Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 11/8/2021

* Σελήνη στην Παρθένο.

* Ερμής αντίθεση Δίας. Λόγια ακούγονται πολλά….πόσα όμως από αυτά είναι αλήθεια? Στην προσπάθεια να φέρουμε κάποια πράγματα στα μέτρα μας, συχνά λέμε λόγια που δεν τα εννοούμε, η δεν δίνουμε σημασία σε λεπτομέρειες που όμως είναι σημαντικές. Ερμής – Δίας είναι η ”φούσκα” που σκάει, η υπερβολή, οι λέξεις που λέγονται αλλά δεν εννοούνται. Καλό είναι ιδιαίτερα αν υπάρχουν πρακτικά η οικονομικά θέματα τα οποία έχουμε να διαχειριστούμε, να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, μια και τα λάθη λόγω κακής εκτίμησης η παρόρμησης είναι εύκολο να συμβούν.

* Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας: ( 7.19πμ) Μην αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις διάθεση για τίποτα στις πρωινές ώρες της ημέρας. Υπάρχει ένα βαρύ κλίμα και γύρω σου, και μέσα σου, που σε αποσυντονίζει, κυρίως από τα πρακτικά θέματα που μπορεί να υπάρχουν. Λίγο παρακάτω ωστόσο η * Σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη, (10.16πμ) ισορροπεί τις διαθέσεις, και επιτρέπει μια καλύτερη ανταλλαγή και επικοινωνία με όσους βρίσκονται γύρω σου.

Η τάση και η διάθεση για κατανάλωση, είναι αρκετά ανεβασμένη, και μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές, που έχεις προγραμματίσει η και όχι.

* Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνα( 11.22πμ) Η ανάγκη να αναζητήσεις το πραγματικό νόημα που κρύβεται πίσω από τα πράγματα. Καλές ώρες για συνεργασίες και ανταλλαγές.

* Η Σελήνη περνά στον Ζυγό,(20.08μμ)  ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στις προτεραιότητες μας. Τα θέματα των σχέσεων μας κάθε μορφής, αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας, καθώς και η ανάγκη για να συνυπάρξουμε και να συνεργαστούμε σε ένα πιο αρμονικό κλίμα.  Ο συμβιβασμός σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί ένα μέσο για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες.

* Ο Ερμής περνά στην Παρθένο, έως τις 20 Αυγούστου, εξυπηρετώντας θέματα που σχετίζονται με προετοιμασία, εργασία υπολογισμό και σωστή εκτίμηση των καταστάσεων ,μέσα στο επόμενο διάστημα.

* Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνα. Οι συναισθηματικές εκδηλώσεις έχουν έναν πολύ πιο έντονο χαρακτήρα. Εύνοια στις προσωπικές σχέσεις.

Καλή μέρα να φτιάξουμε φίλοι μου.