Ο ΟΥΡΑΝΌΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ1/8/2021

* Σελήνη στον Ταύρο.

* Σελήνη σύνοδο Ουρανό.(1.34μμ) Λίγο η ζέστη, λίγο που είναι Κυριακή, μια ανάγκη να το ”σκάσεις” από την καθημερινότητα, θα την έχεις, ειδικά αν ανήκεις σε αυτούς που οι διακοπές για φέτος φαντάζουν άπιαστο όνειρο. Το ξέρω, βλέπεις τις φωτογραφίες από τις παραλίες στο fb, και σε πιάνει μια ζήλια, αλλά προς το παρόν εκμεταλλεύσου  τις συγκυρίες της ημέρας για να κάνεις μια μικρή απόδραση.

*Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνα(18.13μμ) Ένα ταβερνάκι δίπλα το κύμα, με ωραίο φαγητό και παγωμένη μπύρα, είναι ότι πρέπει μετά το μπάνιο σου. Άσε που ακόμα και κάτι απλό μπορεί να σου δώσει την αίσθηση των διακοπών….Τι να κάνουμε….η απόλαυση, δεν θέλει συγκεκριμένες συνθήκες. Καλή παρέα, καλή διάθεση και οι στιγμές μεταμορφώνονται…

* Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνα(23.01) Και φυσικά, από ένα τέτοιο σκηνικό δεν μπορεί να λείπει το συναίσθημα, που στις βραδινές ώρες της ημέρας, σου δίνεται (η το δίνεις ανάλογα) σε γενναίες δόσεις.

* Πάντως, επειδή ο Ερμής σήμερα, παίζει ένα ”υπόγειο” και ”ύπουλο ” παιχνίδι με το μυαλό και τα συναισθήματά σου, τόσο με την σύνοδο του με τον Ήλιο, αλλά και με την αντίθεση του με τον Κρόνο, και μπορεί εκεί που όλα μοιάζουν ήρεμα κι ωραία, να προκύψει και μια τρικυμία που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, καλό είναι να είσαι υποψιασμένος όταν κάποιες αρνητικές σκέψεις χτυπήσουν την πόρτα του νου σου. Μην ”τσιμπήσεις” είναι παγίδα! Ωστόσο πρόσεχε κατά τις μετακινήσεις σου, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να γίνεις σκληρός και απόλυτος.

Θυμήσου: Οι χωρίς νόημα σκέψεις μου, μού δείχνουν έναν κόσμο χωρίς νόημα

Αλλάζω τις σκέψεις μου, αλλάζω τον κόσμο μου.

Καλό μήνα φίλοι μου και καλή Κυριακή.

Ολυμπία.