ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Νέα Σελήνη στην Παρθένο με την συμμετοχή του (ανάδρομου) Ουρανού.

Στα + της ημέρας και της περιόδου: Ταύροι – Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Κριός – Ζυγός: Συντόνισε και οργάνωσε  τις υποχρεώσεις τις εκκρεμότητες και την καθημερινότητα σου. Πέταξε ότι δεν σου χρειάζεται. Μείνε με ότι σου κάνει καλό, Νέα εργασιακά ξεκινήματα! Φρόντισε το σώμα και την ψυχή σου!

Ταύρος – Σκορπιός: Οι ευκαιρίες αφορούν αφενός και κινήσεις του παρελθόντος που δεν σου βγήκαν κατά πως τις ήθελες, αλλά και νέα δεδομένα αναδύονται και σου αλλάζουν την ροή των εξελίξεων με ευχάριστο τρόπο. Νέα ερωτικά ξεκινήματα. Καινούργια επαγγελματικά σχέδια.

Δίδυμοι – Τοξότης: Σπίτι/Οικογένεια /Καριέρα και κοινωνική ζωή, ανανεώνονται. Θέσε νέους στόχους η ακολούθησε τις εξελίξεις που ανοίγονται μπροστά σου. Σημαντικές ευκαιρίες που όμως μπορεί να μην έρχονται με την μορφή που περίμενες. Η κοινωνική ζωή ευνοείται!

Καρκίνος – Αιγόκερως: Μια από τις πιο δημιουργικές και επεκτατικές περιόδους! Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις έχουν νέα δυναμική. Μια νέα έναρξη, μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο που ολοκληρώνεται. Η κοινωνική ζωή ευνοείται οι φιλίες, και οι παλιοί αλλά και νέοι έρωτες!

Λέων – Υδροχόος: Οικονομικές ευκαιρίες και διεκδικήσεις μπορεί να ανοίξουν το διάστημα αυτό δίνοντας όφελος. Ευνοούνται συζητήσεις με συνεργάτες. Ένα συμβόλαιο με οικονομικό όφελος. Διάθεση για κατανάλωση και αγορές.

Παρθένος – Ιχθύες: Οι σχέσεις και οι εξελίξεις τους κυριαρχούν στον κύκλο αυτόν. Νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο αλλά και παλιά με τα οποία υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι πιθανό. Μια νέα γνωριμία που εξελίσσεται. Το κλίμα είναι θετικό για ότι και αν επιλέξετε η και όλα!

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους!