ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Θυμάμαι: Πως ότι μπορεί να μου φαίνεται δύσκολο σήμερα, αποτελεί την πηγή της δύναμης μου όταν το ξεπεράσω.

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στην σημερινή ημέρα, δημιουργεί να αίσθημα εγκλωβισμού, που σε πολλές περιπτώσεις μοιάζει αδιέξοδο και αξεπέραστο.

Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις η συνειδητοποίηση  πως είμαι υπεύθυνος ( η συνυπεύθυνος ) για ότι έχει δημιουργηθεί, και πως εγώ κρατάω και το κλειδί της επίλυσης του, είναι αυτή που μπορεί να διορθώσει η να επιλύσει ένα πρόβλημα.

Ωστόσο η άκαμπτη και σκληρή στάση, όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά μπορεί να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η ευελιξία μπορεί να αποβεί εξαιρετικά χρήσιμη και σε πολλές περιπτώσεις ανακουφιστική.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις μέρες που διανύουμε μην ξεχνάτε να δίνετε χώρο και χρόνο στις όποιες καταστάσεις δημιουργούνται, και κυρίως αποφύγετε να καταπιέζεστε αλλά και να καταπιέζετε, ιδιαίτερα αν αντιλαμβάνεστε ότι αυτό που επιδιώκετε δεν είναι η ώρα να πραγματωθεί.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, που κορυφώνεται επίσης την Παρασκευή, είναι ένα παράθυρο στο φώς, και στο άνοιγμα νέων δυνατοτήτων, που εξυπηρετούν τόσο την επαγγελματική ζωή, όσο και οικονομικά θέματα. Πάντως η  δράση και οι πρωτοβουλίες είναι αυτές που θα καθορίσουν και τα αποτελέσματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, στις ημέρες αυτές εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε κάθε δυνατότητα που μπορεί να σας ανοίγετε, γιατί δεν γνωρίζετε που μπορεί να σας οδηγήσει.

☑Ο Ερμής ( επίσης στην ημέρα της Παρασκευής) περνά σε ορθόδρομη πορεία, για να μας επαναφέρει σταδιακά σε μια ομαλότητα, αλλά και να μας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε θέματα που μπορεί να έμειναν εδώ και καιρό σε στασιμότητα.

☑Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού στις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, ανοίγοντας ένα διήμερο που θα νιώσουμε πολύ πιο έντονα την ανάγκη της εξωστρέφειας, και θα αναζητήσουμε τρόπους που θα μας βγάλουν από την όποια ψυχική η σωματική κούραση μπορεί να νιώσαμε τις προηγούμενες ημέρες.

Καλή μέρα να φτιάξουμε.

Με αγάπη

Ολυμπία.