ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Ότι κάνεις έχει στόχο!

Σελήνη στον Ταύρο, και Αφροδίτη, Άρης στην Παρθένο. Η καθημερινότητα έχει ένα γήινο χρώμα, που δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια ανεμελιάς η χαλάρωσης. Η σκέψη τρέχει σε ότι έχει να κάνει με την ύλη, την δουλειά σου, ή τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Το τρίγωνο της σελήνης με τον Κρόνο κοντά στις ώρες του μεσημεριού, θα εξυπηρετήσει κάθε πρακτικό θέμα οργάνωσης και μεθόδευσης των στόχων σου, ενώ το τετράγωνο της με τον Ερμή το απόγευμα, επιφέρει ένα κλίμα έντασης και νευρικότητας από αυτό που δημιουργείται μέσα από την ισχυρογνωμοσύνη και την αδιάλλακτη στάση απέναντι στα πρόσωπα η τις καταστάσεις.

Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα, ρίχνει τους τόνους και δημιουργεί την ατμόσφαιρα ενός δειλινού γεμάτο χρώματα, για όσους έχουν την διάθεση να το ανακαλύψουν.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου έχουν την τιμητική τους στην σημερινή ημέρα, και μπορούν αφενός να θέσουν τα θέματα τους σε μια πιο πρακτική βάση, να οργανωθούν και να ανακαλύψουν νέα δεδομένα σε ότι τους ενδιαφέρει, όσο και να έρθουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάνε, η να απολαύσουν πράγματα που τους ευχαριστούν.