ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

 Ο νέος μήνας  κάνει δυναμική είσοδο! Ήλιος σε σύνοδο με Άρη, και Αφροδίτη τετράγωνο με Δία.

Κριός- Ζυγός: Και δυναμική έχεις και διάθεση  έχεις, όμως σκέψου: την διοχετεύεις σωστά? Ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου ευνοείται, και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Μία προσοχή στον λόγο η τον τρόπο που θα κινηθείς καλό είναι να τον δείξεις. Πιθανά θα έχεις την  ευκαιρία για έναν διάλογο η μια επικοινωνία η ακόμα και μια είδηση, που  χρειάζεται προσοχή και οργάνωση αλλά μπορεί να καρποφορήσει!

Ταύρος- Σκορπιός: Ότι μπορεί να σκεφτόσουν η να προετοίμαζες εδώ και καιρό, είναι πιθανό να το δεις και αναδύεται εκ νέου και να εξελίσσεται. Ίσως επίσης φίλοι να παίξουν ρόλο τόσο στις ευκαιρίες όσο και στις εξελίξεις η την βοήθεια που χρειάζεσαι στις υποθέσεις σου. Η ανάληψη πρωτοβουλιών θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μια οικονομική ευκαιρία που όμως χρήζει διερεύνησης. Ερωτική ανανέωση. Μην γίνεσαι ωστόσο πολύ απαιτητικός από τον άλλον.

Δίδυμοι – Τοξότης: Μήπως νιώθεις πως όλοι ζητάνε πράγματα από εσένα, στο σπίτι, στην δουλειά, κι εσύ δεν ξέρεις ποιον να εξυπηρετήσεις πρώτο? Βάλε προτεραιότητες γιατί θα πιεστείς. Να θυμάσαι ωστόσο πως μέσα από την πίεση αυτή, μπορεί να προκύψει κάτι θετικό… μια επαγγελματική πρόταση, μια στήριξη η βοήθεια στις υποθέσεις σου. Πες όχι σε κάθε τι που σε βγάζει έξω από τους ρυθμούς σου η έξω από το μέτρο, η σε ότι δεν γνωρίζεις και δεν είσαι σίγουρος. Μπορεί να το μετανιώσεις!

Καρκίνος – Αιγόκερως: Και διάθεση έχεις και δυνατότητες να καταφέρεις κάποια από αυτά που θέλεις, αρκεί να τρέξεις και να  κινήσεις τα νήματα που σε ενδιαφέρουν. Θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα σε διευκολύνουν σε ότι επιλέγεις να εστιάσεις την προσοχή σου. Πρόσεξε μόνο με συγγενικά πρόσωπα την ένταση των διαφωνιών που μπορεί να υπάρξει. Ειδήσεις –προσκλήσεις και συναντήσεις σε χαροποιούν.

Λέων – Υδροχόος: Μια τάση για σπατάλη μπορεί να σου βγει πιο έντονα σήμερα η τις μέρες αυτές γενικότερα. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, μια και είναι πιο εύκολο να βρεις την άκρη που ψάχνεις και να εξυπηρετηθείς. Μην ενδίδεις στις παρορμήσεις σου. Έκτακτα έξοδα. Βοήθεια από φίλους!

Παρθένος – Ιχθύες: Τα θέλεις όλα και τώρα, αλλά λίγη υπομονή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα πως θα τα καταφέρεις. Αξιοποίησε την δυναμική που έχεις το διάστημα αυτό, μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις και οργάνωσε τις κινήσεις σου. Ξέρεις πολύ καλά πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Μην προσπαθείς να επιβάλλεις αυτό που θέλεις, και μην αναλώνεσαι να πείσεις τους άλλους για το τι θέλεις. Ο στόχος σου είναι μόνο δική σου υπόθεση!

Καλή εβδομάδα σε όλους!