Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 2/7/2021

*Μία υπερβολή μπορεί να σου βγει σήμερα, (κυρίως τις ώρες του πρωινού), που σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Δία,(7,35πμ) και είναι εδώ που μπορεί να πεις πολλά, ίσως και περισσότερα από όσα πρέπει, αλλά καλό είναι να θυμάσαι, πως δεν τα ξέρεις όλα, και πώς πάντα τα πράγματα έχουν και μια άλλη οπτική την οποία ενδεχομένως δεν γνωρίζεις.

Μην προσπαθείς λοιπόν να πείσεις κανέναν για τις θέσεις σου, γιατί πολλές φορές είτε δεν είναι η κατάλληλη ώρα, είτε και οι άλλοι, τηρούν την ίδια απόλυτη στάση με εσένα.

*Η Σελήνη περνά στους Διδύμους(8.46μμ), ανεβάζοντας κατακόρυφα τους καθημερινούς σου ρυθμούς. Και από εκεί που όλα κινούταν σε slow motion(λίγο η σελήνη στον Ταύρο, λίγο ο καύσωνας) τώρα αρχίζει ένα ατελείωτο πήγαινε -έλα, που από την μια ζωντανεύει την καθημερινότητα, από την άλλη, πολλά πράγματα κινούνται σε εξαιρετικά επιφανειακούς ρυθμούς, απαντάς χωρίς να ακούσεις  την ερώτηση για παράδειγμα, η ”μπλέκεις” σε συζητήσεις που είναι τελείως ανούσιες…

* Σελήνη τετράγωνο Άρης(13.30) Μην βγάζεις την ένταση σου προς τα έξω, γιατί το κλίμα είναι πολύ εύφλεκτο και όχι μόνο λόγω του καύσωνα….Κι επειδή στις ώρες αυτές τα πράγματα μπορεί να πάρουν τελείως διαφορετικές διαστάσεις από αυτές που περιμένεις, απέφυγε καταστάσεις που μυρίζουν…μπαρούτι!

* Σήμερα Δευτέρα κορυφώνεται και η αντίθεση μεταξύ του Ηλίου και του ανάδρομου Κρόνου, μια όψη που ρίχνει λάδι στη φωτιά των σταθερών ζωδίων, (Ταύρων, Λιονταριών, Σκορπιών και Υδροχόων) ,που καλό είναι να θυμούνται πως πολλές φορές η συγκρούσεις, μπορεί να μοιάζουν σαν να χτυπάς μόνος σου το κεφάλι σου στον τοίχο….Το να αναλάβεις την ευθύνη για ότι μπορεί να σε ταλαιπωρεί η να σε βασανίζει μπορεί να είναι και μια λύση που να σε κουράσει μεν, αλλά να σε απαλλάξει από πολλές ταλαιπωρίες και περιορισμούς. Μην βλέπεις λοιπόν τα πράγματα μονόπλευρα. Άνοιξε την οπτική σου, αλλιώς προβλέπονται δυσκολίες και συγκρούσεις χωρίς λύσεις.

ΥΓ.Σήμερα μπορεί το κλίμα να έχει δυσκολίες, όμως επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα τα ίδια, έρχεται για αύριο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, για να ανανεώσει και την διάθεση σου, που σήμερα φαίνεται πως δεν είναι και στα καλύτερα της.

Καλή εβδομάδα!