ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ρυθμοί γρήγοροι στην σημερινή ημέρα, κι εσύ καλείσαι να τους ακολουθήσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη, είτε γιατί δεν προλαβαίνεις, είτε γιατί υπάρχουν αρκετά καλές συγκυρίες που σου προσφέρονται κι εσύ χρειάζεται να τις αξιοποιήσεις άμεσα.

Η σελήνη στον Κριό, δίνει μεγάλες ταχύτητες, και μάλιστα η όψη της με τον Δία στις πρωινές ώρες της ημέρας, ανοίγει ένα παράθυρο στο φως στις διαθέσεις και ίσως και σε κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα. Μπορεί όχι σημαντικές αλλά ικανές και να σου φτιάξουν την μέρα, αλλά και να σε εξυπηρετήσουν σε κάτι που σε ενδιαφέρει.

Στις απογευματινές ώρες ωστόσο το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα, ανοίγει το κουτί με τα συναισθήματα, και αλλάζει το σκηνικό, τόσο μέσα σου όσο και έξω σου, μια και αυτά τα δύο πάνε μαζί.

Κάθε τι που νιώθεις είναι εύκολο να διογκωθεί παίρνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ότι έχει πραγματικά, μια και μπορεί να απαιτήσεις απαντήσεις η εξηγήσεις στο εδώ και στο τώρα που δεν μπορούν να δοθούν. Κι αυτός να είναι ένας λόγος αναταραχών στις προσωπικές σου σχέσεις και όχι μόνο!

Την εύνοια της ημέρας εισπράττουν οι Κριοί Λέοντες και Τοξότες, που εκτός από καλή διάθεση θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν και κάποιες εύνοιες θα τους δοθούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν πιο εύκολα τις  όποιες υποθέσεις τους.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, προσέξτε λίγο περισσότερο από το απόγευμα και μετά, τόσο την ευμετάβλητη διάθεση σας, όσο και την επιρροή που μπορεί να έχει αυτή πάνω στους άλλους. Οι αποστάσεις επιβάλλονται.

ΥΓ. Από εχθές Αφροδίτη και Ερμής στον Ζυγό, δημιουργούν ένα κλίμα καλύτερων ισορροπιών σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με αγάπη

Ολυμπία.