ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ.

Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου, στην ημέρα της Παρασκευής. (Η ενέργειά τους είναι ήδη σε επιρροή)

Οι μέρες αυτές( και κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου στους Ιχθύες), σηματοδοτούν μια έναρξη, με κοινό ενδιαφέρον,κάτι που τείνει προς μια κορύφωση.

Οι μέρες είναι σχεδόν ιδανικές για επικοινωνία, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα εργασιακά σου, αλλά και σε αποφάσεις που θα πάρεις για εσένα!

Δηλαδή να ξεκινήσεις πιο εντατικά την φροντίδα του εαυτού σου, την άσκηση, και ότι μπορεί να σου δίνει ευεξία!

Επειδή η Παρθένος έχει την τάση να εκλογικεύει τα πάντα, οι προσωπικές συζητήσεις  θα έχουν την τάση να γειώνονται σε ρεαλιστική βάση έτσι που δεν θα  σε ευχαριστούν.

Όμως μηνύματα, ειδήσεις τηλεφωνήματα και συναντήσεις έχουν την τιμητική τους, μια και προσφέρονται οι λόγοι για να συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα και αν το κλίμα δεν είναι ιδανικό.

Ίσως ακόμα η νέα έναρξη να αφορά ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον, μια νέα δουλειά έναν νέο ξεκίνημα που οργανώνεις.

Εδώ ωστόσο υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στην 27η μοίρα της Παρθένου. Ο Ερμής βρίσκεται στην έξαρση του παντοδύναμος, ενώ η Αφροδίτη σε πτώση. Πολύ σύντομα αυτό θα αλλάξει.  Στην ημέρα της Πανσελήνου(το Σάββατο) και οι δύο περνάνε στο ζώδιο του Ζυγού, όπου η Αφροδίτη περνά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί θα βρίσκεται σπίτι της.

Ότι συμβαίνει τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να αλλάξει, και να μετατοπιστούν και οι προτεραιότητες και οι ισορροπίες γι αυτό καλό είναι να δίνεις  χρόνο και να μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις πριν ενώσεις όλα τα κομμάτια του πάζλ.

Προς το παρόν την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι :Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών που φαίνεται πως βρίσκονται κάτω από σημαντικές εξελίξεις τις μέρες αυτές και προσωπικές αλλά και επαγγελματικές.

Δίδυμοι Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, επίσης και εσείς μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε εξελίξεις που σας  κινητοποιούν στην δράση. Σε κάθε περίπτωση θα είναι η δική σας στάση που θα παίξει ρόλο στην θετική έκβαση των πραγμάτων. Έμφαση σε καριέρα/κοινωνική ζωή/οικογένεια.

Ευχές για μια δημιουργική μέρα!

Με πολύ αγάπη

Ολυμπία.