Ο ΟΥΡΑΝΌΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 31/7/2021

*Σελήνη στον Ταύρο: Υπενθυμίζω στον εαυτό μου, πως σήμερα δίνω χώρο μόνο στην χαρά και στην απόλαυση.

*Σελήνη τετράγωνο Ερμή(10,23πμ). Θυμήσου εκείνες τις φορές που πήγες να βγεις μπροστά χωρίς να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, και την πάτησες! Έχε το στο νου σου κάθε φορά που μπορεί να θέλεις να πεις κάτι η ακόμα και απλά να κουτσομπολέψεις, πως η μέρα δεν ενδείκνυται για περιττά σχόλια η συζητήσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν εξελίξεις που δεν το περιμένεις. Απέφυγε να γίνεις  απόλυτος και αδιάλλακτος, σε ένα ήδη εύφλεκτο κλίμα.

*Σελήνη τετράγωνο Ήλιο (13.15μμ). Τίποτα δεν σε ξεχνάει! Και πολύ περισσότερο αυτά τα ”προβλήματα” που έχεις την τάση να κρύβεις κάτω από το χαλί και να κάνεις ότι δεν τα βλέπεις. Η ακόμα και αν τα δεις δεν ξέρεις πως να τα χειριστείς. Σήμερα, μην ξύνεις παλιές πληγές γιατί μπορεί να ματώσουν. Και κυρίως μην το παίζεις κυρίαρχος του παιχνιδιού, γιατί εύκολα μπορεί να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

*Σελήνη τετράγωνο Κρόνος(16.47μμ)Εύκολα μπαίνεις στον ρόλο του θύματος, της αυτολύπησης, και του αρνητισμού. Εμένα δεν με αγαπάει κανείς, είμαι μόνος μου,δεν αξίζω, δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα, και άλλες τέτοιες αποθαρρυντικές σκέψεις. Μην ”τσιμπάς” ώρες είναι και θα περάσουν…

*Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη (19.40μμ) Και αφού περάσαμε από τις συμπληγάδες πέτρες, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, ήρθε η ώρα να ξαποστάσουμε και να πάρουμε μια ανάσα. Σάββατο βράδυ, με καύσωνα, ένα νυχτερινό μπάνιο είναι στα προτεινόμενα,(κυρίως για εσένα που ξ έμεινες στο σπίτι σου και δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές)  η ένα ωραίο παραλιακό μαγαζί, με καλή παρέα να απολαύσεις την βραδιά σου. Και το μπαράκι της περιοχής σου στην τελική, είναι μια διαφορετική νότα, έτσι για να πεις ότι αποχαιρετάς σε ένα αλλιώτικο κλίμα τον Ιούλιο.

Αρχίζω τη μέρα μου με την φράση: ”Σήμερα δεν θα κρίνω τίποτα απ όσα θα μου συμβούν” και όλη την ημέρα υπενθυμίζω στον εαυτό μου να μην κρίνει..(Μαθήματα Θαυμάτων)

Όμορφη μέρα να φτιάξουμε.