ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας, Άρης τρίγωνο Κρόνος/ Σελήνη στον Αιγόκερω.

Το μεγάλο ερώτημα του Χριστόφορου Κολόμβου στους επικριτές του, που υποβίβαζαν την ανακάλυψη της Αμερικής, επιχειρηματολογώντας πως δεν έκανε τίποτα σπουδαίο ήταν :Πως μπορείς να κάνεις ένα αυγό να σταθεί στην μύτη του? Φυσικά κανείς δεν μπόρεσε να βρει την απάντηση, κι εκείνος πήρε ένα βραστό αυγό, έσπασε την μύτη του και το στερέωσε πάνω στο τραπέζι. ‘’Αρκεί να σκεφτεί κανείς’’ είπε και από τότε έχουμε την περίφημη λογοτεχνική παράδοση με το ‘’ αυγό του Κολόμβου’’

Πολλές φορές ό τρόπος με τον οποίο ψάχνουμε λύσεις στα όποια θέματα μας απασχολούν κινείται μέσα σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο από το οποίο δεν μπορείς να αντιληφθείς τις πραγματικές διαστάσεις ενός προβλήματος και φυσικά δεν μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς.

Το θέμα είναι να σκεφτείς ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ!  Αυτήν τη δυνατότητα σου προσφέρει ο Ερμής σε όψη με τον Πλούτωνα, και ένας Ερμής στην Παρθένο που έχει την δυνατότητα να επεξεργάζεται πράγματα σύνθετα και πολύπλοκα.

Αν επίσης κατανοήσεις πως  η δράση είναι αυτή που σε βγάζει από κάθε αδιέξοδο, και που επίσης προσφέρεται από την επιρροή του Άρη με τον Κρόνο, τότε ίσως η εβδομάδα σου να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.

Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε δράση, και ίσως οι λύσεις να είναι πολύ πιο κοντά απ ότι νομίζετε!

Καλή εβδομάδα σε όλους.