Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 4/8/2021

* Σελήνη στους Διδύμους.

* Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνα(6.54πμ) Αν δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου το πρωί δεν είναι μόνο η ζέστη, η τα δύσκολα γεγονότα με τις φωτιές που μας έχει κάνει να χάσουμε τελείως τις ισορροπίες μας, αλλά και  η ενέργεια που υπάρχει γύρω σου, που δεν παραπέμπει σε καμία διάθεση να βγεις έξω από το σπίτι και να αδράξεις τη μέρα….Αντίθετα, θέλεις να μείνεις στο κρεβάτι σου, να μείνεις ίσως και μόνος σου, και να αποφύγεις κάθε τι που έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Είναι από εκείνες τις φορές που δεν θέλεις να δεις η να μιλήσεις με κανέναν,το σκηνικό γύρω σου φαντάζει εξωπραγματικό και προκαλεί έντονη και βαθιά απογοήτευση,   και καλό θα ήταν τις ώρες του πρωινού να αποφύγεις σημαντικές επαφές η συζητήσεις, μια και ότι αφορά πρακτικά ζητήματα, δεν θα είναι εύκολο ούτε να τα επικοινωνήσεις, ούτε και η ”κρίση” σου θα είναι τόσο καθαρή για να μπορέσεις να το διαχειριστείς. Είναι καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις προς το παρόν.

*Σελήνη τρίγωνο Δία(19.17μμ)Ευτυχώς υπάρχει ένα διάλειμμα, που μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε μια ανάσα, όχι ως προς τη ζέστη αλλά ως προς την διάθεση, και οι βραδινές ώρες της ημέρας σου προσφέρουν την δυνατότητα να απολαύσεις μια καλή παρέα, μια βόλτα, μια καλή συζήτηση, η απλά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

* Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο (21.17) ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στις προτεραιότητες μας , που στρέφονται περισσότερο στο σπίτι στην οικογένεια , στην πατρίδα μας και σε όλα αυτά τα τραγικά σκηνικά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες, αλλά και στα πρόσωπα που βρίσκονται πιο κοντά μας για το επόμενο διήμερο.

* Και δεν μας φτάνουν όλες αυτέ οι δύσκολες συνθήκες με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι, σε κορύφωση και η όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή από τον Λέοντα και του Ουρανού από τον Ταύρο, ρίχνει λάδι στην φωτιά, κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο εύφλεκτο, ανεβάζοντας την νευρικότητα στα ύψη, έτσι που ακόμα και μια απλή συζήτηση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις αντιπαραθέσεις ακόμα και ρήξεις, κυρίως γιατί κανείς δεν έχει την διάθεση να υποχωρήσει η ακόμα και να ακούσει αυτά που του λένε. Η επικοινωνία δυσκολεύει τα νέα οι πληροφορίες που έρχονται στ΄ αυτιά μας δεν έχουν ευχάριστο χαρακτήρα, και συχνά γινόμαστε εριστικοί η προκλητικοί στον λόγο μας η στις κινήσεις μας. Προσοχή και στις μετακινήσεις.

Υπομονή και ψυχραιμία, μια και ο Αύγουστος αυτός, φαίνεται  πως έχει σκοπό να μας ταλαιπωρήσει για τα καλά!