- Αιγόκερως: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες έχουν ένα πιο έντονο χρώμα σήμερα. Περίοδος (γενικότερα) θετικών εξελίξεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως κάποιες σημαντικές διευκολύνσεις στις υποθέσεις σας.

Λέων και Υδροχόος: Σχέσεις και συνεργασίες κινούνται σε ένα πιο χαλαρό κλίμα. Αποφύγετε συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Καλή μέρα για σύσφιξη σχέσεων.

Παρθένος και Ιχθύες: Υποχρεώσεις και δουλειά  επιφορτίζουν την ημέρα και την ψυχολογία σας. Σημαντικές οι εξελίξεις της εποχής σε σχέσεις και συνεργασίες, που προκύπτουν ξαφνικά. Αλλαγές βελτίωσης.