1ο Δεκαήμερο: Η συμπεριφορά κάποιων ατόμων μέσα από τη δουλειά σου που θα είναι εριστική ή ανταγωνιστική θα σε εκνευρίσει αρκετά αυτή την εβδομάδα και δε θα μπορείς να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα θέματα. Αντί να περάσεις κι εσύ στην αντεπίθεση, προσπάθησε να κάνεις μια κουβέντα με ένα-δυο πρόσωπα, ώστε να πάρεις και τη γνώμη τους και να δεις στην πορεία πώς θα αντιμετωπίσεις σωστότερα την κατάσταση. Η διπλωματία σου εδώ θα βοηθήσει, ώστε να λυθούν τα ζητήματα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

2ο Δεκαήμερο: Μάλλον θα σε απασχολούν περισσότερο προσωπικά σου θέματα, αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό και θα είσαι στον κόσμο σου στη δουλειά σου. Σε αρκετά ίσως δε δίνεις σημασία ή θα σου ξεφεύγουν διάφορα, οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη που θα φανούν στις 29 του μήνα και να σε πιάσει σύγχυση. Από την άλλη οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό φρόντισε να διασταυρώνεις το κάθε τι που ακούς.

3ο Δεκαήμερο: Θα νιώθεις πιεσμένος, ίσως και ψυχικά κουρασμένος αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις διάφορα ή να καταπιαστείς με θέματα δικών σου προσώπων που θα «χαλάσουν τον κόσμο», για να διαπιστώσεις στην πορεία ότι υπερέβαλαν. Στις 31 του μήνα είναι πολύ πιθανό να σου κοστίσει παραπάνω απ’ όσο υπολόγιζες μια αγορά για το σπίτι ή να σου βγει προβληματική. Επίσης να σου ζητήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σου δανεικά ή βοήθεια σε οικονομικά του ζητήματα.