ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Άρης τρίγωνο (ανάδρομο) Ουρανό, σελήνη στον Λέοντα.

Στα + της ημέρας οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Ίσως οι ευκαιρίες να βρίσκονται πολύ πιο κοντά σας απ ΄ότι νομίζετε! Αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να σας αλλάξουν το πρόγραμμα και την τύχη!  Συναντήσεις και  με πρόσωπα του παρελθόντος!

Κριοί – Ζυγοί: Αν η καθημερινότητα σας μοιάζει άχρωμη και μουντή, δεν έχετε παρά να την ζωγραφίσετε εσείς! Λίγο χαλαρότητα και χαρά και ευνοείται και επιβάλλεται!

Δίδυμοι- Τοξότες: Η μέρα έχει bonus! Αξιοποιήστε το κατά πως εσείς θέλετε! Και ο έρωτας είναι από αυτά! Και  η κοινωνική ζωή επίσης! Επαγγελματικές/ εργασιακές εξελίξεις με ενδιαφέρουσες προοπτικές, που ωστόσο χρειάζονται χρόνο για να αξιολογηθούν.

Καρκίνος: Ξαφνικές ειδήσεις μπορεί να ανανεώσουν την διάθεση σας. Και ξαφνικές συναντήσεις επίσης. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα δεις μπροστά σου..Ίσως κάποιον που θέλεις πολύ…

Λέων -Υδροχόος: Ναι οι σχέσεις είναι σημαντικές, και σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις καλύτερα. Η ερωτική ζωή ανανεώνεται, κι εσύ επίσης! Οικονομικά / επαγγελματικά θέματα πιθανό να σε ζορίσουν. Δώσε χρόνο γιατί πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά! Ίσως υπάρχουν ευκαιρίες που δεν τις βλέπεις με την πρώτη!

Σκορπιός:  Κάτι ενεργοποιείται, κάτι αλλάζει, κάτι βελτιώνεται. Φεύγεις από την στασιμότητα, και μπαίνεις στο παιχνίδι ξανά. Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και όχι μόνο!

Ιχθύες: Ακόμα και οι τρίτοι’’ γίνονται απαιτητικοί με εσένα, έχεις τον τρόπο να ξεγλιστράς! Ξέρεις …σαν ψάρι μέσα στο νερό του! Ξαφνικές ειδήσεις η συναντήσεις μπορεί να έχουν ευχάριστο χαρακτήρα.