Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 3/8/2021

* Σελήνη στους Διδύμους.

* Σελήνη εξάγωνο Ήλιο(7,30πμ) Ότι και αν νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, είτε αυτό αφορά τις ιδέες, τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε αφορά τις σχέσεις σου, οι πρωινές ώρες της ημέρας, παίζουν έναν σαφώς επιβοηθητικό ρόλο, μια και εξυπηρετούν την ισορροπία σου, και την πνευματική και την ψυχική, αυτή που σε βοηθά να διαχειρίζεσαι καλύτερα ότι μπορεί να έχεις στο μυαλό σου.

* Σελήνη εξάγωνο Ερμή (12.12μμ), Ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, και μια αυξημένη κινητικότητα στις ώρες αυτές, τέτοια που εξυπηρετεί κάθε είδους συναλλαγές, πληροφορίες που εξυπηρετούν, αλλά και προσκλήσεις η συναντήσεις που σε έχουν ευχάριστο χαρακτήρα.

* Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη (15.24μμ) Μια παρόρμηση για κατανάλωση σε βγάζει έξω από την καθημερινότητα σου, και σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αγορές που σε ευχαριστούν και σε ανανεώνουν. Ωστόσο οι σπατάλη στην οποία ενδεχομένως να επιδοθείς, είναι εύκολο να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

* Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό: Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα! Κι εκεί, που πηγαίνεις χαλαρά στο περίπτερο της γειτονιάς σου, η στην τράπεζα, ”πέφτεις” πάνω σε ένα πρόσωπο που ενεργοποιεί με μιας όλες σου τις αισθήσεις….Η και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που επανέρχεται δυναμικά στην ζωή σου. Οι εκπλήξεις της ημέρας αφορούν κυρίως τους Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου που φαίνεται πως οι μέρες αυτές έχουν εξελίξεις έξω από τις συνηθισμένες!

Καλή μέρα να φτιάξουμε!